Innopolis University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

antet

DESPRE UNIVERSITATEA

Universitatea Innopolis este o instituție de învățământ superior din Rusia axat pe educație și cercetare în domeniul IT și robotică.

EDUCAŢIE

Procesul de invatamant de la Universitatea Innopolis se bazează pe cele mai bune programe internaționale și metodologiile de predare rusești. Studenții beneficiază de integrarea faimoasei tradiții rusești ale științei fundamentale și a celor mai bune practici internaționale. Zona de focalizare specifică permite Universitatea Innopolis să implice experți din industrie în procesul educațional, menținând astfel de programe de până la zi. Participarea experților îi ajută pe elevi să dobândească cunoștințe și abilități profesionale și lumea reală. Peste 40% din programele academice este dedicată activităților practice, sub forma unor proiecte de echipă. Studenții fac stagiu și proiectele lor în partenere companiile din cadrul Universității. Acest lucru le ajuta să câștige experiență valoroasă și începe să lucreze acolo la absolvire imediat.

Universitatea Innopolis angajează profesori și cercetători care au primit diplome de la sau a lucrat în universități de top din lume: Carnegie Mellon University (SUA), ETH Zurich (Elveția), Universitatea Națională din Singapore (Singapore), Universitatea din Amsterdam (Olanda), Coreea avansat Institutul de Știință și Tehnologie (Republica Coreea), Universitatea Politehnică din Milano (Italia), EURECOM (Franța), etc. 80 de membri ai facultăților din întreaga lume sunt de predare in Universitatea Innopolis. Toate programele universitare și postuniversitare sunt predate în limba engleză.

Universitatea Innopolis este angajat în proiecte și parteneriate în întreaga lume. Universitatea Innopolis promovează schimburile academice internaționale și dezvoltă o rețea solidă de universități partenere. schimb academic este o oportunitate unică de a petrece o parte a unui program de studiu la una din universitățile din lume. Aceasta este o mare șansă, și nu numai în ceea ce privește educația: schimb promovează colaborarea globală și înțelegerea interculturală. În lume, care se transformă pentru a deveni cosmopolit, este important să existe un fond internațional. schimb academic este o îmbunătățire, experiență de schimbare a vieții.

antet

Cercetare

Universitatea Innopolis dezvolta o retea globala de parteneri academice, în scopul de a integra faimoasele tradiții rusești ale științei de bază și a celor mai bune practici internaționale, să creeze și să sprijine un sistem de înaltă calitate de educație și cercetare, și să respecte standardele internaționale.

Studenți și absolvenți ai Universității Innopolis sunt implicate în cercetare și dezvoltare de ultimă oră sub supravegherea profesorilor și reputație cercetători cu experiență ținând cont de solicitările partenerilor noștri din industrie. Programe de la Universitatea Innopolis prevede combinație intensivă de cursuri fundamentale și practice, precum și stagii în companii pornind de la începutul studiilor. Universitatea oferă o educație IT de înaltă calitate pentru tinerii specialiști și ingineri de dezvoltare în următoarele programe: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, și robotică. Cursuri instruire au fost proiectate în strânsă colaborare cu cei mai mari universități partenere mondial. Din cauza strategiei de internaționalizare Innopolis Universitatea pregătește specialiști de clasă mondială, de a crea si comercializa tehnologii inovatoare prin, și contribuie la creșterea cunoștințelor din lume.

Cele mai multe activități de cercetare ale Universității sunt efectuate de inițiativa reprezentanților industriei. Succesul acestor studii este confirmată de faptul că o parte semnificativă din buget provine de la partenerii industriali. Mai mult decât atât, profesioniștii din diferite sectoare sunt implicate pentru punerea în aplicare de cercetare, ceea ce le face disciplinare încrucișată. 13 laboratoare sunt în funcțiune acum în Universitatea Innopolis.

antet

COOPERARE

Universitatea Innopolis integrează știință, educație și afaceri. Universitatea Innopolis a fost stabilit în beneficiul industriei. Firmele partenere sunt implicate în dezvoltarea și ajustarea programelor academice, determinarea domeniilor de cercetare, de selecție a studenților, a stagiilor și a angajării absolvenților noștri.

Domeniile-cheie ale cooperării academice includ dezvoltarea și furnizarea în comun a programelor de studii universitare și postuniversitare, cercetarea comună, facultatea de formare, de schimb academic (facultate și studenți) și organizarea de evenimente de interes comun. Universitatea Innopolis colaborează cu un număr de instituții de prestigiu din Rusia, CSI, Europa, Asia și în alte țări.

Universitatea Innopolis colaborează intens cu companii high-tech care activează în domeniul IT, prin implicarea acestora în activitățile și inițiativele noastre educaționale. Scopul cooperării este sinergia tradițiilor rusești și a experienței internaționale, formarea de specialiști de talie mondială, crearea și comercializarea tehnologiilor străpungere și care contribuie la creșterea cunoștințelor.

antet

EVENIMENTE LIFE Bogat în

Infrastructură

sali de clasa convenabile pentru cursuri și munca în echipă a ajuta studenții noștri să se concentreze asupra studiilor lor. În complexul sportiv cu o piscină, sală de gimnastică și facilități sportive pot participa la grup și de formare individuală sub supravegherea antrenorilor. Camerele spațioase ale celor patru clădiri campus sunt echipate cu toate elementele necesare pentru un trai confortabil.

EVENIMENTE

Rutina de zi cu zi de la Universitatea Innopolis este plin de evenimente interesante. Universitatea găzduiește festivaluri, conferințe, conferințe deschise făcute de reprezentanți ai industriei high-tech, în mod regulat.

BURSA DE STUDIU

Universitatea de Innopolis oferă burse care acoperă 100% din taxa de școlarizare și indemnizația lunară.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru al științei în domeniul tehnologiei informației - inginerie software

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Rusia Kazan

Master of Science în Tehnologia Informației - Software Engineering (MSIT-SE) gradul este proiectat pentru profesioniștii cu unul până la doi ani de experiență de lucru în dezvoltarea de software și care doresc să stimuleze cariera lor și să devină lideri tehnici, arhitecți software sau manageri de proiect. [+]

Programul este destinat experților cu experiență practică în ingineria software care se concentrează pe creșterea carierei și urmăresc să devină un lider tehnic, un arhitect de software sau un manager de proiect.

La început, elevii sunt oferite 7 cursuri de bază și 4 cursuri opționale și apoi trebuie să lucreze la proiectele lor finale.

Ca parte a misiunii lor finală, elevii își dezvoltă proiecte industriale în cooperare cu companiile partenere ale Universității. Astfel, elevii sunt capabili să demonstreze abilitățile pe care le-au dobândit în timp ce lucrează la sarcinile lor practice. grupuri de proiect lucrează sub supravegherea mentori. Mentoring permite elevilor să ia decizii și să efectueze proiectul în același timp fiind susținut de către practicieni cu experiență.... [-]


Maestru al științei în robotică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Kazan

Absolvenții primesc competențe cheie în informatică, robotică și programare. [+]

Absolvenții primesc competențe cheie în informatică, robotică și programare.

Cursuri de bază abilități și cunoștințe dobândite Perspectivele de locuri de muncă

[-]

Maestru al științei în sistem și rețea de inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Rusia Kazan

Secure Sisteme și de rețea Engineering este un program de master a fost un an care de adus inițial la Universitatea Innopolis de la Universitatea din Amsterdam (END la UvA). Programul în sine este foarte extinsă, iar studenții vor trebui să dedice timpul lor pe deplin la procesul de studiu. [+]

Sistemele Secure și Ingineria Rețelelor este un program de masterat care a fost inițial adus la Universitatea Innopolis de la Universitatea din Amsterdam (END la UvA). Programul în sine este foarte extinsă, iar studenții vor trebui să dedice timpul lor pe deplin la procesul de studiu. Programul cere de la 1,5 ani de experiență în domeniul securității. Din cauza complexității sarcinilor și a temelor subiectelor abordate în timpul anului, avem procedură de admitere cuprinzătoare, care include teste și prezentare.

Cursuri de bază

Fundamentele Secure Networks Sisteme securizate și Rețele Aplicații Internet clasice sisteme distribuite Tehnologii ofensatoare Inter-relaționare și rutare Rețele avansate Cybercrimes și medicina legală securitate avansată ... [-]

Master of science în știința datelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Kazan

Programul este conceput pentru cei care doresc să învețe tehnici de ultimă oră pentru a analiza problemele din domeniul mare de date / date. [+]

Cursuri de bază Statistici avansate Avansat regăsirea informațiilor Optimizare abilități și cunoștințe dobândite Definiți problemele cu datele prezentate, proiectați modele adecvate și evaluați validitatea modelului. Perspectivele de locuri de muncă

[-]