Derzhavin Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Limba rusă a fost întotdeauna una din limbile cele mai vorbite pe scară largă, nu numai în Rusia, ci în întreaga lume. Conform unor cercetări recente, mai mult de 500 de milioane de oameni vorbesc limba rusă, ceea ce face a treia limbă vorbită cel mai frecvent din lume, după chineza (mai mult de 1 miliard de vorbitori) și engleză (750 milioane). Aceasta este una dintre limbile oficiale sau de lucru în multe organizații internaționale (de exemplu, ONU, UNESCO, AIEA, OMS, etc).

Mai mulți studenți să învețe limba rusă ca a doua limbă străină. O mare de economiști, manageri, avocați, artiști, și cei care iau parte la diverse proiecte internaționale și au contacte internaționale sunt interesați în limba rusă, cultura rusă, și Rusia însăși. Deși numărul de cursuri specializate de limba rusă și școli de limba rusă este în continuă creștere peste tot în lume, este cel mai popular de a studia limba rusă în Rusia.

Este unanim acceptat faptul că cel mai bun mod de a stăpâni limba este de a vizita țara în care este vorbită ca prima limbă. Astfel, învățarea limbii ruse în Rusia este, fără îndoială, cea mai bună decizie. Cu comunicare neîntreruptă cu vorbitori nativi din Rusia pe o gamă largă de subiecte, veți învăța limba rusă în Rusia, într-un mod simplu și natural.

În prezent, există o mulțime de școli de limba rusă pentru străini nu numai în Rusia, ci în fostele republici sovietice (cum ar fi Belarus, Ucraina, Kazahstan). Cu toate acestea, este doar de a lua cursuri de limbă rusă din Rusia care le puteți învăța limba real, prin imersiune completă.

Deci rusă în Rusia este cea mai buna alegere!

Locații

Saint Petersburg

Address
Derzhavin Institute
Troitskij 6.,

190005 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: