Citește Descrierea Oficială

Orașul Pyatigorsk

Pyatigorsk State University este situată în regiunea pitorească Piemont din sudul Rusiei, în regiunea eco-resort Minerală caucaziană și în capitala districtului federal din Caucazul de Nord - orașul Pyatigorsk cu o populație de 215 000 de locuitori și peste 120 000 de turiști și turiști care frecventează anual stații de sănătate și de agrement pentru tratament și recreere. Pyatigorsk se bucură de un climat sănătos temperat, cu o mulțime de soare în primăvară prin cădere și iarnă ușoară și se află la 50 de kilometri de gama mare de caucazieni și Elbrus, cel mai înalt vârf al Europei (5.642 m), unde turismul montan, și sunt oferite cele mai bune locații de schi în Rusia.

Pyatigorsk este mândru de istoria sa bogată și de patrimoniul cultural. Scriitorii și poeții ruși Alexander Puskin, Michail Lermontov, Leo Tolstoi au trăit și au creat aici celebrele poezii și romane caucaziene care au făcut comori imperioase ale literaturii ruse.

Spre deosebire de orașele metropolitane, Pyatigorsk oferă un mediu foarte sigur, o comunitate locală ospitalieră, peisajul pitoresc și clima blândă din sudul Rusiei, care, împreună cu costurile de trai reduse, îl fac un loc ideal pentru a trăi și a studia spre viitoarea carieră de viață.107098_107086_333_3.jpg

Fapte și cifre

  • Pyatigorsk fondat în 1780
  • Zboruri zilnice zboruri din / către Moscova
  • Infrastructură de transport public extrem de dezvoltată
  • Opt muzee, inclusiv casa memorială a lui Michail Lermontov
  • Teatrul de Comedie Muzicală
  • Două mega-mall-uri și zeci de mars-uri
  • Cinci dormitoare confortabile la Universitatea
  • Absolvenții universității trăiesc și lucrează în 120 de țări din întreaga lume107088_Piar-sluzbaPGLU038.jpg

Universitate

Universitatea a fost inclusă printre cele mai bune școli de arte liberale din țară cu standarde educaționale ridicate, curriculum inovatoare și infrastructură dezvoltată, atmosferă multinațională pentru studenți și o varietate de programe educaționale oferite la costuri foarte accesibile. Opt institute și școli superioare ale Universității oferă instrucțiuni către peste 4600 de studenți din toată Rusia și 32 de țări străine înscriși într-o varietate de programe care conduc la BA, Specialist, MA și Ph.D. Grade, inclusiv o selecție de programe de învățare electronică. Unicitatea tuturor programelor cu normă întreagă este aceea că sunt predate în combinație cu două limbi străine aplicate.

În anul 2015 Pyatigorsk State University a primit Certificatul de recunoaștere al președintelui Federației Ruse pentru realizări în formarea profesioniștilor cu înaltă calificare.

Deoarece limba rusă este limba principală de predare, studenții care vorbesc non-rusă sunt bineveniți să urmeze un curs pregătitor de limba rusă de un an pentru a fi înscriși ulterior pentru profesia și profesia selectată. Studenții internaționali cu abilități de limba rusă de cel puțin nivelul B1 pot aplica direct pentru programele selectate full-time sau programele opționale de e-learning care oferă și o șansă de a obține un al doilea grad, împreună cu cel obținut la instituția de origine.

Studenții internaționali se bucură de un stil de viață sănătos și de oportunități de a participa în mod liber la bibliotecă, laboratoare informatice, facilități sportive, cluburi studențești, viața socială și evenimente culturale. Sunt disponibile spații de cazare complet echipate și dormitoare universitare, precum și numeroase cafenele studențești răspândite în întreaga universitate.107095_107083_IMO.-Vruchenie-diplomov.-Iyun-2018-god.-170.jpg

Programe predate în:
Rusă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Pyatigorsk State University

Programul oferă un studiu aprofundat al aspectelor teoretice și practice ale relațiilor economice internaționale, concentrându-se pe economia mondială, legislația economi ... [+]

Programul este destinat candidaților care dețin diplomă de licență în economie (pentru studii complete) sau diplomă de licență în orice domeniu (pentru opțiunea de e-learning), precum și abilități de limba rusă de cel puțin nivelul B1 și a fost oferită la Institutul de Relații Internaționale a Universității.

Programul oferă un studiu aprofundat al aspectelor teoretice și practice ale relațiilor economice internaționale, concentrându-se pe economia mondială, legislația economică internațională, practicile contractuale internaționale și stabilirea prețurilor, relațiile internaționale de creditare, proiectarea, organizarea și gestionarea operațiunilor economice externe etc.... [-]

Rusia Pyatigorsk
Septembrie 2019
Rusă
La zi
24 - 29 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
9 Kalinin Avenue
357532 Pyatigorsk, Stavropol Krai, Rusia