HSE Higher School of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Clasată constant ca una dintre cele trei universități de top din Rusia, Școala Superioară de Economie (Universitatea HSE ) se distinge prin abordarea sa internațională, orientată spre cercetare în învățământul superior. Cu sediul în centrul vibrant al Moscovei, cu campusuri la Sankt Petersburg, Nizhny Novgorod și Perm, HSE oferă academicieni de excepție la toate nivelurile și include 20 de programe de masterat în limba engleză.

Modern HSE fost înființată în 1992 de către conducători economiști ruși și reformatori guvernamentali pentru a promova schimbările economice și sociale în Rusia, educând o nouă generație de economiști și inspirând idei noi în sectorul public și privat. În ultimele decenii, universitatea a crescut rapid dintr-o școală economică într-o universitate de cercetare renumită, care are acum peste 35.000 de studenți și 4.000 de membri ai facultăților din campusurile din patru dintre cele mai importante orașe ale Rusiei. Universitatea dispune de unele dintre cele mai bune departamente academice ale țării și centre de cercetare în economie, management, sociologie, politică publică și informatică. HSE găzduiește cele mai avansate programe și facultăți din Rusia, printre care se numără primul departament de studii urbane din țară. În 2014, în parteneriat cu cea mai importantă companie de internet din Rusia Yandex, universitatea a deschis Facultatea de Informatică pentru formarea viitoarelor generații de programatori și ingineri de calculator.

Internațional De la începuturile sale, HSE a fost o universitate condusă pe plan internațional. Acum are parteneriate cu mai mult de 130 de universități și organizații de cercetare, sub formă de schimburi, programe de diplomă dublă și școli de vară. Facultatea universitară și operațiunile de cercetare au devenit din ce în ce mai internaționale și studenții săi reprezintă acum peste 60 de țări diferite.

Diverse HSE oferă cel mai mare număr de programe de masterat predate în limba engleză în Rusia. Aceste programe variază de la politică publică la studii de afaceri și studii la domiciliu și pregătesc toți elevii să devină lideri în domeniile alese. Pentru a atrage cei mai buni studenți, bursele de merit și bursele sunt acordate candidaților calificați.

Facultatea noastră, cercetători și studenți reprezintă peste 50 de țări și sunt dedicate menținerii celor mai înalte standarde academice. Noile noastre reforme structurale susțin efortul HSE a se internaționaliza și cercetarea de ultimă oră a facultății, cercetătorilor și studenților noștri.

Acum, o universitate dinamică cu patru campusuri, HSE este un lider în combinarea tradițiilor de învățământ rusești cu cele mai bune practici internaționale de predare și cercetare. HSE oferă programe educaționale remarcabile de la liceu la studii postuniversitare, cu departamente și centre de cercetare de top într-o serie de domenii internaționale.

Locații

Moscova

National Research University - Higher School of Economics

Address
Higher School of Economics
Myasnitskaya 20

101000 Moscova, Moskva, Rusia
Număr de telefon
+7 495 771-32-32

Nizhny Novgorod

Address
Nizhny Novgorod, Obliga Nizhny Novgorod, Rusia

Saint Petersburg

Address
Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1
194100 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia

Programe