North-Caucasus Federal University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University este cea mai mare instituție de învățământ superior din regiunea Stavropol din sudul Rusiei. Caucazul de Nord se află între Marea Neagră în vest și Marea Caspică în est, iar regiunea Stavropol ca o parte semnificativă a Caucazului de Nord este una dintre cele mai pitorești regiuni ale Rusiei. Orașul Stavropol este un centru cultural, de afaceri și multinațional din regiune care combină cu succes farmecul unui oraș atmosferic cu numeroasele sale piețe, parcuri, zone întinse de pădure, climat plăcut și ritmul rapid de viață al districtului urban modern.

North-Caucasus Federal University (NCFU) este un centru științific și academic unic, care îngrijește specialiști competitivi cu valori personale și culturale ridicate, mentalități creative și determinare pentru o dezvoltare constantă.

Misiunea CNFP este de a oferi oportunități unice în sfere academice, științifice și culturale, pregătindu-și viitoare lideri capabili să aducă o contribuție pozitivă la dezvoltarea țării și a lumii.

North-Caucasus Federal University are 2 filiale - în Pyatigorsk și Nevinnomyssk - și 9 institute: Institutul de Științe Umaniste, Institutul de Matematică și Științe Naturale, Institutul de Științe ale Vieții, Institutul de Drept, Institutul de Economie și Management, Institutul de Educație și Științe Sociale , Institutul de Petrol și Gaze, Institutul de Tehnologii Informaționale și Telecomunicații și Institutul de Inginerie.

Activitatea de cercetare în cadrul CNCF se desfășoară în 29 de centre științific-educative, 33 de laboratoare științifice și 2 birouri de proiectare studențească, 26 de școli științifice și 47 de spații științifice. Universitatea are 1626 de profesori, dintre care 229 de medici și 1090 de candidați de științe. Există aproape 25 de mii de persoane care reprezintă 86 de naționalități și grupuri etnice din 81 de regiuni ale Rusiei, inclusiv 1656 studenți internaționali din 56 de țări.

Biblioteca științifică a North-Caucasus Federal University de North-Caucasus Federal University este cotată printre cele mai bune și mai mari biblioteci universitare din Rusia, cu peste 2,5 milioane de unități. Biblioteca oferă acces la numeroase resurse educaționale și abonamente la periodice rusești și străine. Biblioteca este reînnoită cu o literatură educațională și științifică actualizată în fiecare an. Catalogul universitar actualizat periodic. Fiecare student NCFU are acces deplin la toate resursele bibliotecii.

NCFU creează cele mai bune condiții pentru studenți pentru un proces de producție de cunoaștere, asigurând cazare confortabilă în prim plan. Există 8 cămine în Stavropol și unul suplimentar în Pyatigorsk, care oferă locuințe pentru peste 2.500 de studenți. Una dintre cele mai noi cămine a fost construită special pentru studenții internaționali.

Centrul medical al Universității dotat cu cele mai noi echipamente pentru a monitoriza starea de sănătate a personalului și studenților NCFU. O echipă de specialiști cuprinzând optometristul, neurologul, medicul general, dentistul, otolaringologul și medicii de urgență sunt la îndemână pentru a oferi asistență medicală și asistență medicală.

Furnizarea unui serviciu de catering de înaltă calitate este una dintre prioritățile din cadrul NCFU cu echipamente moderne de bucătărie și echipa de bucătari profesioniști foarte profesioniști. Cantinele, snack-urile și cafenelele din universitate păstrează foamea în timp ce elevii se află pe calea cunoașterii. Fiecare clădire este dotată cu o sufragerie și un bufet.

Studiourile de creație ale studentului NCFU includ 2 studiouri vocale, 6 echipe de dans, 2 teatre studențești, 4 grupuri de voluntari, 12 cluburi KVN (comedie) . Selectarea activităților sportive este, de asemenea, extinsă: 14 cluburi sportive, 10 săli de sport, sali de gimnastică, centre de fitness și piscină.

Locații

Stavropol

Address
355017, г. Ставрополь, ул. Пушкина, 1
Stavropol, Stavropol Krai, Rusia