Citește Descrierea Oficială

ibs

Despre noi

Institutul de Studii de Business (IBS-Moscova)

De la înființarea Institutului de Studii de Afaceri (IBS-Moscova) în cadrul RANEPA a fost un lider pe piața de educație de afaceri din Rusia. IBS-Moscova este o școală de afaceri colegială care operează sediul RANEPA la Moscova. IBS-Moscova a fost înființată în 1988 în cadrul Universității de Stat de Relații Internaționale din Moscova, cunoscută la nivel național pentru o experiență internațională puternică. În 1994, IBS-Moscova sa transferat la RANEPA și a devenit unitatea sa structurală omogenă.

O combinație a expertizei internaționale a Universității de Stat de Relații Internaționale din Moscova și bogată experiență a RANEPA în pregătirea managerilor capabili și a directorilor a contribuit la recunoașterea largă a IBS-Moscova în Rusia și țările CSI. Ca școală de afaceri colegială și unitatea structurală RANEPA, avem acces la resursele umane și materiale necesare pentru a asigura calitatea înaltă a programelor noastre de învățare. Aproape 30.000 de absolvenți sunt membri activi ai Asociației Alumni IBS-Moscova. Toate programele noastre de diplomă sunt acreditate de guvernul rus. Noastre part-time MBA și EMBA programe sunt acreditate de către Asociația de masterat în administrarea afacerilor (AMBA International). ibs

Misiunea noastră

Misiunea IBS este de a educa și de a forma noua generație a unei elite antreprenoriale și manageriale responsabile din punct de vedere social a Rusiei și de a promova educația rusă în afaceri. Cea mai veche și mai renumită școală de afaceri din Rusia

 • Fondată în 1988.
 • Liderul clasamentului școlilor de afaceri din Rusia.
 • Școala de afaceri orientată spre piață (85% din programe sunt programe deschise).
 • Acreditarea internațională și națională de prestigiu.

Una dintre cele mai mari școli din departamentele RANEPA 4, 7 scaune, 4 centre, peste 20 de programe, 13 programe de dublu grad. IBS are peste 2000 de studenți, 200 de membri ai facultăților și 15000 de absolvenți.

Recunoașterea internațională și națională Toate programele EMBA și MBA ale IBS au acreditarea internațională a AMBA International și a Consiliului Național de Acreditare pentru Educație în Management și Afaceri (NACBME), sunt la pozițiile de top în clasamentul școlilor de afaceri.

IBS se află în topul clasamentului claselor de afaceri Eduniversal Ranking: 2011-2018. Școli de afaceri rus naționale clasament: 2012 -2018. 160 de absolvenți și facultăți IBS sunt incluși în lista "Managerii rusești ТОП-1000". În ratingul intern RANEPA IBS în grupul de vârf al școlilor de afaceri RANEPA, iar programele sale EMBA și MBA au cel mai mare rating de 6 stele.

Un ciclu complet de programe universitare și postuniversitare De la programe de licență până la educație executivă. Numărul total al studenților și participanților la programele de licență, master, MBA, Executive MBA și programe de recalificare profesională depășește 2000.

Schimbați-vă, dar rămâneți conștienți de dvs. Factorul cheie care asigură pozițiile de conducere ale IBS este abilitatea de a schimba, în același timp, să rămână adevărat în sine - să se adapteze la mediul în schimbare al pieței educaționale, să păstreze cele mai bune tradiții și calitatea programe. Consultantul academic pentru programele de MBA ale IBS este Ichak Adizes, unul dintre cei mai importanți experți din lume în conducere și management.

Peste 30 000 de absolvenți, asociația IBS Alumni a fost creată pentru a facilita comunicarea și cooperarea cu și între absolvenți. Asociația de absolvenți ai IBS Alumni unește lideri ruși, manageri și profesioniști de înaltă calificare care au absolvit IBS din 1988.

Programele de studii postuniversitare orientate spre piață au o relație strânsă cu companii de conducere, care contribuie, de asemenea, la consultanță și proiecte de cercetare. Acest lucru permite IBS să identifice imediat noile tendințe și să rămână adaptate cerințelor pieței. IBS este orientată în primul rând către întreprinderile mijlocii și mari, care formează baza societății civile din Rusia. Programele IBS sunt foarte apreciate de întreprinderile ruse orientate spre piață (85% dintre studenții IBS provin din piața deschisă).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Clasamente și clasamente

 • Rating Eduniversal TOP Business School Din 2014, IBS a fost clasat pe locul 4 în categoria de excelență din categoria de excelență TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Potrivit agenției de rating Eduniversal în 2016-2018, programele IBS sunt printre cele mai bune programe din lume. Timp de cinci ani consecutivi, IBS Executive MBA în Management Strategic și Leadership a fost clasat printre Top 10 programe EMBA din Europa de Est. MBA a fost clasată printre primele 10 programe MBA în Europa de Est în 2016-2017, potrivit lui Eduniversal.
 • Eduniversal Master în Management Internațional IBS Master în Management Internațional a fost clasat pe locul 6 în Eduniversal Best Masters în Europa de Est în lista 2015-2016. Timp de cinci ani consecutivi, Master IBS în Managementul Internațional a fost clasat printre programele Top-10 Master în Europa de Est.
 • De șapte ani la rând, IBS a fost la vârful clasamentului școlilor naționale de afaceri din Rusia! Timp de șapte ani la rând, IBS a fost la vârful ratingului școlilor naționale din Rusia. Institutul de Studii de Business se află în topul claselor de rating din categoriile "creșterea veniturilor" și "avansarea în carieră". Ratingul național al școlilor de afaceri rusești este condus de Liga Alumniilor MBA rusești și de o agenție națională de recrutare Job.ru și a fost publicat de ziarul Izvestia în 2010-2014, Portalul secret al firmelor în 2015 și portalul de știri RBK în 2016-2018.
 • Creșterea venitului personal al absolvenților IBS este cea mai rapidă din Rusia. Conform studiilor independente ale unei agenții naționale de recrutare Job.ru și a rudelor MBA Alumni din Rusia, o diplomă de MBA contribuie la avansarea considerabilă a carierei și creșterea venitului personal. Gradul IBS de MBA se află în partea de sus a listei de rating. Veniturile personale ale absolvenților IBS au crescut în medie cu 69% în decurs de 2-4 ani de la absolvire. Rezultatele studiului au fost publicate de portalurile web kommersant.ru, MBA.su și rbc.ru.
 • Ratingul Asociației Managerilor Ruși "Top 1000 de Manageri Ruși" La nivel individual, între 2001 și 2018, 160 de absolvenți și profesori ai IBS au fost citați de Asociația Managerilor Ruși în recenziile lor "Top 1000 de Manageri Ruși". Aceasta oferă dovezi imparțiale privind eficiența programelor IBS.

IBS-Moscova este un membru activ al asociațiilor:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Consiliul Executiv al MBA (EMBAC)
 • Consiliul General de Admitere în Management (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Consiliul Național de Acreditare pentru Educație în Afaceri și Management (NACBME)
 • Asociația Rusă de Educație în Afaceri (RABE)
 • Asociația Managerilor din Rusia

ibs

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

IBS Master in International Management este proiectat pentru studenții cu o diplomă de licență, expert în limba engleză și care aspiră la o carieră de succes în afacerile ... [+]

Aplicați aici Despre program

IBS Master in International Management este proiectat pentru studenții cu o diplomă de licență, expert în limba engleză și care aspiră la o carieră de succes în afacerile internaționale.

Potrivit clasamentului de Eduniversal Master în programul Internațional de Management al IBS RANEPA a fost printre programele de master TOP-6 în managementul internațional în Europa de Est în 2013, 2014 și 2015.

Formatul de livrare permite elevilor să combine munca cu fracțiune de normă și de studiu.

caracteristicile programului Programul este livrat în limba engleză; Facultatea de predare este livrat de către o echipă de profesori experimentați ruși și străini care au vizitat precum și antreprenori și oameni de afaceri. Stagii in cadrul unui proiect de consultanță este o componentă importantă a programului; abordare a predării proiectelor orientate spre servicii. In timpul studiilor lor, elevii noștri masterat se efectuează trei proiecte de grup - in marketing strategic, în consultanță și într-o zonă aleasă de specializare, precum și să dezvolte o programă pentru un curs de predare în managementul strategic într-o industrie aleasă; Un accent deosebit este pus pe capacitatea studenților de a lucra într-un mediu internațional și să ia în considerare diferențele culturale; Studierea într-un mediu multicultural (studenții internaționali constituie 20% din corp student, 30% din predare este livrat de facultate internaționale); Oportunitatea de a urmări o pistă-grad dublu și să fie atribuite, în plus față de gradul de master acreditat de guvernul rus, un grad de master al unui partener de la Universitatea de IBS... [-]
Rusia Moscow
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Moscow, Moskva, Rusia
Număr de telefon
false