Universitatea De Vest Din Timisoara

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) / Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), este principala instituție de învățământ superior și de cercetare pol în Europa de Vest România. comunitatea cuprinde aproximativ 16,000 de studenți și peste 700 de cadre didactice. Este o universitate cuprinzătoare, inclusiv 11 facultăți, promovarea abordărilor multi- și interdisciplinare pentru învățământul superior și cercetare, cu accent clar pe educarea studenților în scopul de a dezvolta abilitățile personale și profesionale, care le va oferi acces la o piață a muncii din ce în ce mai globalizată asupra absolvire.

Clasat pe locul în Universitatea QS World Rankings și QS University 700 + Clasamente de subiect (Limbi Moderne) 150+, Universitatea de Vest din Timișoara oferă oportunități pentru combinarea cunoștințelor teoretice și practice studenților în toate domeniile de studiu. Cu mai mult de 5% din corp student fiind internațional, universitatea este implicată intens în procesele de internaționalizare într-un oraș foarte multicultural și dinamic, care oferă diverse oportunități de muncă și de petrecere a timpului liber.

De-a lungul ultimilor doisprezece ani, Universitatea a răspuns la schimbări în politica educațională națională, la schimbări demografice, la un radical diferite cerințe ale economiei și piață, pentru nevoile emergente locale și regionale, precum și a noilor tehnologii.

Toate aceste schimbări au condus, la rândul său, la noi așteptări din partea studenților, personalului și administratori. Universitatea echipează persoanele cu aptitudini necesare pentru contribuția efectivă a societății. Această lucrare este efectuată în prezent prin facultăți unsprezece care oferă o gamă largă de programe universitare și postuniversitare.

Rezultatele atinse în multe programe care implică colaborarea internațională - în special în cadrul programelor de mobilitate, cum ar fi Socrates, PHARE, Leonardo da Vinci, etc-sunt într-adevăr impresionante și se numără printre cele mai bune realizări ale universității.

Impresia generală pe care am primit de WUT este acela de o universitate foarte creativ, energic, activ și inovator. Toți membrii personalului, de predare și de cercetare, sunt foarte entuziaști și determinat să experimenteze toate noile oportunități și modalități oferite de IT instrumente multimedia În plus bune au fost disponibile în cele mai multe săli de clasă în noile clădiri, (de exemplu, cele de Științe Economice și Drept).

(Extrase din Universitățile Proiectul Seminarului Salzburg. O vizita Advisors rapoarte octombrie perioada 21-25, 2002 Timișoara, ROMÂNIA)

MESAJUL Rectorului UVT

De-a lungul unei istorii marcate în mod egal de momente de bucurie și de provocări, universitatea noastră a îndeplinit în mod constant rolul cu care a fost înzestrat de către fondatorii săi drept principalul centru de cunoaștere din vestul România. Într-o lume a mobilităților în cazul în care distanțele au fost comprimate enorm, ca urmare a dezvoltării mijloacelor rapide de transport si mijloace noi de comunicare, WUT iese în evidență pe piața educațională globală ca lider regional deschis comunității academice internaționale, atât din punct de vedere a programelor de cercetare și studii științifice.

Astăzi vă UVT oferă un mediu intelectual efervescent care stimulează realizările individuale, lucrul în echipă și interdisciplinaritatea, atât pentru cei care doresc să furnizeze cunoștințe, să inoveze sau să efectueze în domeniul cercetării și creativității artistice și celor care așteaptă de a se alătura burlac nostru, master, doctorat sau programe post-doctorale. UVT Carta, cercetarea științifică avansată și de educație sunt componentele misiunii universității noastre.

Vă urez bun venit la Universitatea de Vest din Timișoara, dacă doriți să facă parte din proiectul nostru și vă invit să se alăture eforturilor noastre de a consolida o instituție care are declarația de misiune: integritate, dinamism și viziune academică ..

Rector, profesorul Marilen Pirtea, Ph. d.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

în Astrofizică Msc, Particulele Elementare Si Fizica Computațională

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Descoperirea recentă a expansiunii accelerate a Universului (inclusiv ipoteza materiei întunecate și energiei întunecate) aduce relativitatea generală și cosmologie în zona centrală a dvelopement fizicii moderne. Acest program de gradul de master oferă cunoștințe și competențe în trei direcții ale fizicii teoretice și anume: gravitatiei și cosmologie, particulele elementare si domenii si fizica de calcul. Principalele prelegeri și cursuri sunt oferite de reserchers de înaltă performanță în fiecare dintre domeniile menționate mai sus. [+]

Facultatea de Fizica ofera un program de licență (cu trei specializări: fizica, fizica medicala si informatica fizica) si trei programe de master strâns legate de cercetările efectuate de către membrii facultății. Două dintre Programms de masterat sunt date complet în limba engleză. Aceste programe sunt concepute pentru a pregăti studenții nu numai pentru studii avansate în domeniul fizicii, dar, de asemenea, pentru ocuparea forței de muncă la absolvire, în fizică și alte discipline legate de știință și tehnologie. elevii talentați pot continua programul de masterat cu un proiect de doctorat în școala de doctorat a facultății, care este axat pe trei teme principale: materiale de fizica, fizica teoretica si computationala si fizica medicala. Descoperirea recentă a expansiunii accelerate a Universului (inclusiv ipoteza materiei întunecate și energiei întunecate) aduce relativitatea generală și cosmologie în zona centrală a dvelopement fizicii moderne. Acest program de gradul de master oferă cunoștințe și competențe în trei direcții ale fizicii teoretice și anume: gravitatiei și cosmologie, particulele elementare si domenii si fizica de calcul. Principalele prelegeri și cursuri sunt oferite de reserchers de înaltă performanță în fiecare dintre domeniile menționate mai sus. titluri de curs principale Gravitatie si cosmologie Introducere în astronomie Astrofizică și fizica particulelor Teoria cuantică domenii fizica computațională fizica computationala aplied în astrofizică și fizica teoretică pozițiile potențiale ale pieței forței de muncă în urma absolvirii Fizicienii în diferite domenii de cercetare Astronom în observatoare internaționale Programer și specialiști IT analist al pieței în companii bursiere specialist în securitatea calculatoarelor în SERVICIÚ speciale... [-]

Masterat

De Masterat în Dreptul Uniunii Europene

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Obiectivul principal al programului este acela că elevii dobândesc competențele care să le permită să înțeleagă legislația Uniunii Europene în relația sa cu sistemele interne ale statelor membre. Competențe specifice acoperă majoritatea aspectelor esențiale ale dreptului Uniunii Europene, de la conceptele sale generale și mecanismul de control judiciar european la specificul aplicării, recunoaștere, dreptul consumatorului, dreptul societăților comerciale, dreptul fiscal și dreptul internetului. profesori străini sunt invitați în fiecare an, pentru o serie de prelegeri. Durata studiilor este de 1 (un) an, și este necesară participarea deplină. [+]

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a câștigat o reputație ca fiind una dintre cele mai importante facultăți de drept din România. curriculum este compatibil cu cele ale celorlalte facultăți de drept de prestigiu din Europa. La nivel internațional, facultatea are in derulare colaborari cu colegii din Franța (Paris I Panthéon-Sorbonne, Montpellier), Italia (Bologna, Padova, Udine), Ungaria (Pécs, Szeged), Serbia (Belgrad, Novi Sad), dar, de asemenea, în afara Europei, cum ar fi China (Universitatea Chinei de Est de Științe Politice și drept). profesorii săi de Drept Internațional și European au contribuit la multe rezultate notabile în competițiile studențești internaționale în dreptul internațional, drept european și drepturile omului. Obiectivul principal al programului este acela că elevii dobândesc competențele care să le permită să înțeleagă legislația Uniunii Europene în relația sa cu sistemele interne ale statelor membre. Competențe specifice acoperă majoritatea aspectelor esențiale ale dreptului Uniunii Europene, de la conceptele sale generale și mecanismul de control judiciar european la specificul aplicării, recunoaștere, dreptul consumatorului, dreptul societăților comerciale, dreptul fiscal și dreptul internetului. profesori străini sunt invitați în fiecare an, pentru o serie de prelegeri. Durata studiilor este de 1 (un) an, și este necesară participarea deplină. titluri de curs principale Principiile legislației UE Instituțiile și procedurile UE Drepturile omului în UE Conflictele de legi și de competență în UE Concurența și Legea privind protecția consumatorilor UE Drept fiscal al UE Legislația UE a instituțiilor financiare Dreptul societăților comerciale UE Law internet EU Dreptul social al UE pozițiile potențiale ale... [-]

Le Gestionare Des Affaires En Europeen Contexte

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Programul de Master Business Management în context european (MACE) este un program de studiu de 2 ani, în colaborare cu Lille 1 Universitatea - știință și tehnologie. Studenții înscriși la acest program de studiu au posibilitatea de a studia timp de un semestru la IAE Lille, în cadrul programului de Master MSG - Managementul general al unităților de afaceri. După finalizarea cu succes a acestei mobilități, studenții vor primi o diplomă dublă în domeniul managementului. [+]

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este considerată ca fiind cele mai importante Facultatea de Economie și de afaceri din zona de Vest a România pentru calitatea înaltă a comunității sale academice, cât și pentru calitatea programelor sale academice. Oferta educațională este diversă și proiectat pentru a oferi o gamă largă de oportunități pentru studenții săi. Cel mai mare departament al facultății este departamentul de Management, cu scopul de a încuraja studenții să obțină rezultate excelente prin oferirea de informații de primă clasă, oportunități de formare și dezvoltare profesională pentru a deveni competent și competitiv, adaptabil la orice mediu organizațional. Programul de Master Business Management în context european (MACE) este un program de studiu de 2 ani, în colaborare cu Lille 1 Universitatea - știință și tehnologie. Studenții înscriși la acest program de studiu au posibilitatea de a studia timp de un semestru la IAE Lille, în cadrul programului de Master MSG - Managementul general al unităților de afaceri. După finalizarea cu succes a acestei mobilități, studenții vor primi o diplomă dublă în domeniul managementului. Programul de studiu Business Management în context european oferă o pregătire ridicată în domeniul managementului afacerilor internaționale și managementul intercultural. titluri de curs principale Politicile europene. Piața unică Managementul afacerilor internationale mediu de întreprindere și strategii managementul proiectelor europene marketing strategic și relațional al unui IMM Strategia financiară și industrială internațională comunicare și negociere în afaceri managementul inovației și managementul riscului Spirit antreprenorial și de conducere etapa de stagiu pozițiile potențiale ale pieței forței de... [-]

Licențiat în Limbi Moderne Aplicate

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 România Timisoara

Programul de licență în Limbi Moderne Aplicate este un full-time învățat Master care continuă programul de studii de licență în Limbi Moderne Aplicate. [+]

Departamentul de Limbi Moderne afiliate la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie are misiunea de a oferi studenților o educație standard ridicat în domeniul limbilor străine și literaturi. Noile criterii internaționale de evaluare a programelor de studiu, precum și noile cerințe ale pieței muncii a determinat punerea în aplicare a unor strategii inovatoare, mai dinamice și pragmatice, educaționale. Departamentul de Limbi Moderne vizează, de asemenea, la atingerea excelenței academice și o vizibilitate internațională sporită. Toți membrii facultății sunt implicați activ în predarea studenților și absolvenților pentru o înțelegere a unei fundații game largi de discipline urmate de oportunitatea de studiu aprofundat într-o zonă aleasă. Absolvenții vor avea competențe avansate în următoarea combinație de limbi: engleză, franceză, germană (ca ambele programe de limbi majore și minore) și spaniolă (avansat), rusă (doar programe de limbi minore. De exemplu, iată câteva exemple de posibile specializări de limba: English (major) / Franceza (minor), franceză (major) / Engleză (minor), Germană (major) / Rusă (minor), elevii ar trebui să etc.The ia în considerare faptul că ei trebuie să urmeze anul pregătitor, în cazul în care acestea nu au deja un certificat de limbă română, înainte de a aplica pentru acest program. Toate cursurile sunt predate în limbile menționate mai sus, dar unele dintre ele sunt și în limba română. Ultima clasificare făcută de QS Ranking plasat facultatea noastră printre primele 150 din lume în domeniul limbilor moderne. Informații suplimentare pot fi găsite la: www.litere.uvt.ro. Programul se adresează în principal, dar nu numai, pentru absolvenții de Limbi... [-]

Maestru în Consiliere Filosofică și Consultanță

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Consilierea filosofică și Programul de masterat Consultanță predat în limba engleză este primul program MA de acest gen din Europa Centrală și de Est, care să ofere cunoștințe actualizate și abilități care pot fi angajate profesional în sprijinul persoanelor, grupurilor și organizațiilor cu care se confruntă existențial, relaționale , probleme etice, sau decizionale. [+]

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării este cel mai tânăr și cel mai dinamic dintre facultățile Universității de Vest din Timișoara, fiind creată în 1999. Cele mai multe dintre studenții noștri studiază relațiile internaționale, relații publice, comunicare și jurnalism. Predarea are loc în limbile română, engleză și germană. Facultatea are nouă programe de licență, șase programe de masterat și două programe de doctorat, în științe politice și filozofie. În prezent, există puține programe de acest tip din lume, iar al nostru este predat numai în limba engleză în Europa. 2 ani Scopul nostru principal MA este formarea intensă și cuprinzătoare de înaltă calitate, certificate de profesioniști bine pregătiți în filosofie aplicată / practice, care includ consiliere filosofică și consultanță pentru persoane și organizații, consiliere etică și filozofie pentru copii. Angajarea de cunoștințe filosofice solide și abilități generale de consiliere, succes absolventii vor facilita gândirea unui client sau a unui grup de persoane, prin intermediul celor cinci metode generate de filozofie: gândirea critică, analiza conceptuală, fenomenologie, experimente de gândire și gândirea creativă. titluri de curs principale Unelte filosofice de argumentare Deliberarea și raționamentul critic Îngrijire și responsabilitate etică etica practice narativ biografic în consiliere filosofică comunicare corporativă abilități de consiliere Filozofia cu copii Principiile generale ale Psychopatholoy Psihiatrie și Semiologie clinică observație clinică Talent & instrumente pentru consiliere filosofică în practică Ascultarea activă și observarea în dialogul filosofic individuală și consiliere de grup Supervizata pozițiile potențiale ale pieței forței de muncă în urma absolvirii Increasinly a căutat la... [-]

Maestru în Fizică și Tehnologia Materialelor Avansate

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Morfologia de imagine și de program master vizual experiment de artă, predat în limba engleză, oferă cadrul pentru cercetarea și dezvoltarea unor concepții artistice contemporane și de a experimenta forme inter-medii de expresie vizuală și de comunicare prin creativitate, abilități teoretice și tehnice, inbetween instalare, arte grafice, zone de sculptură și pictură. [+]

Facultatea de Fizica ofera un program de licență (cu trei specializări: fizica, fizica medicala si informatica fizica) si trei programe de master strâns legate de cercetările efectuate de către membrii facultății. Două dintre Programms de masterat sunt date complet în limba engleză. Aceste programe sunt concepute pentru a pregăti studenții nu numai pentru studii avansate în domeniul fizicii, dar, de asemenea, pentru ocuparea forței de muncă la absolvire, în fizică și alte discipline legate de știință și tehnologie. elevii talentați pot continua programul de masterat cu un proiect de doctorat în școala de doctorat a facultății, care este axat pe trei teme principale: materiale de fizica, fizica teoretica si computationala si fizica medicala. Master in Fizica si Tehnologia Materialelor Avansate, predate în limba engleză, se concentrează pe înțelegerea și manipularea proprietăților fizice ale materialelor pentru a descoperi noi caracteristici cu relevanță pentru aplicație. titluri de curs principale Complemente de fizica teoretică Complemente fizicii moleculare si atomice Magnetismul nanosistemelor Fizica proceselor de cristalizare semn din plastic și obiect Complemente de fizica materialului Ce Core Talent sunt dezvoltate? Competențe generale: aplicare creativă a metodelor de cercetare și de rezolvare a problemelor; Elaborarea de studii și rapoarte pentru cereri de publicare; Capacitatea de a lua acțiuni creative și independente în rezolvarea problemelor, evaluarea critică și a comunicațiilor demonstrative; abilități de conducere și abilități clare de orientare pentru a dezvolta în continuare o creștere profesională. Abilități profesionale: Capacitatea de a obține materiale cu proprietăți definite; Capacitatea de a caracteriza proprietăți materiale specifice în legătură... [-]

Maestru în Inteligență Artificială și Calcul Distribuit

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Facultatea de Matematică și Informatică oferă programe de studii în matematică și informatică pentru aproximativ 1200 de elevi. Departamentul de Informatică oferă programe BSC de studii in domeniul informaticii (în limba română și în limba engleză) și Informatică Aplicată (în limba română), programe de Master de studiu in Inteligenta Artificiala si calcul distribuit (în limba română și în limba engleză), Software Engineering (în limba română) și Informatică aplicată în Știință, Tehnologie și Economie (în limba română), programe de doctorat în Cloud Computing, High Performance Computing, Inteligenta artificiala, automat Raționament și teoretice Computer Science, care sunt, de asemenea, principalele direcții de cercetare ale membrilor departamentului. [+]

Facultatea de Matematică și Informatică oferă programe de studii în matematică și informatică pentru aproximativ 1200 de elevi. Departamentul de Informatică oferă programe BSC de studii in domeniul informaticii (în limba română și în limba engleză) și Informatică Aplicată (în limba română), programe de Master de studiu in Inteligenta Artificiala si calcul distribuit (în limba română și în limba engleză), Software Engineering (în limba română) și Informatică aplicată în Știință, Tehnologie și Economie (în limba română), programe de doctorat în Cloud Computing, High Performance Computing, Inteligenta artificiala, automat Raționament și teoretice Computer Science, care sunt, de asemenea principalele direcții de cercetare ale membrilor departamentului (pentru detalii vezi http: / /research.info.uvt.ro). O Inteligenta Artificiala si Programul de masterat calcul distribuit predate în limba engleză își propune să ofere competențe în proiectarea sistemelor inteligente, cu aplicabilitate în diverse domenii științifice și tehnice și în utilizarea celor mai recente tehnologii în calcul de înaltă performanță și de calcul distribuit. Este un program de doi ani, organizat în trei semestre dedicate predării și oa patra axat pe activitățile de cercetare și pregătirea tezei Master. Studenții au posibilitatea de a utiliza infrastructura High Performance Computing Lab (http://hpc.uvt.ro), participarea la proiecte internaționale de cercetare și proiecte industriale realizate in colaborare cu firme de IT. titluri de curs principale sisteme distribuite Calcul paralel sistolic Algoritmi Tehnologii de flux de lucru Sisteme multi-agent Cercetări operaționale și Optimizare Data Mining rescrierea pe termen Metaheuristic Algoritmi Tehnici avansate de programare logică și funcțională Metode distribuite și tehnologii bazate pe XML... [-]

Masterat în Psihologia Sănătății Organizațională și Ocupațională (oohp)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

"Organizațională și sănătatea în muncă Psihologia se referă la aplicarea psihologiei la îmbunătățirea calității vieții de muncă și pentru protejarea și promovarea securității, sănătății și bunăstării lucrătorilor" (Institutul Național pentru Securitate și Sănătate în Muncă - NIOSH). Aceste aspecte se dovedesc a fi de o importanță critică pentru afaceri, prin urmare, cercetătorii și practicienii din psihologia sănătății organizațională și ocupațională abordează sursele și consecințele stres, comportamente disfuncționale la locul de muncă, epuizare, lipsa, accidente, cifra de afaceri și performanță scăzută. Acest program este o oportunitate excelentă de a dezvolta abilități practice pentru a lucra în diverse medii de lucru. [+]

Din moment ce a devenit una dintre puținele facultăți de științe sociale aplicate în România, Facultatea de Sociologie și Psihologie din Timișoara a reprezentat un partener serios și de încredere al dialogului pentru toate marile universități din Europa, America, Asia și în alte părți ale lume. logistica noastră modernă combină cele mai recente produse software cu management educațional și aplicate Departamentul psychology.The de Psihologie (www.psihologietm.ro) este una dintre cele mai dinamice departamente Psihologie din România, acoperind toate direcțiile majore în psihologia aplicată. Departamentul de Psihologie este preocupat și de a spori vizibilitatea internațională prin contribuția la cercetarea internațională și dialogul științific orientate spre excelență. "Organizațională și sănătatea în muncă Psihologia se referă la aplicarea psihologiei la îmbunătățirea calității vieții de muncă și pentru protejarea și promovarea securității, sănătății și bunăstării lucrătorilor" (Institutul Național pentru Securitate și Sănătate în Muncă - NIOSH). Aceste aspecte se dovedesc a fi de o importanță critică pentru afaceri, prin urmare, cercetătorii și practicienii din psihologia sănătății organizațională și ocupațională abordează sursele și consecințele stres, comportamente disfuncționale la locul de muncă, epuizare, lipsa, accidente, cifra de afaceri și performanță scăzută. Acest program este o oportunitate excelentă de a dezvolta abilități practice pentru a lucra în diverse medii de lucru. Principalele titluri de curs sunt: Metode de cercetare Psihologia la locul de muncă de mediu Cross-cultural Psihologia organizațională Comunicare organizationala si procesele de grup Selecție și evaluare de personal Comportament organizațional Motivația și performanța la locul de muncă abilităţile de consultanță Introducere în psihologia sănătății în muncă,... [-]

Master în Dezvoltarea și Managementul Internațional Al Afacerilor Globale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Acest nou program de master al facultății noastre caută să răspundă angajatorilor și studenților cereri pentru o educație mai aproape de a practica și o mai bună adaptare la nevoile pieței forței de muncă. Suntem conștienți de faptul că cei mai mulți dintre absolvenții noștri să găsească locuri de muncă în noua economie globalizată dominată de întreprinderi multinaționale. Acesta este motivul pentru care oferim, după un prim an axat pe dezvoltarea celor mai importante abilități pentru o lucrare în relațiile internaționale, posibilitatea de a alege, în al doilea an de la trei module atractive: Studii internaționale de dezvoltare, studii europene și studii africane. [+]

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării este cel mai tânăr și cel mai dinamic dintre facultățile Universității de Vest din Timișoara, fiind creată în 1999. Cele mai multe dintre studenții noștri studiază relațiile internaționale, relații publice, comunicare și jurnalism. Predarea are loc în limbile română, engleză și germană. Facultatea are nouă programe de licență, șase programe de masterat și două programe de doctorat, în științe politice și filozofie. Acest nou program de master al facultății noastre caută să răspundă angajatorilor și studenților cereri pentru o educație mai aproape de a practica și o mai bună adaptare la nevoile pieței forței de muncă. Suntem conștienți de faptul că cei mai mulți dintre absolvenții noștri să găsească locuri de muncă în noua economie globalizată dominată de întreprinderi multinaționale. Acesta este motivul pentru care oferim, după un prim an axat pe dezvoltarea celor mai importante abilități pentru o lucrare în relațiile internaționale, posibilitatea de a alege, în al doilea an de la trei module atractive: Studii internaționale de dezvoltare, studii europene și studii africane. titluri de curs principale Teorii și strategii de dezvoltare internațională Introducere în gestionarea organizaţiile internaționale macroeconomiei Diplomație și afaceri globale Management de proiect Dezvoltarea durabilă și mediul înconjurător Dezvoltarea socială în context regional Studii de securitate la nivel mondial, cu accent pe sistemele și politicile de educație Africa studii de migrare Gen și dezvoltare pozițiile potențiale ale pieței forței de muncă în urma absolvirii Specialist în relații politice și economice internaționale; funcționar internațional în instituțiile publice;... [-]

Master în Finanțe Corporative Internaționale (micf)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 România Timisoara

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este cea mai mare facultate din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În acest cadru, Departamentul de Finanțe are o poziție unică, oferind una dintre cele mai atractive căi de carieră, atât în ​​rândul tinerilor cetățeni români și străini care doresc să studieze într-un mediu educațional multicultural. Departamentul de Finanțe este puternic interconectate cu instituții / companii, agenții de recrutare financiare publice și private și practicieni colaboratoare cu succes pentru furnizarea unui pachet educațional adaptat la forța de muncă are nevoie, prin piață, un program de stagiu consistent și un proces rapid de muncă graduates` pe piața muncii [+]

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este cea mai mare facultate din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În acest cadru, Departamentul de Finanțe are o poziție unică, oferind una dintre cele mai atractive căi de carieră, atât în ​​rândul tinerilor cetățeni români și străini care doresc să studieze într-un mediu educațional multicultural. Departamentul de Finanțe este puternic interconectate cu instituții / companii, agenții de recrutare financiare publice și private și practicieni colaboratoare cu succes pentru furnizarea unui pachet educațional adaptat la forța de muncă are nevoie, prin piață, un program de stagiu consistent și un proces rapid de muncă graduates` pe piața forței de muncă. Domeniu: MICF oferă o bază solidă de practici de afaceri, principii și abilități financiare care stau la baza deciziilor financiare ale unei companii. Durata și preț: Studenții MICF` dobândi abilitățile necesare în managementul financiar al companiei pentru a se potrivi cu aspirațiile lor de carieră printr-un studiu full-time (2 ani - cursuri sunt disponibile în timpul orelor de seara). Componenta aplicată: În scopul de a dezvolta cunoștințe și abilități pentru trasee de carieră specifice din lume instituții financiar, studenții de master să efectueze diverse proiecte de echipă, studii de caz - software de simulare de afaceri pentru companii, piețe de capital tranzacții, și participă la ateliere de lucru și conferințe. titluri de curs principale Anul 1 Management financiar internațional Guvernanța Corporativă Responsabilitate Socială & Strategie Finante comportamentale Finanțe corporative CorporateTaxation Managementul instituției financiare Anul 2 Avansată Declarație financiară Analiza Riscurile financiare Modelarea și managementul... [-]

Master în Managementul Organizațiilor De Afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Timisoara

Programul de master răspunde nevoilor contemporane de management eficient de afaceri, în contextul unei economii caracterizate printr-un dinamism globalizată și tot mai turbulente. [+]

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este considerată ca fiind cele mai importante Facultatea de Economie și de afaceri din zona de Vest a România pentru calitatea înaltă a comunității sale academice, cât și pentru calitatea programelor sale academice. Oferta educațională este diversă și proiectat pentru a oferi o gamă largă de oportunități pentru studenții săi. Cel mai mare departament al facultății este departamentul de Management, cu scopul de a încuraja studenții să obțină rezultate excelente prin oferirea de informații de primă clasă, oportunități de formare și dezvoltare profesională pentru a deveni competent și competitiv, adaptabil la orice mediu organizațional. Programul de master răspunde nevoilor contemporane de management eficient de afaceri, în contextul unei economii caracterizate printr-un dinamism globalizată și tot mai turbulente. Obiectivul general este de a satisface nevoile mediului de afaceri și profesionale în ceea ce privește furnizarea de specialiști competenți pentru a gestiona în mod eficient întreprinderile, indiferent de mărimea lor, originea sau structura capitalului investit. Cursurile se adresează tuturor absolvenților de licență care doresc fie să aprofundeze prima lor de specializare sau de a dobândi unul nou. Durata studiilor: 2 ani Numărul maxim de elevi: 50 titluri de curs principale managementul organizației analiza strategică Managementul Global al Afacerilor strategii de cercetare de piață și marketing Managementul costurilor - controlul Procedurile financiare și contabile de raportare Etica în afaceri și responsabilitatea socială Analiza performanței financiare Finanțe corporative Managementul schimbării organizaționale Eficiența investițiilor și Finanțarea pozițiile potențiale ale pieței forței de muncă în urma absolvirii Specialist în managementul... [-]

Contactează
Adresa locaţie
Blvd. V. Parvan 4
Timisoara, 300223 RO
Mass-Media Socială