Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

126068_logos.png

ibs

Despre noi

Institutul de Studii de Business (IBS-Moscova)

De la înființarea Institutului de Studii de Afaceri (IBS-Moscova) în cadrul RANEPA a fost un lider pe piața de educație de afaceri din Rusia. IBS-Moscova este o școală de afaceri colegială care operează sediul RANEPA la Moscova. IBS-Moscova a fost înființată în 1988 în cadrul Universității de Stat de Relații Internaționale din Moscova, cunoscută la nivel național pentru o experiență internațională puternică. În 1994, IBS-Moscova sa transferat la RANEPA și a devenit unitatea sa structurală omogenă.

O combinație între expertiza internațională a Universității de relații internaționale din Moscova și bogata experiență a RANEPA în pregătirea managerilor și a directorilor capabili a contribuit la recunoașterea largă a IBS-Moscova în Rusia și în țările CSI. Ca școală de afaceri colegială și unitatea structurală a RANEPA, avem acces la resursele umane și materiale necesare pentru a asigura calitatea înaltă a programelor noastre de învățare. IBS-Moscova din RANEPA este prima și singura școală de afaceri din Rusia care a obținut acreditarea AACSB. Aproape 35.000 dintre absolvenții noștri sunt membri activi ai Asociației Alumni IBS-Moscova. Toate programele noastre de licență sunt acreditate de guvernul rus. Programele noastre de part-time MBA, EMBA și Master în Management sunt acreditate de Asociația Masters in Business Administration (AMBA International). ibs

Misiunea noastră

Misiunea IBS este de a educa și de a forma noua generație a unei elite antreprenoriale și manageriale responsabile din punct de vedere social a Rusiei și de a promova educația rusă în afaceri. Cea mai veche și mai renumită școală de afaceri din Rusia

 • Fondată în 1988.
 • Liderul clasamentului școlilor de afaceri din Rusia.
 • Școala de afaceri orientată spre piață (85% din programe sunt programe deschise).
 • Acreditarea internațională și națională de prestigiu.

Una dintre cele mai mari școli ale departamentelor RANEPA 4, 7 catedre, 4 centre, peste 20 de programe, 13 programe de dublu grad. IBS are peste 2000 de studenți, 200 de membri ai facultății și 35000 de studenți.

Recunoașterea internațională și națională Toate programele EMBA și MBA ale IBS au acreditarea internațională a AMBA International și a Consiliului Național de Acreditare pentru Educație în Management și Afaceri (NACBME), sunt la pozițiile de top în clasamentul școlilor de afaceri.

IBS se află în topul clasamentelor școlilor de afaceri Clasamentul Eduniversal: 2011-2018. Clasamentul școlilor naționale de afaceri din Rusia: 2012-2018. 181 de absolvenți IBS și facultăți sunt incluși în lista „ТОП-1000 manageri ruși”. În ratingul intern RANEPA IBS din grupul de top al școlilor de afaceri RANEPA, iar programele sale EMBA și MBA au cel mai mare rating de 6 stele.

Un ciclu complet de programe universitare și postuniversitare De la programe de licență până la educație executivă. Numărul total al studenților și participanților la programele de licență, master, MBA, Executive MBA și programe de recalificare profesională depășește 2000.

Schimbați-vă, dar rămâneți conștienți de dvs. Factorul cheie care asigură pozițiile de conducere ale IBS este abilitatea de a schimba, în același timp, să rămână adevărat în sine - să se adapteze la mediul în schimbare al pieței educaționale, să păstreze cele mai bune tradiții și calitatea programe. Consultantul academic pentru programele de MBA ale IBS este Ichak Adizes, unul dintre cei mai importanți experți din lume în conducere și management.

Peste 35 000 de studenți, asociația Alumni IBS a fost creată pentru a facilita comunicarea și cooperarea cu și între elevi. Astăzi, asociația de studenți IBS unește lideri, manageri și profesioniști de înaltă calificare ruși, care au absolvit IBS din 1988.

Programele de studii postuniversitare orientate spre piață au o relație strânsă cu companii de conducere, care contribuie, de asemenea, la consultanță și proiecte de cercetare. Acest lucru permite IBS să identifice imediat noile tendințe și să rămână adaptate cerințelor pieței. IBS este orientată în primul rând către întreprinderile mijlocii și mari, care formează baza societății civile din Rusia. Programele IBS sunt foarte apreciate de întreprinderile ruse orientate spre piață (85% dintre studenții IBS provin din piața deschisă).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Clasamente și clasamente

 • Rating Eduniversal TOP Business School Din 2014, IBS a fost clasat pe locul 4 în categoria de excelență din categoria de excelență TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Potrivit agenției de rating Eduniversal în 2016-2018, programele IBS sunt printre cele mai bune programe din lume. Timp de cinci ani consecutivi, IBS Executive MBA în Management Strategic și Leadership a fost clasat printre Top 10 programe EMBA din Europa de Est. MBA a fost clasată printre primele 10 programe MBA în Europa de Est în 2016-2017, potrivit lui Eduniversal.
 • Eduniversal Master în management internațional Master IBS în management internațional a fost clasat în Eduniversal Best Masters din Europa de Est în lista 2015-2018. Timp de cinci ani succesivi, masterul IBS în management internațional a fost clasat printre primele 10 programe de master din Europa de Est.
 • Timp de opt ani la rând, IBS a fost în topul ratingului școlilor de afaceri naționale din Rusia! Institutul de Studii de Afaceri se află în vârful clasamentelor din categoriile „creșterea venitului” și „avansarea carierei”. Evaluarea națională a școlilor de afaceri ruse este realizată de Liga MBA Alumni din Rusia și o agenție națională de recrutare Job.ru și a fost publicată de ziarul Izvestia în 2010-2014, portalul Secret Firmy în 2015 și portalul de știri RBK în 2016 - 2019.
 • Creșterea venitului personal al absolvenților IBS este cea mai rapidă din Rusia. Conform studiilor independente ale unei agenții naționale de recrutare Job.ru și a rudelor MBA Alumni din Rusia, o diplomă de MBA contribuie la avansarea considerabilă a carierei și creșterea venitului personal. Gradul IBS de MBA se află în partea de sus a listei de rating. Veniturile personale ale absolvenților IBS au crescut în medie cu 69% în decurs de 2-4 ani de la absolvire. Rezultatele studiului au fost publicate de portalurile web kommersant.ru, MBA.su și rbc.ru.
 • Evaluarea Asociației de manageri ruși „Top 1.000 de manageri ruși” La nivel individual, între 2001 și 2019, 181 de absolvenți și profesori IBS au fost citați de Asociația Managerilor Rusi în recenziile „Top 1.000 de manageri ruși”. Aceasta oferă dovezi imparțiale ale eficienței programelor IBS.

IBS-Moscova este un membru activ al asociațiilor:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Consiliul Executiv al MBA (EMBAC)
 • Consiliul General de Admitere în Management (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Consiliul Național de Acreditare pentru Educație în Afaceri și Management (NACBME)
 • Asociația Rusă de Educație în Afaceri (RABE)
 • Asociația Managerilor din Rusia

ibs

Locații

Moscova

Address
Moscova, Moskva, Rusia