Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MGIMO

Șapte motive să se alăture

MGIMO este cea mai bună universitate rusă pentru studenții internaționali care sunt interesați în studierea afacerilor externe. Cursurile sale sunt moderne, interesante și provocator intelectual. Universitatea oferă o gamă largă de programe universitare și postuniversitare - din dreptul internațional, științe politice și economie, la jurnalism, managementul afacerilor, și politica energetică. MGIMO este, de asemenea, sa angajat sa gazduiasca o viata de student organism, curriculum-ului, și campus în continuă evoluție, care continuă să reflecte reputația ca fiind locul cel mai avansat în Rusia pentru înțelegerea afacerilor externe.

global

GLOBAL ADEVĂRAT

MGIMO a fost primul din Rusia să se alăture Asociației Universităților Europene, pentru a se integra pe deplin în procesul de la Bologna, ortografice standarde stricte pentru instituțiile de învățământ europene. Universitatea a fost o casă rusă pentru studenții din întreaga lume, de aproape 60 de ani, oferind mai mult de 6.000 de absolvenți internaționale, educația la înverzi ca lideri în sectoarele privat și public. În plus, MGIMO are legături strânse cu centrele educaționale de prim rang din lume, din Europa, Asia, America și Africa.

CURSURI IN RICH

MGIMO prevede școlarizare pentru programele de licență și masterat recunoscute în întreaga lume, cu elevii câștigă calificări care sunt cheile de la ocuparea forței de muncă și oportunități academice la nivel internațional. Când vine vorba de a oferi studenților, cu un context pentru înțelegerea lumii contemporane - fie prin diplomație, administrație publică, afaceri, economie, drept sau jurnalism, să nu mai vorbim de cele 53 de limbi pe care le predă fiecare termen - MGIMO este unic.

BOGAT ÎN PERSONAL ACADEMIC

MGIMO încorporează cele mai bune aspecte ale unei universități clasice cu cele ale unui centru de cercetare. Această abordare oferă studenților cu acces aproape la mai mult de 1200 de membri ai facultăților, inclusiv 20 membri titulari și membri ai renumitului Academiei Ruse de Științe, încă 113 cu grad de doctorat senior și 400 de doctorat Academia MGIMO este întotdeauna ia mândrie în elevii săi.

COLABORATIVA ÎNALT

comunitate MGIMO este în mod tradițional primitoare studenților străini. Mai mult decât atât, Universitatea se extinde în mod constant rețeaua parteneriatul său. Astăzi MGIMO cooperează cu succes cu mai mult de 170 de universități și instituții din peste 50 de țări. Suntem capabili de a oferi programe care sunt predate în limba engleză full-time. Studenții pot alege dintr-o gamă largă de programe cu dublă grad câștigând astfel două diplome în domeniul lor de studiu.

renumit

Renumit PENTRU CERCETARE

MGIMO se clasează în mod constant foarte în evaluări universitare. «2015 Global Go To Think Tank» raport emis de Universitatea din Pennsylvania a reprezentat MGIMO in randul liderilor de cercetare din întreaga lume, de exemplu, № 30 în think tank-uri cu cel mai semnificativ impact asupra politicii publice și № 12 în think tank-uri de top din Europa Centrală și de Est. Sub auspiciile Ministerului Afacerilor Externe, MGIMO este o politică de think-tank stimat și un forum pentru dezbateri și analiza evoluțiilor internaționale și afacerile curente, cu contribuțiile sale la analiză la nivel mondial foarte căutat.

SIMPLU EXCELENT

Universitatea este renumit pentru excelenta academica, ceea ce înseamnă mai strălucitoare a viitorilor lideri Rusiei studiaza acolo acum, cu un număr tot mai mare de omologii lor din străinătate. În fiecare an, cele mai bune absolvenți de liceu din Rusia concurează pentru înscriere. La unele programe - în special de economie, drept și relații internaționale - concursul ajunge până la 50 de candidați pe poziția studentului.

MGIMO comunitate absolventi reprezintă președinți, prim-miniștri, câteva ONU Deputaților Secretar General, Directorul General al UNESCO, președintele OSCE, comisarii UE, peste 900 de ambasadori ruși și străini, 10 miniștri ai afacerilor externe, peste 30 de colegi din rusă și academii de științe.

PERFECT

MGIMO oferă studenților săi cele mai largi oportunități pentru creativ de auto-realizare. Diferite organizații studențești umple calendarul cu evenimente sociale și sportive suplimentare. Desigur, MGIMO este la Moscova, unul dintre marile orașe ale lumii, cu o serie de comori culturale și istorice, cultura vibrantă și evenimente stil de viață orbitor. Acesta oferă acces ușor la diversitatea și energia Rusiei contemporane, precum și patrimoniul său cultural epic. MGIMO este o experiență de viață minunată pentru studenții internaționali.

Grozav
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Administrația Publică și Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova Italia Macerata + 2 mai mult

De doi ani lungă Master în administrația publică și de afaceri internațional dublă DegreeProgram MGIMO și Universitatea Macerata (Italia) este proiectat pentru a satisface nevoile de lideri în creștere în profesiile din sectorul public și privat. [+]

Profilul programului De doi ani lungă Master în administrația publică și de afaceri internațional grad dublu Programul MGIMO și Universitatea Macerata (Italia) este proiectat pentru a satisface nevoile de lideri în creștere în profesiile din sectorul public și privat. Programul oferă instruire on-campus în științe politice, comerțul internațional și economie, precum și relațiile de management, administrație publică și de guvern. Aproximativ 20 de elevi vor fi înscriși în program. In timpul studiului, primul an petrecut la Universitatea Macerata, Italia. 3 luni din 9 sunt prevăzute stagiu la unul dintre corporații de conducere regiunea Marche lui. Al 2-lea an de studiu este organizat la MGIMO-University, în cazul în care elevii sunt predate cursurile de bază ale administrației publice și municipale pentru un semestru și apoi au un stagiu la agențiile din sectorul public și privat de conducere din Rusia. MGIMO Diferența Studenții beneficiază de: posibilitatea de a studia la una dintre cele mai vechi universități din lume în Italia o oportunitate de a trece printr-un program conceput într-o universitate majore orientate spre studii internaționale din Rusia; o rețea diversă organism de student si absolventi; 6 ani de experiență stagiu la sfârșitul studiului; un curriculum inovator; cursuri de lider profesioniști din sectorul public și privat; o atenție la abilitățile de consolidare a carierei în toate domeniile de afaceri publice Oportunități de carieră Curriculum-ul programului administrației publice și de afaceri internațional combină formarea în metode analitice și abilități practice de management pentru a se asigura că absolvenții sunt pregătiți să înțeleagă problemele și... [-]

Ma în Dezvoltarea Durabilă și Managementul Strategic în Domeniul Energiei

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Rusia Moscova Regatul Unit Saint Andrews + 2 mai mult

«Dezvoltarea durabilă și managementul strategic în Energie» Programul de Master (cu absolvenții majoring în Management) este condusă în comun cu St Andrews University, una dintre cele mai vechi și mai importante universități britanice, care, pe parcursul istoriei sale 600 ani lungi, și-a câștigat reputația o clasă mondială de învățământ și de cercetare centru. [+]

Profilul programului «Dezvoltarea durabilă și managementul strategic în Energie» Programul De Master (Cu absolvenții majoring în Management) este condusă în comun cu St Andrews University, una dintre cele mai vechi și mai importante universități britanice, care, pe parcursul istoriei sale 600 ani lungi, și-a câștigat reputația unui centru educațional și de cercetare de clasă mondială. Programul oferă o oportunitate unică pentru cinci rusă și cinci masteranzilor britanici să devină experți atât în ​​domeniul energiei durabile și a managementului strategic în domeniul energiei. Absolvenții primesc două diplome și două diplome de master: St Andrews University diplomă în dezvoltarea durabilă (Master of Arts în Dezvoltare Durabilă) și Diplomă de la Universitatea MGIMO în Management (Master of Arts în Management). Programul Noul Master are un format original, care include două componente distincte de-a lungul anului: Dezvoltarea durabilă și managementul strategic în sectorul energetic. Primul an universitar este dedicat dezvoltării durabile și are loc la St. Andrews. Al doilea an universitar are loc la MIEP MGIMO la programul de Master in Management, care include discipline în managementul strategic în domeniul energiei. Programul de Master poate fi alăturat de către persoane care au un grad de licență sau o diplomă de specialitate, care sunt interesați în obținerea educației fundamentale în domeniul dezvoltării durabile și a managementului strategic în domeniul energiei, și care sunt înclinați să cerceteze prin analize independente. Termenul programului este de doi ani. Programul este predat în limba engleză. Pe parcursul primului an studenții de master sunt instruiți la St Andrews University, Scoția,... [-]

Ma în Guvernanța Corporativă și Diplomație Rețea Globală

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova Franţa Paris + 2 mai mult

Lumea afacerilor internaționale de astăzi este definită de creșterea rapidă a corporațiilor transnaționale. Operațiunile lor depășesc granițele de stat și interacțiunea lor formează matricea economiei globale actuale. [+]

Profilul programului Rusă-franceză grad dublu master, Programul cu HEC, Paris Lumea afacerilor internaționale de astăzi este definită de creșterea rapidă a corporațiilor transnaționale. Operațiunile lor depășesc granițele de stat și interacțiunea lor formează matricea economiei globale actuale. Managementul acestor companii enorme necesită viziune strategică largă, o gamă largă de competențe specializate în organizarea structurilor de afaceri și competențe în mobilizare inter-culturale. Mai mult decât atât, marile corporații transnaționale sunt tot mai dependente de mediul politic global. Astăzi, de afaceri nu se poate evita angajarea politicii internaționale. Obiectivul nostru este de a pregăti specialiști de top, care posedă un set de instrumente esențiale de abilități și cunoștințe pentru o carieră de succes în managementul corporativ. În acest scop, HEC Paris și MGIMO-University au combinat eforturile pentru a furniza un produs educațional inovativ. Acesta oferă solicitanților o oportunitate unică de a primi o educație cu adevărat interdisciplinar, care reflectă cele mai recente evoluții în Management, Economie, Drept Societar și Relații Internaționale. Un curriculum integrat se concentrează pe două laturi strâns legate, de afaceri la nivel mondial de succes: Abilitatea de a organiza și gestiona structuri corporative Capacități de a interacționa eficient cu mai multe părți interesate din cadrul rețelelor internaționale complexe. Primul an la HEC Paris ----> Al doilea an la Universitatea MGIMO. 120 credite ECTS, inclusiv cursuri și stagii, precum și pregătirea și susținerea tezei de masterat. Toate cursurile pentru program sunt livrate în limba engleză. Studenții primesc, de asemenea, de formare lingvistică în limba franceză sau rusă. Absolvenții primesc diplome... [-]

MA în Guvernare și Afaceri Globale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova Italia Roma Regatul Unit Reading Elveţia Geneva + 6 mai mult

Programul de masterat de doi ani Master în Afaceri Internaționale. program de Master la Universitatea MGIMO este proiectat pentru a oferi studenților, atât din Rusia și internaționale cu competențe necesare necesare pentru ocuparea forței de muncă în cadrul organizațiilor internaționale. Curriculum-ul servește cel mai bine acei studenți care sunt dispuși să se implice direct în politică, guvern sau organizații politice. [+]

Profilul programului Programul de masterat de doi ani Master în Afaceri Internaționale. program de Master la Universitatea MGIMO este proiectat pentru a oferi studenților, atât din Rusia și internaționale cu competențe necesare necesare pentru ocuparea forței de muncă în cadrul organizațiilor internaționale. Curriculum-ul servește cel mai bine acei studenți care sunt dispuși să se implice direct în politică, guvern sau organizații politice. Cursurile sunt concepute pentru a ajuta absolvenți îmbrățișeze rolul lor în calitate de cetățeni globali, care sunt capabili și dispuși să facă parte dintr-un mediu internațional, multicultural. Programul Global de afaceri MA Guvernarea și poate fi utilă în special pentru solicitanții interesați în politica rusă interne, sistemele de stat și juridice, economie și relații internaționale. Cel puțin o parte din comanda rusă este recomandată, dar nu este necesar. Elevii din alte țări decât Rusia vor participa la cursuri în limba rusă - 10 ore academice pe săptămână. Programul oferă de predare extinse de a face afaceri în Rusia, diverse aspecte ale culturii politice ruse, procesele politice cheie și conflictele. Structura cursului de bază primul an 1 semestru obligatoriu Rusia și SUA în Relații internaționale contemporane Securitatea globală procesul de politică externă și formarea politicii externe a Rusiei Limbă străină Electives Strategii de viitor Fac afaceri în Rusia Piețele financiare moderne Retorica și arta de raționament în discursurile publice Piețele financiare Securitatea economică națională Sistemul juridic din Rusia Modul de Visiting Professor 2 Semestrul obligatoriu Regiuni în Relații Internaționale Strategia economică modernă a Rusiei Megatendințelor și afacerile globale și... [-]

MA în Management Internațional

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova Franţa Nancy + 2 mai mult

Programul a fost conceput pentru a pregăti experți în mediul de afaceri în Franța, UE și Rusia prin furnizarea de cursuri de studii comune și un semestru plin în țara instituțiilor partenere. Programul este de 2 ani de studiu cu normă întreagă. Partenerul franceză este reprezentat de ICN Business School (Nancy, Franța). [+]

Programul a fost conceput pentru a pregăti experți în mediul de afaceri în Franța, UE și Rusia prin furnizarea de cursuri de studii comune și un semestru plin în țara instituțiilor partenere. Programul este de 2 ani de studiu cu normă întreagă. Partenerul franceză este reprezentat de ICN Business School (Nancy, Franța). Curriculum-ul programului pentru studenții ruși include următoarele cursuri: Management, Marketing, Antreprenoriat, Contabilitate manageriala, aspectele financiare ale comerțului internațional, Tehnologii Informaționale, Finanțe Internaționale, Drept privat, Drept European, economia Franței și a altor membri ai UE, de cercetare metodologie, limbă străină (franceză). Cursurile de bază sunt acoperite în primul semestru din MGIMO, al doilea semestru este furnizat de ICN Business School, cu accent pe a face afaceri în Franța, tehnici de negociere, managementul și operațiunile financiare. În Franța, elevii sunt, de asemenea, oferă posibilitatea de a alege piese de specializare. Al treilea și mai departe semestre sunt furnizate de MGIMO cu (stat) examen final și teze defendance. Stagiul este o parte a programului de studiu. Elevii au posibilitatea de a suferi munca de teren, în Franța, în timpul verii. Munca de proiect este obligatorie și se realizează pe parcursul semestrului 4-lea. Structura cursului de bază Primul an la Universitatea MGIMO Fall Semestrul Cursuri obligatorii Politica economică externă a țărilor Rusia și străine Drept internațional privat Integrarea Europeană: aspect instituțional și juridic Teorii ale organizațiilor și comportament organizațional Limba franceză Marketing International Practica comercială internațională Politica de personal și managementul resurselor umane Managementul performantei Cursuri opționale Istoria și politica externă a... [-]

Ma în Politicile Internaționale și Politica Mondială

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova Spania Marbella + 2 mai mult

Relații Internaționale MA a fost conceput în comun între MGIMO și MIUC pentru a oferi studenților cu cunoștințele, aptitudinile și competențele necesare pentru a analiza critic și să interpreteze dezbaterile teoretice cheie ale arena politică post-modernă a relațiilor internaționale. [+]

MA Relații Internaționale prin MGIMO - MIUC Prezentare generală Durata: 2 ani Limba: Engleză Locație: Marbella (Anul 1), Moscova (Anul 2) Titlul programului: „Politici internaționale și globale Politică“ Premiat: MA Gradul de Relații Internaționale Discipline cheie acoperite instituţiile internaționale Diplomație Media și Politicies internaționale Politica de mediu Politica rusă Limbile (rusă / spaniolă) O MA Relații Internaționale a fost proiectat în comun între MGIMO și MIUC pentru a oferi studenților cu cunoștințele, aptitudinile și competențele necesare pentru a analiza critic și să interpreteze dezbaterile teoretice cheie ale arena politică post-modernă a relațiilor internaționale. Unul dintre cele mai puternice puncte ale programului nostru este discuția de relații internaționale se apropie într-un mediu de clasă multicultural, având în vedere contextul global al studenților noștri. Într-adevăr, unele dintre aceste dezbateri sunt în prezent reproduse în numeroase organizații și negocieri internaționale la nivel mondial. MGIMO-MIUC trenuri următoarea generație de lideri politici pentru a aborda problemele complexe ale unei lumi în proces de globalizare. Departamentul de Relații Internaționale MGIMO-MIUC prezintă studenților cu un amestec unic de teorie și practică adaptate la un scenariu internațional și multicultural provocatoare, care de multe ori se schimbă mai repede decât capacitatea noastră de a analiza. Ce veți studia Semestrul 1, anul 1 Legea I Internațional Metode de cercetare Diplomație într-o lume în schimbare Instituții și politici internaționale Mass-media și politica internațională Economie de Politici Publice Ruși (studenți străini) / spaniolă / franceză (studenți ruși) Semestrul 2, anul 1 Psihologia politică Politica de drepturile omului Legea II International Politica de... [-]

Politică și Economie Ma Eurasiei

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova

De doi ani lungă Master în Programul de Științe Politice (MPSc.) La MGIMO University este conceput pentru a satisface nevoile de lideri în creștere în profesiile de serviciu public, inclusiv agențiile guvernamentale interne și internaționale și organizații non-profit prin furnizarea de informații actualizate , din proprie experiență informații despre Rusia și Eurasia din punct de vedere rusesc. [+]

Profilul programului De doi ani lung Master în Științe Politice (MPSc.) Programul de la Universitatea MGIMO este proiectat pentru a satisface nevoile de creștere lideri în profesiile de serviciu public, inclusiv agențiile guvernamentale interne și internaționale și organizații non-profit prin furnizarea de informații actualizate, informații la prima mână despre Rusia și Eurasia din punct de vedere rusesc. MPSc. Programul oferă instruire riguros pe-campus în științe politice și analiza politicilor, pregătirea candidaților gradul la o carieră de succes și furnizarea de lățimea intelectuală, aptitudini organizatorice, și încrederea în sine necesară să-și asume funcții de conducere într-un mediu din ce în ce complex de servicii publice. Aproximativ 20 de elevi vor fi înscriși în program. MGIMO Diferența MPSc. studenții beneficiază de: un mic program Master proiectat într-o universitate majore orientate spre studii internaționale din Rusia; o rețea Perse organism de student si absolventi; relații strânse de lucru între facultate de renume mondial; un curriculum inovator; o atenție la abilitățile de consolidare a carierei în toate domeniile de afaceri publice Structura cursului de bază primul an 1 semestru obligatoriu Concepte moderne de filosofia științei Procesul politic în Rusia contemporană Politica externă contemporană a Rusiei și a conflictelor internaționale Limbă străină Electives Retorica și arta de raționament în discursurile publice Fac afaceri în Rusia Piețele financiare moderne Piețele financiare Sistemul juridic din Rusia Modul de Visiting Professor 2 Semestrul obligatoriu Subsistemele regionale (Vest) Relațiile UE-Rusia Sistemele politice și procesul de politică din țările eurasiatice mici și mijlocii Rusia și țările vecine noi Limbă străină... [-]

Masterat

Gradul Dublu în Neproliferarea WMD, Politica Nucleară și Securitatea Globală

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova Statele Unite ale Americii Monterey + 2 mai mult

ADM Neproliferare, politica nucleară și securitatea globală este primul program de maestru rus-american la MGIMO, predate de către cadre universitare de conducere și practicieni din Rusia, Statele Unite și în alte țări. [+]

Profilul programului ADM Neproliferare, politica nucleară și securitatea globală Este primul program maestru rus-american la MGIMO, predate de către cadre universitare de conducere și practicieni din Rusia, Statele Unite și în alte țări. Institutul Middlebury de Studii Internaționale de la Monterey (MIIS), Moscova, Institutul de Stat de Relații Internaționale (MGIMO), și PIR Center au un parteneriat pentru a dezvolta grad dublu în Studii de neproliferare. Scopul nostru Programul pregătește studenții pentru o carieră profesională în domeniul non-proliferare în guvernele naționale, organizațiile internaționale, mediul academic, grupuri de reflecție, și sectorul privat. Curriculum-ul interdisciplinar se concentrează asupra securității globale, istorie, metode de cercetare, cu un accent deosebit pe abilități practice știință și tehnologie, studii de zonă, ordine publică și. Rezultate dorite Programul va oferi studenților cu competențe esențiale: cunoașterea avansată a regimurilor de non-proliferare WDM, atât la nivel global și regional cunoștințe despre utilizarea pașnică a energiei nucleare și modul în care să reducă la minimum potențialele riscuri de proliferare familiarizarea cu cele mai bune practici în materie de securitate nucleară și ADM cunoașterea dezarmării și controlului armelor cunoașterea terorismului și instrumente pentru combaterea ea abilități de analiză cantitativă competențe lingvistice abilități practice puternice de la oportunități de stagii de la Moscova, Monterey, Washington, DC, Geneva, Viena și Cursuri unice și Structura programului Elevii vor lua cursuri de la MGIMO la Moscova, în semestrul de toamna primului an. Ei vor lua lecții de la MIIS în Monterey în a doua și a treia semestre (primăvara primului an și căderea celui de al... [-]

Master în Politica Energetică De Petrol, Gaze și

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Moscova Italia Milano + 2 mai mult

Programul de masterat, «Petrol și Gaze Sectorul Economie și probleme de politică energetică» a fost lansată în 2007 de către MGIMO împreună cu o universitate italiană Univerità di Commerciale Luigi Bocconi, care este un lider european recunoscut în domeniul educației economice și de afaceri și care cooperează în strânsă colaborare cu marile companii energetice mondiale. [+]

Programul de masterat „Petrol și Gaze Sectorul Economie și probleme de politică energetică“A fost lansat în 2007 de către MGIMO împreună cu o universitate italiană Univerità di Commerciale Luigi Bocconi, care este un lider european recunoscut în domeniul educației economice și de afaceri și care cooperează strâns cu marile companii energetice mondiale. Programul de master rus-italian „Petrol și Gaze Sectorul de Economie și internaționale pe probleme de politică energetică“ oferă o oportunitate unică pentru studenți ruși și italieni pentru a deveni experți în modelare și prognoză a dezvoltării economice în ramurile sectorului energetic. absolvenți de succes vor primi o „Maestru de Economie în World Energy“ grad de la MGIMO (U) AMF RF și un „master (specialistica Laurea) de Economie și Sociologie“ diploma de la Universitatea Bocconi cu diplome naționale corespunzătoare. Programul de masterat pot fi unite de către persoane care dețin BA sau specializate de grade, interesate în obținerea educației fundamentale în profunzime în subiectele de economie, înclinat și capabile de cercetare independente și munca analitică. Termenul de formare în cadrul programului este de doi ani. Pe parcursul primului an de licență studenții vor fi instruiți la Universitatea Bocconi din Milano, Italia. Al doilea an este la MIEP MGIMO la Moscova. Cursurile-cheie ale programului de masterat sunt după cum urmează: «Economia de integrare europeană», «Statistică», «matematică avansate», «reglementarea piețelor financiare», «competitiv Legea», «Analiza pieței în sectorul energiei și Metode cantitative», „Economia de energie și industrie energetice mondiale“, „Managementul în domeniul energetic și reglementarea sectorului energetic“, „Proiecte internaționale de investiții“ etc.... [-]

Videoclipuri

International Students at MGIMO

Contactează
Adresa locaţie
76, Prospect Vernadskogo
Moscow, 119454 RU
Mass-Media Socială