Citește Descrierea Oficială

Irkutsk National Research Technical University (INRTU) este situată în orașul Irkutsk, la 75 km distanță de perla Siberiei - Lacul Baikal. INRTU este astăzi un mare centru academic și de cercetare, una dintre cele mai importante universități tehnice, cea mai estică Universitatea Națională de Cercetare din rândul celor 29 de NRU din Federația Rusă. A fost înființată în 1930 ca Institutul Minier Siberian, în 1960 a devenit Institutul Politehnic Irkutsk, în 1993 - Universitatea Tehnică de Stat Irkutsk și în 2010 - Irkutsk National Research Technical University .

Misiunea Universității este de a furniza o educație de înaltă calitate, accesibilă, actualizată, transformată prin cunoștințele și experiența noastră, prin dezvoltarea tehnologiilor științifice și educaționale.

Obiectivul nostru este de a educa specialiștii noii formări capabile să aplice în practică noile cunoștințe în activitatea lor științifică, industrială, antreprenorială.

INRTU are 17 500 de studenți, este o treime din numărul total al studenților din orașul Irkutsk, inclusiv aproximativ 1 300 de studenți internaționali. Personalul didactic al Universității numără 900 de persoane. Structura universitară a Universității cuprinde următoarele institute principale - școala de la Baikal din BRICKS (programe predate în limba engleză); Institutul de înalte tehnologii; Institutul de Arhitectură, Construcții și Proiectare; Institutul de Construcții Aeronautice, Inginerie Mecanică și Transport; Institutul de Management al Resurselor Subsurface; Institutul de Economie, Management și Drept; Institutul de Inginerie Energetică și Institutul de Lingvistică și Comunicații Interculturale unde studiază limba rusă înainte de a intra în programele educaționale principale - împreună cu școlile profesionale și un colegiu. Există 1 500 000 vol în bibliotecă. Anul academic durează între septembrie și iunie și este împărțit în două semestre: septembrie - ianuarie, februarie - iunie. Numărul total de programe de licență (licență, master, doctorat) este de 199. Taxele de școlarizare pentru studenții plătiți cu salariu variază de la 134 000 la 206 000 RUR pentru programele de licență, de la 145 000 la 216 000 pentru programele de masterat și de la 162 000 la 231 000 pentru programele de doctorat. Taxa de școlarizare pentru cursul pregătitor de 10 luni pentru studenții străini care nu vorbesc limba rusă este de 75 000 RUR pe an academic. Alte centre de formare și cercetare de la INRTU sunt Centrul Regional Interdisciplinar al Centrului de Formare Profesională, de Formare și Inovare "Eficiență Energetică", Centrul de Instruire și Cercetare pentru Producția de Gaze și Gaz, Centrul de Cercetare și Cercetare Corporativă "INRTU - IRKUTSKENERGO".

Campusul universitar este situat în partea stângă a râului Angara, în 10-15 minute de mers cu mașina de centrul orașului. Toate clădirile universitare și căminele studențești sunt la 5 minute de mers pe jos unul de celălalt. Facilitățile sportive, parcul, cantinele studențești, studiile policlinice, sanatorii sunt situate în campusul universitar. Cazare într-un dormitor student costă cca. 850 RUR / lună pentru 1 loc într-o cameră pentru 2 sau 3 elevi. Facilitățile sportive pentru studenți includ stadionul pentru 2 500 de locuri, piste - 8, terenuri de fotbal - 3, săli de sport - 16, sală de gimnastică, tabără de sport pentru 800 persoane, 21 cluburi pentru activități extrașcolare. Polița de asigurare medicală costă 5 000 RUR pe an și include asistență medicală policlinică și staționară. Suma medie lunară este de aproximativ 6 000-7 000 RUR / lună, taxa unică cu autobuzul / taxa fixă / tramvaiul / trolleybus - 15 - 25 RUR, prelungirea numărului de viză pentru mulți studenți - 1 600 RUR. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru web: www.istu.edu/eng și contactați Biroul Internațional al Universității prin e-mail: admission@istu.edu, tel. 7 (3952) 405215, 7 (3952) 405114.

Suntem încântați să vă ajutăm să deveniți studentul INRTU!

Programe predate în:
  • Engleză
  • Rusă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Irkutsk National Research Technical University

Programul oferă studenților cursuri de formare în activitățile de cercetare și de producție. Instruirea se axează pe soluționarea practică a sarcinilor de exploatare a su ... [+]

Prezentare generală a programului

Programul oferă studenților cursuri de formare în activitățile de cercetare și de producție. Instruirea se axează pe soluționarea practică a sarcinilor de exploatare a surselor regenerabile de energie electrică și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu energie, inclusiv a generațiilor distribuite.

Programul vizează formarea studenților pentru a deveni specialiști ai noilor generații de sisteme și cunoștințe fundamentale de integrare a generațiilor distribuite în sistemele energetice; calitatea energiei electrice; electronice de putere; regimuri de urgență în sistemele de energie electrică; protecția și controlul sistemelor de alimentare cu energie, inclusiv generarea distribuită; energie regenerabila; metode numerice și de optimizare; teoria câmpului electromagnetic; sisteme de management pentru mașini electrice; teoria controlului rețelelor electrice; sistem de stocare a energiei electrice; sisteme de măsurare digitale; hidrocentrale; industria energiei eoliene; controlul asupra generatoarelor de surse regenerabile de energie.... [-]

Rusia Irkutsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Irkutsk National Research Technical University

Programul vizează formarea de competențe în dezvoltarea și exploatarea sistemelor și tehnologiilor informaționale. Oferă să exploreze domenii specializate de studiu, cum ... [+]

Prezentare generală a programului

Programul vizează formarea de competențe în dezvoltarea și exploatarea sistemelor și tehnologiilor informaționale. Oferă să exploreze domenii specializate de studiu, cum ar fi informatică, rețele, date mari și tehnologii cloud.

Misiunea programului este de a instrui specialiști în date mari, de a construi o fundație în domeniul IT și a influenței tehnologiilor mari asupra activității marilor întreprinderi, oferind posibilitatea creșterii eficienței managementului datorită noilor tehnologii.

Acest program specific este destinat nevoilor de afaceri într-o nouă tehnologie. Se consideră că o companie sau un organism guvernamental este un sistem cu infrastructură informatică dezvoltată care oferă soluții automatizate pentru sarcinile de gestionare. Acest aspect cuprinde trei categorii de funcții de management, în care implementarea unor tehnologii de date mari va facilita generarea de noi caracteristici ale activităților în luarea deciziilor, proiecției și controlului. Abordarea programului "de la sarcini la tehnologie" construiește competențe importante pentru specialiști în scopul de a accelera implementarea tehnologiilor informaționale în practică, precum și de a face tehnologia și instrumentele existente foarte comercializate.... [-]

Rusia Irkutsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Office
Address
664074 Irkutsk, Lermontova street, 83. Russia
Irkutsk, Irkutsk Oblast, Rusia
Număr de telefon
+7 3952 405709