Saint Petersburg Electrotechnical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce pentru a studia la ETU?

ETU este un lider centru educațional și de cercetare din Rusia a carei misiune este de a contribui la societate, prin exercitarea de educație, învățare și cercetare la cel mai înalt nivel internațional de excelență. Ca atare, ETU încearcă să susțină, să consolideze, și de a crește competitivitatea, precum și pentru a asigura un nivel continuu ridicat de educație și cercetare.

LETI are cerințe ridicate în mod tradițional pe de înaltă calitate de formare profesională.

ETU "LETI" școală academic este de 130 de ani și a nivelului de pregătire profesională a absolvenților de invatamant superior este în mod tradițional de mare. LETI a fost primul care a domesticească multe domenii științifice din întreaga lume. Descoperirile științifice cele mai importante care duc la progres tehnic apartine ETU "LETI".

Mai mult de 1000 de cadre didactice universitare, inclusiv 125 de profesori, 158 de doctori în științe, și aproape 560 Ph.D. oamenii de stiinta de lucru pentru ETU. Mai mult de 30 de membri ai Academiilor naționale și internaționale de științe sunt printre lectori ETU.

Astăzi misiunea Universității ca un centru de educație, știință și cultură este furnizarea de nivel profesional ridicat de pregătire în domeniul:

  • electronică
  • Electro si Radio Inginerie
  • tehnologia informației
  • Automatizare și Control
  • Instrumentație Tehnologie și Inginerie biomedicală
  • Științe umane și economice

Capacitatea competitivă mare dintre absolvenții noștri de pe piața forței de muncă mondială

Peste 50 de echipe de cercetare si laboratoare de stat-of-the-art efectua descoperire fundamentală și cercetare aplicată în Radio Electronics, Radio Fizica, informatice și de telecomunicații, Fizica Corpului Solid, Nanotehnologie, Optoelectronica și Quantum Electronics, vacuum și Tehnologie cu plasmă, cuptor cu microunde și milimetru-val Tehnologie, Inginerie biomedicala, etc.

Campusul este format din opt cladiri construite de arhitecți renumiți. Săli de curs și laboratoare spațioase bine echipate sunt situate în aceste clădiri. În lectură sali ale elevilor Biblioteca Universității au acces gratuit la resursele informaționale electronice mondiale. O competitivitate ridicată a ETU absolvenților pe piața modernă a muncii și încrederea lor într-o creștere stabilă carieră se bazează solid pe excelente cunoștințe și de afaceri abilități teoretice și practice largi.

LETI are o mulțime de experiență în pregătirea de specialiști pentru țările străine.

Studenții internaționali au fost predate la ETU pentru mai mult de 60 de ani. 3550 ingineri, studii universitare de masterat și doctorat, 370 și Medicii de Științe care lucreaza in 60 de tari din Europa, Asia, Africa și America Latină au absolvit deja de la Universitatea.

Educația se realizează pe niveluri diferite: Licenta (4 ani), masterat (2 ani), de studii integrat (5,5 ani), Ph.D. studii (4 ani). Studenții străini pot studia, fie în detrimentul bugetului federal rus, în conformitate cu acordurile internaționale sau pe baza de contract. Limba de predare este limba rusă. Universitatea oferă o serie de programe de masterat în limba engleză.

Studenții internaționali care doresc să învețe limba rusă și de a îmbunătăți cunoștințele de subiecte tehnice au posibilitatea de a participa la cursuri de fundație. Universitatea este dezvoltarea de noi programe educaționale în colaborare cu European, chineză, american și universități din Ucraina.

Despre

Universitatea Saint Petersburg electrotehnică este un lider centru educațional și de cercetare din Rusia. Universitatea colaborează cu succes cu universități din lume cunoscută, centre de cercetare și companii industriale. Printre partenerii strategici ai ETU sunt mai mult de 40 de persoane industriale și de cercetare de top din Rusia, precum și un număr de companii de top din Europa și Asia. ETU găzduiește 5 institute de cercetare științifică. Mai mult de 50 de grupuri științifice și laboratoare de cercetare la desfășura ETU. Fiind prima stabilit în Rusia, Technopark de ETU oferă servicii pentru 33 de întreprinderi mici inovatoare. O modernizare majoră a dus la o creștere semnificativă a bugetului de cercetare și dezvoltare la Universitatea din 2007-2012, în valoare de mai mult de 20 de milioane de euro anul trecut.

Universitatea oferă o gamă largă de cursuri educaționale de diferite niveluri. Mediul nostru prietenos asigură că elevii obține cele mai bune de abilitățile lor.

Servicii

Asistența socială pentru elevi

Toți elevii internaționale în ETU "LETI" obține un loc într-un cămin studențesc, de asigurări de sănătate și de îngrijire, un bilet de transport tarif redus. Există, de asemenea psihologi și experți juridici care pot ajuta pe elevi. Biroul International Students supraveghează Studenții internaționali.

Confort si siguranta

Campusul nostru universitar este compact și-a dezvoltat infrastructura (Servicii). Acesta este situat într-un cartier liniștit al orașului, lângă Botanică, maluri ale râului Neva și râul Karpovka. Este renumit pentru arhitectura sa frumoase și aparține Școlii de centrul istoric al Sankt-Petersburg - capitala culturală a Rusiei. Potențial intelectual de orașul nostru este imens și cultura sa este multinationala si tolerant. Toate aceste lucruri fac studia la ETU "Leti" confortabil, în condiții de siguranță, plăcut și da elevilor posibilitatea de a creșterea personală.

Cazare si Catering

În timp ce studia la LETI, toți studenții internaționali pot obține un loc într-una din cele șapte cămine universitare. Acestea sunt toate situat în apropiere de stațiile de metrou. Studenții care locuiesc în cămine sunt înregistrate la adresa dormitor. Înregistrarea este obligatorie pentru studenții internaționali, potrivit legii Federației Ruse. Studenții internaționali au dreptul de a trăi în afara de un dormitor. În acest caz, acestea vor fi înregistrate la adresa juridică a ETU "LETI". LETI are cel mai mare net de cafenele universitare din Saint Petersburg. Aici se pot găsi cafenele și cantine cu mare varietate de produse alimentare și băuturi. Studenții pot obține o gustare sau ceva de mâncare substanțiale în toate clădirile academice. Set mese si prânzuri, salate proaspete, supe, produse de patiserie proaspete coapte, clatite rusesti pot fi găsite în meniul. Mare varietate de meniu bufet poate satisface chiar gourmet reală. Alimente este întotdeauna proaspăt și sănătos. Preturile sunt rezonabile.

te

Student Life

Ani de facultate sunt cei mai buni ani din viața persoanei. Acesta este momentul de diverse oportunități, făcând planuri primul grave și stabilirea obiectivelor. Acesta este momentul în care elevii să înceapă să înțeleagă cum să facă ideile lor reale.

Dar viața de student nu înseamnă doar cursuri, seminarii, examene și mărci. Petrecere a timpului liber elevilor este plin de activități diverse și interesante. Pentru cei care sunt plini de energie la Universitatea poate oferi o mare varietate de clase de sport. Departamentul de Educație Fizică și Sport vă întâmpină la Universitatea electrotehnică "LETI". Departamentul are responsabilitatea generală largă de oportunități sportive și oferirea de recreere și activități care contribuie la sănătatea, bunăstarea și educația elevilor.

Centrul Cultural ETU este un loc pentru tinerii mai activi, talentați și creativi. Se organizează în mod regulat programe de divertisment și spectacole pentru toate evenimentele de la Universitatea. Membrii ETU CC a participa la atribuirea ceremonii, concerte corale, festival "Pasul la etapa", etc. Cei mai de succes reprezintă universitar la diferite festivaluri și concursuri.

Evenimente publice au loc la Universitatea sala de asamblare (375 de locuri de persoane), sala de video-conferințe (locuri 150 de persoane) și o sală de banchete. Atât profesioniști și amatori sunt invitați să se alăture cluburi și secțiuni ale ETU CC, care sunt toate gratuite-de-taxa!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea An pregătitor » Vedea Summer courses »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Sisteme De Bioinginerie Si Tehnologii Pentru Protetica Si Reabilitare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Sankt-Petersburg

Structura programului de gradul constă din studii profesionale avansate, cursuri facultative și Master tezei de doctorat. [+]

Program : 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate : candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul respectiv

Bursa : bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include suma plăților suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Un an universitar include 2 semestre începând cu 1 septembrie și 10 februarie, sărbători de iarnă - 2 săptămâni, concediu de vară - 2 luni (iulie, august). Rezistența tezei de doctorat este în luna iunie.

Saint Petersburg Universitatea Electrotehnică "LETI" este una dintre cele mai prestigioase și mai vechi universități din Rusia, cu zone multiple-aplicative de studiu și de cercetare. Universitatea este inclusă în guvern «TOP 100 Leading universități din lume» program.... [-]


Masterat

De Master în Domeniul Tehnologiei De Măsurare Cu Laser

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Sankt-Petersburg

Structura programului de gradul constă din studii profesionale avansate, cursuri facultative și Master tezei de doctorat. [+]

Program : 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate : candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul respectiv

Bursa : bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include suma plăților suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Un an universitar include 2 semestre începând cu 1 septembrie și 10 februarie, sărbători de iarnă - 2 săptămâni, concediu de vară - 2 luni (iulie, august). Rezistența tezei de doctorat este în luna iunie.

Saint Petersburg Universitatea Electrotehnică "LETI" este una dintre cele mai prestigioase și mai vechi universități din Rusia, cu zone multiple-aplicative de studiu și de cercetare. Universitatea este inclusă în guvern «TOP 100 Leading universități din lume» program.... [-]


Maestru în Automatizare și Mecatronică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Sankt-Petersburg

Structura programului de gradul constă din studii profesionale avansate, cursuri facultative și Master tezei de doctorat. [+]

Program : 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Saint Petersburg Universitatea Electrotehnică "LETI" este una dintre cele mai prestigioase și mai vechi universități din Rusia, cu zone multiple-aplicative de studiu și de cercetare. Universitatea este inclusă în guvern «TOP 100 Leading universități din lume» program.

Structura programului de gradul constă din studii profesionale avansate, cursuri facultative și Master tezei de doctorat.

curriculum Programul include următoarele cursuri avansate:

Mastering tehnologia computerelor se realizează într-un laborator pe bază, constând dintr-un laborator de cercetare standuri, echipat cu ultima generație de controlere industriale si InfinitySuite SCADA-sistem.... [-]


Maestru în RF, Cuptor Cu Microunde și Inginerie Terahertzi De Sisteme Wireless

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Sankt-Petersburg

Structura programului de gradul constă din studii profesionale avansate, cursuri facultative și Master tezei de doctorat. [+]

Program : 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Saint Petersburg Universitatea Electrotehnică "LETI" este una dintre cele mai prestigioase și mai vechi universități din Rusia, cu zone multiple-aplicative de studiu și de cercetare. Universitatea este inclusă în guvern «TOP 100 Leading universități din lume» program.

Structura programului de gradul constă din studii profesionale avansate, cursuri facultative și Master tezei de doctorat.

Programul este de a instrui studenții care vor gestiona activitatea cu succes profesională într-un mediu competitiv la nivel global într-un astfel de domeniu interdisciplinar ca design si tehnologie de stat-of-the-art de înaltă frecvență, cuptor cu microunde, și terahertz dispozitive de comunicații, radar, și alte aplicații fără fir.... [-]


Master in Computer Science and Knowledge Discovery

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Sankt-Petersburg

[+]

În plus, studenții vor dobândi, de asemenea competențe profesionale în modelarea matematică și analiza avansată a datelor. Formare profesională specială vor fi furnizate în domeniul inteligenței artificiale (data mining), de prelucrare a semnalului și de imagine, calcul paralel și distribuit, și tehnologii biometrice.

curriculum Programul include următoarele cursuri avansate:

Departamentul de Informatică și Inginerie este una dintre cele mai vechi și mai renumite departamente din cadrul Universității (fondată în 1931). Domeniile de cercetare ale departamentului cuprind software și hardware de dezvoltare și verificare, dezvoltarea FPGA, procesare de semnal digital, sisteme distribuite, sisteme cu microprocesor, inteligență artificială și învățare mașină, calcul paralel, sisteme integrate etc.... [-]


Master în Tehnologia Fotovoltaică și Energie Solară

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Sankt-Petersburg

Structura programului de gradul constă din studii profesionale avansate, cursuri facultative și Master tezei de doctorat. [+]

Program : 120 de credite ECTS, cu studii superioare (2 ani), masterat

Eligibilitate : candidații trebuie să dețină o diplomă de licență în domeniul respectiv

Bursa : bursa acoperă taxa de școlarizare, unele materiale de studiu și include suma plăților suplimentare pentru nevoi personale care variază de la 3600 la 11000 RUR (de la 60 la 190 USD) în funcție de performanța academică

Un an universitar include 2 semestre începând cu 1 septembrie și 10 februarie, sărbători de iarnă - 2 săptămâni, concediu de vară - 2 luni (iulie, august). Rezistența tezei de doctorat este în luna iunie.

Saint Petersburg Universitatea Electrotehnică "LETI" este una dintre cele mai prestigioase și mai vechi universități din Rusia, cu zone multiple-aplicative de studiu și de cercetare. Universitatea este inclusă în guvern «TOP 100 Leading universități din lume» program.... [-]


Videoclipuri

September, 1st – the Day of Knowledge (beginning of the school year)

Palette of languages and cultures at ETU “LETI”

The 9th European Conference on Silicon Carbide and Related Materials

Contactează
Adresa poştală
Prof. Popov str., 5
Saint Petersburg, 197376 RU
Adresa locaţie
Professora Popova, 5
St. Petersburg, 197376 RU