Eastern European University Association

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Eastern European University Association ( EEUA ) a fost înființată în 2010 de către universitățile de stat din Rusia și Ucraina ca organizație non-profit. Principalul obiectiv al Eastern European University Association este dezvoltarea educației internaționale la universitățile rusești, ucrainene și bieloruse. În fiecare an, Eastern European University Association participă la toate conferințele principale, întâlniri globale, ateliere și târguri din întreaga lume pentru a promova universitățile asociate din țările din Europa de Est.

Eastern European University Association sunt foarte bine stabilite și au o istorie de educație de mai multe secole. Toate universitățile oferă educație de calitate conform standardelor europene, deoarece statele sunt membre ale Procesului Bologna. Pentru studenții internaționali, mai mult de 500 de cursuri disponibile în limba rusă și engleză. Universitățile au următorul sistem de diplome: licență (4 ani), masterat (1-2 ani), doctorat (3 ani) și candidatură la doctorat.

Locații

Moscova

Address
Presnenskaya Naberezhnaya,8
123317 Moscova, Moskva, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: