National research Ogarev Mordovia State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cercetare Mordovia Universitatea Națională de Stat numit după NG P. Ogarev este un buget de stat instituție de învățământ federal de învățământ superior.

Universitatea de Stat Mordovia a fost înființată 01 octombrie 1931 goda.Segodnya Mordovia University este una dintre cele mai mari centre de învățământ superior, Știință și Cultură a Federației Ruse.

Cercetare Mordovia Universitatea de Stat național. N. P. Ogarev oferă solicitanților mai mult de 200 de programe educaționale de licență, absolvent, de specialitate, de ședere și studii postuniversitare pe o gamă largă de domenii de umaniste, naturale și tehnice, de inginerie și de profil medical.

Universitatea este situat în orașul Saransk - capitala Republicii Mordovia. Orașul este situat în partea centrală a Rusiei, 620 km de Moscova. Universitatea de Stat din Moscova. N. P. Ogarev are 11 facultăți și 7 institute, 7 institute, 2 filiale, 29 de clădiri de învățământ, cămine 14, care sunt acasa, la mai mult de 5.000 de persoane.

Potențialul științific și pedagogic al universității este de aproximativ 1 400 de persoane. Universitatea enrolls mai mult de 20.000 de studenți, inclusiv - mai mult de 1200 de studenți străini din 55 de țări

Elevii de învățământ de la Universitatea din Mordovia este realizat pe un full-time, part-time și forme de seară. Durata de formare full-time / part-time (seara) de formare: 5/6 ani (de antrenament), 4/5 ani (licență) și 2/2, 5 ani (Master). Institutul de Medicina - 6/7 ani.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Rusă

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master în lingvistică engleză pentru comunicare internațională de afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saransk

Programul de masterat este adaptat pentru a oferi studenților cu cunoștințe adecvate în aspecte metodologice, teoretice și experimentale ale procesului de comunicare în diferite sfere ale vieții publice și de afaceri. [+]

Lingvistică engleză în comunicarea internațională de afaceri

Programul de studii de masterat cu specializare în limbi străine în International Communication Business de la Catedra de Limbi Străine Mordovia Universitatea de Stat Ogarev are ca scop predarea studenților posibilitatea de a construi și menține relații între organizațiile de afaceri, companiile și publicul. Acesta este creat pentru a oferi studenților cu cunoștințe adecvate în aspecte metodologice, teoretice și experimentale ale cercetării procesului de comunicare în diverse domenii ale vieții publice și de afaceri. Primitorii de gradul va fi în măsură să analizeze aspectele lingvistice, psiho-lingvistice ale comunicării intrapersonale, interpersonale și de afaceri, precum și principii de vorbire și de practica vorbi public: principii de creare a textelor organizate, teoretic, de diferite genuri; principii teoretice și metode de traducere diferitelor tipuri de documente de afaceri.... [-]


Masterat

Master în antreprenoriat ( „antreprenori pentru mâine“)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saransk

Programul de masterat "Antreprenorii for Tomorrow" are ca scop în predarea studenților cunoștințe teoretice și abilități practice cu privire la stabilirea companiilor mici antreprenoriale și menținerea dezvoltării durabile a acestora pe piețele provocatoare. [+]

Programul de studii de master „Antreprenorii pentru mâine“

Programul de masterat "Antreprenorii for Tomorrow" are ca scop în predarea studenților cunoștințe teoretice și abilități practice cu privire la stabilirea companiilor mici antreprenoriale și menținerea dezvoltării durabile a acestora pe piețele provocatoare.

Părțile-cheie ale programului de master pentru fiecare elev este șansa de a introduce ideea lui sau ei de afaceri pe piața reală și lucrările practice privind crearea de noi societăți de start-up pe baza business-incubator sub supravegherea de bine cu experiență europeană rusă și profesori.

Programul de Master este realizat de consortiu format din 4 universități:... [-]


Videoclipuri

Contactează

National research Ogarev Mordovia State University

Adresă, linia 1 National Research Ogarev Mordovia State University 68 Bolshevistskaya Str.
430005 Saransk, Mordovia, Rusia
website http://www.mrsu.ru/en/
Telefon +7 834 223-37-55