Citește Descrierea Oficială

Pe 11 februarie 2011, Universitatea Tehnică din Moscova Comunicațiilor și Informaticii (MTUCI) a împlinit 90 de ani.

Printre zeci de mii de absolvenți sale sunt bine cunoscute oamenilor de știință și specialiști, de stat restante și figuri publice din Rusia și mai multe țări din Asia, Africa, Europa și America Latină.

Astăzi MTUCI este cel mai mare centru educațional și științific pentru pregătirea și reconversia profesională a specialiștilor de înaltă calificare în domeniul telecomunicațiilor, informaticii, inginerie de radio, economie și management.

Structura Universitatii acoperă două filiale regionale în orașele din Rostov-pe-Don și Nizhniy Novgorod, Centrul de Cercetare Științifică, avansata Telecomunicații Training Center, Colegiul de Telecomunicații, Pre-educativ Centrul de pregătire, Științifico-Educaționale serie de noi tehnici, științific Biblioteca tehnică. Opt centre de instruire cu privire la pregătirea de specialiști tehnici ruși create de MTUCI împreună cu lumea importante companii de telecomunicații funcționează. Pe baza MTUCI o Technopark într-adevăr de lucru format din zeci de participanți din diverse companii și organizații din domeniul telecomunicațiilor și tehnologiilor informaționale sferă a fost creat.

Universitatea conduce Asociația metodologic-educative privind educația în domeniul telecomunicațiilor, care este format din mai mult de 80 de instituții de învățământ superior din Rusia și țările CSI.

Cadrele didactice MTUCI este de aproximativ 700 de persoane. Printre acestea se numără peste 100 de profesori și peste 400 de candidați în științe și lectori superiori. Printre profesori de la Universitatea sunt membri cu drepturi depline și corespondent al academiilor ruse și internaționale, câștigători ai lui Lenin și premii de stat, premii ale Guvernului Federației Ruse.

Despre paisprezece mii de studenți de normă întreagă și educație corespondență, postuniversitare și participanți de diferite cursuri sunt studiaza la Universitatea. Educația se realizează în conformitate cu un sistem modern de mai multe niveluri de învățământ: licență, inginer, master pe 25 de specialitati si 8 directii. Metode și mijloace de pregătire, pe baza celor mai recente realizări din domeniul telecomunicațiilor și tehnologiilor informaționale sunt folosite în MTUCI. Conceptul de "universitate electronic» care să permită "să electronize" toate procesele de selecție, admitere, instruire si testare a elevilor se realizează. Anual mai mult de 1000 de studenți și post-universitare studenții să ia parte la lucrările științifice în domeniul tehnologiilor infocommunication inovatoare pe baza MTUCI Centrul de Cercetare Științifică.

Cooperarea internațională a Universității a fost de durată de aproape 70 de ani. Prima studentul străin a venit să studieze la MTUCI în 1946. De atunci, mai multe mii de masterat, burlaci, ingineri, stagiari și mai mult de 350 de candidați în științe din 82 de țări ale lumii, au fost pregătite. Pe baza unor acorduri directe de cooperare cu 48 de instituții și 16 de companii din 46 de țări străine se efectuează. Universitatea este un membru al sectorului de dezvoltare a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT) și joacă un rol important în activitatea de UIT și alte organizații internaționale de telecomunicații.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)

Sectorul TELECOM joacă un rol-cheie în societatea modernă. Telecomunicații și a intrat într-un mediu nereglementat și extrem de competitivă, cu mulți producători, transpo ... [+]

Sectorul TELECOM joacă un rol-cheie în societatea modernă. Telecomunicații și a intrat într-un mediu nereglementat și extrem de competitivă, cu mulți producători, transportatori și servicii. Tehnologie de telecomunicații se îndreaptă spre deschis, convergente și rețele digitale multiserviciu pentru aplicatii de voce, date, video și multimedia.

Zonele tradiționale de telecomunicații, Internet, IT, și TV de difuzare sunt convergente rapid pentru a forma un nou sector: tehnologii de informare și comunicare (TIC). Aceasta acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv proiectarea de algoritmi și componente avansate, infrastructuri de rețele complexe, precum și dezvoltarea de servicii și soluții pentru a satisface nevoile utilizatorilor finali.... [-]

Rusia Moscow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MTUCI in brief