Citește Descrierea Oficială

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University este cea mai mare instituție de învățământ superior din regiunea Stavropol din sudul Rusiei. Caucazul de Nord se află între Marea Neagră în vest și Marea Caspică în est, iar regiunea Stavropol ca o parte semnificativă a Caucazului de Nord este una dintre cele mai pitorești regiuni ale Rusiei. Orașul Stavropol este un centru cultural, de afaceri și multinațional din regiune care combină cu succes farmecul unui oraș atmosferic cu numeroasele sale piețe, parcuri, zone întinse de pădure, climat plăcut și ritmul rapid de viață al districtului urban modern.

North-Caucasus Federal University (NCFU) este un centru științific și academic unic, care îngrijește specialiști competitivi cu valori personale și culturale ridicate, mentalități creative și determinare pentru o dezvoltare constantă.

Misiunea CNFP este de a oferi oportunități unice în sfere academice, științifice și culturale, pregătindu-și viitoare lideri capabili să aducă o contribuție pozitivă la dezvoltarea țării și a lumii.

North-Caucasus Federal University are 2 filiale - în Pyatigorsk și Nevinnomyssk - și 9 institute: Institutul de Științe Umaniste, Institutul de Matematică și Științe Naturale, Institutul de Științe ale Vieții, Institutul de Drept, Institutul de Economie și Management, Institutul de Educație și Științe Sociale , Institutul de Petrol și Gaze, Institutul de Tehnologii Informaționale și Telecomunicații și Institutul de Inginerie.

Activitatea de cercetare în cadrul CNCF se desfășoară în 29 de centre științific-educative, 33 de laboratoare științifice și 2 birouri de proiectare studențească, 26 de școli științifice și 47 de spații științifice. Universitatea are 1626 de profesori, dintre care 229 de medici și 1090 de candidați de științe. Există aproape 25 de mii de persoane care reprezintă 86 de naționalități și grupuri etnice din 81 de regiuni ale Rusiei, inclusiv 1656 studenți internaționali din 56 de țări.

Biblioteca științifică a North-Caucasus Federal University de North-Caucasus Federal University este cotată printre cele mai bune și mai mari biblioteci universitare din Rusia, cu peste 2,5 milioane de unități. Biblioteca oferă acces la numeroase resurse educaționale și abonamente la periodice rusești și străine. Biblioteca este reînnoită cu o literatură educațională și științifică actualizată în fiecare an. Catalogul universitar actualizat periodic. Fiecare student NCFU are acces deplin la toate resursele bibliotecii.

NCFU creează cele mai bune condiții pentru studenți pentru un proces de producție de cunoaștere, asigurând cazare confortabilă în prim plan. Există 8 cămine în Stavropol și unul suplimentar în Pyatigorsk, care oferă locuințe pentru peste 2.500 de studenți. Una dintre cele mai noi cămine a fost construită special pentru studenții internaționali.

Centrul medical al Universității dotat cu cele mai noi echipamente pentru a monitoriza starea de sănătate a personalului și studenților NCFU. O echipă de specialiști cuprinzând optometristul, neurologul, medicul general, dentistul, otolaringologul și medicii de urgență sunt la îndemână pentru a oferi asistență medicală și asistență medicală.

Furnizarea unui serviciu de catering de înaltă calitate este una dintre prioritățile din cadrul NCFU cu echipamente moderne de bucătărie și echipa de bucătari profesioniști foarte profesioniști. Cantinele, snack-urile și cafenelele din universitate păstrează foamea în timp ce elevii se află pe calea cunoașterii. Fiecare clădire este dotată cu o sufragerie și un bufet.

Studiourile de creație ale studentului NCFU includ 2 studiouri vocale, 6 echipe de dans, 2 teatre studențești, 4 grupuri de voluntari, 12 cluburi KVN (comedie) . Selectarea activităților sportive este, de asemenea, extinsă: 14 cluburi sportive, 10 săli de sport, sali de gimnastică, centre de fitness și piscină.

Programe predate în:
  • Rusă
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

North-Caucasus Federal University

Instruirea în programul de masterat vă va permite să învățați: pe baza analizei de sistem, să realizați formalizarea domeniului și să evaluați complexitatea sistemelor de ... [+]

Descriere program:

Instruirea în programul de masterat vă va permite să învățați: pe baza analizei de sistem, să realizați formalizarea domeniului și să evaluați complexitatea sistemelor de date concepute și implementate de gestionare a informațiilor; proiectarea, dezvoltarea de sisteme informatice de natură aplicată utilizând instrumente moderne de tehnologie a informației, utilizând metodele de descriere formalizată a modelelor de sistem, metodele de simulare și modelare statistică, metodele de extragere a datelor etc .; implementarea și menținerea sistemelor informatice aplicate în întreprinderi și instituții cu diverse profiluri și activități.

Obiectivele programului:... [-]
Rusia Stavropol
Septembrie 2019
Rusă,Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ... [+]

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ale ciclului sunt dezvoltate pe baza regulamentelor Grupului de inginerie și proiectare igienică și creează cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în proiectarea echipamentelor de proces și a proceselor de producție alimentară care respectă cerințele igienice de proiectare și asigură producția de produse de înaltă calitate și sigure .

Scopul programului:

instruirea specialiștilor în domeniul proiectării, implementării, întreținerii și auditului echipamentelor de proces și proceselor de producție alimentară, biologică și farmaceutică pentru a se conforma cerințelor de igienă și siguranță globală. În plus, programul se concentrează pe instruirea cercetătorilor în domeniul modeirii și optimizării proceselor de producție a alimentelor, proiectarea și testarea unor echipamente și linii tehnologice noi și / sau îmbunătățite pentru a elimina posibila contaminare (contaminare) a produselor în timpul producției.... [-]

Rusia Stavropol
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elabor ... [+]

Descriere:

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elaborate în conformitate cu reglementările Asociației de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei (Grupul de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei) cu scopul de a construi cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în ceea ce privește proiectarea tehnologică a echipamentelor și procesele de producție alimentară care să îndeplinească cerințele de proiectare igienică și asigurând calitatea și siguranța produselor.

Scopul programului:

instruirea specialiștilor în domeniul proiectării, implementării, întreținerii și auditului echipamentelor tehnologice și producției de produse alimentare, biologice și farmaceutice pentru a asigura conformitatea acestora cu cerințele globale de igienă și siguranță. De asemenea, urmărește formarea cercetătorilor în domeniul modeirii și optimizării proceselor de producție a alimentelor, proiectarea și testarea echipamentelor și a liniilor de producție noi și / sau îmbunătățite pentru a evita orice posibilitate de impurități sau de contaminare a proceselor de producție.... [-]

Rusia Stavropol
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Acest program de Master este destinat formării de specialiști calificați capabili să formalizeze domenii și să evalueze complexitatea sistemelor de informații proiectate ... [+]

Descriere:

Acest program de Master este destinat formării de specialiști calificați capabili să formalizeze domenii și să evalueze complexitatea sistemelor de informații proiectate și implementate de gestionare a datelor pe baza analizelor de sistem; proiectarea și dezvoltarea sistemelor informatice aplicate cu mijloace moderne de tehnologie a informației, utilizând tehnici de descriere formalizată a modelelor de sistem, tehnici de simulare și modelare statistică, tehnici de extragere a datelor etc .; implementarea și asistarea sistemelor informatice aplicate la întreprinderi și instituții cu diverse profiluri și activități.

Scopul programului:

Scopul programului de învățământ superior în direcția de instruire 09.04.02 «Sisteme și tehnologii informaționale» este o pregătire profesională a absolvenților în conformitate cu nivelul actual și tendințele din sfera sistemelor și tehnologiilor informaționale, formarea specialiștilor calificați și cooperanți din punct de vedere tehnic .... [-]

Rusia Stavropol
Septembrie 2019
Engleză,Rusă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Давай к нам!