WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Universitatea din Viena de Economie și Afaceri - Executive Academy WU universitare din Europa de afaceri de conducere

WU Executive Academy, scoala de afaceri de la Universitatea din Viena de Economie și Afaceri (WU), aduce mai mult de 100 de ani de experiență și o reputație excelentă în domeniul educației executiv. Astfel, ea face parte din universitatile de conducere de afaceri din întreaga lume. Portofoliul de educație executiv al WU Executive Academy include MBA si programe de Master of Legi, programe de certificate universitare, programe personalizate și programe deschise. In ultimii ani, WU Executive Academy a devenit unul dintre principalii furnizori din Europa Centrală și de Est.

acreditarile internationale

Ca parte a WU, Academy WU Executive este AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și Equis (Sistemul european de îmbunătățire a calității) acreditate. Equis este un sistem de acreditare recunoscut la nivel internațional oferit de Fundația Europeană de Management. Mai mult decât atât, calitatea remarcabilă a programelor sale de MBA a fost recunoscută de către AMBA (Asociatia MBA) acordarea acreditării sale la nivel mondial de renume. In afara de WU, mai puțin de 75 de universități de afaceri și școlile de afaceri din întreaga lume, și doar două în lumea vorbitoare de limbă germană, să îndeplinească standardele stricte de calitate ale tuturor celor trei agenții de acreditare.

experți de renume

Fiind parte a WU, WU Executive Academy oferă acces la expertiza unor 400 de membri ai facultăților și nenumărate experți în mai mult de 200 de universități partenere din întreaga lume. Cunoștințele pe care le oferă este de relevanță practică imediată și este păstrat-up-to-data de prin capacitățile noastre de cercetare științifică. Facultatea de Executive Academy WU este format din ambele profesori de renume international si directori de top. Împreună, acestea oferă cele mai recente cunoștințe științifice - și în profunzime vederi ale aplicațiilor de stat-of-the-art de modele de management.

Directori și cu potențial ridicat din peste 85 de țări

În fiecare an, mai mult de 2.200 de manageri, experți și potențialul ridicat de la peste 85 de țări studiază în programele noastre de educație executiv. În prezent, rezidențe și programe se desfășoară în mai mult de 15 de țări de pe 3 continente.

asociație Alumni WU Executive Club

absolventii nostri traiesc fidel conceptului de "învățare de viață lungă" și știu cât de important este să fie mereu actualizate. Comunitatea de manageri internaționali ai Clubului WU Executive oferă o oportunitate excepțională pentru crearea de rețele, precum și schimbul de expertiză și experiență în diverse medii educaționale și de afaceri.

infrastructura optimă

Situat între două stații de metrou, noul campus este accesibil în mod convenabil de transport in comun. Noua locație oferă atât studenților, cât și de facultate condiții ideale pentru predare și de cercetare. 23.000 de studenți și 1.500 de membri ai facultăților, cercetători și personalul administrativ lucrează la Campus WU.

Participanții la programele noastre beneficiază de tehnologie de ultimă oră, metode de predare și infrastructură, care este special conceput pentru educație executiv.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Studii Juridice (în Limba Germană)

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 15 luni October 2017 Austria Viena

Maestru de Studii Juridice (MLS) este un curs universitar extra-profesională a WU, care se adresează non-avocați în poziții activi sau potențiali de management ale companiilor și organizațiilor din diferite industrii și / sau servicii. Participanții dobândesc astfel cunoștințele juridice necesare pentru un director de succes atât în ​​sectorul privat și în organizarea economiei publice și non-profit. [+]

"Maestru de Studii Juridice" (abreviat "MLS") este un curs universitar part-time conceput WU care vizează non-avocati de conducere active sau potențial de organizații în diferite industrii și / sau servicii.

Participanții vor învăța conținutul necesar legal, abilități analitice, și abilitățile sociale, care aduc astfel de sarcini cu ea transmite. După o introducere a legii și metodologiei juridice formarea greutate legală are loc atât în ​​domeniile de drept civil, drept societar și drept imobiliar, dreptul muncii și de aplicare a legii, precum și dreptul economic publice și legislația europeană, și în cele din urmă a Codului Fiscal. O atenție deosebită este acordată problemelor de consultanță și contractare. Este completată de cursuri de formare juridică în domeniul management și control, precum și comunicațiilor și tehnologiei informației.... [-]


Maestru De Studii Juridice De Drept Comercial European

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 14 luni November 2017 Austria Viena

Maestru de Studii Juridice in Dreptul Afacerilor Europene vă oferă cu abilitățile necesare pentru a comunica, gestiona și conduce mai eficient în activitatea combinate, juridice, precum și specialități de reglementare. [+]

Acest program de studii postuniversitare este adaptat special pentru persoanele fără un dregree drept de munca la intersecția de drept, de afaceri și domenii tehnice. Grupul țintă Executivii care au frecvent să se ocupe de problemele juridice în activitatea lor de zi cu zi Practicanții de la departamentele de drept cu scopul de a îmbogățirea lor know-how în dreptul european Afaceri Potențiale mari care doresc să dezvolte în continuare cunoștințe profunde în dreptul afacerilor Beneficiati în multe feluri: Ia să știu de Dreptul Afacerilor Europene prin intermediul unui curriculum cuprinzător Condiții de studiu ideale, cu un număr limitat de participanți Beneficiați de facultatea noastră de profesori de renume și practicieni cu experiență Construieste-ti rețeaua globală personal de a deveni un membru al comunității absolventi WU Executive Academy Cerințele de admitere Studii în primul rând Universitatea (de exemplu, licență) Minimă de 3 ani de experiență de lucru relevantă Competență în limba engleză [-]

Contactează
Adresa poştală
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Vienna, 1020 AT
Adresa locaţie
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Vienna, 1020 AT