Citește Descrierea Oficială

Institutul Federal de Educație de Stat pentru formarea profesională superioară "Amiralul Ushakov Maritime University" este cea mai mare instituție de învățământ a transportului pe apă și singura instituție de învățământ superior din sudul Rusiei de formare a specialiștilor marini pentru companiile de transport maritim, clădiri și construcții navale, porturi și terminale de transport.

114848_ScreenShot2019-05-07at4.55.44PM.png

În conformitate cu licența Ministerului Educației și Cercetării, Universitatea efectuează cursuri de formare profesională în cadrul programelor de învățământ vocațional secundar și superior, precum și în cadrul programelor de învățământ suplimentar și postuniversitar. Diplomele și certificatele de stat universitare îndeplinesc cerințele Convențiilor Internaționale și sunt aprobate de toate țările din întreaga lume. Specialitățile maritime ale Academiei sunt acreditate în Uniunea Europeană și în Organizația Maritimă Internațională.

Academia pregătește personal în 14 specialități de învățământ profesional superior. Acesta cuprinde 5 facultăți, 36 de departamente, Centrul regional de formare profesională suplimentară și profesională (SRCAVT), sucursale din Rostov-na-Donu, Sevastopol și Astrahan. Pentru desfășurarea studiului, Academia deține un complex de studii-laborator cu un bloc de săli de curs și trei clădiri de studiu, peste 500 de laboratoare și săli de studiu, sala de lectură pentru 160 de locuri, bibliotecă cu un magazin de cărți de 300 000 exemplare.

Universitatea deține complexul de simulatoare de navigație actualizate, incluzând 21 de simulatoare profesionale și 12 mini-simulatoare, care imită echipamentul navei. În simulator particular de manipulare și manevră a navei, simulatoare ale unui sistem de comunicații și cartografie electronică utilizând tehnologii moderne de internet educaționale. Pe baza Centrului regional de formare profesională suplimentară și profesională (SRCAVT), sunt organizate cursuri de perfecționare pentru personalul navei (136 tipuri de formare) și funcționează în mod regulat. Cursul postuniversitar pregătește personal științific-pedagogic. În cadrul Universității lucrează două Doctorate pentru acordarea gradului științific de candidat și doctor.

Mai mult de 300 de profesori lucrează la Universitatea. Printre ei 29 profesori și medici de știință, 8 academicieni ai academiilor profesionale, 198 docenți și candidați ai științei.

Astăzi mai mult de 4 000 de persoane studiază la universitate. Pentru perioada de existență, Universitatea a pregătit mai mult de 20 000 de specialiști.

114849_ScreenShot2019-05-07at4.55.53PM.png

Programe predate în:
Rusă

Această școală oferă și: