VSTE The Institute of Technology and Business in České Budějovice

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institut

Există doar două institute publice din Republica Cehă, unde programele axate pe aplicabilitatea cunoștințelor, mai degrabă decât doar teorie. VŠTE este una dintre ele. Cel mai recent exemplu în acest sens este un loc de muncă împărțită între Institut și societatea JIKORD.¨

Principalul obiectiv al activităților VŠTE este punerea în aplicare a full-time și part-time studii pentru programe de masterat profesional licență și. Programele de studii profesionale sunt susținute printr-o cooperare cu antreprenori regionale. Alte priorități VŠTE se numără cercetare, punerea în aplicare a tehnologiilor inovatoare și transferul de cunoștințe în domenii care sunt actuale și cruciale cu privire la nevoile regiunile aplicate.

Sistemul de informații

VŠTE utilizează un sistem informații complete, care permite elevilor să își creeze propriile planuri de învățare și de a gestiona creditele de studiu individuale. Normele care trebuie respectate în timpul studiilor un student sunt puse în sistem ca algoritmi care apoi le ajuta să se pregătească planuri individuale de învățare. Aceasta și alte servicii furnizate prin intermediul IS MU înseamnă că, printre altele, cozile au dispărut (de exemplu, înregistrările pentru semestre ulterioare sunt acum efectuate automat de sistem, etc.), la fel ca și registrele de hârtie (cărți de înregistrare chiar de studenți au devenit redundante ), și multe activități legate de învățare și predare au fost simplificate.

Departamente

VŠTE constă acum din șase departamente. Acestea sunt: ​​Departamentul de Inginerie Mecanica, Catedra de Transport și Logistică, Departamentul de Inginerie Civilă, Departamentul de Economie și Management, Catedra de Științe ale Naturii, și Departamentul de Limbi Străine.

Relatii Externe

VŠTE instigă anual mulți studenți internaționali și programe de mobilitate angajaților. Această secțiune oferă toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la relațiile externe ale Institutului, inclusiv principii lingvistice, condițiile prealabile de admitere, precum și lista de institute străine cu care cooperează îndeaproape.

În fiecare an, mulți studenți călătorească în străinătate, ca parte a diferitelor programe de mobilitate internaționale pentru a îmbunătăți competențele lingvistice și să câștige o mulțime de experiență, care îi ajută să găsească împlinire în cariera lor profesională viitoare. Această secțiune oferă informații detaliate.

Mobilitate angajat

În fiecare an, VŠTE sprijină, de asemenea mobilitatea internațională angajat. Angajații pot alege dintr-o ofertă variată de stagii sau alte programe. Prin urmare, angajații au posibilitatea de a îmbunătăți competențele lingvistice și să dobândească experiență practică foarte valoroasă.

Cazare la VŠTE

Pentru acei studenți ai VŠTE České Budějovice al cărui loc de reședință este departe există dormitor universitate. Acesta funcționează 7 zile pe săptămână și este situat direct pe campus.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Ceh

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Domeniul Tehnologiilor Logistice

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Republica Cehă Ceske Budejovice

Logistica reprezintă o sferă semnificativă de afaceri, cerințele și impactul acesteia asupra eficienței unei companii și nivelul de trai al cetățenilor este enorm. Logistica este un instrument care poate fi folosit în mod eficient pentru a obține un avantaj competitiv și semnificația acesteia este recunoscut în întreaga lume. [+]

Logistica reprezintă o sferă semnificativă de afaceri, cerințele și impactul acesteia asupra eficienței unei companii și nivelul de trai al cetățenilor este enorm. Logistica este un instrument care poate fi folosit în mod eficient pentru a obține un avantaj competitiv și semnificația acesteia este recunoscut în întreaga lume. În acest sens, este posibil să se identifice cererile tot mai mari fiind plasate pe experți, atât în ​​Republica Cehă și peste hotare. Acest lucru este cauzat de faptul că logistica nu este importantă doar pentru sfera producției, dar pentru aproape toate companiile și organizațiile.

Specializarea: Logistica transportului.

Condiții de procedură admitere pentru programele de studii de master Dispoziții generale ... [-]

Videoclipuri

VŠTE The Institute of Technology and Business in České Budějovice

VŠTE The Institute of Technology and Business in České Budějovice