MSU - Moscow State University Graduate School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Stat din Moscova (MSU) &nbsp Înfiinţată în 1755 Lomonosov din Moscova Universitatea de Stat (USM), este cea mai veche universitate şi cele mai renumite din Rusia. Astăzi Universitatea de Stat din Moscova oferă instruire în aproape toate ramurile ştiinţei moderne şi umaniste. Studentii sa poate alege una de 57 de calificări. Numărul total de studenţi USM depăşeşte 40.000; în afară de, aproximativ 10.000 de elevi de liceu participa la diverse cluburi şi cursuri de la USM. Este un centru de cercetare de ştiinţă renumit pentru şcolile sale ştiinţifice majore. Au fost 11 castigatori ai premiului Nobel, printre profesorii săi si absolventi. Universitatea de Stat din Moscova cuprinde 29 facultăţi şi peste 350 de departamente, 15 institute de cercetare, 4 muzee, Parcul Ştiinţă, Grădina Botanică, Biblioteca, Universitatea de Editura si tipografie, un centru de agrement şi o şcoală internat pentru copii talentaţi. &nbsp&nbsp Graduate School of Business Administration de Stat din Moscova Universitatea de &nbsp Graduate School of Business Administration (GSBA), fondata in 1989 in Moscova, Universitatea de Stat este una dintre cele mai vechi scoli de afaceri din Rusia. Programele GSBA lui (Bachelor in Business Administration, Master în Afaceri Internaţionale, MBA si programe de Executive MBA, programul de doctorat) sunt concepute pentru a satisface cele mai rafinate gusturi de studenţi ruşi şi străini de toate nivelurile. GSBA se topeste tradiţii academice de USM cu tehnici inovative de predare de afaceri si management. &nbsp GSBA este un lider în domeniul educaţiei de management Rusă, mândri de a fi recunoscute de către comunităţile de afaceri şi academice pentru: • orientată spre acţiune absolvenţi care îmbrăţişează o perspectivă întreprinderi şi să conducă cu integritate, viziune, hotărârea, angajamentul etic şi responsabilitatea socială; • centrat pe student restante de predare furnizate de către dedicat full-time, asociat şi vizitarea internaţionale facult y folosind o varietate de tehnologii de educaţie de management, cum ar fi, metoda de caz, proiecte de lucru în echipă, starea de simulari de afaceri de arta si experienta hands-on; • curriculum integrat şi inovatoare şi materiale de curs adaptate la nevoile de învăţare pe tot parcursul vieţii de lideri de afaceri actual şi viitor; • cercetare managerial relevante în colaborare cu partenerul nostru strategic, Institutul pentru Strateg Complex Studii de circuite (ICSS) • consolidarea reciproc parteneriate cu organizaţii de afaceri ruse şi internaţionale, guvernamentale şi lideri ai societăţii civile, care introduc elevii GSBA la lumea reală a afacerilor.

Vezi programe de masterat » Vedea MBA Part Time » Vedea Doctorat » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Afaceri Internaţionale

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Rusia Moscow

Scopul Master în Afaceri Internaţionale programului este de a dota studenţii cu instrumentele necesare de management general, tehnicilor şi conceptelor, şi în acelaşi timp, pentru a le expune la problemele internaţionale .... [+]

În acest program MIB, mai multe cursuri sunt oferite în limba engleză, dar cele mai multe dintre ele sunt în limba rusă.

&nbsp

Masterat în Afaceri Internaţionale

&nbsp

Master in International Business este un curs intensiv part-time program care atrage studenţii ambiţios şi creativi, care aleg să studieze şi să lucreze în acelaşi timp.

Scopul programului este de a dota studenţii cu instrumentele necesare de management general, tehnicilor şi conceptelor, şi în acelaşi timp, pentru a le expune la probleme internaţionale şi de perspective. Programul oferă o bază solidă în management general, care permite studenţilor să se bazeze pe experienţa universitar anterior, care nu ar fi inclus o componentă de conducere sau de economie. O vizită în facultate, curriculum inovator şi reţeaua internaţională a GSBA permite studenţilor MIB să urmeze o carieră într-un mediu cu adevărat internaţional. ... [-]