Saint Petersburg Electrotechnical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce pentru a studia la ETU?

ETU este un lider centru educațional și de cercetare din Rusia a carei misiune este de a contribui la societate, prin exercitarea de educație, învățare și cercetare la cel mai înalt nivel internațional de excelență. Ca atare, ETU încearcă să susțină, să consolideze, și de a crește competitivitatea, precum și pentru a asigura un nivel continuu ridicat de educație și cercetare.

LETI are cerințe ridicate în mod tradițional pe de înaltă calitate de formare profesională.

ETU "LETI" școală academic este de 130 de ani și a nivelului de pregătire profesională a absolvenților de invatamant superior este în mod tradițional de mare. LETI a fost primul care a domesticească multe domenii științifice din întreaga lume. Descoperirile științifice cele mai importante care duc la progres tehnic apartine ETU "LETI".

Mai mult de 1000 de cadre didactice universitare, inclusiv 125 de profesori, 158 de doctori în științe, și aproape 560 Ph.D. oamenii de stiinta de lucru pentru ETU. Mai mult de 30 de membri ai Academiilor naționale și internaționale de științe sunt printre lectori ETU.

Astăzi misiunea Universității ca un centru de educație, știință și cultură este furnizarea de nivel profesional ridicat de pregătire în domeniul:

  • electronică
  • Electro si Radio Inginerie
  • tehnologia informației
  • Automatizare și Control
  • Instrumentație Tehnologie și Inginerie biomedicală
  • Științe umane și economice

Capacitatea competitivă mare dintre absolvenții noștri de pe piața forței de muncă mondială

Peste 50 de echipe de cercetare si laboratoare de stat-of-the-art efectua descoperire fundamentală și cercetare aplicată în Radio Electronics, Radio Fizica, informatice și de telecomunicații, Fizica Corpului Solid, Nanotehnologie, Optoelectronica și Quantum Electronics, vacuum și Tehnologie cu plasmă, cuptor cu microunde și milimetru-val Tehnologie, Inginerie biomedicala, etc.

Campusul este format din opt cladiri construite de arhitecți renumiți. Săli de curs și laboratoare spațioase bine echipate sunt situate în aceste clădiri. În lectură sali ale elevilor Biblioteca Universității au acces gratuit la resursele informaționale electronice mondiale. O competitivitate ridicată a ETU absolvenților pe piața modernă a muncii și încrederea lor într-o creștere stabilă carieră se bazează solid pe excelente cunoștințe și de afaceri abilități teoretice și practice largi.

LETI are o mulțime de experiență în pregătirea de specialiști pentru țările străine.

Studenții internaționali au fost predate la ETU pentru mai mult de 60 de ani. 3550 ingineri, studii universitare de masterat și doctorat, 370 și Medicii de Științe care lucreaza in 60 de tari din Europa, Asia, Africa și America Latină au absolvit deja de la Universitatea.

Educația se realizează pe niveluri diferite: Licenta (4 ani), masterat (2 ani), de studii integrat (5,5 ani), Ph.D. studii (4 ani). Studenții străini pot studia, fie în detrimentul bugetului federal rus, în conformitate cu acordurile internaționale sau pe baza de contract. Limba de predare este limba rusă. Universitatea oferă o serie de programe de masterat în limba engleză.

Studenții internaționali care doresc să învețe limba rusă și de a îmbunătăți cunoștințele de subiecte tehnice au posibilitatea de a participa la cursuri de fundație. Universitatea este dezvoltarea de noi programe educaționale în colaborare cu European, chineză, american și universități din Ucraina.

Despre

Universitatea Saint Petersburg electrotehnică este un lider centru educațional și de cercetare din Rusia. Universitatea colaborează cu succes cu universități din lume cunoscută, centre de cercetare și companii industriale. Printre partenerii strategici ai ETU sunt mai mult de 40 de persoane industriale și de cercetare de top din Rusia, precum și un număr de companii de top din Europa și Asia. ETU găzduiește 5 institute de cercetare științifică. Mai mult de 50 de grupuri științifice și laboratoare de cercetare la desfășura ETU. Fiind prima stabilit în Rusia, Technopark de ETU oferă servicii pentru 33 de întreprinderi mici inovatoare. O modernizare majoră a dus la o creștere semnificativă a bugetului de cercetare și dezvoltare la Universitatea din 2007-2012, în valoare de mai mult de 20 de milioane de euro anul trecut.

Universitatea oferă o gamă largă de cursuri educaționale de diferite niveluri. Mediul nostru prietenos asigură că elevii obține cele mai bune de abilitățile lor.

Servicii

Asistența socială pentru elevi

Toți elevii internaționale în ETU "LETI" obține un loc într-un cămin studențesc, de asigurări de sănătate și de îngrijire, un bilet de transport tarif redus. Există, de asemenea psihologi și experți juridici care pot ajuta pe elevi. Biroul International Students supraveghează Studenții internaționali.

Confort si siguranta

Campusul nostru universitar este compact și-a dezvoltat infrastructura (Servicii). Acesta este situat într-un cartier liniștit al orașului, lângă Botanică, maluri ale râului Neva și râul Karpovka. Este renumit pentru arhitectura sa frumoase și aparține Școlii de centrul istoric al Sankt-Petersburg - capitala culturală a Rusiei. Potențial intelectual de orașul nostru este imens și cultura sa este multinationala si tolerant. Toate aceste lucruri fac studia la ETU "Leti" confortabil, în condiții de siguranță, plăcut și da elevilor posibilitatea de a creșterea personală.

Cazare si Catering

În timp ce studia la LETI, toți studenții internaționali pot obține un loc într-una din cele șapte cămine universitare. Acestea sunt toate situat în apropiere de stațiile de metrou. Studenții care locuiesc în cămine sunt înregistrate la adresa dormitor. Înregistrarea este obligatorie pentru studenții internaționali, potrivit legii Federației Ruse. Studenții internaționali au dreptul de a trăi în afara de un dormitor. În acest caz, acestea vor fi înregistrate la adresa juridică a ETU "LETI". LETI are cel mai mare net de cafenele universitare din Saint Petersburg. Aici se pot găsi cafenele și cantine cu mare varietate de produse alimentare și băuturi. Studenții pot obține o gustare sau ceva de mâncare substanțiale în toate clădirile academice. Set mese si prânzuri, salate proaspete, supe, produse de patiserie proaspete coapte, clatite rusesti pot fi găsite în meniul. Mare varietate de meniu bufet poate satisface chiar gourmet reală. Alimente este întotdeauna proaspăt și sănătos. Preturile sunt rezonabile.

te

Student Life

Ani de facultate sunt cei mai buni ani din viața persoanei. Acesta este momentul de diverse oportunități, făcând planuri primul grave și stabilirea obiectivelor. Acesta este momentul în care elevii să înceapă să înțeleagă cum să facă ideile lor reale.

Dar viața de student nu înseamnă doar cursuri, seminarii, examene și mărci. Petrecere a timpului liber elevilor este plin de activități diverse și interesante. Pentru cei care sunt plini de energie la Universitatea poate oferi o mare varietate de clase de sport. Departamentul de Educație Fizică și Sport vă întâmpină la Universitatea electrotehnică "LETI". Departamentul are responsabilitatea generală largă de oportunități sportive și oferirea de recreere și activități care contribuie la sănătatea, bunăstarea și educația elevilor.

Centrul Cultural ETU este un loc pentru tinerii mai activi, talentați și creativi. Se organizează în mod regulat programe de divertisment și spectacole pentru toate evenimentele de la Universitatea. Membrii ETU CC a participa la atribuirea ceremonii, concerte corale, festival "Pasul la etapa", etc. Cei mai de succes reprezintă universitar la diferite festivaluri și concursuri.

Evenimente publice au loc la Universitatea sala de asamblare (375 de locuri de persoane), sala de video-conferințe (locuri 150 de persoane) și o sală de banchete. Atât profesioniști și amatori sunt invitați să se alăture cluburi și secțiuni ale ETU CC, care sunt toate gratuite-de-taxa!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea An pregătitor » Vedea Summer courses »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în sisteme și tehnologii de bioinginerie pentru protetică și reabilitare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saint Petersburg

Structura programului de studii constă în studii superioare profesionale, cursuri elective și teza de masterat. [+]

Program: 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate: Candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul corespunzător

Bursa: bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include numărul de plăți suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Carier start: elevii de succes au posibilitatea de a lucra în cadrul Universității în timpul perioadei de studiu!

Perspectivele carierei: absolvenții care au absolvit programul de masterat "Sisteme și tehnologii biotehnice în proteză și reabilitare" sunt invitați să lucreze în instituțiile medicale (spitale, clinici mari, centre medicale de diagnosticare, centre de examinare a persoanelor cu dizabilități); subiectul întreținerii activității profesionale și modernizarea sistemelor de măsurare a informațiilor pentru reabilitarea funcțiilor pierdute ale corpului, dezvoltarea și întreținerea mijloacelor tehnice de reabilitare medicală. Domeniul de aplicare a cunoștințelor dobândite este asistența medicală practică, reabilitarea... [-]


Masterat

Master în automatizare și mecatronică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saint Petersburg

Structura programului de studii constă în studii superioare profesionale, cursuri elective și teza de masterat. [+]

Program: 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate: Candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul corespunzător

Bursa: bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include numărul de plăți suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Carier start: elevii de succes au posibilitatea de a lucra în cadrul Universității în timpul perioadei de studiu!

Perspective de carieră: absolvenții care au absolvit programul de masterat "Automatizare și mecatronică" sunt pregătiți pentru activități științifice și practice independente, pentru dezvoltarea de software, asistență matematică și tehnică pentru crearea sistemelor automate și automatizate de control. Prin urmare, după absolvire, ele sunt solicitate la multe întreprinderi, firme de cercetare și producție și structuri comerciale... [-]


Master în Informatică și Discovery de cunoștințe

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saint Petersburg

Structura programului de studii constă în studii superioare profesionale, cursuri elective și teza de masterat. [+]

Program: 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate: Candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul corespunzător

Bursa: bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include numărul de plăți suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Carier start: elevii de succes au posibilitatea de a lucra în cadrul Universității în timpul perioadei de studiu!

Stagii și formare internațională: veți avea oportunitatea de a participa la stagii și de a participa la programele de mobilitate academică implementate împreună cu partenerii internaționali, printre care Universitatea Tehnologică Lappeenranta (Finlanda), Imenu University of Technology (Germania) și Universitatea Tehnică din München Germania)! Certificatele și diplomele din standardul european sunt emise ca urmare a programelor de stagii și de formare.... [-]


Master în RF, Microunde și Terahertz Ingineria sistemelor wireless

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saint Petersburg

Structura programului de studii constă în studii superioare profesionale, cursuri elective și teza de masterat. [+]

Program: 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate: Candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul corespunzător

Bursa: bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include numărul de plăți suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Carier start: elevii de succes au posibilitatea de a lucra în cadrul Universității în timpul perioadei de studiu!

Stagii și formare internațională: veți avea oportunitatea de a participa la programe de mobilitate academică implementate în comun cu partenerii internaționali, inclusiv la Universitatea Tehnică din Lappeenranta (Finlanda) și la Universitatea Tehnică din Ilmenau (Germania)! Certificatele și diplomele din standardul european sunt emise ca urmare a stagiilor și a programelor de formare.... [-]


Master în tehnologia de măsurare a laserului

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saint Petersburg

Structura programului de studii constă în studii superioare profesionale, cursuri elective și teza de masterat. [+]

Program: 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate: Candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul corespunzător

Bursa: bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include numărul de plăți suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Carier start: elevii de succes au posibilitatea de a lucra în cadrul Universității în timpul perioadei de studiu!

Perspective de carieră: absolvenții care au absolvit programul de masterat "Tehnologii de măsurare laser", devin specialiști în dezvoltarea instrumentelor și sistemelor de măsurare cu laser, pe baza celor mai recente realizări ale electronicii cuantice, holografiei, interferometriei. Cererea de specialiști în programul de masterat "Tehnologia de măsurare laser" este de cel puțin 10 persoane pe an... [-]


Master în tehnologie fotovoltaică și energie solară

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Saint Petersburg

Structura programului de studii constă în studii superioare profesionale, cursuri elective și teza de masterat. [+]

Program: 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate: Candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul corespunzător

Bursa: bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include numărul de plăți suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Carier start: elevii de succes au posibilitatea de a lucra în cadrul Universității în timpul perioadei de studiu!

Stagii și formare internațională: veți avea oportunitatea de a participa la stagii și de a participa la programe de mobilitate academică implementate împreună cu partenerii internaționali, inclusiv Universitatea de Tehnologie din Lappeenranta (Finlanda), Universitatea Tehnică din Dresda (Germania) și Universitatea Tehnică din München )! Certificatele și diplomele din standardul european sunt emise ca urmare a stagiilor și a programelor de formare.... [-]


Videoclipuri

September, 1st – the Day of Knowledge (beginning of the school year)

Palette of languages and cultures at ETU “LETI”

The 9th European Conference on Silicon Carbide and Related Materials