Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Institute Of Business Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Institutul de Studii de afaceri (IBS-Moscova)

Din moment ce Institutul de la începuturile sale de Studii de afaceri (IBS-Moscova) in cadrul RANEPA a fost un lider pe piața educației de afaceri din Rusia. IBS-Moscova este o scoala de afaceri colegial care operează sediile unui RANEPA din Moscova. IBS-Moscova a fost fondată în 1988 în cadrul Universității de Stat din Moscova de Relații Internaționale la nivel național cunoscute pentru expertiza internațională puternică. In anul 1994, IBS-Moscova transferat la RANEPA și a devenit unitatea sa structurală omogenă.

O combinație a expertizei internaționale a Universității de Stat din Moscova de Relații Internaționale și o bogată experiență RANEPA în pregătirea manageri capabili și directori a contribuit la o largă recunoaștere a IBS-Moscova în Rusia și țările CSI. Ca o scoala de afaceri colegial și unitatea structurală RANEPA, avem acces la resursele umane și materiale necesare pentru a asigura calitatea înaltă a programelor noastre de învățare.

IBS-Moscova a oferit servicii educaționale la un total de peste 19.000 de studenți și manageri din Rusia și țările CSI. Aproape 4.000 dintre absolvenții noștri sunt membri activi ai Asociației Alumni IBS-Moscova.

Toate programele noastre de gradul sunt acreditate de guvern rus. part-time Programele noastre de MBA si EMBA sunt acreditate de către Asociația de masterat în Business Administration (AMBA International), și Maestrul nostru de Science în programul Internațional de Management este acreditat de către EPAS EFMD.

Misiunea noastră

este de a forma, educa și de a promova noua generație a unei elite antreprenoriale și manageriale responsabile social, capabilă să formeze un nucleu pentru societatea civilă din Rusia.

Cel mai vechi și mai reputate business-școală din Rusia

Fondată în 1988. Liderul de business școli rusești Topul. scoala de afaceri orientate către piață (85% din programele sunt programe deschise). Acreditare internațională și prestigioasă naționale.

Una dintre cele mai mari școli de RANEPA

4 departamente, 7 scaune, 4 centre, peste 20 de programe, 13 programe de gradul dublu. IBS are peste 2000 de studenți, 200 de membri ai facultăților și 15000 de absolventi.

Și recunoaștere internațională națională

Toate EMBA program de MBA și de IBS au acreditarea internațională a AMBA Internațional și Consiliul Național de Acreditare pentru Management și Educație de afaceri (NACBME), se află la poziții de top în școlile de afaceri clasamentul.

IBS este în partea de sus a clasamentelor școlare de afaceri

Rang Eduniversal: 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011. Rusă școlile de afaceri naționale clasament: 2016, 2015, 2014, 2013, 2012. 120 absolvenți IBS și facultate sunt incluse în lista "ТОП-1000 manageri rusi". În rating-ul intern RANEPA IBS în grupul de top de scoli de afaceri RANEPA, și programele de EMBA și MBA au cel mai mare rating de 6 stele.

Un ciclu complet de programe universitare și postuniversitare

De la programe de licență la nivel de educație executiv. Numărul total de studenți și participanți la licență, masterat, МВА, Executive МВА, și programe de reconversie profesională depășește 2000.

Schimba, dar stați adevărat pentru tine

Factorul cheie care asigură funcții de conducere IBS este abilitatea de a schimba, în același timp, ramanand fidel in sine - se adapteze la mediul în schimbare a pieței educaționale, a ține pasul cele mai bune tradiții și de înaltă calitate a programelor sale.

Consultant academic pentru programe de MBA de IBS este Ichak Adizes, unul dintre experții mondiali în conducere și de management.

Peste 15 000 de absolventi

IBS Alumni de asociere a fost creat pentru a facilita comunicarea și cooperarea cu și între absolventi. Astăzi vă IBS asociație Alumni unește liderii ruși cu înaltă calificare, manageri și profesioniști, care au absolvit de IBS din anul 1988.

business-școală orientată spre piață

programe de studii postuniversitare IBS dispun de relații strânse cu companii de top, care contribuie, de asemenea, la proiecte de consultanță și cercetare. Acest lucru permite IBS să identifice imediat noile tendințe și să rămână reglate la cerințele pieței. IBS este orientat în principal la întreprinderile mijlocii și mari, care stau la baza societății civile din Rusia. Programele IBS sunt extrem de apreciate de către întreprinderile orientate spre piața din Rusia (85% dintre elevii IBS provin de pe piața deschisă).

Rating și clasamente

Rating-ul Eduniversal TOP Business School Din moment ce IBS 2105 a fost clasat în cele 4 palme din categoria de excelenta TOP Business School. Eduniversal EMBA Potrivit unei agenții de rating Eduniversal în 2015-2016 programe IBS sunt printre cele mai bune programe din lume. Timp de cinci ani consecutivi IBS Executive MBA în Management Strategic și Leadership a fost clasat printre primele 10 programe EMBA din Europa de Est. MBA a fost clasat printre cele 10 de programe de MBA Top- în Europa de Est în 2015-2016, conform Eduniversal. Eduniversal Masterat în Management Internațional IBS Master în Management Internațional a fost clasat pe locul nr 6 în Eduniversal cei mai buni maestri din Europa de Est în 2015-2016 listă. Timp de cinci ani consecutivi IBS Master în Management Internațional a fost clasat printre programele de master Top- 10 în Europa de Est. Timp de cinci ani la rând IBS a fost la partea de sus a naționale de rating de scoli de afaceri din Rusia! Timp de cinci ani la rând IBS a fost la partea de sus a naționale de rating de scoli de afaceri din Rusia. Institutul de Studii de afaceri este în partea de sus a diagramelor de rating în "creșterea veniturilor" și "categoriile de avansare în carieră". Evaluarea națională a școlilor de afaceri din Rusia este condusă de rusul MBA Alumni League și o agenție națională la nivel de recrutare Job.ru și a fost publicată de ziarul Izvestia în 2010-2014, Secret FIRMY portal în 2015 și RBK portal de știri în 2016. Creșterea veniturilor personale ale absolvenților IBS este cel mai rapid în Rusia. Potrivit unor studii independente ale unei agenții naționale la nivel de recrutare Job.ru și rusă MBA Alumni League, un grad de MBA contribuie la considerabil avansarea în carieră și creșterea veniturilor personale. gradul de MBA IBS este în partea de sus a listei de rating. venitul personal absolvenților IBS a crescut, în medie, cu 96% în decurs de 2-4 ani de la absolvire. Rezultatele studiului au fost publicate de kommersant.ru, izvestia.ru, mba.su și portaluri web secretmag.ru. Rating-ul Asociației Managerilor ruși "Top 1000 manageri ruși" La nivel individual, între 2001 și 2015, 131 de absolvenți de IBS și profesori au fost citate de către Asociația Managerilor ruși în "Top 1000 de manageri rusi" comentarii. Acest lucru oferă dovezi imparțială a eficacității programelor IBS.

IBS-Moscova este un membru activ al asociațiilor:

AACSB International EFMD Executive MBA Council (EMBAC) Consiliul general Admition mamagement (GMAC) CEEMAN IBSA Consiliul Național de Acreditare pentru afaceri și management educație (NACBME) Asociația rusă a educației de afaceri (RABE) Asociația Managerilor din Rusia "

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat în Management Internațional

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Moscow

IBS Master in International Management este proiectat pentru studenții cu o diplomă de licență, expert în limba engleză și care aspiră la o carieră de succes în afacerile internaționale. [+]

Aplicați aici Despre program

IBS Master in International Management este proiectat pentru studenții cu o diplomă de licență, expert în limba engleză și care aspiră la o carieră de succes în afacerile internaționale.

Potrivit clasamentului de Eduniversal Master în programul Internațional de Management al IBS RANEPA a fost printre programele de master TOP-6 în managementul internațional în Europa de Est în 2013, 2014 și 2015.

Formatul de livrare permite elevilor să combine munca cu fracțiune de normă și de studiu.

caracteristicile programului Programul este livrat în limba engleză; Facultatea de predare este livrat de către o echipă de profesori experimentați ruși și străini care au vizitat precum și antreprenori și oameni de afaceri. Stagii in cadrul unui proiect de consultanță este o componentă importantă a programului; abordare a predării proiectelor orientate spre servicii. In timpul studiilor lor, elevii noștri masterat se efectuează trei proiecte de grup - in marketing strategic, în consultanță și într-o zonă aleasă de specializare, precum și să dezvolte o programă pentru un curs de predare în managementul strategic într-o industrie aleasă; Un accent deosebit este pus pe capacitatea studenților de a lucra într-un mediu internațional și să ia în considerare diferențele culturale; Studierea într-un mediu multicultural (studenții internaționali constituie 20% din corp student, 30% din predare este livrat de facultate internaționale); Oportunitatea de a urmări o pistă-grad dublu și să fie atribuite, în plus față de gradul de master acreditat de guvernul rus, un grad de master al unui partener de la Universitatea de IBS... [-]

Contactează

Adresă, linia 1 Moscow, Moskva, Rusia
Telefon false