Citește Descrierea Oficială

Irkutsk State Linguistic University datează din 1948. Anterior, purtat nume: Irkutsk Stat Institutul Pedagogic de Limbi Străine, Irkutsk Stat Institutul Pedagogic de limbi străine. Ho Shi Mina.

Statutul Universității ACUL din 1996. În 2009, universitatea a trecut cu succes procesul de certificare și acreditare, confirmând statutul de universitate.

Pentru mai mult de 60 ani NEEDLE - limba singurul liceu pe întreg teritoriul Siberia și Orientul Îndepărtat, una dintre cele patru universități lingvistice din Rusia.

NEEDLE astăzi - este:

  • Mai mult de 3.000 de studenți cu merite deosebite
  • 2 institute și 6 facultăți
  • 10 domenii de licență și de formare absolvent
  • 9 specializări absolvent
  • Consiliul Disertatie pentru a 3 specialități lingvistice
  • 12 școli științifice
  • Mai mult de 10 de limbi străine, care studiază elevii noștri!
  • Cooperarea cu universități din Europa, Asia și SUA

misiune


Misiunea noastra este de a produce formarea profesională mai mare a personalului pentru regiunile din Siberia și Orientul Îndepărtat al Rusiei în domeniul educației, comunicării inter-culturale și desfășurarea de bază și aplicate proiecte de cercetare, care vizează asigurarea dialogului intercultural și a limbilor încrucișate între Rusia și țările din Est și cetățeni occidentali într-o lume globalizată.

realizări

Din 2009, universitatea este în curs de dezvoltare, în conformitate cu standardele internaționale ale sistemului de management al calității, care a permis universității în 2011, a trecut cu succes procesul de certificare și pentru a confirma conformitatea cu cerintele SMC ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 în sistemul de registru rusesc, IQNet și GOST R.

Universitatea face parte din Consorțiul Universităților Umanitare din Organizația de Cooperare Shanghai, precum și un centru regional (sucursală Organizația de bază) privind limbile și cultura țărilor membre ale CSI.

În 2011, universitatea a stabilit Departamentul de competențe profesionale, care sunt membri ai figuri publice proeminente, oameni de afaceri de succes, manageri profesioniști, a căror cunoștințe și experiență va contribui la formarea absolvenților de invatamant superior.

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Irkutsk State Linguistic University

Igloo oferă următoarele domenii: rusă, germană, limbi din Orientul Îndepărtat şi din Asia de Sud-Est, teoria de traducere şi ... [+]

MA: Lingvistică

&nbsp

Absolvent Igloo oferă următoarele domenii: limba rusă, germană, limbi din Orientul Îndepărtat şi din Asia de Sud-Est, teoria traducerii şi a dialogului intercultural / interlingual de comunicare, comlingvistică de sensibilitate la lumină, teoria de comunicare şi Relaţii Internaţionale Aniversare publice (PR).

PROFIL RUSĂ ORIENTARE LIMBA Studenţi care studiază metodele de predare rusă ca limbă străină o politică limbă, şi de planificare limba, problemele actuale ale lingvisticii, Studii Ruse, Limbainterferenţe şi studiul de accent străin, baza de lingvisticii comparative, şi abordările inovatoare în predarea rusă ca limbă străină.... [-]

Rusia Urik

MA

Irkutsk State Linguistic University

Igloo oferă următoarele domenii: teoria şi practica de predare comunicare interculturală în mediul multietnic şi multicultural, educaţie literară ... [+]

MA: formarea profesorilor

&nbsp

Igloo oferă următoarele domenii: teoria şi practica de predare comunicare interculturală în mediul multietnic şi multicultural,educaţiei literar, tehnologie informatsialnye în formarea cadrelor didactice.

&nbsp

Gradul: Master of Education profesorilor FOCUS TEORIE PROFILUL ŞI PRACTICA DE PREDARE multietnică a comunicării interculturale şi mediu multicultural Studenţi care studiază teoria comunicării, diferenţele naţionale şi culturale în situaţii de conflict, fără construirea de baza de comunicare linguodidactic discursul de predare rusă ca limbă străină contra culturi polylogue, tehnici şi metode de o societate tolerantăNotificările către mediul poli-etnică, diversitatea culturală a popoarelor lumii în domeniul de exprimare şi de eticheta de afaceri, curs de comunicare în limba engleză, lingvistica cognitive.... [-]

Rusia Urik