Unicaf University (ZM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea UNICAF la o privire

Universitatea Unicaf este o universitate pan-africană independentă, recunoscută, care combină cele mai bune elemente ale educației internaționale, oferind calificări recunoscute pe plan internațional de înaltă calitate.

Universitatea are campusuri și centre de învățământ din 9 țări diferite din Africa și este înregistrată și aprobată de Consiliul Național pentru Învățământul Superior din Malawi și Autoritatea pentru Învățământul Superior din Zambia (HEA).

Universitatea Unicaf urmărește excelența în predare, realizarea elevilor și satisfacția într-un mediu academic continuu. Universitatea își propune să devină cea mai importantă universitate din Africa sub-sahariană, recunoscută pentru contribuția sa deosebită la predare, învățare și cercetare.

Campusurile Universității Unicaf oferă studenților posibilitatea de a câștiga calificări recunoscute pe plan internațional de înaltă calitate la un cost foarte scăzut. Universitatea Unicaf își propune să ofere studenților șansa de a-și spori cunoștințele și abilitățile personale, de a-și dezvolta cariera și de a-și construi viața în care visează.

Universitatea Unicaf oferă programe complete on-line, precum și programe oferite prin învățarea mixtă într-unul dintre campusurile și centrele sale de învățare. În plus, la campusurile sale de filiale, studenții au capacitatea de a avea o sesiune față în față și de a beneficia de o serie de servicii, cum ar fi accesul la bibliotecile digitale, prelegeri publice, seminarii și o serie de activități sociale.

Universitatea beneficiază de parteneriatele UNICAF cu universități acreditate la nivel internațional, cum ar fi Universitatea din Țara Galilor de Sud, Universitatea din Nicosia și Universitatea Marymount din California, pentru a oferi diplome on-line competitive, la nivel internațional, la prețuri accesibile. Elevii beneficiază, de asemenea, de cursurile de pe campus, oferite de Universitatea Unicaf.

UNICAF este unul dintre cele mai generoase programe de burse disponibile. Programul sprijină studenții care au domiciliul în Africa și oferă oportunități de studii pentru diferite programe de învățământ la distanță acordate de universități europene, britanice și americane. În prezent, UNICAF oferă burse pentru programele online oferite de Universitatea din South Wales din Marea Britanie, Universitatea din Nicosia din UE și de la Universitatea Marymount California din SUA.

În ultimele două decenii, instituțiile noastre asociate oferă burse studenților internaționali. Studenții reușit au reușit să-și aducă o contribuție semnificativă la județele lor de origine la cel mai înalt nivel.

Programul de burse UNICAF a fost creat pentru a oferi elevilor defavorizați înzestrați posibilitatea de a-și continua studiile prin studierea calificărilor acreditate la nivel internațional la un cost mult mai mic.

Viziunea noastra

Universitatea Unicaf aspiră să contribuie în mod decisiv la excelența în educația și cercetarea terțiară în țările africane.

Misiunea noastră

Pentru a ajuta studenții să devină persoane educate, să-și atingă obiectivele academice și profesionale și să-și asume roluri responsabile într-o lume în schimbare a interdependenței globale; să promoveze cercetarea și generarea de cunoștințe; să fie în serviciul societății prin diseminarea și aplicarea cunoștințelor, precum și prin parteneriate inovatoare cu instituțiile societății civile și ale societății civile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Online MBA » Vedea Health MSc » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctor în Educații » Vedea Doctorat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma în educație

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 24 luni Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 29 mai mult

Educația este un sector în continuă schimbare, dinamic și foarte exigent, care necesită profesioniști și practicieni să fie foarte calificat pentru a face față diferitelor provocări. MA în Educație este potrivit pentru toți cei care sunt interesați în înțelegerea rolului important al educației în viața de zi cu zi și, în special legăturile dintre educație, societate și elevii de toate vârstele. [+]

Educația este un sector în continuă schimbare, dinamică și foarte solicitantă, care cere ca profesioniștii și practicienii să fie foarte calificați pentru a răspunde diferitelor provocări. MA în educație Este potrivit pentru toți cei care sunt interesați să înțeleagă rolul important al educației în viața noastră de zi cu zi și mai ales legăturile dintre educație, societate și studenți de toate vârstele. Este un grad ideal pentru toți cei care doresc să intre în sectorul educațional și toți practicanții actuali care doresc să consolideze în continuare cunoștințele lor în domeniul predării și învățării.

Abilitățile necesare, cum ar fi utilizarea TIC, rezolvarea problemelor, gândirea critică și abilitățile de comunicare și de cercetare sunt dobândite prin intermediul cursului.... [-]


MSc

Msc în proiectarea și dezvoltarea web

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 28 mai mult

[+]

On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate

[-]

Masterat

M.P.A. – Master of Public Administration

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 28 mai mult

[+]

On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate

Cerințe de intrare Pathway UU-MPA-7080 [-]

Videoclipuri

UNICAF is by your side on the road to success

UNICAF Scholarship Programme

Contactează
Adresa locaţie
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue
Larnaca, Larnaca, 6019 CY
Adresa locaţie
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens, GR
Adresa locaţie
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Bucharest, 060754 RO
Adresa locaţie
Kemp House, 152 City Road
London, England, EC1V 2NX GB
Adresa locaţie
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Governorate, EG
Adresa locaţie
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, GH
Adresa locaţie
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, Central Region, MW
Adresa locaţie
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, MU
Adresa locaţie
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, KE
Adresa locaţie
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Adresa locaţie
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Adresa locaţie
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka Province, ZM
Adresa locaţie
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Adresa locaţie
Cyprus Online, CY