Citește Descrierea Oficială

113201_rsz_image.jpg

Северо-Кавказский федеральный университет este una dintre cele mai mari universități din sudul Rusiei, situată în orașul Stavropol, teritoriul Stavropol din Caucazul de Nord. Caucazul de Nord se întinde între Marea Neagră în vest și Marea Caspică în est, iar teritoriul Stavropol este o parte însemnată a teritoriului Caucazului de Nord, fiind una dintre cele mai pitorești regiuni ale Rusiei. Orașul Stavropol este un centru cultural, de afaceri și multinațional al regiunii, care combină cu succes farmecul unui oraș confortabil cu numeroase piețe, parcuri, o vastă zonă forestieră, un climat plăcut și un ritm vibrant de viață al districtului urban modern.

Северо-Кавказский федеральный университет este un centru științific și educațional unic pentru formarea personalului competitiv, distins printr-o cultură personală generală ridicată și gândire creativă, capacitatea de creștere continuă. Universitatea oferă oportunități ample pentru dezvoltarea profesională intelectuală, spirituală, morală și profesională și pune bazele unei activități de succes într-o lume în continuă schimbare.

Misiunea CNFP - oferind oportunități unice în domeniile educațional, științific și cultural, pentru a forma viitori lideri care pot aduce o contribuție pozitivă la dezvoltarea țării și a lumii.

Universitatea federală din Caucazul de Nord are 9 institute și 2 filiale în Pyatigorsk și Nevinnomyssk. Acesta este Institutul Umanitar; Institutul de Matematică și Științe Naturale; Institutul de Sisteme Living; Institutul de Drept; Institutul de Economie și Management; Institutul de Educație și Științe Sociale; Institutul de Petrol și Gaze; Institutul de Tehnologia Informației și Telecomunicații; Institutul de Inginerie.

Cercetarea la universitate se desfășoară în 29 de centre de cercetare și educație, 33 de laboratoare de cercetare, 2 birouri de proiectare pentru studenți. Se creează condiții pentru activitatea completă a 26 de școli științifice și 47 de domenii științifice. Universitatea are 1626 de cadre didactice, dintre care 229 medici științifici și 1090 de candidați științifici, 24.768 persoane care reprezintă 86 de naționalități și grupuri etnice din 81 regiuni ale Rusiei, dintre care 1656 sunt cetățeni străini din 56 de țări străine.

Biblioteca științifică a Universității Federale din Caucazul de Nord este una dintre cele mai bune din Federația Rusă și are peste 2,5 milioane de articole. Biblioteca este echipată cu un sistem automat de bibliotecă de informații, un catalog electronic. Există acces la numeroase resurse educaționale, un abonament la periodice rusești și străine. În fiecare an fondul bibliotecii este completat cu cea mai recentă literatură educațională și științifică. Biblioteca electronică proprie a publicațiilor universitare este actualizată activ. Toate metodele prezentate pentru obtinerea informatiilor stiintifice sunt disponibile tuturor elevilor din cadrul CNFU.

NCFU creează pentru studenți cele mai bune condiții pentru învățarea productivă. Locuințe confortabile - una dintre condițiile principale. În universitate există 8 pensiuni, în care trăiesc aproape 2500 de persoane. Unul dintre noile cămine a fost construit special pentru studenții străini. La fiecare etaj există o bucătărie, o sufragerie și o baie. Camerele confortabile au TV și mobilier modern, inclusiv birou de birou.

Sănătatea elevilor este monitorizată de medici la centrul medical universitar. Premisele centrului sunt echipate cu cele mai moderne echipamente. Asistența medicală este asigurată de specialiști calificați: oculist, neurolog, medic generalist, dentist, otolaringolog și medici de urgență. În plus, centrul efectuează sesiuni de fizioterapie, precum și toate procedurile necesare care permit studenților să rămână sănătoși.

Calitatea cateringului pentru SKFU este una dintre prioritățile. Datorită echipamentului modern de bucătărie și a unei echipe de bucătari foarte profesioniști, nu vă puteți îngrijora de alimentația sănătoasă a studenților. Fiecare clădire este dotată cu o sufragerie și un bufet.

Elevii SKFU sunt angajați în studiouri creative ale universității, inclusiv 2 studiouri vocale, 6 grupuri de dans, 2 teatre studențești, 4 echipe de voluntari, 12 echipe KVN. Alegerea zonelor sportive este de asemenea extinsă: 14 secțiuni sportive, 10 sporturi, sali de gimnastică și săli de sport, o piscină.

Programe predate în:
Rusă
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

North-Caucasus Federal University

Instruirea în programul de masterat vă va permite să învățați: pe baza analizei de sistem, să realizați formalizarea domeniului și să evaluați complexitatea sistemelor de ... [+]

Descriere program:

Instruirea în programul de masterat vă va permite să învățați: pe baza analizei de sistem, să realizați formalizarea domeniului și să evaluați complexitatea sistemelor de date concepute și implementate de gestionare a informațiilor; proiectarea, dezvoltarea de sisteme informatice de natură aplicată utilizând instrumente moderne de tehnologie a informației, utilizând metodele de descriere formalizată a modelelor de sistem, metodele de simulare și modelare statistică, metodele de extragere a datelor etc .; implementarea și menținerea sistemelor informatice aplicate în întreprinderi și instituții cu diverse profiluri și activități.

Obiectivele programului:... [-]
Rusia Stavropol
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ... [+]

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ale ciclului sunt dezvoltate pe baza regulamentelor Grupului de inginerie și proiectare igienică și creează cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în proiectarea echipamentelor de proces și a proceselor de producție alimentară care respectă cerințele igienice de proiectare și asigură producția de produse de înaltă calitate și sigure .

Scopul programului:

instruirea specialiștilor în domeniul proiectării, implementării, întreținerii și auditului echipamentelor de proces și proceselor de producție alimentară, biologică și farmaceutică pentru a se conforma cerințelor de igienă și siguranță globală. În plus, programul se concentrează pe instruirea cercetătorilor în domeniul modeirii și optimizării proceselor de producție a alimentelor, proiectarea și testarea unor echipamente și linii tehnologice noi și / sau îmbunătățite pentru a elimina posibila contaminare (contaminare) a produselor în timpul producției.... [-]

Rusia Stavropol
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elabor ... [+]

Descriere:

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elaborate în conformitate cu reglementările Asociației de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei (Grupul de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei) cu scopul de a construi cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în ceea ce privește proiectarea tehnologică a echipamentelor și procesele de producție alimentară care să îndeplinească cerințele de proiectare igienică și asigurând calitatea și siguranța produselor.

Scopul programului:

instruirea specialiștilor în domeniul proiectării, implementării, întreținerii și auditului echipamentelor tehnologice și producției de produse alimentare, biologice și farmaceutice pentru a asigura conformitatea acestora cu cerințele globale de igienă și siguranță. De asemenea, urmărește formarea cercetătorilor în domeniul modeirii și optimizării proceselor de producție a alimentelor, proiectarea și testarea echipamentelor și a liniilor de producție noi și / sau îmbunătățite pentru a evita orice posibilitate de impurități sau de contaminare a proceselor de producție.... [-]

Rusia Stavropol
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Acest program de Master este destinat formării de specialiști calificați capabili să formalizeze domenii și să evalueze complexitatea sistemelor de informații proiectate ... [+]

Descriere:

Acest program de Master este destinat formării de specialiști calificați capabili să formalizeze domenii și să evalueze complexitatea sistemelor de informații proiectate și implementate de gestionare a datelor pe baza analizelor de sistem; proiectarea și dezvoltarea sistemelor informatice aplicate cu mijloace moderne de tehnologie a informației, utilizând tehnici de descriere formalizată a modelelor de sistem, tehnici de simulare și modelare statistică, tehnici de extragere a datelor etc .; implementarea și asistarea sistemelor informatice aplicate la întreprinderi și instituții cu diverse profiluri și activități.

Scopul programului:

Scopul programului de învățământ superior în direcția de instruire 09.04.02 «Sisteme și tehnologii informaționale» este o pregătire profesională a absolvenților în conformitate cu nivelul actual și tendințele din sfera sistemelor și tehnologiilor informaționale, formarea specialiștilor calificați și cooperanți din punct de vedere tehnic .... [-]

Rusia Stavropol
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Давай к нам!