Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Math & Computer Programe de știință de la Universitatea Charles Ce oferim? Programe de înaltă calitate, de master la prețuri accesibile de trei ani de licență și de doi ani predate în limba engleză, la una dintre cele mai vechi și cele mai apreciate universități din Europa, într-una dintre cele mai frumoase orase din lume, capitala unei țări moderne și avansate tehnologic . Programele au fost oferite studenților cehi de ani de zile, cu mare succes. Acum, ei sunt deschise pentru studenții internaționali, de asemenea.

Pe cine căutăm? Motivați, tineri harnici și talentați din întreaga lume, care îndrăznesc să gândească și să aibă un interes în informatică și matematică.

Curriculum Programul de licență masterat în Informatică De licență de program de studiu Generale Informatică este destinat pentru studenții care ar dori să învețe bazele de durată ale informaticii și pentru a deveni expert în metode și abordări sale. O bază teoretică solid construit este de nepretuit pentru lucrul cu aplicații și dezvoltare de software, și este o necesitate pentru continuarea studiilor și de cercetare în informatică. Programul de studiu de licență durează, de obicei, de trei ani și se încheie cu un examen final de stat, după finalizarea cu succes a care studentul se acordă titlul de licență. Gradul acordat este acreditat de Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Republica Cehă și este recunoscută pe plan internațional. Limba de predare este engleza.

Programe de studii de master În cadrul programelor de masterat noastre, elevilor li se dă o privire de ansamblu a domeniului lor, ajutându-i să gândească independent, să se facă distincția între probleme importante și marginale, precum și pentru a se adapta rapid la noi tehnologii. Accentul este pus pe înțelegerea principiilor de bază ale cum și de ce funcționează lucrurile și cu privire la aplicarea acestor principii în tehnologii moderne. Puternică bază teoretică a programului de studii de masterat oferă absolvenților noștri un avantaj competitiv într-o lume dinamică evoluție în care tehnologiile de azi sunt de multe ori depășite mâine.

Studii iau, de obicei doi ani și să termin cu un examen final de stat și apărarea tezei de masterat. După finalizarea cu succes studentul se acordă titlul de Master of Science.

Admitere Cerințe de intrare de licență Pentru a aplica pentru Bachelor of program de Informatică livrat în limba engleză trebuie să vă

deține sau sa fie lucrează la o școală Leaving Certificate (Diploma) sau echivalentul acesteia; în cazurile prevăzute de lege, o certificare de echivalență de educație trebuie să însoțească cererea; să îndeplinească cerințele raționament, și furniza dovezi suficiente de Limba engleză Proficiency.

Master Cerințe de intrare Pentru a aplica pentru un program de master livrat în limba engleză trebuie să vă

deține sau sa fie lucrează la o diplomă de licență sau diplomă de master și să ofere o copie legalizată a acestuia; în cazurile prevăzute de lege, o certificare de echivalență de educație trebuie să însoțească cererea, au pregătire academică suficientă în domeniile relevante (a se vedea mai jos pentru detalii); acest lucru poate fi demonstrat prin care trece examenul de admitere de specialitate în luna iunie 2015, în Praga, care este organizat de Facultatea de Matematică și Fizică, sau prin furnizarea de transcrieri (înregistrări academice) ale educației anterioare (de preferință însoțită de programe școlare a cursurilor completate); studenții promițătoare care nu au acest context, pot fi admise cu mențiunea că acestea completeze lipsă cursurile de licență, Trebuie comanda suficient de limba engleză; acest lucru poate fi demonstrat prin furnizarea de rezultatele intr-unul din testele standardizate în engleză pe care le recunosc (a se vedea mai jos pentru detalii).

Sunteți, de asemenea, binevenit pentru a însoți cererea dumneavoastră de

o declarație de scop în care voi descrie motivele pentru aplicarea la programul propus, de studiu și, eventual, de cercetare, de asemenea, interese și planuri de carieră viitoare, scrisori de recomandare ca recent ca posibil de la profesori și angajatori, care pot comenta pe dvs. realizarile profesionale recente și calificările tale pentru urmărirea o diplomă de master în matematică sau informatică.

Există două runde de selecție în fiecare an: o rundă de iarnă cu termen limită de depunere 29 feb 2016, Și o rundă de primăvară cu Termen limită de depunere 31 mai 2016. Comitetul de evaluare va selecta cei mai buni candidați în fiecare rundă. Scopul procesului de admitere de revizuire este de a selecta de la piscina de solicitanți acele persoane care au demonstrat cel mai bine capacitatea și diligența de așteptat de studenții de la Universitatea Charles.

Taxa de cerere pentru licență și de master Programe Toți solicitanții: 20 EUR (în jur de 22 $) pentru fiecare cerere; vă rugăm să acorde acest lucru prin card de credit, urmând instrucțiunile date în aplicarea on-line.

Taxele de școlarizare pentru licență și de master Programe 140 000 CZK (5,000 EUR); studenții din UE sunt eligibile pentru o reducere de 40 la suta a costurilor de trai mediu variază de la 400-600 de euro în jur de $ 440 $ 660) pe lună, inclusiv cazarea, masa, transportul public, și activități de agrement.

Locații

Praga

Address
Charles University
Faculty of Mathematics and Physics
Ke Karlovu 3
Prague 2

121 16 Praga, Praga, Republica Cehă