Irkutsk State Linguistic University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Irkutsk State Linguistic University datează din 1948. Anterior, purtat nume: Irkutsk Stat Institutul Pedagogic de Limbi Străine, Irkutsk Stat Institutul Pedagogic de limbi străine. Ho Shi Mina.

Statutul Universității ACUL din 1996. În 2009, universitatea a trecut cu succes procesul de certificare și acreditare, confirmând statutul de universitate.

Pentru mai mult de 60 ani NEEDLE - limba singurul liceu pe întreg teritoriul Siberia și Orientul Îndepărtat, una dintre cele patru universități lingvistice din Rusia.

NEEDLE astăzi - este:

  • Mai mult de 3.000 de studenți cu merite deosebite
  • 2 institute și 6 facultăți
  • 10 domenii de licență și de formare absolvent
  • 9 specializări absolvent
  • Consiliul Disertatie pentru a 3 specialități lingvistice
  • 12 școli științifice
  • Mai mult de 10 de limbi străine, care studiază elevii noștri!
  • Cooperarea cu universități din Europa, Asia și SUA

misiune


Misiunea noastra este de a produce formarea profesională mai mare a personalului pentru regiunile din Siberia și Orientul Îndepărtat al Rusiei în domeniul educației, comunicării inter-culturale și desfășurarea de bază și aplicate proiecte de cercetare, care vizează asigurarea dialogului intercultural și a limbilor încrucișate între Rusia și țările din Est și cetățeni occidentali într-o lume globalizată.

realizări

Din 2009, universitatea este în curs de dezvoltare, în conformitate cu standardele internaționale ale sistemului de management al calității, care a permis universității în 2011, a trecut cu succes procesul de certificare și pentru a confirma conformitatea cu cerintele SMC ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 în sistemul de registru rusesc, IQNet și GOST R.

Universitatea face parte din Consorțiul Universităților Umanitare din Organizația de Cooperare Shanghai, precum și un centru regional (sucursală Organizația de bază) privind limbile și cultura țărilor membre ale CSI.

În 2011, universitatea a stabilit Departamentul de competențe profesionale, care sunt membri ai figuri publice proeminente, oameni de afaceri de succes, manageri profesioniști, a căror cunoștințe și experiență va contribui la formarea absolvenților de invatamant superior.

Locații

Urik

Address
Irkutsk State Linguistic University
Ulitsa Lenina 8

664000 Urik, Oblastul Irkutsk, Rusia