New Economic School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala Economică New, Fondată în 1992, este un absolvent de școală privată de economie de la Moscova. Grade nespecificate în altă parte sunt foarte apreciate, atât în ​​Rusia, cât și în străinătate. Misiunea de la Scoala Economica Nou este de a beneficia sectoarele public și privat din Rusia prin excelență în educație și cercetare economie.

Nucleul a SEN este de facultate sale rezident al 30 de tineri economiști cu doctori în economie și finanțe din universitățile de frunte din lume, inclusiv Harvard, MIT, Columbia, NYU, LBS, și Wisconsin-Madison. NES facultate reprezenta Rusia în comunitatea economică mondială, participarea la conferințe internaționale de cercetare și publicarea de articole în reviste de top internaționale peer-review, inclusiv Econometrica, American Economic Review, Quarterly Journal of Economics, Revista de Studii Economice, Journal of Economic Perspectives, Journal of Literatura economică, Jurnalul Asociatiei Economice Europene, Journal of Finance, Journal of Business, și American Political Science Review.

SEN este clasat pe locul cel mai bun instituției economie în țările foste comuniste în clasamentul cercetare de RePEc (Research Papers in Economics). SSRN (Social Science Research Network) se situează pe locul NES în partea de sus 30 de economie departamente în lume. Lui NES think-tank CEFIR (Centrul de Cercetări Economice și Financiare) este clasat în primele 25 de think-tank-economice în lumea de RePEc. Mai mult, nespecificate în altă parte a lansat alte doua centre de cercetare din 2011: Centrul de Studii Demografice și Centrul de New Media și Societatea.

NES ofera trei programe academice: un program de doi ani de master în economie, un program de dezvoltare profesională în finanțe, și un program de licență în comun cu Școala Superioară de Economie. NES este, de asemenea, activ în domeniul educației executiv. În 2011, împreună cu unul dintre cele mai importante scoli de afaceri din lume INSEAD, Nespecificate în altă parte a lansat un program de educație executiv dezvoltat special pentru 500 de manageri de top de la Sberbank. Curriculum-ul programului corespunde cu primul an al unui MBA standard de scoala de afaceri și oferă o combinație unică de două abordări metodologice: formare față-în-față cu discuții interactive caz de afaceri și munca în echipă, și virtuală de antrenament pe site-ul.

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat în Program De Finanțare (MIF)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Rusia Moscow

Misiunea de la Scoala Economica nou (SEN) este de a beneficia sectoarele public și privat din Rusia prin excelență în educație și cercetare economie. [+]

Masterat în programul de Finante (MIF) Bine ati venit la MiF la SEN!

Misiunea de la Scoala Economica nou (SEN) este de a beneficia sectoarele public și privat din Rusia prin excelență în educație și cercetare economie. NES a fost creat în 1992 pentru a introduce în Rusia program de o diplomă de master în economie. Succesul acestui program sa transformat nespecificate în altă parte în cea mai bună instituție de economie nu numai în Rusia, ci în toată Europa de Est. Facultatea noastră publică în cele mai importante reviste internaționale și reprezintă proeminent Rusia în Economie Internațională și profesia de finanțe.

În ianuarie 2007 am lansat un nou Master în Finanțe (MIF) program susținut de Morgan Stanley pentru a ajunge la profesioniști timpurie și la mijlocul carierei finanțare. În luna iunie a anului 2008 am acordat diplome la prima cohorta de absolvenți MiF. Studenții și absolvenții au raportat că visele noastre cu privire la programul de finanțare mare de la Moscova devin realitate. Avem un program care atât respectă standardele internaționale de calitate și oferă cunoștințe utile în viața de zi cu zi a comunității finanțe rus. Există mai mult de 100 de absolvenți ai programului MiF. ... [-]


Master Of Arts în Economie

Campus Cu normă întreagă September 2018 Rusia Moscow

Acest program a adus SEN reputația sa ridicat peste douăzeci de ani de existență. Diploma MAE este extrem de apreciat atât în ​​Rusia cât și pe plan internațional. [+]

Master of Arts în Economie

Master of Arts în Economie (MAE), program, fondată în 1992, este primul și primar programul New School Economic. Acest program a adus SEN reputația sa ridicat peste douăzeci de ani de existență. Diploma MAE este extrem de apreciat atât în ​​Rusia cât și pe plan internațional.

Programul academic MAE ia studenți prin doi ani de studiu. Acesta este similar în conținut cu programele de masterat ", iar primii doi ani de programe de doctorat in cele mai bune departamente americane și europene economie. Programul MAE aduce elevii la o înțelegere profundă a fundamentelor de educație modern, economic - microeconomie, macroeconomie, econometrie, și mai multe domenii specifice ale științei economice moderne. De-a lungul ambii ani de studiu, elevii să ia cursuri de limba engleza. Ei maestru particularitățile de scriere academice și a obține o experiență valoroasă prezentări științifice. Toți elevii să ia, de asemenea, parte la Seminarul de Cercetare, care oferă un cadru pentru cercetare elev complet cu supravegherea facultate decoted. Acest proiect de colaborare culminează cu elevii scrierea și apărarea Term Papers și tezelor de masterat. ... [-]