Citește Descrierea Oficială

Moscow Power Engineering Institute (MPEI) este una dintre principalele universități tehnice din Rusia în domeniul Ingineriei Energetice, Ingineriei Electrice, Ingineriei Radio și Electronică, Informatică și Informatică, fondată în 1930.

Zona de inginerie energetică modernă include, de fapt, energie electrică (energie hidroelectrică, energie eoliană, energie termică, nucleară, solară și spațială etc.), echipamente electrice, științe materiale, electronică, fizică clasică și aplicată, , management și economie în domeniul energetic. Toate aceste sfere și alte direcții de pregătire specială sunt disponibile în MPEI pentru studenții străini și studenții universitari.

114515_MPEI_fasad_v2L.jpg

Începând cu anul 1946, MPEI a pregătit ingineri și oameni de știință pentru țările străine. În prezent, aproximativ 900 de studenți străini din 60 de țări sunt instruiți la MPEI.

Începând cu anul 1995, se organizează în mediul engleză formarea atât a studenților străini cât și a celor de masterat în specialitatea "Informatică și Ingineria Calculatoarelor".

De ce ar trebui să alegeți MPEI

Studenții MPEI au șansa de a studia la una dintre cele mai prestigioase universități din Rusia, în funcție de numeroase clasamente și sondaje. Pentru 85 de ani de istorie, MPEI a pregătit un număr foarte mare de ingineri calificați, oameni de știință proeminenți care au stat la originea multor realizări tehnice, în special a creației cu laser.

La MPEI, câștigătorii premiului Nobel AD Saharov și PA Cherenkov au lucrat în diferite perioade. În secolul al XX-lea, în Biroul special de proiectare al MPEI, care deține propriul Centru de comunicare spațială în adâncime, au fost obținute pentru prima dată imagini radio ale suprafeței Venus și o parte inversă a Lunii.

Printre cei mai cunoscuți absolvenți ai MPEI se numără fostul președinte al Consiliului de Stat al Chinei Li Peng și fostul președinte al României Ion Iliescu, miniștrii de inginerie și șefii companiilor de inginerie din multe țări ale lumii.

Partenerii MPEI din domeniul științei și educației includ aproximativ 140 de universități din străinătate, precum și companii bine cunoscute precum ABB, Siemens, Schneider Electric, EPRI, Skoda, Samsung și altele.

Viitorul tau

Obținerea de formare unică în orice domeniu ales, absolvenții MPEI nu au niciodată probleme cu angajarea ulterioară și se realizează în orice sferă aleasă.

Admitere

  • pe bază de contract;
  • Granturi pentru formarea cetățenilor străini. Pentru a obține o astfel de finanțare, cetățenii străini trebuie să se adreseze Ministerului Educației Naționale;
  • MPEI are posibilitatea de a primi studenți cu o bursă de la Ministerul Educației din Rusia pe bază de concurs

Taxă de școlarizare și alte cheltuieli

  • aproximativ 3500 USD pe an.
  • cazare în hostelul MPEI - aproximativ 100 USD pe lună. - asigurare medicala - 220 USD pe an.
Programe predate în:
  • Engleză
  • Rusă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Moscow Power Engineering Institute

Programul de informatică combină cursuri avansate de analiză a datelor, inginerie hardware și software, securitate pe calculator și oferă trasee individuale de formare or ... [+]

Scopul programului

Scopul programului educațional informatic este de a pregăti specialiști de înaltă calificare pentru industria IT, gata să rezolve următoarele probleme profesionale:

proiectarea, dezvoltarea și întreținerea sistemelor informatice moderne și a rețelelor de calculatoare;efectuarea analizei datelor intelectuale, procesarea semnalelor și învățarea în mașină;permiterea opțiunilor de securitate pentru sistemele informatice, rețele și platforme digitale;implementarea de platforme eficiente pentru calcul, aplicații web și comerț electronic;crearea și dezvoltarea de proiecte software și hardware pentru întreprinderile financiare și industriale.... [-]
Rusia Moscow
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Moscow Power Engineering Institute

Obiectivul programului educațional este de a pregăti specialiști cu înaltă calificare pentru sisteme distribuite de energie cu cunoștințe și abilități pentru dezvoltarea, ... [+]

Obiectivul programului educațional este de a pregăti specialiști cu înaltă calificare pentru sisteme distribuite de energie cu cunoștințe și abilități pentru dezvoltarea, proiectarea și punerea în funcțiune a sistemelor de protecție, automatizare și control cu inteligență artificială și rețele de transmisie digitală de date.

Absolvenții, care finalizează cu succes programul, posedă cunoștințe în următoarele domenii:

1. Principiile de protecție și automatizare a sistemelor distribuite de energie;

2. Principiile controlului de urgență al sistemelor distribuite de energie;... [-]

Rusia Moscow
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Moscow Power Engineering Institute

Scopul programului educațional "Sisteme termice și energetice durabile" este de a pregăti specialiști calificați cu cunoștințe, abilități și abilități profesionale pentru ... [+]

Descrierea programului

Scopul programului educațional "Sisteme termice și energetice durabile" este de a pregăti specialiști calificați cu cunoștințe, abilități și abilități profesionale pentru a rezolva următoarele sarcini în domeniul sistemelor de căldură și energetică industrială și sfera socială:

să dezvolte și să mențină instalații moderne de energie electrică și termică;să dezvolte și să pună în aplicare sisteme promițătoare de căldură și energie și echipamente adecvate pentru acestea;pentru a asigura utilizarea rațională a resurselor de combustibil și de energie la întreprinderile și utilitățile industriale;să efectueze un studiu de fezabilitate cu o justificare a direcțiilor prioritare de soluții de rezolvare a problemelor de economisire a resurselor cu o combinație de alimentare centralizată și autonomă, inclusiv utilizarea surselor regenerabile de energie;să creeze sisteme avansate de susținere a vieții la întreprinderi și locuințe;să dezvolte modele matematice ale obiectelor studiate pentru a-și analiza eficiența prin programe de calculator moderne;pentru a asigura protecția mediului.... [-]
Rusia Moscow
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză