Kalashnikov Izhevsk State Technical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kalashnikov Izhevsk State Technical University fost fondată în 1952.

Universitatea acceptă studenți pentru diploma de licență în 47 de programe, pentru o diplomă de masterat - în 37 de programe și pentru diploma de inginer - în 7 specialități în domeniul ingineriei mecanice și instrumentare, inginerie civilă și electrică, infrastructură de locuințe și utilități, știința informației, și inginerie computerizată, științe naturale, economie, arhitectură și design, științe umaniste.

Peste 12.000 de studenți, inclusiv 275 internaționali , studiază la 3 facultăți și 7 institute ale universității.

Universitatea Tehnică de Stat Kalashnikov Izhevsk a obținut poziția 61 în Clasamentul Academic al Universităților Mondiale-Standard European ARES -2019 cu clasamentul „BBB”. Scopul clasamentului universitar ARES -2019 este de a evalua capacitatea universităților de a oferi studenților cunoștințele necesare, de a participa la activități de cercetare și de a comunica activ cu potențialii angajatori. Universitățile cu clasamentul «B» (BBB +, BBB, BB +, BB, B +, B) se caracterizează prin calitatea fiabilă a predării, activitățile de cercetare și capacitatea de angajare a absolvenților.

Clasament expert RA

Universitatea Tehnică de Stat Kalashnikov Izhevsk se află pe poziția 66 în clasamentul anual al universităților ruse realizat de agenția de clasificare RAEX în 2019. Datele statistice , precum și rezultatele sondajului a 60.000 de respondenți: reprezentanți ai cercurilor academice și științifice, studenți și absolvenți, angajatorii au fost aplicați în pregătirea sa.

Locații

Izhevsk

Address
Studencheskaya Ulitsa,7
426069 Izhevsk, Udmurt Republic, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: