Nosov Magnitogorsk State Technical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Informatii generale

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) este una dintre cele mai credibile și mai renumite universități tehnice cu mai multe discipline și centre științifice din Rusia. Reprezentând o infrastructură larg răspândită, resurse materiale sofisticate și potențial intelectual ridicat, Universitatea noastră a devenit o școală de cercetare recunoscută la nivel internațional; are o gamă largă de legături culturale și științifice atât cu universitățile din Rusia, cât și din străinătate.

113390_Zastavka2.jpg

NMSTU este una dintre universitățile ruse care au statutul de "Universitatea Flagship". Numărul total al studenților ajunge la 12 000 în 2018. Facultatea cuprinde aproximativ 800 de cadre didactice, dintre care peste 530 de doctoranzi și 98 de doctoranzi. Oferim o gamă largă de programe de licență, masterat și postuniversitare pentru studenții ruși și de a dezvolta programe avansate de masterat predate în limba engleză pentru studenții internaționali. Elevii și personalul didactic de la NMSTU sunt implicați într-o varietate de activități de cercetare și programe de grant. Universitatea R

De asemenea, NMSTU desfășoară activități ca parte a proiectelor TEMPUS finanțate de Comitetul European al UE. NMSTU participă la proiectele UE privind modernizarea curriculei.

Cercetătorii noștri universitari devin consilieri științifici pentru studenții postuniversitari ai universităților de peste mări în metalurgie și minerit, care acționează în mod regulat ca competitori oficial la universitățile partenere străine și devin, de asemenea, membri ai comitetelor internaționale de conferințe.

Campusul include dormitoare bine echipate, un centru de sănătate, care oferă o gamă largă de servicii de sănătate tuturor angajaților și studenților, un centru de recreere și facilități sportive oferind oportunități de instruire sportivă și participare la campionate regionale și naționale la toate nivelurile, grup de formare, o varietate de clase acvatice, și multe altele, precum și cafenele, cantine și stațiuni. De mai bine de 80 de ani absolvenții NMSTU au devenit profesioniști în inginerie, știință, tehnologie, afaceri și științele umane. Studenții noștri sunt recrutați de diferite companii din întreaga țară și din străinătate.

Prin istoria sa de 85 de ani, Universitatea este cunoscută ca un centru științific și educațional multidisciplinar, renumit pentru școlile sale științifice din țară și din străinătate. Are o vastă geografie a culturii și a relațiilor științifice cu universitățile rusești și străine. NMSTU este inclus în primele 300 de universități ale clasamentului internațional QS "Dezvoltarea Europei și Asiei Centrale", precum și în primele 100 de universități ruse din clasamentul internațional al Webometrics.

NMSTU este comisă:

  • la educarea studenților în știință și tehnologie, prin împărtășirea cunoștințelor lor avansate în beneficiul tuturor;
  • să furnizeze elevilor săi sprijinul intelectual în activitățile de cercetare și descoperiri, relațiile de cooperare cu companiile din domeniul științei și al tehnologiei pentru îmbunătățirea omenirii și pentru a face față marilor provocări ale lumii;
  • să dezvolte în fiecare student capacitatea, pasiunea și voința de a lucra cu înțelepciune, creativitate și eficiență pentru a intra în lumea muncii și pentru a contribui la națiunea și la lume cât mai bine posibil.

Anul înființării:

1934

Numarul studentilor:

peste 12 000

Programe majore de licență și masterat:

Metalurgie, Știința și Tehnologia Materialelor, Inginerie, Mașini și Echipamente Tehnologice, Inginerie Proiectare în Industria Construcțiilor de Mașini, Mecatronică și Robotică, Electronică și Nanoelectronică, Tehnologii de Transport, Procesare, Proiectare Mașini și Complexe Tehnologice, Transport Terestru și Tehnologii, , Ingineria Construcțiilor, Securitatea Informațiilor și Sistemele Automatizate, Ingineria Termică și Tehnologia Termică, Ingineria Energetică și Tehnologia Energiei, Ingineria și Programarea Calculatoarelor, Tehnologia Chimică, Arhitectură, Economie, Management, Informatică de Afaceri, Matematică Aplicată și Informatică, Jurnalism, Filologie, Lingvistică, Studii culturale, Educație fizică, Asistență socială, Arte plastice, Științe pedagogice, Limbi străine

Programe majore de studii postuniversitare:

Metale feroase, neferoase și rare; metalurgie, știința metalelor și tratarea termică a metalelor și aliajelor; Mașini, unități și procese; Procesul de prelucrare a metalului; Sisteme și sisteme de căldură și putere; Inginerie termică industrială, Turnătorie, Construcții, Prelucrarea mineralelor, Geotehnologie (construcții, turnate și subterane)

Domenii principale ale cercetării științifice:

Metalurgie, nanosisteme și nanomateriale, prelucrarea materialelor de cristal, economie de energie și energie, sisteme de informare și telecomunicații, utilizarea rațională a resurselor naturale, proiectarea și managementul sistemelor de transport, mineritul ecologic, controlul calității produselor

Locații

Magnitogorsk

Address
Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation
455000 Magnitogorsk, Oblastul Chelyabinsk, Rusia