Universitatea De Vest Din Timisoara

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) / Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), este principala instituție de învățământ superior și de cercetare pol în Europa de Vest România. comunitatea cuprinde aproximativ 16,000 de studenți și peste 700 de cadre didactice. Este o universitate cuprinzătoare, inclusiv 11 facultăți, promovarea abordărilor multi- și interdisciplinare pentru învățământul superior și cercetare, cu accent clar pe educarea studenților în scopul de a dezvolta abilitățile personale și profesionale, care le va oferi acces la o piață a muncii din ce în ce mai globalizată asupra absolvire.

Clasat pe locul în Universitatea QS World Rankings și QS University 700 + Clasamente de subiect (Limbi Moderne) 150+, Universitatea de Vest din Timișoara oferă oportunități pentru combinarea cunoștințelor teoretice și practice studenților în toate domeniile de studiu. Cu mai mult de 5% din corp student fiind internațional, universitatea este implicată intens în procesele de internaționalizare într-un oraș foarte multicultural și dinamic, care oferă diverse oportunități de muncă și de petrecere a timpului liber.

De-a lungul ultimilor doisprezece ani, Universitatea a răspuns la schimbări în politica educațională națională, la schimbări demografice, la un radical diferite cerințe ale economiei și piață, pentru nevoile emergente locale și regionale, precum și a noilor tehnologii.

Toate aceste schimbări au condus, la rândul său, la noi așteptări din partea studenților, personalului și administratori. Universitatea echipează persoanele cu aptitudini necesare pentru contribuția efectivă a societății. Această lucrare este efectuată în prezent prin facultăți unsprezece care oferă o gamă largă de programe universitare și postuniversitare.

Rezultatele atinse în multe programe care implică colaborarea internațională - în special în cadrul programelor de mobilitate, cum ar fi Socrates, PHARE, Leonardo da Vinci, etc-sunt într-adevăr impresionante și se numără printre cele mai bune realizări ale universității.

Impresia generală pe care am primit de WUT este acela de o universitate foarte creativ, energic, activ și inovator. Toți membrii personalului, de predare și de cercetare, sunt foarte entuziaști și determinat să experimenteze toate noile oportunități și modalități oferite de IT instrumente multimedia În plus bune au fost disponibile în cele mai multe săli de clasă în noile clădiri, (de exemplu, cele de Științe Economice și Drept).

(Extrase din Universitățile Proiectul Seminarului Salzburg. O vizita Advisors rapoarte octombrie perioada 21-25, 2002 Timișoara, ROMÂNIA)

MESAJUL Rectorului UVT

De-a lungul unei istorii marcate în mod egal de momente de bucurie și de provocări, universitatea noastră a îndeplinit în mod constant rolul cu care a fost înzestrat de către fondatorii săi drept principalul centru de cunoaștere din vestul România. Într-o lume a mobilităților în cazul în care distanțele au fost comprimate enorm, ca urmare a dezvoltării mijloacelor rapide de transport si mijloace noi de comunicare, WUT iese în evidență pe piața educațională globală ca lider regional deschis comunității academice internaționale, atât din punct de vedere a programelor de cercetare și studii științifice.

Astăzi vă UVT oferă un mediu intelectual efervescent care stimulează realizările individuale, lucrul în echipă și interdisciplinaritatea, atât pentru cei care doresc să furnizeze cunoștințe, să inoveze sau să efectueze în domeniul cercetării și creativității artistice și celor care așteaptă de a se alătura burlac nostru, master, doctorat sau programe post-doctorale. UVT Carta, cercetarea științifică avansată și de educație sunt componentele misiunii universității noastre.

Vă urez bun venit la Universitatea de Vest din Timișoara, dacă doriți să facă parte din proiectul nostru și vă invit să se alăture eforturilor noastre de a consolida o instituție care are declarația de misiune: integritate, dinamism și viziune academică ..

Rector, profesorul Marilen Pirtea, Ph. d.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea An pregătitor » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Astrofizică, Particule Elementare și Fizică Computațională

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Acest program de master este dedicat studiului atât a relativității generale, teoria câmpului cuantic, cât și studiul metodelor computationale avansate. Cursurile studiate la acest program oferă oportunitatea de a combina atât competențele analitice și computaționale ale studenților, cât și de a le ajuta să dezvolte cariere de cercetare în multe domenii ale fizicii și domeniilor conexe închise. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

Acest program de master este dedicat studiului atât a relativității generale, teoria câmpului cuantic, cât și studiul metodelor computationale avansate. Cursurile studiate la acest program oferă oportunitatea de a combina atât competențele analitice și computaționale ale studenților, cât și de a le ajuta să dezvolte cariere de cercetare în multe domenii ale fizicii și domeniilor conexe închise.

Subiecte principale

Curriculum-ul poate fi găsit pe site-ul facultății, la adresa:

href = "https://physics.uvt.ro/astrophysics-elementary-particles-and-computational-physics/

Unele dintre cursurile din curriculum sunt enumerate mai jos:... [-]


Masterat

Contabilitate și Informatică De Afaceri știință (RWI)

Campus Cu normă întreagă October 2018 România Timisoara

Programul este destinat să dezvolte un curriculum de bază de cunoștințe concentrat în domeniul informaticii de contabilitate și de afaceri. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />Denumirea programului de studiu

Contabilitate și informatică de afaceri știință (RWI)

Numărul de locuri

Total: 50

Taxa gratuit: 25

scurta descriere

Programul este destinat să dezvolte un curriculum de bază de cunoștințe concentrat în domeniul informaticii de contabilitate și de afaceri.

Este realizat ca un program de grad dublu, în parteneriat cu Universitatea din Karlsruhe, Facultatea de Economie informatică și se bucură de sprijinul reprezentat în regiune companiile germane.

Compusul din contabilitate, informatică în afaceri și în limba germană este un pas în direcția unei ajustări optime a gamei de studiu FEAA a nevoilor specifice ale pieței forței de muncă, având ca rezultat o mai mare angajare a absolvenților.... [-]


Le Management Des Affaires En Contexte Europeen

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Programul de masterat Managementul afacerilor în context european (MACE) este un program de studiu de doi ani, în colaborare cu Universitatea Lille 1 - Știință și Tehnologie. Studenții înscriși în acest program de studiu pot studia pentru un semestru la IAE Lille, în cadrul programului MSG - Management general al unităților de afaceri. După finalizarea cu succes a acestei mobilități, elevii vor primi o diplomă dublă în domeniul managementului. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este considerată cea mai importantă facultate de economie și afaceri din întreaga regiune de Vest a României pentru calitatea înaltă a comunității academice, precum și pentru calitatea programelor sale academice. Oferta educațională este diversă și concepută pentru a oferi o mare varietate de oportunități studenților săi. Cel mai mare departament al facultății este Departamentul de Management, care are ca scop încurajarea studenților pentru a atinge excelența oferind informații de primă clasă, oportunități de formare și dezvoltare profesională pentru a deveni competente și competitive, adaptate la orice mediu organizațional.... [-]


Maestru în Inteligență Artificială și Calcul Distribuit

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Programul de Master of Intelligence Artificial Intelligence și Distributed Computing, predat în limba engleză, își propune să ofere competențe în proiectarea sistemelor inteligente cu aplicații în diverse domenii științifice și tehnice și în utilizarea celor mai recente tehnologii în calculul de înaltă performanță și calculul distribuit. Acesta este un program de doi ani, organizat în trei semestre dedicate de predare și un al patrulea axat pe activitățile de cercetare și pregătirea tezei MSc. Elevii au posibilitatea de a utiliza infrastructura Laboratorului de Înaltă Performanță în Calcul (http: // hpc. UVT .ro), de a participa la proiecte internaționale de cercetare și la proiecte industriale realizate în colaborare cu companii IT. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

Facultatea de Matematică și Informatică oferă programe de studii în matematică și informatică pentru aproximativ 1200 de studenți.

Departamentul de Informatică oferă programe de studiu în Informatică (în limbile română și engleză) și Informatică Aplicată (în limba română), programe de masterat în Inteligență Artificială și Distribuită de Calcul (în limba română și engleză), Inginerie Software (în limba română) și Informatică aplicată în știință, tehnologie și economie (în limba română), programe de doctorat în Cloud Computing, computere de înaltă performanță, inteligență artificială, raționament automatizat și informatică teoretică, care sunt și principalele direcții de cercetare ale membrilor departamentului (pentru detalii vezi href = http://research.info.uvt.ro ).... [-]


Maeștrii Din Dreptul Uniunii Europene

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara desfășoară un program de masterat în dreptul Uniunii Europene. Obiectivul său principal este acela ca studenții să dobândească competențele care le permit să înțeleagă dreptul Uniunii și relația sa cu sistemele juridice interne ale statelor membre. Obiectivul general indicat mai sus și competențele specifice ale studenților sunt dezvoltate în conformitate cu nevoile identificate pe piață, acoperind majoritatea aspectelor esențiale ale dreptului Uniunii Europene, de la conceptele sale generale și de la mecanismele controlului judiciar european la domeniile specifice punerea în aplicare, dreptul consumatorilor, dreptul societăților comerciale, dreptul concurenței și dreptul internetului. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara desfășoară un program de masterat în dreptul Uniunii Europene. Obiectivul său principal este acela ca studenții să dobândească competențele care le permit să înțeleagă dreptul Uniunii și relația sa cu sistemele juridice interne ale statelor membre.

Obiectivul general indicat mai sus și competențele specifice ale studenților sunt dezvoltate în conformitate cu nevoile identificate pe piață, acoperind majoritatea aspectelor esențiale ale dreptului Uniunii Europene, de la conceptele sale generale și de la mecanismele controlului judiciar european la domeniile specifice punerea în aplicare, dreptul consumatorilor, dreptul societăților comerciale, dreptul concurenței și dreptul internetului.... [-]


Master în Consiliere și Consultanță Filosofică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

În prezent, există puține programe de acest tip în lume, iar a noastră este singura predată în limba engleză în Europa. Organizat în colaborare cu Universitatea Ca 'Foscari, Veneția și Institutul de Practică Filosofie, Argenteuil, scopul nostru principal de 2 ani al MA este o formare intensă și cuprinzătoare de înaltă calitate a unor profesioniști bine pregătiți în filosofia aplicată / practică, care include consiliere filosofică și consultanță pentru persoane și organizații, consiliere etică și filosofie pentru copii. Folosind cunoștințe filosofice solide și abilități generale de consiliere, absolvenții de succes vor facilita gândirea unui client sau unui grup de oameni prin cele cinci metode generate de filosofie: gândirea critică, analiza conceptuală, fenomenologia, experimentele gândirii și gândirea creativă. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

În prezent, există puține programe de acest tip în lume, iar a noastră este singura predată în limba engleză în Europa. Organizat în colaborare cu Universitatea Ca 'Foscari, Veneția și Institutul de Practică Filosofie, Argenteuil, scopul nostru principal de 2 ani al MA este o formare intensă și cuprinzătoare de înaltă calitate a unor profesioniști bine pregătiți în filosofia aplicată / practică, care include consiliere filosofică și consultanță pentru persoane și organizații, consiliere etică și filosofie pentru copii. Folosind cunoștințe filosofice solide și abilități generale de consiliere, absolvenții de succes vor facilita gândirea unui client sau unui grup de oameni prin cele cinci metode generate de filosofie: gândirea critică, analiza conceptuală, fenomenologia, experimentele gândirii și gândirea creativă.... [-]


Master în Design Integrat Bazat Pe Inovație

Campus Cu normă întreagă September 2018 România Timisoara

Spre deosebire de designul tradițional, designul integrat nu este o acțiune justificabilă unilaterală și uni-disciplinară, dar pentru a genera o soluție de design durabilă și durabilă, aceasta utilizează o evaluare holistică, în trei direcții. Astfel, pentru a fi acceptat și implementat în practică, soluția de proiectare trebuie să fie "solidă" - din punct de vedere ecologic - conform "binomului ecologic necesar versus posibil din punct de vedere tehnologic" - să fie echitabil, echitabil și în timp util, din punctul de perspectivă de vedere etică, socială și economică, deoarece trebuie concepută pentru a îndeplini o anumită funcție utilitară și pentru a îmbogăți estetic și a semnifica un produs, un spațiu, un serviciu sau un individ. [+]

Master în design integrat bazat pe inovațieUVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

1. Titlul programului de studiu:

Proiectare integrată bazată pe inovație

2. Numărul de locuri disponibile:

20 locuri

3. Scurtă descriere

Spre deosebire de designul tradițional, designul integrat nu este o acțiune justificabilă unilaterală și unidisciplinară, dar pentru a genera o soluție de design durabilă și durabilă, aceasta utilizează o evaluare holistică, cu trei căi. Astfel, pentru a fi acceptat și implementat în practică, soluția de proiectare trebuie să fie "solidă" - din punct de vedere ecologic - conform "binomului ecologic necesar versus posibil din punct de vedere tehnologic" - să fie echitabil, echitabil și în timp util, din punctul de perspectivă de vedere etică, socială și economică, deoarece trebuie concepută pentru a îndeplini o anumită funcție utilitară și pentru a îmbogăți estetic și a semnifica un produs, un spațiu, un serviciu sau un individ.... [-]


Master în Dezvoltarea Internațională și Managementul Afacerilor Globale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Într-un context multidisciplinar, studiile de dezvoltare internațională examinează transformările sociale, politice și economice implicate în dezvoltarea și aspectele cheie legate de globalizare, inegalitate, sărăcie, relații de gen, degradarea mediului și alte dimensiuni constitutive pentru dezvoltare. Concentrându-se pe o perspectivă globală, Masterat în Dezvoltarea Internațională și Managementul afacerilor globale oferă studenților noile oportunități profesionale de a lucra în organizații internaționale non-guvernamentale sau organizații bilaterale și multilaterale de dezvoltare prin conectarea inițiativelor academice locale la evoluțiile globale în studiile de dezvoltare internațională. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

Într-un context multidisciplinar, studiile de dezvoltare internațională examinează transformările sociale, politice și economice implicate în dezvoltarea și aspectele cheie legate de globalizare, inegalitate, sărăcie, relații de gen, degradarea mediului și alte dimensiuni constitutive pentru dezvoltare. Concentrându-se pe o perspectivă globală, Master în Dezvoltarea Internațională și Managementul afacerilor globale oferă studenților noile oportunități profesionale de a lucra în organizații neguvernamentale internaționale sau organizații bilaterale și multilaterale de dezvoltare prin conectarea inițiativelor academice locale la evoluțiile globale în studiile de dezvoltare internațională.... [-]


Master în Fizică și Tehnologie De Materiale Avansate

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Materialele avansate cu dimensiuni cuprinse între nano și macro sunt în centrul multor tehnologii moderne. Prin urmare, este important să se înțeleagă și să se controleze proprietățile materialelor de la scalele atomice la cele macroscopice. Fizica și tehnologia materialelor avansate Specializarea MSc se concentrează pe înțelegerea și manipularea proprietăților fizice ale materialelor pentru a descoperi noi caracteristici cu relevanță pentru aplicații. Adâncirea în domeniul specific, menționată mai sus, este deosebit de importantă având în vedere nevoia de cunoaștere a modului de obținere a unor micro-sisteme monocristaline sau nanocristaline cu proprietăți și calități bine definite și cum să se caracterizeze proprietățile lor. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

Materialele avansate cu dimensiuni cuprinse între nano și macro sunt în centrul multor tehnologii moderne. Prin urmare, este important să se înțeleagă și să se controleze proprietățile materialelor de la scalele atomice la cele macroscopice. Fizica și tehnologia materialelor avansate Specializarea MSc se concentrează pe înțelegerea și manipularea proprietăților fizice ale materialelor pentru a descoperi noi caracteristici cu relevanță pentru aplicații. Adâncirea în domeniul specific, menționată mai sus, este deosebit de importantă având în vedere nevoia de cunoaștere a modului de obținere a unor micro-sisteme monocristaline sau nanocristaline cu proprietăți și calități bine definite și cum să se caracterizeze proprietățile lor.... [-]


Master în Morfologia Imaginilor și Experimentul în Arta Vizuală

Campus Cu normă întreagă September 2018 România Timisoara

Programul de masterat de imagine morfologică și experimentală de artă vizuală, predat în limba engleză, oferă cadrul pentru cercetarea și dezvoltarea concepțiilor de artă contemporană și experimentarea formelor intermediare de expresie vizuală și comunicare prin creativitate, abilități teoretice și tehnice, între instalare, arte grafice , sculpturi și zone de pictură. [+]

Master: Morfologia imaginii și experimentul de artă vizuală în limba englezăUVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

Titlul programului de studiu

Morfologia imaginii și experimentul de artă vizuală

2. Numărul de locuri disponibile

20 de studenți

3. Scurtă descriere

Programul Morfologia Imaginilor și Experimentul Artei Vizuale, predat în limba engleză, oferă cadrul pentru cercetarea și dezvoltarea concepțiilor de artă contemporană și experimentarea formelor intermediare de expresie vizuală și comunicare prin creativitate, abilități teoretice și tehnice, între instalare, arte grafice, sculptură și zone de pictură.

4. Subiecte principale... [-]


Master în Psihologie De Sănătate Organizațională și Ocupațională (OOHP)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

În prezent, există puține programe de acest tip în lume, iar a noastră este singura predată în limba engleză în Europa. Organizat în colaborare cu Universitatea Ca 'Foscari, Veneția și Institutul de Practică Filosofie, Argenteuil, scopul nostru principal de 2 ani al MA este o formare intensă și cuprinzătoare de înaltă calitate a unor profesioniști bine pregătiți în filosofia aplicată / practică, care include consiliere filosofică și consultanță pentru persoane și organizații, consiliere etică și filosofie pentru copii. Folosind cunoștințe filosofice solide și abilități generale de consiliere, absolvenții de succes vor facilita gândirea unui client sau unui grup de oameni prin cele cinci metode generate de filosofie: gândirea critică, analiza conceptuală, fenomenologia, experimentele gândirii și gândirea creativă. [+]

UVT.jpg" alt="74817_74802_maiUVT.jpg" />

În prezent, există puține programe de acest tip în lume, iar a noastră este singura predată în limba engleză în Europa. Organizat în colaborare cu Universitatea Ca 'Foscari, Veneția și Institutul de Practică Filosofie, Argenteuil, scopul nostru principal de 2 ani al MA este o formare intensă și cuprinzătoare de înaltă calitate a unor profesioniști bine pregătiți în filosofia aplicată / practică, care include consiliere filosofică și consultanță pentru persoane și organizații, consiliere etică și filosofie pentru copii. Folosind cunoștințe filosofice solide și abilități generale de consiliere, absolvenții de succes vor facilita gândirea unui client sau unui grup de oameni prin cele cinci metode generate de filosofie: gândirea critică, analiza conceptuală, fenomenologia, experimentele gândirii și gândirea creativă.... [-]


Videoclipuri

International students at West University of Timișoara - testimonials

Contactează
Adresa locaţie
Blvd. V. Parvan 4
Timisoara, 300223 RO
Mass-Media Socială