Citește Descrierea Oficială

Nord-Est Universitatea Ammosov Federal este una dintre cele zece universitati federale care sunt orientate spre rezolvarea sarcinilor geopolitice, întâlnire de personal are nevoie de proiecte mari de investiții inter-regionale.
NEFU a fost înființată oficial în aprilie 2010, pe baza de Ammosov Yakut Universitatea de Stat, care are 75 de ani de istorie veche.
Universitatea este numit după MK Ammosov, un lider politic bine-cunoscut, care a fost unul dintre fondatorii sistemului de stat în Yakutia și Kîrgîzstan.
Astăzi NEFU este o universitate diversificată care posedă o capacitate mare de formare, educație și cercetare cu ramurile din Mirny, Neryungri și Anadyr (Ciukotka).
În fiecare lună, 100 de elevi au posibilitatea de a primi îngrijiri medicale la "Smena" odihnă elev și centrul de recreere.
NEFU bibliotecă științifică are un statut de bibliotecă republicană și inter-universitare, este un centru de cercetare și metodică pentru alte biblioteci și instituții academice. stoc în biblioteca are peste 1300000 de cărți.

f0a1aa2db72c507d1821789340430a4e

Universitatea de Nord-Est Federal pe scurt

numărul total de licență populație de studenți NEFU este de aproximativ 17358.

1601 personalului academic sunt în prezent angajate la Universitatea. Dintre acestea 209 grad hold medici, 845 candidat de gradul științei.

Mai mult de 500 de studenți sunt angajate în muncă postuniversitare.

13 institute, 5 facultăți, 3 filiale universitare în Mirny, Nerungry și Ciukotka, 6 institute de cercetare majore.

119 cursuri de grad sunt disponibile pentru studenții noștri.

Universitatea ocupă 40 de cladiri si 12 sali de reședință situate preponderent în campusul universitar. Dimensiunea accesibilă și jovială a campusului face ca elevii se simt acasă; studenții internaționali sunt bine integrate, deoarece este ușor de contactat facultate, administrare și alți studenți. Există, cantine studențești aproape peste tot în campus, care propun mese diferite, la un preț accesibil.

Nu există 1 500.000 de cărți, periodice și alte articole din Biblioteca Universității. stații de calculatoare alcătuiesc resursele bibliotecii universității la dispoziția utilizatorilor din întreaga campus. Mai mult, are acces la o bază de date a ajunge la resurse electronice, inclusiv atât periodice rusești și străine (EBSCO, Science, JSTOR, Oxford University Press etc) Universitatea are Geologie Domeniul Station, Muzeul de Arheologie și Etnografie, grădina botanică și Orangeria deschis personalului și studenților de cercetare și de studiu.

Universitatea are un stadion, o piscină, un centru social.

studenții și personalul nostru au acces liber la Ethernet și Wi-Fi în toate clădirile Universității și Residence Hall

NEFU a fost înființată oficial în 2010th aprilie, pe baza MK Ammosov Yakutsk Universitatea de Stat, universitatea cu o istorie de 75 de ani.

Universitatea a fost numit dupa Maksim Kirovich Ammosov, un om de stat restante, fiul națiunii Yakut și unul dintre fondatorii Yakutia și Kyrgizstan statalității.

Există 6 instituții de cercetare științifică, cum ar fi Institutul de Matematică, Institutul de Sanatate, Institutul de Ecologie Aplicată din Nord, Institutul de Economie Regională de Nord, Institutul de AE ​​Kulakovsky, cu siguranță, Institutul de Olonkho.

Prioritățile universitare:

  • Noua calitate a universității
  • Garantarea securității ecologice și reproducerea efectivă a bazei de prime minerale și; gestionarea resurselor naturale rațională
  • Utilizarea tehnologiei și a producției în Nord
  • Creșterea nivelului de trai din Nord
  • Păstrarea și dezvoltarea culturii națiunii arctice
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Programul de management strategic de master are ca scop dezvoltarea abilităților elevilor pentru o interacțiune eficientă în procesul de luare a deciziilor importante pen ... [+]

Masterat în Management Strategic

obiective și subiecte ale cursului / programului principal:

Programul "Management strategic" De Master are drept scop dezvoltarea abilităților elevilor pentru o interacțiune eficientă în procesul de luare a deciziilor importante pentru dezvoltarea organizațiilor și pentru a asigura competitivitatea acestora într-un mediu care se schimbă rapid. Studenții se concentreze pe aspectele internaționale ale managementului, activități și operațiuni într-un mediu internațional și cooperarea inter-culturale. Programul oferă un mediu de învățare pentru studenții internaționali, pe baza selecției de cursuri care reflectă specificul managementului și dezvoltării economice în Rusia, precum și cu privire la posibilitățile de formare a curriculum-ului individuale.... [-]

Rusia Yakutsk
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Scopul programului este de a instrui elevii cu un curriculum de înaltă calitate și de a le face lingviști calificați sau experți, astfel încât acestea să poată lua roluri ... [+]

Master în Lingvistică

obiective și subiecte ale cursului / programului principal:

Scopul programului este de a instrui elevii cu un curriculum de înaltă calitate și de a le face lingviști calificați sau experți, astfel încât acestea să poată lua roluri cheie în diversele activități legate de lingvistica la standarde internaționale de înaltă calitate. Vom oferi viitorii studenți cu diferite clase de calitate, astfel încât acestea să se familiarizeze cu tendințele actuale în diverse domenii ale lingvisticii. După finalizarea acestui program educațional, studenții ar trebui să poată să își asume un rol major în activitățile profesionale legate de lingvistică și să aplice cunoștințele lor de cercetare și abilități pentru carierele lor viitoare. ... [-]

Rusia Yakutsk
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză