Innopolis University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

antet

DESPRE UNIVERSITATEA

Universitatea Innopolis este o instituție de învățământ superior din Rusia axat pe educație și cercetare în domeniul IT și robotică.

EDUCAŢIE

Procesul de invatamant de la Universitatea Innopolis se bazează pe cele mai bune programe internaționale și metodologiile de predare rusești. Studenții beneficiază de integrarea faimoasei tradiții rusești ale științei fundamentale și a celor mai bune practici internaționale. Zona de focalizare specifică permite Universitatea Innopolis să implice experți din industrie în procesul educațional, menținând astfel de programe de până la zi. Participarea experților îi ajută pe elevi să dobândească cunoștințe și abilități profesionale și lumea reală. Peste 40% din programele academice este dedicată activităților practice, sub forma unor proiecte de echipă. Studenții fac stagiu și proiectele lor în partenere companiile din cadrul Universității. Acest lucru le ajuta să câștige experiență valoroasă și începe să lucreze acolo la absolvire imediat.

Universitatea Innopolis angajează profesori și cercetători care au primit diplome de la sau a lucrat în universități de top din lume: Carnegie Mellon University (SUA), ETH Zurich (Elveția), Universitatea Națională din Singapore (Singapore), Universitatea din Amsterdam (Olanda), Coreea avansat Institutul de Știință și Tehnologie (Republica Coreea), Universitatea Politehnică din Milano (Italia), EURECOM (Franța), etc. 80 de membri ai facultăților din întreaga lume sunt de predare in Universitatea Innopolis. Toate programele universitare și postuniversitare sunt predate în limba engleză.

Universitatea Innopolis este angajat în proiecte și parteneriate în întreaga lume. Universitatea Innopolis promovează schimburile academice internaționale și dezvoltă o rețea solidă de universități partenere. schimb academic este o oportunitate unică de a petrece o parte a unui program de studiu la una din universitățile din lume. Aceasta este o mare șansă, și nu numai în ceea ce privește educația: schimb promovează colaborarea globală și înțelegerea interculturală. În lume, care se transformă pentru a deveni cosmopolit, este important să existe un fond internațional. schimb academic este o îmbunătățire, experiență de schimbare a vieții.

antet

Cercetare

Universitatea Innopolis dezvolta o retea globala de parteneri academice, în scopul de a integra faimoasele tradiții rusești ale științei de bază și a celor mai bune practici internaționale, să creeze și să sprijine un sistem de înaltă calitate de educație și cercetare, și să respecte standardele internaționale.

Studenți și absolvenți ai Universității Innopolis sunt implicate în cercetare și dezvoltare de ultimă oră sub supravegherea profesorilor și reputație cercetători cu experiență ținând cont de solicitările partenerilor noștri din industrie. Programe de la Universitatea Innopolis prevede combinație intensivă de cursuri fundamentale și practice, precum și stagii în companii pornind de la începutul studiilor. Universitatea oferă o educație IT de înaltă calitate pentru tinerii specialiști și ingineri de dezvoltare în următoarele programe: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, și robotică. Cursuri instruire au fost proiectate în strânsă colaborare cu cei mai mari universități partenere mondial. Din cauza strategiei de internaționalizare Innopolis Universitatea pregătește specialiști de clasă mondială, de a crea si comercializa tehnologii inovatoare prin, și contribuie la creșterea cunoștințelor din lume.

Cele mai multe activități de cercetare ale Universității sunt efectuate de inițiativa reprezentanților industriei. Succesul acestor studii este confirmată de faptul că o parte semnificativă din buget provine de la partenerii industriali. Mai mult decât atât, profesioniștii din diferite sectoare sunt implicate pentru punerea în aplicare de cercetare, ceea ce le face disciplinare încrucișată. 13 laboratoare sunt în funcțiune acum în Universitatea Innopolis.

antet

COOPERARE

Universitatea Innopolis integrează știință, educație și afaceri. Universitatea Innopolis a fost stabilit în beneficiul industriei. Firmele partenere sunt implicate în dezvoltarea și ajustarea programelor academice, determinarea domeniilor de cercetare, de selecție a studenților, a stagiilor și a angajării absolvenților noștri.

Domeniile-cheie ale cooperării academice includ dezvoltarea și furnizarea în comun a programelor de studii universitare și postuniversitare, cercetarea comună, facultatea de formare, de schimb academic (facultate și studenți) și organizarea de evenimente de interes comun. Universitatea Innopolis colaborează cu un număr de instituții de prestigiu din Rusia, CSI, Europa, Asia și în alte țări.

Universitatea Innopolis colaborează intens cu companii high-tech care activează în domeniul IT, prin implicarea acestora în activitățile și inițiativele noastre educaționale. Scopul cooperării este sinergia tradițiilor rusești și a experienței internaționale, formarea de specialiști de talie mondială, crearea și comercializarea tehnologiilor străpungere și care contribuie la creșterea cunoștințelor.

antet

EVENIMENTE LIFE Bogat în

Infrastructură

sali de clasa convenabile pentru cursuri și munca în echipă a ajuta studenții noștri să se concentreze asupra studiilor lor. În complexul sportiv cu o piscină, sală de gimnastică și facilități sportive pot participa la grup și de formare individuală sub supravegherea antrenorilor. Camerele spațioase ale celor patru clădiri campus sunt echipate cu toate elementele necesare pentru un trai confortabil.

EVENIMENTE

Rutina de zi cu zi de la Universitatea Innopolis este plin de evenimente interesante. Universitatea găzduiește festivaluri, conferințe, conferințe deschise făcute de reprezentanți ai industriei high-tech, în mod regulat.

BURSA DE STUDIU

Universitatea de Innopolis oferă burse care acoperă 100% din taxa de școlarizare și indemnizația lunară.

Locații

Kazan

Address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră