Moscow Film School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Film de la Moscova este un centru educational unic scop formarea de specialiști pentru toate domeniile industriei de film - preproducție, producție, post-productie si distributie de film. Sistemul de asigurare a calității academice, precum și experiență dintre cele mai importante școli de film din lume, colaborare constantă cu comunitatea profesională și predarea realizat de profesionisti cu experienta sunt elementele-cheie ale mediului de învățare în școală. Specialiștii trenuri școlare, ale căror cunoștințe și abilități se potrivesc cu cerințele industriei de film moderne.

Misiune

Misiunea Moscova Film Scoala constă în formare profesioniștilor orientate spre țintă în conformitate cu standardele internaționale ale industriei de film.

Strategie

Strategia de Moscova Film Scoala este axat pe dezvoltarea unui sistem educational bazat pe experiența internațională de specialiști de instruire pentru industria de film, și integrarea absolvenților în comunitatea profesională la nivel mondial.

FILOSOFIE

Educație trebuie să respecte standardele profesionale moderne de industria de film în termeni de cunoștințe și abilități pentru a crea oportunități de carieră de succes pentru absolvenții noștri.

Locații

Moscova

Address
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 Moscova, Moskva, Rusia

Programe

Această școală oferă și: