University of South Wales Online Programmes through UNICAF

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

UNICAF a colaborat cu Universitatea din sudul Țării Galilor pentru a oferi o varietate de cursuri.

O Universitatea din South Wales este una dintre cele mai mari din Marea Britanie, oferind mai multe oportunități și perspective mai bune pentru studenți. Universitatea conduce agenda în mai multe industrii cu facultăți, printre care:

  • De afaceri și Societate
  • Computing, Inginerie și Știință
  • Industrii creative
  • Științe ale vieții și educație
UNICAF face parte dintr-o organizație educațională (EDEX) care are campusuri și centre de învățare la locații internaționale, inclusiv Cipru, Grecia, România, China și Africa. UNICAF lucrează în parteneriat cu un număr de parteneri de renume, cum ar fi Universitatea din Țara Galilor de Sud, în furnizarea de educație transnațională.

Parteneriatul dintre Universitatea din Wales și UNICAF reunește resursele și capabilitățile ambelor organizații pentru a oferi soluții și programe de învățare inovatoare care sunt livrate pe deplin la nevoile unei game largi de profesioniști.

UNICAFUNICAF este unul dintre cele mai generoase programe de burse disponibile. Programul sprijină studenții care au domiciliul în Africa și oferă oportunități de studii pentru programele online oferite în parteneriat cu Universitatea din South Wales, la un cost mult mai mic.

Obiectivul principal al programului de burse UNICAF este de a face educația accesibilă pentru studenții din Africa și de a oferi studenților africani oportunități de a urma studii superioare și de a obține calificări recunoscute la nivel internațional.

Programele oferite au o puternică orientare profesională și profesională, cu o perspectivă internațională, pentru a se asigura că elevii sunt pregătiți să lucreze pe piața globală și să primească o rentabilitate a investițiilor lor în educație. UNICAF, în calitate de partener de livrare on-line al Universității din Țara Galilor, face programele Universității disponibile online sau prin intermediul programului Open Learning Supported, oferind un mediu de învățare e-learning de ultimă generație și predare și sprijin personal pentru elevi și studenți.

Partenerii au o vastă experiență în asigurarea calității, predării și învățării inovatoare și oferirea unei dezvoltări profesionale continue, care este un element vital al unei strategii europene de a oferi o experiență de calitate în domeniul calității într-un climat de austeritate și presiuni bugetare severe.

Universitatea din Țara Galilor de Sud este responsabilă pentru calitatea academică a programelor și îi acordă diplomele.

UNICAF
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Health MSc » Vedea BA-uri » Vedea Law LLM » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 24 luni September 2019 Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 26 mai mult

[+]

Pentru a permite cursanților să identifice, de proiectare și de a desfășura activități de cercetare, care includ oportunități pentru auto-direcție considerabilă. [-]

MSc

Msc în psihologie

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 24 luni September 2019 Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 26 mai mult

Acest curs unic încurajează aprecierea critică sofisticată a dezbaterilor cheie actuale în psihologia aplicată. [+]

Înțelegerea profund critică a modului în care Psihologia poate fi aplicată în contexte din lumea reală. PL4S141 - Psihologia sănătății 1: stres, sănătate și boală PL4S142 - Psihologia sănătății 2: Promovarea sănătății și bunăstării PL4S143 - Răspunsurile psihologice la provocările societății [-]

Videoclipuri

UNICAF - is by your side on the road to success

Build your brilliant future you've always dreamed of!

Contactează
Adresa locaţie
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Adresa locaţie
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens, GR
Adresa locaţie
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Bucharest, 060754 RO
Adresa locaţie
Kemp House, 152 City Road
London, England, EC1V 2NX GB
Adresa locaţie
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Governorate, EG
Adresa locaţie
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, GH
Adresa locaţie
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,

Lilongwe, Central Region, MW
Adresa locaţie
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, MU
Adresa locaţie
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Adresa locaţie
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Adresa locaţie
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, Lusaka Province, ZM
Adresa locaţie
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Adresa locaţie
Cyprus Online, CY
Adresa locaţie
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka Province, ZM