Citește Descrierea Oficială

Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad este o instituție de învățământ superior de stat continuă tradiția învățământului universitar din zona Arad, care a început cu:

Institutul de Teologie (1822), Medicină Facultatea de Zootehnie și Veterinară (1947), Institutul de Inginerie (1972).

Universitatea "Aurel Vlaicu" sa dezvoltat, an după an, noi specializări, cu noi facultăți, care îndeplinesc condițiile standardelor de calitate. Anul universitar 2010/2011 marchează înființarea Facultății de Design și specializările: psihologie, informatică, economie, marketing și modă și design vestimentar. Astfel, la începutul anului universitar UAV: ​​licență de 38 de specialități, 27 de programe de master, domeniul IOSUD (Instituție studii de organizare de doctorat) în filologie, 12 departamente.

O dimensiune fundamentală a învățământului superior este cercetarea științifică. În anul universitar 2008-2009 cercetarea științifică a accelerat în comparație cu anii anteriori. Se poate sublinia faptul că în anul 2008 UAV a prezentat în 9 proiecte de cercetare și 7 proiecte de cercetare naționale. Dintre acestea, 8 proiecte internaționale și 5 proiecte internaționale au câștigat.

Scurtă descriere a Universității Aurel Vlaicu din Arad

Tip: State University / acreditate A stabilit: 1972 (institut) / 1990 (universitate) Rector: Prof. Dr. Ramona Lile Numărul total de elevi: 8599 Numărul de cadre didactice: 225 Număr de facultăți: 9 (cu 44 specializări de licență, 24 programe de master și 2 domenii de doctorat); Număr de departamente: 19 Număr de institute: 4 Zona Etaj de învățământ: 47 903 m2

Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad este o comunitate academică distinctă care funcționează în conformitate cu prevederile Constituției românești, a legilor și reglementărilor aplicate sistemului educațional. UAV urmează și promovează convențiile europene privind învățământul superior. Universitatea beneficiază de un personal academic de înaltă calificare și dotări de înaltă calitate, pentru activități didactice și științifice. Universitatea este structurată în prezent în 9 facultăți și 12 departamente, care au mai mult de 15394 de studenți; 477 de cadre didactice, peste 45.516 m2 de spații de învățământ, curs și seminar sali, laboratoare computerizate cu tehnologie de ultimă generație. Academic Curricula, pentru toate facultățile sunt conectate cu un sistem de credite europene de transfer (ECTS) din 1999, astfel încât diplomele precum și perioadele de studiu pot fi recunoscute în întreaga UE. Prin / Programul Erasmus LLP studenții pot participa, pentru o perioadă de timp, cursurile de altă universitate din țara noastră sau în străinătate. Universitatea garantează recunoașterea academică completă pentru toți studenții Erasmus care iau parte la programul de mobilitate.

De cercetare de la Universitatea Aurel Vlaicu (AVU)

În AVU Arad există un număr de domenii de cercetare cu rezultate deosebite și recunoașterea internațională excelentă a oamenilor de știință implicați. Acest aspect se datorează faptului că o atenție deosebită a fost acordată dezvoltării infrastructurii de înaltă performanță, pe de o parte, iar managementul este orientat spre planificarea de top teme de cercetare științifică, identificarea potențialului studenților în cercetare și atragerea cercetătorilor români din diaspora, pe de alte.

În același timp, o atenție deosebită este acordată adaptării managementului universitar spre un suport activ al cercetării fundamentale, precum și cercetarea cu aplicații directe în industrie și domeniul economic. Pentru a sprijini cercetarea, AVU a întărit relațiile internaționale și a intensificat cooperarea și parteneriatele de cercetare la nivel național și internațional și, de asemenea. Prin toate aceste acțiuni a fost atins o creștere a vizibilității internaționale universitare, activarea procesului de mobilitate academică și atragerea de fonduri prin proiecte în parteneriat cu universități de renume din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia, cota numărului de publicații, articole de cercetare în mare reviste clasate de peste 3 ori față de anii precedenți, cărți, multiplicarea numărului de brevete, organizarea unui număr mai mare de evenimente științifice relevante la nivel internațional.

Ca o consecință a acțiunilor de sprijin conjugate pentru stimularea cercetării, începând cu anul 2008, activitatea de cercetare științifică a înregistrat o intensificare fără precedent. În anul 2008, AVU a avut succes în cadrul competițiilor naționale și internaționale de grant, obținând 8 internaționale și 5 proiecte naționale, suma totală de bani ajungând la 2.027.202 lei pentru proiecte nationale si 52.350 RON pentru proiecte internaționale. În prezent, AVU desfășoară pe un număr de 6 proiecte internaționale și 5 proiecte naționale.

Demn de remarcat faptul de a fi menționate sunt: ​​a) proiectul de cercetare finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Cadru al 7-lea, intitulat "nanobiodevices bazate pe folați pentru diagnostic / terapie integrată, care vizează bolile inflamatorii cronice - NANOFOL", în care Universitatea Aurel Vlaicu din Arad este un partener într-un consorțiu de 13 universități și institute de mare prestigiu; b) proiectul POSCCE co-finanțat de UE intitulat "resurse liberiene plante-strategice pentru economia regenerabile europeană" într-o valoare de 2 mil. Euro, care a început dezvoltarea unei cercetări ample de relevanță internațională în domeniul industriei textile; c) proiect Marie Curie UE în domeniul spectrometrie de masă biologică, care va fi facilitator de colaborare și know-how-ul de schimb între AVU și laboratoare renumite din Europa și Statele Unite ale Americii.

În ceea ce privește vizibilitatea internațională, precum și diseminarea rezultatelor științifice în anul 2010 au fost publicate: 26 articole indexate ISI cu un factor cumulativ de 61,487, 5 articole indexate în baze de date internaționale, 95 de lucrări în prestigioase ISI-proceduri de conferințe internaționale, 60 de articole publicat în categoria B + CNCSIS, 20 de articole din categoria B CNCSIS, 75 de cărți reprezentând 16616 de pagini publicate la edituri naționale, cum ar fi prestigioasa editura Academiei Române, edituri recunoscute de CNCSIS, 8 cărți (1191 pagini) au fost de asemenea publicate la proeminent S-au obținut case internaționale de editare și 2 brevete / produse cu drepturi intelectuale. In acest fel, universitatea apare acum ca o instituție puternică de vizibilitate internațională ridicată la nivel academic și științific, precum și un partener de încredere la nivel național și internațional, aspect confirmat, de asemenea, prin seria de noi colaborari si parteneriate initiat anul trecut.

O consecință și dovada reputației internaționale AVU a fost organizarea a trei ediții ale simpozionului internațional de cercetare și educație în inovație eră "și două ediții ale Conferinței Internaționale a Societății Române de Spectrometrie de masa (RSMS). În 2010, simpozionul internațional de cercetare și educație în inovație eră ", împărțit în 8 sesiuni științifice diferite au participat profesori și oameni de știință din numeroase țări europene, cum ar fi: Belgia, Germania, Italia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ungaria și Moldova. Cea de a doua Conferință RSMS, a avut loc în 2010, au participat oameni de stiinta distins in domeniul de spectrometrie de masă din 15 țări din Europa și Statele Unite ale Americii.

În prezent, AVU deține președinția Societății Române de Spectrometrie de masa fiind implicat în numeroase proiecte în domeniul spectrometrie de masă, prin laboratoarele sale si Centrul de Cercetare in Spectrometrie de masa de vizibilitate internațională ridicată. Centrul este reprezentat de 10 oameni de știință. In ultimii 4 ani, Centrul a câștigat 2 proiecte internaționale și 4 granturi naționale, publicat peste 30 de articole în reviste ISI-citate de factori de impact între 2 și 6, editat o carte spectrometria de masă în Life Safety la Springer Verlag, Germania, a avut aproximativ 70 de contribuții (în plen, a invitat, a contribuit prezentări orale sau postere) la conferințe internaționale organizate în Germania, Austria, Franța, Elveția, Italia, Norvegia, Rusia, Slovenia, Croația, Statele Unite ale Americii, Israel și a câștigat 4 premii internaționale.

Activitatea de cercetare a AVU tehnologice și de afaceri Incubator este, de asemenea, foarte apreciat la nivel național și internațional. Astfel, Incubatorul este un membru al Consiliului Asociației Române pentru Transfer Tehnologic - ARoTT, o organizație profesională a unităților specializate pe inovare, transfer tehnologic, non-guvernamentale și non-profit. Recent, în cadrul Expoziției Internaționale a avut loc la București, directorul UAV - IT Incubator a fost ales ca unul dintre cele trei regionale ale vicepreședinților AroTT.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Aurel Vlaicu University

Un absolvent de Master în analiză economică, Evaluarea activelor și de afaceri, cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activel ... [+]

Absolvent al Master în analiză economică, Evaluarea activelor și afaceri, Cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activelor și întreprinderilor, câștigurile teoretice și metodologice cunoașterea din miezul disciplinei de evaluare, cunoaștere și abilități practice în întreprindere de diagnoza. Obiectivelor specifice cuprind dezvoltarea capacităților elevilor de a aplica metode moderne de evaluare a diagnostica și recunoscute de standardele naționale și internaționale de evaluare, axat pe utilitatea lor în analiza firmei și managementul bazat pe valoare. Selectarea de la diferite cursuri opționale, împreună cu studii de caz adecvate, studentul are posibilitatea de a se concentra asupra unui subiect mai îngust de interes și de a face uz de metode și mijloace în diverse domenii de aplicare. ... [-]

România Arad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aurel Vlaicu University

Programul de studiu are drept scop de a preda elevilor conceptele de bază, care apar într-o gamă largă de probleme tehnice, științifice, precum și didactice și ilustrează ... [+]

Programul de studiu are drept scop de a preda elevilor conceptele de bază, care apar într-o gamă largă de probleme tehnice, științifice, precum și didactice și ilustrează modul în care acestea pot fi aplicate într-un context de cercetare. Accentul este pus pe competențe generice, care sunt transferabile între discipline, astfel încât acesta consits un fundament pentru oricine în speranța de a avansa abilitățile lor științifice de modelare și mai mult.

Acest program de studiu va permite studenților să experimenteze emoția de a obține soluții la problemele fizice si a altor complexe.

Elevii vor consolida inițial cunoștințele matematice și de a formula conceptele de bază ale modelării înainte de a trece la studii de caz în care au fost dezvoltate modele pentru probleme specifice motivate de exemplu, considerente industriale, biologice sau de mediu sau chiar didactice, prividing un amestec unic de metode analitice și de calcul cu aplicatii la frontierele de cercetare. ... [-]

România Arad
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză