ITMO University, St. Petersburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Esti un geniu de programare? Nu exclude algoritmi lumea ta? Visezi propriei pornire a comercializa proprietatea intelectuala? Te vrem!

Universitatea ITMO este una instituțiile Rusia de conducere de învățământ superior și de cercetare, specializat în tehnologia informației, design optic și Inginerie. Fondată în 1900, astăzi este acasa, la peste 13.000 de studenți și-a câștigat numele de "National University Research," combinație cultura de inovare și descoperire cu studii de clasă mondială.

Noastre 14 departamente ofera un curriculum extinse în disciplinele fundamentale și aplicate, cu accent pe universitare și o abordare multidisciplinară. Scopul nostru este pe pregătirea oamenilor de știință de elită, ingineri si programatori, în special în zonele de Photonics și Optică, Intelligent Technology si Robotica, Informatica si Tehnologia Informatiei, Life Sciences, Științe naturale, Smart- și materiale nano- și Tehnologie.

49 laboratoarele noastre de cercetare internaționale genera cunoștințe avansate și soluționare a unor probleme de top din lume. Abordarea interdisciplinară și cultura de inovare sunt susținute de sistem C & D al Universității din laboratoare de pornire și clusterele tech care, în parteneriat cu industrie si guvern, aduce noi soluții inovatoare pe piață.

Cu o reputație la nivel global de excelenta, Universitatea ITMO participă la mai multe programe internaționale și oferă peste grade duble master și doctorat programe doua duzini de la universitățile partenere din întreaga lume. Mai multe cursuri sunt predate în limba engleză. Universitatea ITMO este de origine a unuia dintre cele mai bune centre pentru selecția și formarea tinerilor programatori talentați în Rusia. Echipa noastra de student este singurul câștigător 5-timp a concursului de programare colegial internațional ACM-ICPC.

Situat în inima St Petersburg, Rusia, suntem la câțiva pași de Ermitaj și de alte muzee.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Rusă

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De masterat în fizica și tehnologia de nanostructuri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg Finlanda Jyväskylä Franţa Cachan + 4 mai mult

Program unic de dublu de grade de la Universitatea ITMO și Universitatea Aalto, Finlanda în domeniul de vârf de Fizică și Tehnologie din nanostructuri. Studia cu cei mai buni profesori și să devină un profesionist. [+]

Fizica și Tehnologia nanostructurilor

Obiectivul programului: Program unic de dublu de grade de la Universitatea ITMO și Universitatea Aalto, Finlanda în domeniul de vârf de Fizică și Tehnologie din nanostructuri. Studia cu cei mai buni profesori și să devină un profesionist.

Limba: Englez

Programul este concentrat: pe solicitanții cu o diplomă de licență aplicabile lui, fluent în limba engleză și de planificare o viitoare carieră în high-tech companii internaționale, atât în ​​Rusia, cât și în străinătate.

Rezultate:

Programul este o diplomă de master în domeniul fotonicii și nanoștiințe. Obiectivul principal al cursului este de a combina studiul și cercetarea, în același proces, folosind posibilitățile care sunt deschise prin intermediul cooperării internaționale. Programul de masterat include zilele noastre discipline fizice și inginerești, cum ar fi fotonica, nanotehnologiile, Optoinformatics, microfabrication, utilizarea practică a nanostructuri, etc, a studiat la două universități. O atenție deosebită este acordată cercetării și hands-on de muncă de students.Scientific și laboratoare de învățământ cu noi de cercetare și echipamente tehnologice permit de a obține o bună pregătire practică.... [-]


De master în design optic

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg Finlanda Jyväskylä Franţa Cachan + 4 mai mult

Programul se concentrează pe dezvoltarea competențelor profesionale în domeniul de design optic. Aceasta se bazează pe bazele științifice ale opticii aplicate și de calculator, tehnologii fotonice, optoelectronice și aparate CAD. [+]

Proiectare optice

Obiectivul programului: Programul se concentrează pe dezvoltarea competențelor profesionale în domeniul de design optic. Aceasta se bazează pe bazele științifice ale opticii aplicate și de calculator, tehnologii fotonice, optoelectronice și aparate CAD.

Limba: Englez

Programul este concentrat: pe solicitanții cu o diplomă de licență aplicabil, a fluent în limba engleză și de planificare o viitoare carieră în high-tech companii internaționale, atât în ​​Rusia, cât și în străinătate.

Rezultate:

Programul dublu de masterat de "design optic" își propune să pregătească de clasă mondială experți cu înaltă calificare în domeniul tot mai mare de inginerie optică sintetizare expertiză științifică și profesională de la Universitatea ITMO și Universitatea de Tehnologie din Varsovia (UVT) și oferindu-le studenților cu o mobilitate în-a construit Perioada de la UVT.... [-]


De master în domeniul tehnologiilor informaționale în combustibil și energie de întreprindere complex

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg Finlanda Jyväskylä Franţa Cachan + 4 mai mult

Programul oferă cunoștințe up-to-data, competențe și abilități necesare în energia, resursele și zonele de gestionare a energiei cu utilizarea tehnologiilor moderne și metodele de predare. [+]

Tehnologii Informaționale în Complexul combustibil și energie Enterprise

Obiectivul programului: Programul oferă cunoștințe up-to-data, competențe și abilități necesare în energia, resursele și zonele de gestionare a energiei cu utilizarea tehnologiilor moderne și metodele de predare.

Limba: Englez

Programul este concentrat: pe solicitanții cu o diplomă de licență aplicabil, a fluent în limba engleză și de planificare o viitoare carieră în high-tech companii internaționale, atât în ​​Rusia, cât și în străinătate.

Rezultate:

Studenții care au absolvit cu succes acest curs va avea o comandă adecvată următoarele (în general):... [-]


De master în inginerie software si design de servicii

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Rusia Saint Petersburg Finlanda Jyväskylä Franţa Cachan + 4 mai mult

Programul oferă up-to-data de cunoștințe, abilități și capacități necesare în inginerie software si design de servicii folosind tehnologii moderne și metode de predare eficiente. [+]

Inginerie software si design de serviciu

Obiectivul programului: Programul oferă up-to-data de cunoștințe, abilități și capacități necesare în inginerie software si design de servicii folosind tehnologii moderne și metode de predare eficiente.

Limba: Englez Programul este concentrat: pe solicitanții cu o diplomă de licență aplicabil, a fluent în limba engleză și de planificare o viitoare carieră în high-tech companii internaționale, atât în ​​Rusia, cât și în străinătate.

DE CE Masterat în inginerie software si alte servicii de design de la ITMO UNIVERSITATEA? Programul de Master "inginerie software si design de serviciu" este livrat în întregime în limba engleză. Profesori de clasă mondială de la Universitatea ITMO și Universitatea din Jyväskylä, Finlanda. Oportunități unice de mobilitate internațională. Semestru posibil în străinătate cu partenerii academice de la Universitatea ITMO. Opțiuni de diplomă dublă cu Universitatea din Jyväskylä, Finlanda. O gamă largă de cursuri opționale pentru construirea de cale individuală bazat pe interese personale. Un amestec unic de cunoștințe teoretice și experiență a lumii reale pentru o carieră de succes în inginerie de consum și de software industrial si design de servicii. ... [-]

Maestru în metamateriale

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Rusia Saint Petersburg Finlanda Jyväskylä Franţa Cachan + 4 mai mult

Programul de studiu acoperă toate fundamentale ale electrodinamicii, mecanica cuantică și fizica solid-state. O gamă largă de cursuri speciale predate de către personalul centrului de cercetare include up-to-data de cursuri în nanofotonica, optica cuantica, metode numerice, radiophysics și altele. [+]

Metamateriale

Obiectivul programului: Programul metamateriale master nu da nu numai cunoștințe profunde în fizică fundamentală, dar oferă, de asemenea experiență în munca de laborator, tehnologie, precum și metode de simulare numerice, care sunt esențiale pentru industria sau cariera academie.

Programul de studiu

Cursuri. Programul de studiu acoperă toate fundamentale ale electrodinamicii, mecanica cuantică și fizica solid-state. O gamă largă de cursuri speciale predate de către personalul centrului de cercetare include up-to-data de cursuri în nanofotonica, optica cuantica, metode numerice, radiophysics și altele. Programul implică studii de laborator intensive care utilizează facilități ale centrului: instrumente optice, masuratori de radiofrecventa, și metode de nanotehnologie de fabricatie. ... [-]


Maestru în nano moleculare și biophotonics

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg Franţa Cachan Finlanda Jyväskylä + 4 mai mult

Programul oferă cunoștințe în fizică, tehnologii și aplicarea de noi materiale fotonice organice. Noi elemente fotonice laser, bio-tehnologii și de comunicații optice sunt studiate. Probleme moderne de materiale nanocompozite polimerice sunt luate în considerare. [+]

Nano moleculară și biophotonics

Obiectivul programului: Programul oferă cunoștințe în fizică, tehnologii și aplicarea de noi materiale fotonice organice. Noi elemente fotonice laser, bio-tehnologii și de comunicații optice sunt studiate. Probleme moderne de materiale nanocompozite polimerice sunt luate în considerare.

Limba: Englez

Programul este concentrat: pe solicitanții cu o diplomă de licență aplicabil, a fluent în limba engleză și de planificare o viitoare carieră în high-tech companii internaționale, atât în ​​Rusia, cât și în străinătate.

Rezultate: Studiu în domeniul noi și în curs de dezvoltare rapid de bio-materiale-nano,, fotonice integrate îl face ușor să se concentreze pe piața forței de muncă. Absolvenții de program poate lucra la institute de cercetare și laboratoare, de producție inovativ, de afaceri legate de produse high-tech. O experienta unica de a studia în străinătate oferă oportunități deosebite pentru realizarea de sine.... [-]


Tehnologii supercomputer din cercetare interdisciplinara

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg Finlanda Jyväskylä Franţa Cachan + 4 mai mult

Scopul principal al acestui program este de a instrui oameni de știință și specialiști, care vor avea abilități și competențe pentru a efectua cercetări științifice și a proiectelor în diverse domenii ale științei de calcul, inclusiv tehnologii HPC de sisteme suport de decizie, cloud computing și infrastructuri cloud eScience, calculator simulare multi-scară de sisteme și procese complexe. [+]

Tehnologii supercomputer din cercetare interdisciplinara

Obiectivul programului: Scopul principal al acestui program este de a instrui oameni de știință și specialiști, care vor avea abilități și competențe pentru a efectua cercetări științifice și a proiectelor în diverse domenii ale științei de calcul, inclusiv tehnologii HPC de sisteme suport de decizie, cloud computing și infrastructuri cloud eScience, calculator simulare multi-scară de sisteme și procese complexe.

Limba: Englez

Programul este concentrat: pe solicitanții cu o diplomă de licență aplicabil, a fluent în limba engleză și de planificare o viitoare carieră în high-tech companii internaționale, atât în ​​Rusia, cât și în străinătate.... [-]


Masterat

экстренные вычисления и обработка сверхбольших объемов данных

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg Finlanda Jyväskylä Franţa Cachan + 4 mai mult

BigData - это звучит гордо! "Большие данные" давно используются за пределами специализированных научных лабораторий и больших экспериментальных систем, в том числе Большого Адронного Коллайдера. В нашем высокотехнологичном обществе BigData окружают нас практически везде. Решение задач получения сверхбольших объемов данных, их хранения, обработки и анализа требует применения широкого спектра технологий, включая высокопроизводительные и распределенные вычисления. [+]

Экстренные вычисления и обработка сверхбольших объемов данных

Цель программы: Подготовка специалистов, способных проводить самостоятельные исследования и участвовать в научных проектах в передовых областях науки и ИТ-индустрии, таких как суперкомпьютерные технологии в принятии экстренных решений, создание высокотехнологичных ИТ-инфраструктур, моделирование нано-, микро- и макропроцессов и др. Выпускники также могут успешно реализовать свой потенциал в крупных фирмах и компаниях, поскольку суперкомпьютерные технологии и компьютерное моделирование востребовано в широком спектре областей деятельности современного общества.... [-]


Videoclipuri

About ITMO University

Университет ИТМО сегодня

ITMO University through student's eyes

Interview with Xi-Cheng Zhang. Laser Optics 2014