European University at St. Petersburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1994, cu sprijinul activ al orașului Sankt-Petersburg, Universitatea Europeană a început să funcționeze ca o școală absolvent de elită în domeniul științelor sociale și umaniste în 1996. De la începuturile sale, misiunea EUSP a fost aceea de a satisface nevoile de dezvoltare socială din Rusia prin formarea unei noi generații de profesori și savanți în cele mai bune tradiții rusești și occidentale. Universitatea Europeană este una din doar câteva universități de bază non-stat pe deplin calificat de către Ministerul Educației pentru a acorda grade avansate absolvent. Peste aproximativ 20 de ani, a câștigat EUSP o reputație internațională pentru bursa superba a facultății sale și formarea studenților buni și mai inteligenți absolvent Rusiei la cele mai înalte niveluri internaționale.

La fel ca cele mai bune universități particulare din afara Rusiei, independența EUSP este atât intelectuală, cât și politic. Cu o proporție semnificativă de facultate cu grade de la principalele instituții occidentale, și relații strânse cu Stanford, Michigan, Universitatea Cambridge, Georgetown, Harvard, Universitatea din Helsinki, si la Universitatea din California, Berkeley, din Michigan, Ann Arbor; Universitatea din Cambridge (Marea Britanie); Universitatea din Helsinki (Finlanda), și Institutul Universitar European din Florența, EUSP are un angajament puternic față de integrarea bursei din Rusia, cu burse de studiu în Europa și America. Cu distanța istorică a Rusiei din Occident din punct de vedere intelectual și social, acest lucru a fost o poziție importantă în mod fundamental, una care încurajează mobilitatea și încurajează absolvenții să urmeze procesul de predare și cariere academice în acasă. Pentru non-ruși, MA Internațional în Studii Ruse este singurul program permanent la nivel de absolvent din Rusia, care oferă grade în sociologie, științe politice și studii culturale pentru studenții din America de Nord, Europa și Asia.

Universitatea este un important agent de inovare și schimbare în alte moduri. Pe măsură ce guvernul rus însuși a recunoscut, sistemul său de guvernare democratică servește drept model pentru alte instituții rusești care luptă pentru o recunoaștere internațională. EUSP a fost un inițiator de fonduri de dotare privat, care a devenit acum un standard în alte universități și instituții culturale. Deși sunt pe deplin independent de controlul de stat, Universitatea găzduiește de multe ori importante figuri guvernamentale, precum și oamenii de știință ruși și internaționali pentru seminarii și conferințe pe teme de importanță socială. EUSP facultate și de personal sunt, de asemenea, invitați în mod regulat în calitate de consultanți de specialitate de către Camera Federația Rusă Publice, Ministerul Dezvoltării Economice, și Ministerul Educației și Științei.

Universitatea este, de asemenea, implicat în mod activ cu Forumul St. Petersburg Economic International, dialogul Forumul Petersburg și Forumul Economic Krasnoyarsk. Parțial din acest motiv, în parte pentru că absolvenții noștri sunt printre cele mai bune, mulți nu numai dețin pozițiile Rusiei în universități de conducere, dar ocupă posturi cheie în organizații guvernamentale și non-guvernamentale, precum și cele mai mari companii rusești și internaționale. Mai mult de patruzeci la suta dintre cei care au terminat programul nostru de bază de învățământ s-au apărat cu succes dizertații lor.

Membrii fondatori ai Universității:

Comisia pentru Managementul Real Estate, Guvernul Sankt-Petersburg; St. Petersburg Institutul pentru Economie și Matematică (Academia Rusă de Științe); filiala Sankt-Petersburg Institutul de Sociologie (Academia Rusă de Științe); Asociația Oamenilor de Știință din St. Petersburg și oamenii de știință

Misiunea Universității este de a satisface nevoile societății în creșterea și extinderea calificării profesionale a specialiștilor și în dezvoltarea potențialului lor creativ și universitar, pe baza realizărilor de experiență și de cooperare rusă și internațională.

Din cauza profesionalismului său superlativ și potențialul academic unic, EUSP a dobândit o reputație ca fiind una dintre instituțiile de învățământ cele mai dinamice și moderne din țară.

Cinci puncte importante despre Universitatea European de la Sankt-Petersburg

  1. EUSP are o mai mare independență față de birocrația guvernamentală rus decât majoritatea celorlalte universități din Rusia. Această independență este importantă atât din motive politice și intelectuale. Universitățile din Rusia au fost în mod tradițional, sub controlul guvernului, în măsura în care a întrebărilor cu privire la conținutul de instruire și cercetare, ideologie politică, și administrație.

  2. În EUSP o proporție mare de facultate au grade de la universități occidentale proeminente. Universitatea are ruși cu doctorate de la astfel de școli recunoscute, ca la Universitatea din California, Berkeley; la Universitatea din Michigan, Ann Arbor; Universitatea din Cambridge (Marea Britanie); Universitatea din Helsinki (Finlanda), ș.a. 3. EUSP are un angajament față de integrarea bursei din Rusia, cu burse de studiu în Europa și America. Pe fondul izolării burselor pentru continuarea ruse din Occident, aceasta este o poziție extrem de importantă.

  3. EUSP încurajează mobilitatea, dar combate exodul de creiere. Mai degrabă decât să promoveze plecarea studenților absolvent spre Vest, EUSP invită elevii de Vest să vină și să studieze în Rusia. MA Internațional în Studii Ruse este singurul program permanent la nivel de absolvent din Rusia, care oferă grade în sociologie, științe politice și studii culturale pentru studenții din America de Nord, Europa și Asia (aproximativ 50 de studenți anual). Ambii studenți internaționali și ruși se bucură de avantajele de a studia într-un cadru cu adevărat internațional.

  4. EUSP este un agent decisiv al inovației și schimbării, introducerea și diseminarea de noi standarde și practici în sistemul educațional rusesc. Programele educaționale EUSP sunt populare, nu numai în rândul absolvenților talentați ai universităților din Rusia, care au grindină în prezent de la cincizeci și patru regiuni din Rusia, dar, de asemenea, printre absolvenții universităților străine (în special în Europa de Vest și America de Nord). Pentru acești elevi, EUSP oferă programe internaționale speciale predate în întregime în limba engleză.

Facultatea de predare EUSP este personal de către cadre didactice bine cunoscute, care au obținut rezultate semnificative și recunoaștere în domeniile lor. Mulți dintre ei au primit doctoratele din cele mai bune universități din Europa și SUA, și au experiență de predare în universități din străinătate.

Profesorii noștri sunt memebrs permament ale Asociației Internaționale pentru umaniste Anual EUSP deține o interdisciplinar conferință «Expoziție a realizărilor Academic Research» - un eveniment central în viața academică universitară, care a devenit deja o platformă care reunește cercetători din diferite departamente ale EUSP și oferind un teren pentru colegii noștri să se familiarizeze cu realizările noastre de cercetare.

absolvenți EUSP lucra în prestigioase institute academice și de cercetare, și ocupă posturi cheie în organizații guvernamentale și non-guvernamentale, precum și la cele mai mari companii rusești și internaționale. Mai mult de patruzeci la suta dintre cei care au terminat programul nostru de bază de învățământ s-au apărat cu succes dizertații lor.

Pentru că EUSP și-a bazat activitatea pe principiul combinării predării cu cercetarea de ultimă oră, este prima universitate din Rusia au repetat succesul universităților, cum ar fi Harvard si UC Berkeley. Modelul universitar de cercetare se reflectă nu numai în planul strategic EUSP și practica de zi cu zi, dar, de asemenea, în structura sa organizatorică. Universitatea este format din cinci departamente și unsprezece centre de cercetare. O parte substanțială a activității lor implică aplicarea cercetării interdisciplinare.

EUSP oferă expertiză în timpul pregătirii și punerii în aplicare a reformelor-cheie vitale pentru dezvoltarea țării. În special, membrii personalului universității sunt invitați în mod regulat în calitate de consultanți de specialitate de către Camera Federația Rusă Publice, Ministerul Dezvoltării Economice, și Ministerul Educației și Științei. EUSP este implicat în mod activ cu Forumul St. Petersburg Economic International, dialogul Forumul Petersburg și Forumul Economic Krasnoyarsk.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Ma Internațional în Studii Rusești și Euroasiatice (imares)

Campus Cu normă întreagă 1 - 1 an February 2019 Rusia Saint Petersburg

IMARES este cea mai veche dintre programele de masterat internaționale oferite în prezent de Universitatea European de la Sankt Petersburg, și a fost disponibil pentru studenții din anul 1998. La fel ca nucleu obiectul său de studiu - spațiul post-sovietic - IMARES sa schimbat și dezvoltat în ultimii 18 de ani. Programul nu numai analizează trecutul, dar, de asemenea, interpretează cel mai mult până la data de evenimente care se desfășoară în această regiune fascinant. Prin combinarea analizelor din trecut și din prezent, studenții noștri obține o înțelegere profundă a dinamicii politice, economice, sociale și culturale ale spațiului post-sovietic. [+]

Vă prezentăm IMARES

IMARES este cea mai veche dintre programele de masterat internaționale oferite în prezent de Universitatea European de la Sankt Petersburg, și a fost disponibil pentru studenții din anul 1998. La fel ca nucleu obiectul său de studiu - spațiul post-sovietic - IMARES sa schimbat și dezvoltat în ultimii 18 de ani. Programul nu numai analizează trecutul, dar, de asemenea, interpretează cel mai mult până la data de evenimente care se desfășoară în această regiune fascinant. Prin combinarea analizelor din trecut și din prezent, studenții noștri obține o înțelegere profundă a dinamicii politice, economice, sociale și culturale ale spațiului post-sovietic.... [-]


Ma în Politica De Energie în Eurasiei (enerpo)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an February 2019 Rusia Saint Petersburg + 1 mai mult

Programul ENERPO este conceput pentru a satisface interesul tot mai mare în aceste provocări, și are în vedere importanța acestor probleme, atât pentru factorii de decizie politică și de afacerile cu energie. Curriculum sale inovatoare combină perspectivele politicii energetice, studii de securitate și economie politică, studii juridice și este completat de expertiză prima mână în sectorul energetic al Eurasiei de experți prezentate în ENERPO Workshop Series. [+]

ENERPO: Cheia pentru a înțelege afacerile internaționale în secolul 21

Concurența și cooperarea asupra controlului resurselor naturale din Eurasia va influența profund politica mondială în secolul 21. Chestiuni cruciale includ viitorul comerțului ruso-european al petrolului și gazului, "pivotul energetic" al Rusiei în Asia, recentele "revoluții" legate de GNL și gazele de șist, crizele geopolitice recente din spațiul post-sovietic și Orientul Mijlociu, oportunitățile mari și profiturile uriașe generate de sectorul energetic, utilizarea "armelor energetice" și a pârghiilor, urmărirea sustenabilității ecologice și economice, regimurile de sancțiuni asupra Rusiei și Iranului și prețul actual al petrolului în scădere.... [-]


Ma în Politică De Energie în Eurasiei (enerpo Plus)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg

Programul ENERPO PLUS a fost proiectat pe baza de un an programul ENERPO pentru a satisface interesul tot mai mare în aceste provocări, și are în vedere importanța acestor probleme, atât pentru factorii de decizie politică și de afacerile cu energie. Curriculum sale inovatoare combină perspectivele politicii energetice, studii de securitate, și economia politică. În plus față de formarea academică oferită de curriculumul ENERPO, acesta include, de asemenea, o experiență practică și permite mai mult timp pentru munca de cercetare student. ENERPO și ENERPO PLUS sunt singurele programe de masterat în limba engleză în Rusia, concentrându-se în mod special pe probleme de energie din Eurasia. [+]

Concurența și cooperarea asupra controlului resurselor naturale din Eurasia va influența profund politica mondială în secolul 21. aspecte cruciale includ viitorul comerțului ruso-european de petrol și gaze, Rusia "pivot de energie", în Asia, recenta GNL și gazul de șist "revoluții", a recurente crizele geopolitice din spațiul post-sovietic și Orientul Mijlociu, mari oportunități și profituri uriașe generate de sectorul energetic, utilizarea "armelor energetice" și pârghii, precum și exercitarea durabilității ecologice și economice, a regimurilor de sancțiuni cu privire la Rusia și Iran, precum și prețul actual mondial care se încadrează de petrol.

Programul ENERPO PLUS a fost proiectat pe baza de un an programul ENERPO pentru a satisface interesul tot mai mare în aceste provocări, și are în vedere importanța acestor probleme, atât pentru factorii de decizie politică și de afacerile cu energie. Curriculum sale inovatoare combină perspectivele politicii energetice, studii de securitate, și economia politică. În plus față de formarea academică oferită de curriculumul ENERPO, acesta include, de asemenea, o experiență practică și permite mai mult timp pentru munca de cercetare student. ENERPO și ENERPO PLUS sunt singurele programe de masterat în limba engleză în Rusia, concentrându-se în mod special pe probleme de energie din Eurasia. ... [-]


MA în Studii Rusești și Euroasiatice (imares Plus)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Saint Petersburg

Programul de studii internațional Master în Studii Ruse și Eurasiatice este cea mai veche a programelor internaționale MA în limba engleză oferit în prezent de Universitatea European de la Sankt Petersburg din 1998. La fel ca nucleu obiectul său de studiu - spațiul post-sovietic - Programul sa schimbat și dezvoltat în ultimii 18 de ani și este acum disponibil ca program acreditat de stat o diplomă de master de doi ani a lui. Programul IMARES PLUS nu numai că analizează trecutul, dar, de asemenea, interpretează cele mai până la data de evenimente care se desfășoară în această regiune fascinant. Prin combinarea analizelor din trecut și din prezent, studenții noștri obține o înțelegere profundă a dinamicii politice, economice, sociale și culturale ale spațiului post-sovietic. [+]

IMARES PLUS Introducing

Programul de studii internațional Master în Studii Ruse și Eurasiatice este cea mai veche a programelor internaționale MA în limba engleză oferit în prezent de Universitatea European de la Sankt Petersburg din 1998. La fel ca nucleu obiectul său de studiu - spațiul post-sovietic - Programul sa schimbat și dezvoltat în ultimii 18 de ani și este acum disponibil ca program acreditat de stat o diplomă de master de doi ani a lui. Programul IMARES PLUS nu numai că analizează trecutul, dar, de asemenea, interpretează cele mai până la data de evenimente care se desfășoară în această regiune fascinant. Prin combinarea analizelor din trecut și din prezent, studenții noștri obține o înțelegere profundă a dinamicii politice, economice, sociale și culturale ale spațiului post-sovietic.... [-]