Citește Descrierea Oficială

Școala de Administrare a Afacerilor (SU SBA) situată în Karvina este istoric cea mai veche parte a Universității din Silezia. Clădirea modernă a școlii oferă o atmosferă plăcută studenților săi. Facultatea are un total de aproximativ 2 000 de studenți înscriși (200 dintre ei din străinătate) și 80 de cadre didactice. Școala este orientată spre educarea experților în domeniile economic, financiar, social, administrativ, precum și în domeniul studiilor de calculator.

Universitate

Universitatea Silesiană este una dintre cele mai tinere universități din Republica Cehă, înființată în 1991. În prezent, Universitatea Silesiană din Opava are trei facultăți "Facultatea de Filosofie și Știință din Opava, Școala de Administrare a Afacerilor din KarvinĂ, Politici în Opava "și Institutul de Matematică din Opava. La campusul universității din Silezia, viitorii specialiști academici se pregătesc pentru viața profesională sau științifică în domeniile economiei, finanțelor, marketingului, istoriei, fizicii, matematicii, literaturii, limbii, gastronomiei, sănătății, multimedia și artei. Facultățile oferă mai multe duzini de programe de licență, masterat și doctorat, care respectă toate standardele Sistemului european de transfer și acumulare de credite (ECTS). Predarea este susținută de o rețea de experți profesioniști și profesori invitați.

Facultate

Școala de Administrare a Afacerilor din Karviná (SU SBA) este una dintre facultățile Universității din Silezia din Opava, Republica Cehă. Spațiile și facilitățile moderne ale SU SU oferă o atmosferă plăcută pentru toți cei 2.000 de studenți și 80 de membri ai facultății. SU SU oferă programe de licență de 3 ani, programe de 2 ani de masterat și un program de doctorat de 4 ani. Studiile majore includ Economia de Afaceri și Management, Bancare, Management Social, Economie și Administrație Publică, Contabilitate și Impozite, Management Hotel și Turism și Informatică Managerială. Pentru a oferi cele mai bune condiții studenților, SU SBA se concentrează pe cercetare și știință, cooperarea cu companii și internaționalizarea. Orașul Karvina este cu 60.000 de locuitori un loc plăcut pentru a vă bucura de timpul acordat. Se află în imediata vecinătate a celui de-al treilea oraș ca mărime din țara Ostrava, aproape de granițele poloneze și slovace, precum și de stațiunile montane din Munții Beskydy.

Campus

Dormitor

Campusul nostru oferă cele mai bune din ambele lumi, studiind, precum și viața socială. Pentru a studia puteți beneficia de biblioteca universității noastre moderne și de numeroase cluburi de studiu. Viața dvs. socială poate fi bogată datorită multor modalități diferite de a vă întâlni cu oamenii și de a vă bucura de timpul împreună. Puteți face diverse sporturi în campusul nostru, indiferent dacă vă place să alergați, să jucați jocuri cu mingea sau să faceți o joacă în sala de sport. Avem chiar și ligi sportive pentru tipuri competitive. Ai grijă de o masă frumoasă după asta? Te-am acoperit cu propriul nostru restaurant și bar de studenți. Vreți să jucați jocuri? Vizitați camerele noastre de jocuri. Și, bineînțeles, există câteva locuri frumoase și liniștite, cu prietenii, atât în ​​interior, cât și în aer liber.

Cazare

Studenții pot închiria camerele noastre duble, care sunt complet echipate cu mobilier, conexiune la internet, pernă și pătură (lenjeria de pat sunt de asemenea disponibile și sunt schimbate în mod regulat), numai prosoapele de baie nu sunt furnizate. Fiecare două camere au baie și toaletă. Bucătăria comună este echipată cu vesela, frigider, cuptor cu microunde și aragaz. Recepția este deschisă non-stop.

Biblioteca și facilitățile pentru calculatoare

Biblioteca universitară este situată la campus și este de ultimă generație, cu zeci de mii de surse, numeroase cărți sunt digitalizate, studenții pot folosi sala de lectură, acces la internet, sala de clasă pentru calculatoare multimedia și copiatoare multifuncționale. Toate clădirile și campusul nostru sunt acoperite cu o rețea Wi-Fi gratuită. Toate clădirile noastre au, de asemenea, clase de calculatoare care pot fi folosite în mod liber de studenții noștri oricând.

SilesiaUni101

Studiu în Karvina

Un fost oraș industrial în frumoasa vale a râului Olše și în promontoriul nordic al Beskydelor. Este situat la 18 km est de Ostrava, al treilea cel mai mare oraș din Republica Cehă. O parte din granița nordică a Karvinei este și granița cu Polonia.

Chiar dacă la prima vedere nu s-ar părea așa, acest oraș industrial este, de asemenea, bogat în istorie culturală și socială. Orașul a parcurs o dezvoltare complicată și multidimensională pentru mai mult de șapte secole.

În trecut, importanța orașului a fost predeterminată de poziția sa strategică pe traseul comercial care duce din Ungaria spre zonele baltice. Acest lucru a făcut ca orașul să fie centrul comercial, economic și cultural al întregii zone locale. Descoperirea cărbunelui în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea a fost factorul care a influențat în mod semnificativ dezvoltarea viitoare a orașului. În ciuda faptului că orașul nostru aparține regiunilor cu o concentrație densă de industrie, partea comercială și turistică a fost consolidată în ultimii ani.

Împrejurimile orașului Karvina oferă o varietate de locuri pentru a vă bucura de viață, cum ar fi Beskydy și Munții Jeseniky cu păduri mari, lacuri Těrlicko și Žermanice pentru unele distracții de vară, centre comerciale în Ostrava și strada Stodolní cu peste 100 de baruri.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Silesian University - School Of Business Administration

O diplomă de master în economia și managementul afacerilor este un instrument din ce în ce mai esențial într-o economie globală. Datorită abordării sale interdisciplinare ... [+]

Maestru de Economie și Management

O diplomă de master în economia și managementul afacerilor este un instrument din ce în ce mai esențial într-o economie globală. Datorită abordării sale interdisciplinare, vă va oferi un fundal solid în economie avansată de afaceri și de management și vă va permite să vă actualizați abilitățile în tehnici de management aplicate contemporane combinate cu cunoștințe dobândite de activități antreprenoriale internaționale reprezentate de o serie de discipline cursuri de patru specializări de marketing și comerț, antreprenoriat, finanțe corporative și contabilitate și impozite, pentru o carieră în sfera afacerilor și antreprenoriatului.... [-]

Republica Cehă Karvina
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Opava School of Business Administration in Karviná
Univerzitní nám. 1934/3
Karviná

Karvina, Moravian-Silesian Region, 73340 CZ
Social Media