Citește Descrierea Oficială

Descoperiti Universitatea din Hradec Králové UNIVERSITATEA DIN Hradec Králové Faceți cunoștință cu mediul dinamic și tineresc al Universității din Hradec Králové - o instituție înființată în anul 1959, care a purtat numele prezent din anul 2000. În prezent, Alma Mater a mai mult de 7300 de studenți, Universitatea din Hradec Králové oferă învățământ terțiar de înaltă calitate, într-un domeniu larg de domenii de studiu, care cuprind Științe sociale, umaniste, Științe ale Educației, Științe naturale, Economie și Studii de tehnologia informației. Numărul mare de cereri depuse la Universitatea fiecare an demonstreaza cererea mare pentru studiile de la Universitatea, și confirmă numele său excelent. Universitatea din Hradec Králové este o instituție vibrantă, iar dezvoltarea sa constantă se reflectă atât în ​​activitățile academice și de construcții: noi facultăți și institute sunt stabilite, noi programe de studiu sunt acreditate, iar construcția campusului universitar este în curs de desfășurare neîncetate. Campusul Universității este convenabil situat în centrul orașului, la câțiva pași de alte clădiri universitare, educațional și Biblioteca Științifică, și orașul vechi.

Absolvenți. Universitatea din Hradec Králové pregătește specialiști calificați care reușesc pe piața locală a muncii, precum și în străinătate. În 2010, Universitatea a primit Diploma Supliment Label, un certificat eliberat de către Comisia Europeană confirmă că Universitatea îndeplinește toate standardele de instituțiile europene de învățământ terțiar. Documentul este dat în mod automat tuturor absolvenților, și garantează recunoașterea la nivel mondial a diplomei de la Universitatea din Hradec Králové.

Universitatea este format din cinci părți: Facultatea de Educație, Facultatea de Informatica si Management, Facultatea de Filosofie, Facultatea de Științe și Institutul de Asistență Socială.

FACULTATEA DE INFORMATICĂ ȘI MANAGEMENTUL

University of Hradec Králové Facultatea de Informatica si Managementul Facultatea de Informatica si Management a fost infiintata in anul 1993, iar de atunci a devenit o instituție căutată datorită personalului său de experți academic, dezvoltarea dinamică și atractivă oferta de programe de studii în domeniul informaticii și a managementului. Facultatea are o infrastructura foarte modern - constructie noua, acces rapid la Internet, laboratoare de informatica cu cele mai recente instrumente software accesibile nu numai în laborator, dar de oriunde, prin intermediul clase virtuale. Toate materialele de studiu sunt disponibile on-line pentru studenții într-un sistem profesional de management al învățării. În ceea ce privește e-learning și de cercetare aferente, Facultatea de Informatica si Managementul clasează printre cele mai bune facultăți din Republica Cehă. Facultatea subliniază importanța schimbului internațional de studenți și cadre didactice, și cooperează în mod activ cu multe instituții academice din străinătate. Cei mai mulți studenți petrec astfel cel puțin un semestru de studii în străinătate, la una din universitățile partenere. Programele de studii au fost inovat în mod substanțial în anul universitar 2012/13, în strânsă cooperare cu companii de IT și în ceea ce privește standardele internaționale de curriculum IT.

INFORMATII UTILE Anul universitar este organizat în 2 semestre. Semestrul de iarnă începe de obicei de-a treia săptămână din septembrie și se termină în decembrie; semestrul de vară începe în luna februarie și se termină în luna iulie. Semestrul este întotdeauna urmat de o perioada de 6 saptamani de examene.

Universitatea noastră a stabilit foarte bine Sistemul de prieteni. Misiunea ESN Sistemul de prieteni HK este de a ajuta cu integrarea Erasmus și alți studenți străini în mediul local.

Studenții de la Universitatea din Hradec Králové sunt furnizate cu cazare la Palachova de dormitor universitar.

(Cetățeni non UE) VISA: Cetățenii străini care sunt supuși obligativității vizei sunt obligate să solicite o viză înainte de intrarea lor în Republica Cehă la ambasada cehă autorizat. Visa, nu este necesară pentru cetățenii UE. Aceasta poate dura 2 luni pentru a obține o viză, deci nu uitați să se aplice la timp!

Un permis de ședere în scopul de a studia este obligatorie pentru toți studenții străini care stau aici pentru mai mult de 90 de zile. țările din afara UE: Este obligatoriu pentru studenții din țările din afara UE să aibă un permis de ședere / viză înainte de a veni în Republica Cehă - nu contează cât timp vor studia aici. Studenții trebuie să se aplice pentru un permis de ședere temporară la ambasada cehă, misiunea diplomatică sau consulară la domiciliu sau în cea mai apropiată țară. Birourile internaționale la facultățile respective furnizează asistență pentru studenții străini de intrare.

DE CE STUDIUL ÎN REPUBLICA CEHĂ?

  1. Pentru că oferă educație gratuită la universități publice! Educația în Republica Cehă are un avantaj semnificativ - acesta poate fi în mod gratuit, pentru cei care doresc pentru a obține o diplomă de la Universitatea din Cehia, adică pentru cei care studiază în limba cehă.

  2. Din cauza de înaltă calitate a educației. Astăzi, diplomele din universitățile cehe sunt foarte apreciate în întreaga lume, alături de limba engleză și americană, și sunt recunoscute în fiecare țară a Uniunii Europene.

  3. Datorită capacității de a călători în întreaga Uniune Europeană. Republica Cehă este membră a Uniunii Europene, iar în 2007 a intrat în spațiul Schengen, care le permite elevilor să se deplaseze în jurul valorii fără viză în toate țările din Acordul Schengen.

  4. Din cauza perspectiva unei cariere de succes! studenții străini după absolvire pot obține un loc de muncă în Cehia sau public european, precum și în instituțiile și companiile private în mod egal ca și cetățenii cehi.

  5. Din cauza de înaltă calitate a vieții europene și prețuri scăzute. Din cauza deschiderii sale politice și economice, Republica Cehă astăzi este una dintre cele mai dezvoltate tari ale Europei Centrale. Condiții de viață standard, sunt comparabile cu Europa de Vest, dar prețurile produselor alimentare, cazare si bunuri sunt mult mai mici.

  6. adaptarea rapidă a studenților noștri în mediul ceh. În prezent Republica Cehă este o țară multiculturală și deschisă, în care majoritatea cetățenilor poate vorbi cel puțin limba engleză.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management

Programul de studii de Master in Informatica Aplicata este un program de studiu de doi ani de urmarire a studiilor de licență în informatică aplicată sau alte domenii apr ... [+]

Master în Informatică Aplicată

Programul de studii de Master in Informatica Aplicata este un program de studiu de doi ani de urmarire a studiilor de licență în informatică aplicată sau alte domenii apropiate de studii. Acesta combină subiecte din domeniile de bază ale Computing și domenii conexe, Sisteme Informatice și Inginerie Software, procesare de imagine precum și tehnologii de comunicare. Abilitățile necesare în domeniul proiectării și construirii tehnologiilor sigure sisteme informatice, informații și cunoștințe, precum și metode de colectare, structurare și evaluarea cantităților mari de date vor fi dezvoltate. Opțiunile de unele de fundal în disciplinele de psihologie managerială și economie sunt oferite ca cursuri opționale pentru studenți, de asemenea.... [-]

Republica Cehă Hradec Kralove
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management

Programul de studii de masterat în managementul informației dezvoltă abilitățile necesare în domeniul tehnologiilor de gestionare a științei, informații și cunoștințe, pr ... [+]

Masterat în managementul informației

Programul de studii de masterat în managementul informației dezvoltă abilitățile necesare în domeniul tehnologiilor de gestionare a științei, informații și cunoștințe, precum și în metodele de colectare, structurarea și evaluarea cantităților mari de date. Acesta prevede, de asemenea, un fundal puternic în disciplinele asociate psihologiei manageriale și de economie.

Absolvenții sunt capabili să analizeze și proiectarea sistemelor informatice și de a gestiona implementarea sistemelor. Ei sunt capabili de a rezolva sarcinile dificile în date și de gestionare a cunoștințelor

Durata programului: 2 ani solicitanții ... [-]
Republica Cehă Hradec Kralove
Septembrie 2019
La zi
2 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
University of Hradec Králové - Faculty of Informatics and Management
Hradecká 1249/6
(building J)

Hradec Kralove, Hradec Králové Region, 50003 CZ