Citește Descrierea Oficială

Organizația autonomă non-profit " Russian International Olympic University " ( RIOU ) a fost înființată la 21 octombrie 2009 în baza Memorandumului de înțelegere dintre Comitetul Olimpic Internațional (CIO), Comitetul Organizator din 2014 și Comitetul Olimpic al Rusiei și, din Federația Rusă nr. 774. Fondatorii Universității sunt Ministerul Sportului al Federației Ruse, Comitetul Olimpic al Rusiei (ROC) și compania de investiții private Interros.

Președintele Consiliului de Administrație al RIOU este președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

RIOU este prima universitate din lume dedicată educației pentru afaceri sportive, oferind programe unice infuzate cu valori și experiențe olimpice. Activitățile RIOU se concentrează pe pregătirea specialiștilor în domeniul managementului sportiv pentru industria sportului rusesc și internațional, precum și a mișcărilor olimpice și paralimpice. Programele educaționale ale universității acoperă principalele aspecte ale educației sportive: managementul locațiilor și al infrastructurii, concursuri, comunicări în masă, diplomație și administrație și managementul carierei.

În 2010, RIOU lansat mai mult de 10 cursuri speciale de pregătire pentru personalul din Soci 2014. Începând cu anul 2011, Universitatea a desfășurat programe profesionale de avansare pentru liderii regionali ruși din domeniul sportului, personalul de stat "Olympstroy" și administrația orașului Sochi.

În 2013, RIOU a lansat cursul Master of Sports Administration (MSA), care are ca scop directori cu experiență în industria sportivă care doresc să-și îmbunătățească înțelegerea în domeniul sportului, să se înarmeze cu cele mai bune instrumente și practici din clasă și să accelereze dezvoltarea carierei.

Printre profesorii și profesorii RIOU numără experți ruși și internaționali în domeniul managementului sportiv. Universitatea își propune să dezvolte parteneriate sistematice cu universități rusești și străine. Lista noastră de parteneri actuală include: Universitatea de Științe Aplicate Kufstein (Austria), Universitatea Coventry (Marea Britanie), Universitatea Brunel (Marea Britanie), Universitatea East London (UK), Universitatea Sheffield Hallam (UK) de Sport (Marea Britanie), Centrul de Studii Olimpice de la Universitatea Autonomă din Barcelona (Spania), Universitatea Capilano (Canada), Universitatea de Stat din Lomonosov din Moscova, Universitatea de Industrie și Finanțe din Moscova.

În 2011, RIOU lansat un program unic de publicare, care cuprinde un ediție periodică științifică trimestrială " RIOU Herald", precum și seria "Biblioteca RIOU " constând din memorii, materiale de arhivă, lucrări de cercetare privind istoria și filozofia olimpică și cea mai bine vândută rusă și cărți străine privind sportul și educația olimpică.

Activitățile educaționale RIOU se află în prezent în orașul Sochi, unde sunt situate facilitățile moderne de campus RIOU . Sediul central al RIOU este situat în Moscova.

Russian International Olympic University este un proiect punct de referință și elementul principal al moștenirii umanitare a Jocurilor Sochi din 2014. Absolvenții RIOU vor forma o nouă generație de manageri de sport eficienți înarmați cu cunoștințe și abilități pentru a gestiona cu succes organizațiile sportive, evenimentele și locațiile în orice mediu economic. Gama oportunităților de carieră va include structurile Mișcărilor Olimpice și Paralimpice ruse și internaționale; organele de conducere statale și locale; federații și cluburi sportive; sport media; companiile de marketing sportiv și producătorii de articole sportive.

Rectorul RIOU este profesorul Lev Belousov.

Programe predate în:
Engleză
Rusă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Russian International Olympic University

Cursul MSA este conceput pentru persoanele care au calificări de învățământ superior, calități de conducere și ambiția de a-și dezvolta experiența profesională și de a-și ... [+]

Cursul MSA este conceput pentru persoanele care au calificări de învățământ superior, calități de conducere și ambiția de a-și dezvolta experiența profesională și de a-și desfășura o carieră remarcabilă în administrarea sportului.

Obiectivul principal al programului este de a produce o nouă generație de manageri sportivi eficienți, cu abilități strategice și operaționale.

Cursul MSA a fost dezvoltat în colaborare cu profesori universitari și practicieni din domeniul managementului sportiv din întreaga lume și a obținut o licență din partea Agenției Federale de Supraveghere a Educației și Științei (licența nr.1734 din 18 decembrie 2012).

... [-]
Rusia Sochi
Contactează şcoala
Engleză,Rusă
La zi
39 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

RIOU 2015

Olympic long final

SOL 3 min GOTOV

РМОУ выпускной 2017

Russian International Olympic University
Address
ул. Орджоникидзе, д. 11
 Сочи, Россия, 354000
354000 Sochi, Krasnodar Krai, Rusia
Număr de telefon
+7 862 262-32-00