Citește Descrierea Oficială

Centrul de Studii Culturale Diplomație (CCDS) de la Institutul pentru Diplomație Culturală (ICD) este lider centru din lume pentru studiul diplomației culturale, oferind oportunități educaționale și profesionale de dezvoltare pentru persoanele fizice, interesat în urmărirea educație și o carieră în mediul academic, diplomație, guvern mai departe, și / sau a sectorului privat , legate în întregime sau în parte, în domeniul diplomației culturale. CCD-urile se concentrează în special pe explorarea echilibru între putere tare și moale, procesul de globalizare într-o lume interdependentă, economie internațională și multiculturalism afaceri, dialogul intercultural și schimbul, drepturile omului, religie, precum și capacitatea de inițiativelor bazate pe cultural la mai mult reciprocă înțelegere și, la rândul său pentru a promova pacea și stabilitatea la nivel global.

Programele CCD ofera un nivel ridicat de conducere și a oferi studenților abilitățile de a modela rolul lor de conducere în viitor, în timp ce abordarea problemelor critice provocatoare lumea de azi. Programele oferă cunoștințe avansate și instrumente analitice pentru studiul și practica de diplomație culturală și potențialul pe care îl are în elaborarea politicilor internaționale și strategii globale de programe CCD sunt împărțite în următoarele categorii: cursuri la distanță, de dezvoltare programe de certificat profesionale, și gradul Programe în diplomație culturală.

Facultatea CCDS este compus din profesori, politicieni la nivel înalt și profesioniști cu experiență din sectorul public și privat.

Facultate și de consultanță membrilor CCD au lucrat intens și colectiv pentru a proiecta programe de gradul inovatoare care oferă o abordare unica la studiul domeniile relațiilor internaționale, economie globale, relațiile interculturale, arta si cultura, globalizarea și guvernanța globală. Componentele tradiționale academice de un grad în aceste domenii au fost adaptate pentru a se potrivi în dinamică, în continuă schimbare lumea. În acest scop, abordarea noastră a afacerilor globale actuale se concentrează, de asemenea, cu privire la ce în ce mai importante roluri ale puterii soft și diplomație culturală în afacerile mondiale.

Programele sunt unice și inovatoare în conținut și abordarea lor și de a oferi de dezvoltare profesională în diplomația culturală și domeniile conexe. Pentru elevii cu un interes în politica externă, afaceri internaționale, diplomația culturală, științe politice, sau economie internațională, programele oferă o platformă de la care elevii pot obține hands-on experiență și cunoștințe la nivel înalt; dotarea studenților cu instrumentele necesare pentru a lansa cariera lor, chiar înainte de finalizarea studiilor.

Programe de studii de CCD-uri opereze în temeiul unui parteneriat comun între Academia pentru Diplomație Culturală și universitățile europene de top. Gradele sunt toate eliberată de universități, care sunt recunoscute ca instituții pe deplin acreditat de învățământ superior cu drept de grade universitare de atribuire, sunt parte a Procesului de la Bologna stabilit în loc de către Comisia Europeană, și de a folosi European de Credite Transferabile și Sistemul de Acumulare (ECTS) și de grade de atribuire. Programele oferă studenților cu avantajul de a învăța în diferite orașe europene și marile astfel posibilitatea de a câștiga experiență academică, profesională și personală de la care trăiesc în diferite culturi.

Partenerii Universitatile din Centrul de Studii Culturale Diplomație

Universitatea din Siena, situat în Siena, Toscana, este una dintre cele mai vechi universitati din Italia și, ca atare, are o istorie bogată și intrigant. Fondata in 1240, acesta este, de fapt, datorită Universitatea faptul că multe dintre clădirile istorice importante ale orașului nu s-au pierdut, deoarece acestea au devenit folosite pentru spatii de studiu și departamente facultate. De la infiintarea sa, la Universitatea din Siena a crescut de a deveni acasa, la peste 20.000 de studenți și școli dedicate la o varietate de domenii, inclusiv inginerie, economie, Umanistice, Filosofie, Științe Politice și. Misiunea universității este de a hrăni o comunitate de studenți motivate de o sete de cunoaștere și învățare, cu un personal academic atent și abordabil, cu multe servicii inovatoare la dispoziția lor.

Universitatea din Siena oferă facilități moderne, biblioteci, laboratoare și, și oferă toate studenților săi o gamă largă de servicii, incluzând o sesiune de bun-venit, de orientare și activități de îndrumare continuă, sprijin pentru studenții cu dizabilități, precum și servicii de carieră. Un alt aspect unic al acestei universități istoric este grădina botanică, Orto Botanico dell'Università di Siena, un spatiu frumos cultivată de către universitate, deoarece 1,588 când a început să ridice plante medicinale. Universitatea din campusuri Siena se bazează în oraș, și o mare parte din viața orașului este centrată în jurul universității sine ca aproape jumătate din populația Siena participa instituției.

Universitatea din Siena este acasa, la o bază de student extrem de multicultural, datorită în mare parte la colaborarea activă academice cu organizațiile și instituțiile europene și internaționale. Universitatea sprijină programul Erasmus, cu 300 de burse de studiu Erasmus străine și aproximativ 30 de burse de studii Erasmus de plasament acordate in fiecare an. Universitatea are, de asemenea, acorduri cu 72 de universități din străinătate pentru grade de doctorat internaționale și 20 de universități străine de masterat internaționale. În scopul de a facilita cerințele academice ale ca mulți studenți internaționali posibil, universitatea oferă, de asemenea, programe de gradul predate în limba engleză, precum și italiană, și a fondat "International Place", un birou pentru a asigura studenții internaționali sunt pe deplin susținută și confortabil integrarea în viața universitară într-o țară străină. Toți acești factori sunt în loc de a oferi baza pentru elevii de a experimenta un mediu academic prin diversitate culturală de-a lungul timpului lor de la Universitatea din Siena, îmbogățind astfel înțelegerea lor culturală și mai bine le pregătește pentru viața profesională în arena internațională.

Informații suplimentare despre Universitatea din Siena se află AICI

Universitatea Furtwangen (HFU) este una din universitățile de top din Germania și recunoscut pentru excelenta in urmatoarele domenii: de înaltă calitate și inovație în procesul de predare, accentul practic puternic prin colaborare cu industria, accent internațional, cercetare aplicată, formare continuă și învățare pe tot parcursul vieții, cooperarea și motivația, responsabilitatea socială și protejarea viitorului.

Furtwangen Universitatea de bază se concentreze este pe stiinta pe baza, educație practică și formare profesională. Granițele tradiționale dintre domeniile care fac obiectul sunt eliminate în proiecte interdisciplinare. HFU este un lider în domeniile de specialitate de inginerie, informatică, sisteme de informare și de management, management de inginerie, media, afaceri internaționale și de sănătate. Gama de cursuri și programe este în mod constant îmbunătățit pentru a ține seama de evoluțiile inovatoare. Scopul nostru este de a oferi programe de gradul anticipative pentru a tineri talentati, acordarea de calitate superioară, de grade acreditate care se deschid noi oportunități de carieră exceptionale. În același timp, susținem călătoria studenții noștri face pentru a deveni persoane responsabile și competente cu capacitatea de a identifica și de a rezolva problemele în mod independent. În plus, prin cercetare orientate spre aplicație și dezvoltare profesională academică, universitatea noastră susține următoarea generație de oameni de stiinta care contribuie la inovare și competențe îmbunătățite în afaceri și societate.

HFU sprijină educația internațională, cercetare și schimburi culturale prin care lucreaza in colaborare cu universități și companii din întreaga lume. HFU dezvoltă programele sale de studii, cu un accent pe oportunitățile internaționale și cerințele și garanție că acestea vor fi recunoscute în întreaga lume. Includerea evoluțiile internaționale în conținutul cursului și predarea limbilor străine și competențele interculturale, precum și furnizarea de finanțare pentru călătorii în străinătate, toate de ajutor pentru a pregăti absolvenți pentru munca într-un mediu internațional. Profilul internațional HFU este întărită de colaborari la nivel mondial și parteneriate: module de studiu în străinătate; acorduri comune de gradul; recrutarea studenților internaționali, a personalului și a profesorilor; și acorduri de cooperare internaționale de cercetare.

Informații suplimentare despre HFU este găsit AICI

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) este o instituție publică de învățământ superior, care este gazda a 105 specializări, 1700 de Facultatea de membri, și 50.000 de studenți, și oferă în prezent grade de doctorat a lui de licență, masterat, și, împreună cu studii avansate postuniversitare. Misiunea UBB este de a promova și susține dezvoltarea unor componente culturale specifice în cadrul comunității locale, regionale, naționale, și internaționale, cu aceste componente fiind: • o acțiune-cultură bazată pe cunoaștere sistematică și inovatoare (cultură a competenței științifice și tehnologice, competență de organizare și competența civilă) • o cultură a învățării • multiculturalismului permanent și inovatoare, dialogul intercultural, și colaborarea între diferite religii • o cultură a dezvoltării personale și morale • o cultură pentru o atitudine activă și participarea • o cultură a dezvoltării personale • o cultură de integrare și diversitate, precum și pentru globalizare, identitate și respectarea reciprocității Universitatea Babes-Bolyai, conceptualizat inițial ca un colegiu iezuit fondat de Prințul Ștefan Bathory in 1581, este cea mai veche instituție academică din România care întruchipează întreaga tradiție academică din Transilvania. Oficial inventat Universitatea Babes-Bolyai în 1959, dar cu o istorie datând din secolul al 16-lea, Universitatea românească provine dintr-o evoluție lungă de încercări de a stabili un site pentru studii de învățământ superior din Transilvania.

Informații suplimentare despre UBB este găsit AICI

Universitatea din București (UOB), Fostul Sava Academia Saint, a fost fondată oficial în 1864 prin ordin al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar acum a devenit unul dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din România. Peste 30.000 de studenți, originare din România și o gamă diversă de țări din întreaga lume, participa la Universitatea din București. De la defalcarea a modelului sovietic de educație în 1989-1990, la Universitatea a suferit o restructurare completă, iar acum sa extins considerabil. În plus față de acest mare varietate de discipline academice, Universitatea are propria casă de publicare independent, precum și peste 50 de institute și grupuri de cercetare, inclusiv Institutul de Cercetări Politice, Institutul de Matematică și Centrul de Cercetări Nucleare. Acesta oferă, de asemenea, numeroase școli de vară, programe de masterat și doctorat de pe lângă programele sale de licență.

Universitatea din București întreține relații strânse cu comunitatea academică mai largă prin acorduri bilaterale cu peste 50 de universități din țări, inclusiv Algeria, Austria, Belgia, Bolivia, Bosnia-Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Cipru, Chile, China, Egipt, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Iran, India, Italia, Japonia, Kazahstan, Mexic, Maroc, Republica Moldova, Senegal, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Slovenia, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite ale Americii, Suedia, Rusia, Tunisia, Turcia, Ucraina și Uruguay.

Universitatea este, de asemenea, un participant activ în programe europene, cum ar fi Erasmus și Lingua, și a fost distins cu numeroase distincții, cum ar fi din 2000 Național de Excelență Academică Diploma și Medalia Națională Excelență Academică din 2004.

Informații suplimentare despre Universitatea din București (UOB) se găsește AICI

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

Lucrând în cadrul unui parteneriat comun, Universitatea Furtwangen (HFU) și Academia pentru Diplomație Culturală sunt primele instituții care oferă un program de masterat ... [+]

2 ani de program de masterat în economie internațională, afaceriGradul este oferit de Universitatea Furtwangen (HFU) în parteneriat cu Academia pentru Diplomație Culturală

* dacă ați finalizat 4 ani de studii BA sau aveți experiență profesională de min. la un an de la absolvirea a trei ani de studii BA sau studii suplimentare după absolvire, ați putea fi eligibili și pentru scurta piesă a programului, de 3 semestre (în loc de 4) - 2 semestre de studiu și 1 semestru dedicate tezei. Piesa scurtă a programului costă, de asemenea, numai 9000 de euro (în loc de 12 000 de euro).

Lucrând în cadrul unui parteneriat comun, Universitatea Furtwangen (HFU) și Academia pentru Diplomație Culturală sunt primele instituții care oferă un program de masterat de arte, care va educa studenți din întreaga lume în mai multe discipline academice legate de Economie Internațională, Afaceri... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
20 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

Master în Economie Internațională, Afaceri ... [+]

Master în Economie Internațională, Afaceri

Gradul oferă o bază cuprinzătoare de studii în mai multe discipline academice legate de economia internațională, afaceri și politica globală, cu un accent deosebit pe diplomația culturală și aplicarea sa istorică și contemporană în sectorul public, sectorul privat și societatea civilă. Gradul pregătește studenții pentru o carieră în diverse domenii, cum ar fi domeniul relațiilor internaționale, umaniste, afaceri, sectorul financiar, politică și cultură, cu un accent special pe instituțiile diplomatice culturale și aplicarea diplomației culturale în cadrul organizațiilor străine politică și economie internațională. Programul abordează aspecte internaționale contemporane, cu seminarii și prelegeri la clasă, precum și cu programe educaționale... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

MA, Facultatea Relații și diplomație culturală internațională este un program de 3 semestre oferit de Universitatea Furtwangen (HFU), în parteneriat cu Academia pentru Di ... [+]

Programul MA scurt Track în Relații Internaționale și Diplomație Culturală

Gradul este oferit de oferit de Universitatea Furtwangen (HFU), Germania, în parteneriat cu Academia pentru Diplomație Culturală

MA, Facultatea Relații și diplomație culturală internațională este un program de 3 semestre oferit de Universitatea Furtwangen (HFU), în parteneriat cu Academia pentru Diplomație Culturală.

Programul oferă o fundație în Relații Internaționale și Diplomație Culturală, folosind o abordare studiu istoric și de caz în cadrul teoriei relațiilor internaționale și științe politice. Gradul se concentrează pe mai multe discipline academice referitoare la Relații Internaționale, Global politica și guvernarea globală, cu un accent special pe diplomația culturală și aplicarea ei istoric și contemporan în sectorul public, sectorul privat și societatea civilă. Programul abordează probleme internaționale contemporane, cu seminarii de clasă și conferințe, precum și evenimente educationale si culturale, conferințe, cursuri de formare profesională, excursii, vizite și întâlniri cu oficiali străini, care sunt încorporate în continuare în curriculum. Elevii vor întâlni cu experții care lucrează în cadrul organizațiilor internaționale, ambasade și instituții academice, și va angaja cu specialiști în domeniile relațiilor internaționale, Global Governance, comunicare, politica, drepturile omului, cultura, construirea păcii, diplomația multilaterală, rezolvarea conflictelor, și Dezvoltare.... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cultural Diplomacy Studies - The Center for Cultural Diplomacy