Stafford Global

Introducere

Citește Descrierea Oficială

de învățare la distanță

DESPRE STAFFORD

Furnizarea de programe de învățare la distanță de peste două decenii

Stafford a oferit o educație de calitate de peste 20 de ani. Firma servește Orientului Mijlociu și se extinde la nivel global. La Stafford, oferim cursuri în diverse discipline, inclusiv MBA executive, doctorate și diplome.

Instituția noastră a fost întotdeauna condusă și condusă de academicieni. Suntem mândri că lucrăm numai cu universități de top din Marea Britanie și care explică gradul superior de satisfacție și de completare obținut de studenți pe cursurile pe care le susținem.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să ne bazăm pe expertiza noastră pentru a extinde capacitatea noastră la nivel global.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi cursanților de-a lungul vieții cursuri universitare de calitate la prețuri accesibile și pentru a se asigura că studenții înscriși primesc un sprijin academic superior pentru a finaliza cu succes programele.

Valoarea serviciului pe care îl oferim a permis mii de absolvenți să își consolideze perspectivele de carieră și să câștige promoții.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Online BAs » Vedea Online MBA » Vedea Online Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Online MSc » Vedea DBA »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Universitatea din Dundee Master of Education

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite United Arab Emirates Online Arabia Saudită Saudi Arabia Online Bahrain Bahrain Online Egipt Egypt Online Irak Iraq Online Iordania Jordan Online Kuweit Kuwait Online Oman Oman Online Liban Lebanon Online Cipru Nicosia Pakistan Islamabad Sudanul de Sud Juba Sudan Khartoum Siria Damascus Yemen Sana'a Libia Tripoli + 30 mai mult

Programul Master of Education este esențial pentru toți profesioniștii care lucrează într-un cadru educațional și doresc să-și intensifice studiile profesionale și să-și îmbunătățească perspectivele de carieră. Elevii pot adapta experiența educațională în funcție de experiența, nevoile și interesele individuale ale acestora. Programul poate fi accesat în întregime la distanță prin mediul universitar de învățare virtuală. [+]

Beneficii

Programul Master of Education este esențial pentru toți profesioniștii care lucrează într-un cadru educațional și doresc să-și intensifice studiile profesionale și să-și îmbunătățească perspectivele de carieră. Elevii pot adapta experiența educațională în funcție de experiența, nevoile și interesele individuale ale acestora. Programul poate fi accesat în întregime la distanță prin mediul universitar de învățare virtuală.

Programul este acreditat de către Organizația Internațională de Bacalaureat și prin completarea cu succes a programului participanții se pot înregistra pentru un Certificat IB avansate în predare și învățare de Cercetare, certificat în Leadership Practice și certificat avansat în Leadership Research oferind posibilitatea de a urmări o carieră în public, sau școli internaționale din întreaga lume.... [-]


Videoclipuri

Distance Learning - The Stafford Advantage - Whiteboard Animation

Knowledge fix: Creativity 101

The story of Stafford: Celebrating 20 years of Quality UK Education

Marketing terms in dating language

Why Stafford

Transformation of Personnel Management to HRM

Contactează
Adresa locaţie
Stafford Headquarters
Education Free Zone,
Business Centre 4, Office No. 204B,
Ras Al Khaimah, United Arab Emirates

United Arab Emirates Online, AE
Adresa locaţie
Saudi Arabia Online, SA
Adresa locaţie
Qatar Online, QA
Adresa locaţie
Bahrain Online, BH
Adresa locaţie
Egypt Online, EG
Adresa locaţie
Iraq Online, IQ
Adresa locaţie
Jordan Online, JO
Adresa locaţie
Kuwait Online, KW
Adresa locaţie
Oman Online, OM
Adresa locaţie
Lebanon Online, LB
Adresa locaţie
USA Online, US
Adresa locaţie
Canada Online, CA
Adresa locaţie
Ghana Online, GH
Adresa locaţie
Kenya Online, KE
Adresa locaţie
Uganda Online, UG
Adresa locaţie
Botswana Online, BW
Adresa locaţie
South Africa Online, ZA
Adresa locaţie
Mauritius Online, MU
Adresa locaţie
Tanzania Online, TZ
Adresa locaţie
Rwanda Online, RW
Adresa locaţie
Bulgaria Online, BG
Adresa locaţie
Romania Online, RO
Adresa locaţie
Serbia Online, RS
Adresa locaţie
Greece Online, GR
Adresa locaţie
Turkey Online, TR
Adresa locaţie
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, HR