Citește Descrierea Oficială

Math & Computer Programe de știință de la Universitatea Charles Ce oferim? Programe de înaltă calitate, de master la prețuri accesibile de trei ani de licență și de doi ani predate în limba engleză, la una dintre cele mai vechi și cele mai apreciate universități din Europa, într-una dintre cele mai frumoase orase din lume, capitala unei țări moderne și avansate tehnologic . Programele au fost oferite studenților cehi de ani de zile, cu mare succes. Acum, ei sunt deschise pentru studenții internaționali, de asemenea.

Pe cine căutăm? Motivați, tineri harnici și talentați din întreaga lume, care îndrăznesc să gândească și să aibă un interes în informatică și matematică.

Curriculum Programul de licență masterat în Informatică De licență de program de studiu Generale Informatică este destinat pentru studenții care ar dori să învețe bazele de durată ale informaticii și pentru a deveni expert în metode și abordări sale. O bază teoretică solid construit este de nepretuit pentru lucrul cu aplicații și dezvoltare de software, și este o necesitate pentru continuarea studiilor și de cercetare în informatică. Programul de studiu de licență durează, de obicei, de trei ani și se încheie cu un examen final de stat, după finalizarea cu succes a care studentul se acordă titlul de licență. Gradul acordat este acreditat de Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Republica Cehă și este recunoscută pe plan internațional. Limba de predare este engleza.

Programe de studii de master În cadrul programelor de masterat noastre, elevilor li se dă o privire de ansamblu a domeniului lor, ajutându-i să gândească independent, să se facă distincția între probleme importante și marginale, precum și pentru a se adapta rapid la noi tehnologii. Accentul este pus pe înțelegerea principiilor de bază ale cum și de ce funcționează lucrurile și cu privire la aplicarea acestor principii în tehnologii moderne. Puternică bază teoretică a programului de studii de masterat oferă absolvenților noștri un avantaj competitiv într-o lume dinamică evoluție în care tehnologiile de azi sunt de multe ori depășite mâine.

Studii iau, de obicei doi ani și să termin cu un examen final de stat și apărarea tezei de masterat. După finalizarea cu succes studentul se acordă titlul de Master of Science.

Admitere Cerințe de intrare de licență Pentru a aplica pentru Bachelor of program de Informatică livrat în limba engleză trebuie să vă

deține sau sa fie lucrează la o școală Leaving Certificate (Diploma) sau echivalentul acesteia; în cazurile prevăzute de lege, o certificare de echivalență de educație trebuie să însoțească cererea; să îndeplinească cerințele raționament, și furniza dovezi suficiente de Limba engleză Proficiency.

Master Cerințe de intrare Pentru a aplica pentru un program de master livrat în limba engleză trebuie să vă

deține sau sa fie lucrează la o diplomă de licență sau diplomă de master și să ofere o copie legalizată a acestuia; în cazurile prevăzute de lege, o certificare de echivalență de educație trebuie să însoțească cererea, au pregătire academică suficientă în domeniile relevante (a se vedea mai jos pentru detalii); acest lucru poate fi demonstrat prin care trece examenul de admitere de specialitate în luna iunie 2015, în Praga, care este organizat de Facultatea de Matematică și Fizică, sau prin furnizarea de transcrieri (înregistrări academice) ale educației anterioare (de preferință însoțită de programe școlare a cursurilor completate); studenții promițătoare care nu au acest context, pot fi admise cu mențiunea că acestea completeze lipsă cursurile de licență, Trebuie comanda suficient de limba engleză; acest lucru poate fi demonstrat prin furnizarea de rezultatele intr-unul din testele standardizate în engleză pe care le recunosc (a se vedea mai jos pentru detalii).

Sunteți, de asemenea, binevenit pentru a însoți cererea dumneavoastră de

o declarație de scop în care voi descrie motivele pentru aplicarea la programul propus, de studiu și, eventual, de cercetare, de asemenea, interese și planuri de carieră viitoare, scrisori de recomandare ca recent ca posibil de la profesori și angajatori, care pot comenta pe dvs. realizarile profesionale recente și calificările tale pentru urmărirea o diplomă de master în matematică sau informatică.

Există două runde de selecție în fiecare an: o rundă de iarnă cu termen limită de depunere 29 feb 2016, Și o rundă de primăvară cu Termen limită de depunere 31 mai 2016. Comitetul de evaluare va selecta cei mai buni candidați în fiecare rundă. Scopul procesului de admitere de revizuire este de a selecta de la piscina de solicitanți acele persoane care au demonstrat cel mai bine capacitatea și diligența de așteptat de studenții de la Universitatea Charles.

Taxa de cerere pentru licență și de master Programe Toți solicitanții: 20 EUR (în jur de 22 $) pentru fiecare cerere; vă rugăm să acorde acest lucru prin card de credit, urmând instrucțiunile date în aplicarea on-line.

Taxele de școlarizare pentru licență și de master Programe 140 000 CZK (5,000 EUR); studenții din UE sunt eligibile pentru o reducere de 40 la suta a costurilor de trai mediu variază de la 400-600 de euro în jur de $ 440 $ 660) pe lună, inclusiv cazarea, masa, transportul public, și activități de agrement.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Scopul programului Lingvistică computațională este de a pregăti studenții pentru cercetare în domeniul procesării limbajului natural și dezvoltarea de aplicații care să s ... [+]

Scopul programului Lingvistică computațională este de a pregăti studenții pentru cercetare în domeniul procesării limbajului natural și dezvoltarea de aplicații care să se ocupe atât de limbajul scris cât și de cel vorbit. Exemple de astfel de aplicații sunt sistemele de recuperare a informațiilor, traducerea automată, verificarea gramaticii, rezumarea textului și extragerea informațiilor, recunoașterea automată a vorbirii, controlul vocii, sistemele de dialog vorbite și sinteza discursului.

Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Condiții de admitere

Scopul procesului de evaluare a admiterilor este de a selecta din grupul de solicitanți acele persoane care au demonstrat capacitatea și diligența așteptate de la studenții Universității Charles. Pentru a aplica pentru programele noastre de informatică sau de masterat în matematică oferite în limba engleză trebuie să... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Acest Master Program se concentrează pe cunoașterea mai profundă a diferitelor discipline matematice și aspectele lor algoritmice. Studentul se poate specializa fie în Ma ... [+]

Acest program de masterat se concentrează pe cunoașterea mai profundă a diferitelor discipline matematice și aspectele lor algoritmice. Studentul se poate specializa fie în Matematică pentru Securitatea Informațiilor, fie în Geometria Calculatoarelor.

Matematica pentru securitatea informatiilor se concentreaza pe aprofundarea cunostintelor teoretice ale teoriei numerelor, teoriei probabilitatii, teoriei codurilor de corectare a erorilor, teoriei complexitatii, teoriei curbelor eliptice si algebrei computerizate aplicate unora dintre aceste subiecte. Se acordă atenție și aspectelor practice, cum ar fi securitatea internetului, standardele în criptografie și aspectele juridice ale securității datelor.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Studiile de planificare a matematicii discrete și optimizarea combinatorică și a structurilor matematice în informatică oferă cunoștințe avansate în domeniile de matemati ... [+]

Studiile de planificare a matematicii discrete și optimizarea combinatorică și a structurilor matematice în informatică oferă cunoștințe avansate în domeniile de matematică aplicată și informatică. Se pune accentul pe întrebările teoretice și cele aplicate actualizate în zonă. Planurile de studiu Optimizarea și Economia matematică oferă abilități de rezolvare a problemelor tehnice și economice dificile prin utilizarea metodelor de optimizare și a metodelor adecvate din economia matematică.

Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Condiții de admitere

Scopul procesului de evaluare a admiterilor este de a selecta din grupul de solicitanți acele persoane care au demonstrat capacitatea și diligența așteptate de la studenții Universității Charles. Pentru a aplica pentru programele noastre de informatică sau de masterat în matematică oferite în limba engleză trebuie să... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Programul se concentrează pe extinderea unui fundal matematic general (geometria algebrică și topologia, geometria Riemann, algebra universală și teoria modelului) la o c ... [+]

Programul se concentrează pe extinderea unui fundal matematic general (geometria algebrică și topologia, geometria Riemann, algebra universală și teoria modelului) la o cunoaștere mai profundă în subiecte selectate de algebră, geometrie, logică și combinatorie. Scopul este de a oferi cunoștințe generale suficiente despre matematica structurală modernă și de a aduce elevii la pragul activității de cercetare independente. Se pune un accent pe subiectele predate de instructorii care au obținut recunoașterea la nivel mondial în domeniile lor de cercetare.

Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Condiții de admitere

Scopul procesului de evaluare a admiterilor este de a selecta din grupul de solicitanți acele persoane care au demonstrat capacitatea și diligența așteptate de la studenții Universității Charles. Pentru a aplica pentru programele noastre de Masterat în Informatică sau Matematică oferite în limba engleză trebuie să:... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Sucursala de studiu este formată din două specializări strâns legate, Computer Graphics și Dezvoltarea jocurilor pe calculator. Specializarea Computer Graphics oferă curs ... [+]

Ramura de studiu este formată din două specializări strâns legate, Grafică pe calculator și Dezvoltarea jocurilor pe calculator. Specializarea Computer Graphics oferă cursuri de formare într-o gamă largă de științe vizuale, inclusiv modelare geometrică, redare (sinteza imaginilor), precum și elementele de bază ale analizei imaginilor și viziunii pe calculator.

Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Condiții de admitere

Scopul procesului de evaluare a admiterilor este de a selecta din grupul de solicitanți acele persoane care au demonstrat capacitatea și diligența așteptate de la studenții Universității Charles. Pentru a aplica pentru programele noastre de Masterat în Informatică sau Matematică oferite în limba engleză trebuie să:... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Ramura de studiu Artificial Intelligence oferă o educație în domeniul cunoștințelor teoretice și aplicate pentru proiectarea sistemelor inteligente în diverse domenii, in ... [+]

Ramura de studiu Artificial Intelligence oferă o educație în domeniul cunoștințelor teoretice și aplicate pentru proiectarea sistemelor inteligente în diverse domenii, inclusiv analiza datelor, rezolvarea automată a problemelor și aplicațiile robotizate. Se pune accentul pe o înțelegere profundă a fundațiilor teoretice formale și a aplicabilității lor practice. Elevii vor dobândi cunoștințe despre proiectarea unor structuri de date eficiente; despre modelarea formală a problemelor folosind tehnici de logică matematică și teoria probabilităților; despre algoritmi (clasici și inspirați de natură) pentru rezolvarea problemelor, controlul agenților autonomi, învățarea mașinilor și extragerea de date; și despre analiza complexității metodelor computationale. Elevii vor învăța cum să aplice aceste tehnici și cum să le extindă atât la lumile abstracte (date), cât și la cele fizice (robotice) în mediile cu un singur agent și multi-agent. Ramura de studiu Artificial Intelligence poate fi studiată în trei domenii principale: agenți inteligenți, învățare în mașină și robotică.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Sucursala de studiu Software Systems pune accentul pe programarea orientată spre sistem într-unul din cele trei domenii de interes. Domeniul Programming System se concent ... [+]

Sucursala de studiu Software Systems pune accentul pe programarea orientată spre sistem într-unul din cele trei domenii de interes. Domeniul Programming System se concentrează pe codarea straturilor de bază ale unui sistem informatic (middleware, sistem de operare). În domeniul sistemelor dependente, curriculumul abordează construirea sistematică a sistemelor cu fiabilitate ridicată, cum ar fi sistemele încorporate și în timp real. Compania High Performance Computing introduce tehnici de dezvoltare a software-ului pe sisteme computerizate de înaltă performanță (sisteme paralele, sisteme distribuite, nori). Toate domeniile de focalizare acordă atenție atât instrumentelor și metodelor de programare, cât și cunoștințelor arhitecturale asociate.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Programul de analiză matematică oferă studenților cunoștințe avansate ale câmpurilor tradiționale de analiză matematică (teoria funcțiilor reale, analiza complexă, analiz ... [+]

Programul de analiză matematică oferă studenților cunoștințe avansate ale câmpurilor tradiționale de analiză matematică (teoria funcțiilor reale, analiza complexă, analiza funcțională, ecuațiile diferențiale obișnuite și parțiale). Se caracterizează printr-o profunzime de înțelegere a subiectelor individuale și accentuarea interconexiunilor lor reciproce. Cunoștințele de bază ale acestor teme la un nivel avansat sunt oferite de setul de cursuri obligatorii. Cursurile opționale aprofundează cunoștințele domeniilor selectate, în special cele legate de subiectul tezei de doctorat. Seminarii asigură contactul cu cercetarea matematică contemporană. Analiza matematică are relații strânse cu alte discipline matematice, cum ar fi teoria probabilităților, analiza numerică și modelarea matematică. Elevii se familiarizează cu aceste relații în unele dintre cursurile elective.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Scopul programului de studiu Teoretic Computer Science este de a pregăti absolvenți cu un background profund și suficient de vast în domeniul informaticii care se bazează ... [+]

Scopul programului de studiu Teoretic Computer Science este de a pregăti absolvenți cu un background profund și suficient de vast în domeniul informaticii care se bazează pe stăpânirea fundațiilor sale teoretice. Aceste fundații sunt extinse prin cursuri de specialitate, oferind absolvenților o imagine de ansamblu bună a domeniilor de informatică, cum ar fi complexitatea și calculele, proiectarea și analiza algoritmilor și inteligența artificială. Această cunoaștere teoretică profundă permite absolvenților să absoarbă mai repede noi descoperiri în domeniile în curs de dezvoltare ale științei informaticii și să contribuie activ la avansarea celor mai avansate tehnologii.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Acest program oferă educație teoretică și aplicată în matematică financiară și de asigurare. Un fundal matematic solid oferă fundamentele pentru dezvoltarea disciplinelor ... [+]

Acest program oferă educație teoretică și aplicată în matematică financiară și de asigurare. Un fundal matematic solid oferă fundamentele pentru dezvoltarea disciplinelor de modelare matematică în industria asigurărilor și bancară și în alte domenii financiare. Absolventul este capabil să dezvolte produse financiare și de asigurare și să își analizeze rentabilitatea și riscul.

Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Condiții de admitere

Scopul procesului de evaluare a admiterilor este de a selecta din grupul de solicitanți acele persoane care au demonstrat capacitatea și diligența așteptate de la studenții Universității Charles. Pentru a aplica pentru programele noastre de Masterat în Informatică sau Matematică oferite în limba engleză trebuie să:... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Acest program se concentrează pe proiectarea, analiza, algoritmizarea și implementarea metodelor de procesare computerizată a modelelor matematice. Aceasta reprezintă o t ... [+]

Acest program se concentrează pe proiectarea, analiza, algoritmizarea și implementarea metodelor de procesare computerizată a modelelor matematice. Aceasta reprezintă o tranziție de la matematică teoretică la obținerea unor rezultate practic utile. Se pune accentul pe utilizarea creativă a tehnologiei informației și pe producția aplicațiilor de programare.

O parte integrantă a programului este verificarea metodelor folosite. Studenții vor studia metode moderne pentru rezolvarea ecuațiilor diferențiale parțiale, metoda elementului finit, analiza funcțională liniară și neliniară și metodele de calcul al matricelor. Ei vor alege cursuri elective în funcție de tema tezei de masterat. Pot să se specializeze în matematică industrială, analiză numerică sau calcule matriceale.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Modelarea matematică este un domeniu interdisciplinar care leagă analiza matematică, matematica numerică și fizica. Curriculum-ul este conceput pentru a oferi cunoștințe ... [+]

Modelarea matematică este un domeniu interdisciplinar care leagă analiza matematică, matematica numerică și fizica. Curriculum-ul este conceput pentru a oferi cunoștințe de bază excelente în toate aceste discipline și pentru a permite o largă flexibilitate a cunoștințelor prin studierea literaturii de specialitate atunci când apare necesitatea. Toți elevii iau cursuri obligatorii în mecanica continuă, ecuații diferențiale parțiale și matematică numerică.

Elevii dobândesc abilitatea de a proiecta modele matematice ale fenomenelor naturale (în special legate de mecanica continuă și termodinamică), de a le analiza și de a efectua simulări numerice. După trecerea la clasele obligatorii, elevii se implică mai mult în aspectele fizice ale modelației matematice (modelul de proiectare), cu analiza matematică a ecuațiilor diferențiale parțiale sau cu metodele de calcul al modelelor matematice. Înțelegerea tuturor nivelurilor de modelare matematică (model, analiză, simulare) permite studenților să utilizeze rezultate moderne din toate domeniile relevante pentru a aborda problemele din fizică, tehnologie, biologie și medicină, depășind domeniul fiecărui domeniu.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Programul este destinat studenților care doresc să obțină cunoștințe teoretice și practice despre matematica evenimentelor aleatoare. Se caracterizează în primul rând pri ... [+]

Programul este destinat studenților care doresc să obțină cunoștințe teoretice și practice despre matematica evenimentelor aleatoare. Se caracterizează în primul rând printr-un echilibru între teoria matematică riguroasă, profunzimea înțelegerii în diferite domenii ale subiectului (probabilitate, statistică, econometrie) și aplicații în diverse domenii. Elevii vor obține o experiență generală prin luarea de cursuri obligatorii în materie de probabilitate, optimizare, modelare statistică și procese aleatorii.

Ei continuă să urmeze cursuri elective pentru a-și extinde competențele și pentru a alege o specializare pe care ar dori să o studieze mai profund. În cadrul seminariilor, aceștia învață să lucreze independent și să colaboreze pe proiecte complexe. Un mare accent se pune pe dezvoltarea gândirii analitice independente. Probabilitatea, statisticile și econometria au o relație strânsă cu alte discipline matematice (analiză matematică, matematică numerică, matematică discretă). Aplicațiile sunt inspirate de probleme reale din economie, medicină, tehnologie, științe naturale, fizică și informatică.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Sucursala de studiu Software și Data Engineering are ca scop expertiza în analiza, proiectarea și dezvoltarea de soluții și sisteme complexe de software orientate spre pr ... [+]

Sucursala de studiu Software și Data Engineering are ca scop expertiza în analiza, proiectarea și dezvoltarea de soluții și sisteme complexe de software orientate spre prelucrarea datelor. Portofoliul de cursuri furnizat în studiu acoperă o serie de platforme tehnologice, de la clasic, bazate pe web la soluții moderne și soluții distribuite. Obligatoriu ca parte a cursului este de a lucra la un proiect software mare unde studenții aplică nu numai cunoștințe teoretice și abilități tehnice, dar și abilități de lucru în echipă.

Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Condiții de admitere

Scopul procesului de evaluare a admiterilor este de a selecta din grupul de solicitanți acele persoane care au demonstrat capacitatea și diligența așteptate de la studenții Universității Charles. Pentru a aplica pentru programele noastre de Masterat în Informatică sau Matematică oferite în limba engleză trebuie să:... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Testimonials