Citește Descrierea Oficială

studenții UTIasi au acces la studii tehnice de top notch, ca universitatea este una dintre cele mai bune din țară și din Europa de Est. mari profesori, cursuri relevante și laboratoare noi vă așteaptă.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iași are cea mai veche tradiție în educație de inginerie din România. De la fondarea sa, TUIASI a acordat prioritate cercetării, abordare interdisciplinară, inovare, de predare și, în ultimele două decenii, internaționalizare. Scopul nostru principal de a dezvolta „tehnologia pentru oamenii din jurul nostru“, a fost întotdeauna în centrul TUIASI a activităților de transfer tehnologic de cercetare, de predare și. Acest gol ne-a făcut în mod continuu a construi și de a dezvolta universitate. Ea are în prezent aproximativ 13.000 de studenți, 23 de centre de cercetare și excelență și 8 echipe de cercetare si laboratoare de cercetare acreditate. TUIASI a semnat peste 303 de acorduri Erasmus cu 25 de țări, astfel încât veți întâlni oameni din întreaga lume. Și știați că biblioteca Universității este una dintre cele mai frumoase biblioteci din lume, concurează cu place de Trinity College Library din Dublin și Biblioteca Națională a Franței?

Universitatea este centrată în jurul nevoilor educaționale ale elevilor, îmbunătățirea în mod constant facilitățile sale și programele de studii pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare în câmpul muncii. TUIASI are legături puternice cu întreprinderile naționale și internaționale, companii mari precum Microsoft, Delphi, Continental, Amazon și mulți alții au fost studenți și absolvenți Universitatea Tehnică de multe ori ajung ca stagiari sau angajați.

facultăţi

 • Facultatea de Automatică și Calculatoare
 • Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului
 • Facultatea de Construcții și Servicii de construcții
 • Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial
 • Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației
 • Facultatea de Inginerie Electrică
 • Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului
 • Facultatea de Inginerie Mecanică
 • Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor
 • Facultatea de Arhitectură
 • Facultatea de Textile - Pielărie și Management Industrial

Nucleul TUIASI - comunității

Universitatea este o comunitate foarte strânsă. Studenții, personalul administrativ și profesorii întâlnesc în mod regulat și să lucreze împreună la proiecte comune - masini de curse de construcții sau repornirea unei mașini marca românească - ARO -, construirea de structuri interesante și distractive, cum ar fi o clădire model realizat din spaghete sau un pom de Crăciun formată din diferite forme 3D și care unește forțele pentru a concura în provocări de matematică și inginerie internaționale, revenind acasă în fiecare an, cu medalii de aur, bronz și argint.

Această colaborare se extinde la campus - sunt întâlniri săptămânale cu studenții care locuiesc în campus, în scopul de a îmbunătăți stilul de viață și de locuința lor. La cererea studentului, două noi săli de curs au fost construite anul trecut, echipat cu conexiune rapidă la internet și deschis până târziu în noapte, și de asemenea, două în jurul valorii de stațiile de spălare de ceas. În 2017, personalul campus lucrează la sisteme de parcare de biciclete inteligente și revitalizarea zonelor verzi în și în jurul campusului.

Există 13 asociații studențești la TUIASI - BEST, AIESEC si una pentru fiecare dintre cele 11 facultăți - dedicate promovării drepturilor studenților, învățarea extracurriculară și non-formale și, desigur, având o mulțime de distracție. Aceste organizații dețin adesea o varietate de evenimente culturale și profesionale, cum ar fi ateliere, spectacole, excursii și competiții sportive.

Facilități

Suntem în mod constant eforturi pentru a construi o atmosferă prietenoasă, confortabilă și în condiții de siguranță, astfel încât studenții UTIasi au la dispoziție o gamă largă de facilități la standarde excelente. În campus, care este una dintre cele mai mari campusuri universitare din România, veți găsi săli de reședință moderne, o nouă cantină cu prețuri accesibile, un centru de consiliere în cazul în care elevii sunt bineveniți să se bucure de noi experiențe prin dezvoltarea personală, profesională și programe de voluntariat dezvoltate de Universitatea, facilități sportive, cu tarife speciale pentru studenți și servicii gratuite-de-taxa de rufe pentru studenți UTIasi.

Bibliotecă

Înființat ca o referință și de cercetare bibliotecă tehnică, TUIASI Biblioteca are o bibliotecă centrală și șase sucursale. Este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume și se integrează noi tehnologii în procesul de învățare tradiționale și de cercetare.

Biblioteca are aproximativ un milion de volume arhivate în conformitate cu practicile de catalogare și indexare internaționale și sprijină de predare și de cercetare într-o gamă largă de subiecte cu privire la inginerie și tehnologie, știință, economie și drept.

Locuri de cazare și o cafenea

La fel ca majoritatea studenților români care provin din diferite regiuni ale țării și mulți studenți străini ai putea alege să trăiască în campus. cazare University înseamnă 21 de cămine din „Tudor Vladimirescu“ Campus Student, cu mai mult de 7500 de locuri din 2.700 de camere. De asemenea, există o cafenea nou si modern, unde puteți mânca alimente gustoase la preturi ieftine.

Serviciu de sănătate

Serviciul de Sanatate Student (Studenteasca Policlinica) oferă o gamă completă de servicii medicale studenților și este situat în campus. Toți studenții internaționali au acces la consultație gratuită la medici și tratament în spital.

City, campus și viața de student

Vei studia în Iași, în inima Moldovei și unul dintre cele mai aglomerate orașe, cele mai vibrante din România. locuri Awesome, produse alimentare locale gustoase si viata de noapte pe care le veți cădea instantaneu în dragoste cu. Vei trăi în „Tudor Vladimirescu“, un campus 8000 de studenți care e ca un oraș mic în oraș. Pe campus aveți tot ce ai nevoie: cantină cu mare și incredibil de ieftine alimente, sală de sport modernă, terenuri de joc, cafenele, baruri, cluburi, ai nume! Dormitoarele comune sunt la câțiva pași de la Iulius Mall (magazine, restaurante, cinema 3D, etc), precum și cele mai noi afaceri și centrul comercial al orașului, Palas.

Apropo, știați că România are cea mai mare viteză de internet în Europa? Este clasat pe primul loc în continent și 10 în lume. Păstrați legătura cu prietenul și de familie și nu pierdeți un post pe Facebook, o imagine Instagram sau un tweet în timp ce în campus.

Timp liber și sport

Viața ca un student TUIASI nu este vorba de lucru, cursuri și de cercetare. Promovam o experiență sănătoasă stil de viață prin sport și facilități de petrecere a timpului liber, oferind două săli moderne și complet echipate sală de gimnastică, șase terenuri de joc, centru de fitness și aerobic, precum și un loc unde puteți juca fotbal, volei și baschet.

TUIASI are o echipa de fotbal care a acordat a câștigat campionatul de fotbal Universitatea Națională din 2014 și apoi a plecat la Rotterdam, pentru a reprezenta TUIASI la concursul internațional. Deci, este ușor să continue să se joace sportul preferat sau chiar ridica un nou unul în baschet, streetball, volei sau badminton echipele noastre.

Programe predate în:
Engleză
Română

Această școală oferă și:

Masterat

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Programul de Master „Inginerie structurală“ este un program modern de studiu interdisciplinar oferit la Facultatea de Construcții Din 2005-2006, primul program de master ... [+]

Pe scurt Faculty Name: Facultatea de Construcții și Servicii de construcții Domeniul de studiu: Inginerie civilă Denumirea programului universitar: Inginerie structurală Limba de predare: Acest program de studiu este oferit atât în ​​limba engleză și română. Tipul de studii (cu normă întreagă, cu jumătate de normă, învățământ la distanță): La zi Lungimea standard a studiilor (în ani) și numărul de semestre: 2 ani / 4 semestre Numărul de credite ECTS (pe semestru și cu privire la durata studiilor): 30 credite / semestru, 120 credite în total Calendarul academic (început și de sfârșit datele cursurilor): 1 octombrie - 30 iunie. Extins la 30 septembrie pentru re-examene. ... [-]
România Iași
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Programul EMSE este recomandat pentru absolvenți în inginerie și studii de mediu, ecologist, biologi, chimiști și alți profesioniști, care vor aprecia dimensiunea importa ... [+]

Pe scurt Domeniul de studiu: Ingineria Mediului Limba de predare: Acest program de studiu este oferit atât în ​​limba engleză și română. Tipul de studii: La zi, Master of Science Program Lungimea standard a studiilor (în ani) și numărul de semestre: 2 ani / 4 semestre Numărul de credite ECTS (pe semestru și cu privire la durata studiilor): 30 credite / semestru, 120 credite în total Calendarul academic (început și de sfârșit datele cursurilor): 1 octombrie - 30 iunie. Extins la 30 septembrie pentru re-examene.

O Managementul Mediului și Energiei Durabile (EMSE) Programul de Master misiune este de a instrui specialiști în domeniul științei și Ingineria Mediului (conform MO - Monitorul Oficial 5644/2012), care se potrivește perfect misiunea TUIASI, obiectivele sale educaționale și de cercetare și strategia de dezvoltare.... [-]

România Iași
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Accesând „Distribuite Sisteme și Tehnologii Web“ program de Master oferă absolvenților cunoștințe de specialitate în domeniul de calcul paralel și distribuit, inclusiv al ... [+]

Pe scurt Faculty Name: Facultatea de Automatica si Calculatoare Domeniul de studiu: Calculatoare și Tehnologia Informației Denumirea programului universitar: Sisteme si Tehnologii Web distribuite Limba de predare: Acest program de studiu este oferit atât în ​​limba engleză și română. Tipul de studii (cu normă întreagă, cu jumătate de normă, învățământ la distanță): La zi Lungimea standard a studiilor (în ani) și numărul de semestre: 2 ani / 4 semestre Numărul de credite ECTS (pe semestru și cu privire la durata studiilor): 30 credite / semestru, 120 credite în total Calendarul academic (început și de sfârșit datele cursurilor): 1 octombrie - 30 iunie. Extins la 30 septembrie pentru re-examene. ... [-]
România Iași
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Studiile de masterat in Sisteme si control (SC) sunt destinate absolvenților care au cunoștințe de bază de control automat și care doresc să aprofundeze experiența lor în ... [+]

Pe scurt Faculty Name: Facultatea de Automatica si Calculatoare Domeniul de studiu: Ingineria Sistemelor Denumirea programului universitar: Sisteme de control și Limba de predare: Acest program de studiu este oferit în limba engleză. Tipul de studii (cu normă întreagă, cu jumătate de normă, învățământ la distanță): La zi Lungimea standard a studiilor (în ani) și numărul de semestre: 2 ani / 4 semestre Numărul de credite ECTS (pe semestru și cu privire la durata studiilor): 30 credite / semestru, 120 credite în total Calendarul academic (început și de sfârșit datele cursurilor): 1 octombrie - 30 iunie. Extins la 30 septembrie pentru re-examene. ... [-]
România Iași
October 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 67
Iași, Iași County, 700050 RO