Moscow Academy of Finance and Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istorie, Misiune și Valori:

Moscova Finanțe și Facultatea de Drept (MFYUA) este in prezent lider universitate privată din Rusia. În 1995, cu sprijinul Guvernului Moscova și Asociația de Educație International a fost înființată Moscova Finanțe și Drept al Academiei. În 2010, prin ordin al Serviciului Federal de Supraveghere în Educației și Științei MFYUA acordat statutul de universitate, confirmând semnificativă realizare în activitatea educațională. MFYUA statut academic de stat.

Rusă clasamentul non-starea de universități acreditate, MFYUA din 2003 pe locul 1.

Business School MFYUA a fost infiintata in anul 2010, sub îndrumarea de profesioniști care fac un MBA in cele mai importante universitati din SUA si Marea Britanie, și au o vastă experiență în IT-companii financiare și la nivel mondial. Scopul lor a fost de a crea o scoala de afaceri de nivel mondial în Rusia, folosind experiența comunității și experți de afaceri ruse și internaționale în domeniul educației. Business School este un membru al MFYUA RABE (Asociația rus al Educației Business), și din 2012 membru al prestigiosului Asociației Educational EFMD (Fundația Europeană pentru Management Development).

Misiune si Valori:

Scoala noastra de afaceri oferă, la prețuri accesibile educație de calitate și se concentrează pe dezvoltarea calităților personale și a potențialului de studenții noștri. Ne-am angajat la consolidarea legăturilor strânse cu societatea și de a stabili un mediu de învățare de clasă mondială.

Ne dăm seama misiunea noastră prin:

  • Implicarea experților de afaceri în procesul de învățare, inclusiv cursuri, ateliere de lucru, vizite la companii.
  • Participarea activă la activitățile asociațiilor de afaceri ruse și internaționale, jocuri de afaceri și concursuri care organizează companii de top din lume.
  • Predarea limbilor străine, formarea continuă și stagii în străinătate prin intermediul partenerilor noștri de peste mări.
  • Integrarea dezvoltare ca un lider în programe de formare profesională, și asigurarea feedback-ul deschis și sincer participanților la dezvoltarea lor personală.
  • Participarea la proiecte legate de conștientizare și responsabilitatea socială.
  • Investiții în calitatea predării, și în același timp, un management eficient al costurilor administrative ale programului.

Locații

Moscova

Address
build. 1, 8, Presnenskaya Embankment, Moscow
MIBC “Moscow-City”, IFC “Capital City”, Tower “Moscow”, 9th floor

Moscova, Moskva, Rusia

Acreditări

EFMD Equis Accredited

Programe

Această școală oferă și: