Unicaf University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea UNICAF la o privire

Universitatea Unicaf este o universitate pan-africană independentă, recunoscută, care combină cele mai bune elemente ale educației internaționale, oferind calificări recunoscute pe plan internațional de înaltă calitate.

Universitatea are campusuri și centre de învățământ în 9 țări din Africa și este înregistrată și aprobată de Consiliul Național al Învățământului Superior din Malawi și de Autoritatea pentru Învățământul Superior din Zambia (HEA).

Universitatea Unicaf Urmărește excelența în predare, realizarea elevilor și satisfacția într-un mediu academic continuu. Universitatea își propune să devină cea mai importantă universitate din Africa Subsahariană, recunoscută pentru contribuția sa deosebită la predare, învățare și cercetare.

Campusurile Universității Unicaf oferă studenților posibilitatea de a câștiga calificări recunoscute pe plan internațional, la un cost foarte scăzut. Universitatea Unicaf își propune să ofere studenților șansa de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile personale, de a-și dezvolta cariera și de a-și construi viața în care visează.

Universitatea Unicaf Oferă programe online on-line, precum și programe oferite prin învățarea mixtă într-unul din campusurile și centrele sale de învățare. În plus, la filialele sale, studenții au abilitatea de a avea o sesiune față în față și de a beneficia de o serie de servicii, cum ar fi accesul la bibliotecile digitale, prelegeri publice, seminarii și o serie de activități sociale.

Universitatea profită de lui UNICAF Parteneriate cu universități acreditate la nivel internațional, cum ar fi Universitatea din Țara Galilor de Sud, Universitatea din Nicosia și Universitatea Marymount din California, pentru a oferi diplome online competitive, la nivel internațional acreditate, la prețuri accesibile. Elevii beneficiază, de asemenea, de cursurile on-campus, oferite de Universitatea Unicaf.

UNICAF este unul dintre programele de burse cele mai generoase disponibile. Programul sprijină studenții care își au sediul în Africa și oferă oportunități pentru studii față de diferite programe de învățare la distanță acordate de universitățile europene americane, britanice și. În prezent, UNICAF oferă burse pentru programele on-line oferite de Universitatea din South Wales din Marea Britanie, Universitatea din Nicosia în UE și la Universitatea din California Marymount din SUA.

Pentru ultimele două decenii, instituțiile noastre asociate au fost oferirea de burse studenților internaționali. studenți de succes au fost în măsură să aducă o contribuție semnificativă la județele lor de origine la cel mai înalt nivel.

Programul de burse UNICAF a fost infiintata pentru a oferi studenților defavorizați talentați oportunitatea de a promova educația lor prin studierea spre calificări acreditate pe plan internațional, la un cost mult mai mic.

Viziunea noastra

Universitatea Unicaf aspiră să contribuie în mod decisiv la excelența în educația terțiară și cercetare în țările africane.

Misiunea noastră

Pentru a ajuta elevii să devină indivizi educați, pentru a realiza obiectivele academice și profesionale și să își asume roluri responsabile într-o lume în schimbare de interdependență la nivel mondial; pentru a promova cercetarea și generarea de cunoștințe; să fie de serviciu pentru societate, prin diseminarea și aplicarea cunoștințelor, precum și prin parteneriate inovatoare cu instituțiile de afaceri și ale societății civile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma în Educație

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 24 luni Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii Hell's Kitchen Grecia Atena România Bucureşti Regatul Unit Londra Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos de stat Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Online + 28 mai mult

Educația este un sector în continuă schimbare, dinamic și foarte exigent, care necesită profesioniști și practicieni să fie foarte calificat pentru a face față diferitelor provocări. MA în Educație este potrivit pentru toți cei care sunt interesați în înțelegerea rolului important al educației în viața de zi cu zi și, în special legăturile dintre educație, societate și elevii de toate vârstele. [+]

Educația este un sector în continuă schimbare, dinamică și foarte solicitantă, care cere ca profesioniștii și practicienii să fie foarte calificați pentru a răspunde diferitelor provocări. MA în educație Este potrivit pentru toți cei care sunt interesați să înțeleagă rolul important al educației în viața noastră de zi cu zi și mai ales legăturile dintre educație, societate și studenți de toate vârstele. Este un grad ideal pentru toți cei care doresc să intre în sectorul educațional și toți practicanții actuali care doresc să consolideze în continuare cunoștințele lor în domeniul predării și învățării. Abilitățile necesare, cum ar fi utilizarea TIC, rezolvarea problemelor, gândirea critică și abilitățile de comunicare și de cercetare sunt dobândite prin intermediul cursului. De-a lungul studenții programului de master vor fi angajate în cercetare, metodele de predare, de învățare cum să se adapteze cu dizabilități de învățare și de a înțelege practicile educaționale și teorii. DURATA 18-24 luni. Modul de livrare On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate Cerințe de intrare admiterea regulată a unui program de master necesită o diplomă de licență acreditate Candidații cu diplomă de master acreditat va fi, de asemenea, luate în considerare pentru intrarea HND Titularii relevante cu o bună experiență relevantă de muncă (absolvire post) pot fi luate în considerare pentru intrarea competență în limba engleză (în cazul în care gradul de licență nu a fost predat în limba engleză) CV actualizat O scrisoare oficială de recomandare (fie academic sau de afaceri) Declarație personală (mimimum 500 de cuvinte) Copie de... [-]

MSc

Msc în Psihologia Organizațională

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 24 luni Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii Hell's Kitchen Grecia Atena România Bucureşti Regatul Unit Londra Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos de stat Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Online + 28 mai mult

Psihologia și comportamentul uman la locul de muncă devine din ce în ce mai importantă pentru orice organizație. Studii Acest Master este adecvat, printre altele, pentru profesioniștii din organizațiile mari de lucru și pentru toți cei care doresc să înțeleagă modul în care interacțiunea umană afectează mediul de lucru. [+]

Psihologia și comportamentul uman la locul de muncă devine din ce în ce mai importantă pentru orice organizație. Studii Acest Master este adecvat, printre altele, pentru profesioniștii din organizațiile mari de lucru și pentru toți cei care doresc să înțeleagă modul în care interacțiunea umană afectează mediul de lucru. O MSc în psihologie organizațională Oferă studenților conceptele și teoriile psihologice necesare, urmărind în același timp dezvoltarea unor competențe-cheie, cum ar fi abilitățile de evaluare, cercetare, interpersonale și analitice. Teoriile psihologie sunt predate cu privire la modul de a fi aplicate la locul de muncă și, prin urmare, să învețe cum să înțeleagă resursele umane ale organizației. DURATA 18-24 luni. Modul de livrare On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate Cerințe de intrare admiterea regulată a unui program de master necesită o diplomă de licență acreditate Candidații cu diplomă de master acreditat va fi, de asemenea, luate în considerare pentru intrarea HND Titularii relevante cu o bună experiență relevantă de muncă (absolvire post) pot fi luate în considerare pentru intrarea competență în limba engleză (în cazul în care gradul de licență nu a fost predat în limba engleză) CV actualizat O scrisoare oficială de recomandare (fie academic sau de afaceri) Declarație personală (minimum 500 de cuvinte) Copie de pașaport sau de identificare cărare La locul de muncă Psihologie - PSY600 Psihologie la locul de muncă - UUPSY600 Organizațional Comunicare - PSY701 Extern Communications Management - PSY702 Organizațional Conducere - PSY703 Cultura organizationala Management - PSY704 Managementul proiectelor si Cercetare PSY705... [-]

Videoclipuri

UNICAF is by your side on the road to success

UNICAF Scholarship Programme

Contactează
Adresa locaţie
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue
Larnaca, Larnaca, 6019 CY
Adresa locaţie
1745 Broadway
Hell's Kitchen, New York, NY, 10019 US
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, GR
Adresa locaţie
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, 060754 RO
Adresa locaţie
Kemp House, 152 City Road
London, Anglia, EC1V 2NX GB
Adresa locaţie
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, EG
Adresa locaţie
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, GH
Adresa locaţie
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, MW
Adresa locaţie
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, MU
Adresa locaţie
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, KE
Adresa locaţie
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos State, NG
Adresa locaţie
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, SO
Adresa locaţie
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, ZM
Adresa locaţie
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, JO
Adresa locaţie
Cyprus Online, CY