Silesian University - School Of Business Administration

Introducere

Citește Descrierea Oficială

School of Business Administration (SU SBA) situat în Karvina este istoric cea mai veche parte a Universității Silezia. Clădirea modernă a școlii oferă o atmosferă plăcută pentru students.The Facultatea sale are un total de aproximativ 3 200 de studenți înscriși (300 dintre ei din străinătate) și 80 de profesori. Școala este orientată spre educarea experților în domeniile economic, financiar, social, administrativ de studiu precum și studii de calculator.

UNIVERSITATE

Universitatea Silezia este una dintre cele mai tinere universități din Republica Cehă, fondată în 1991. În prezent, Universitatea Silezia din Opava are trei facultăți ", Facultatea de Filosofie și Științe în Opava, School of Business Administration în Karvina, Facultatea de Politici Publice din Opava" și Institutul de Matematică din Opava. La campusul universitar Silezia, viitori specialiști universitari se pregătesc pentru viața profesională sau științifică în domeniile economiei, finanțe, marketing, istorie, fizică, matematică, literatură, limbă, gastronomie, de îngrijire a sănătății, multimedia și artă. Facultăți oferă câteva zeci, de licență și programe de masterat de doctorat, care îndeplinesc toate standardele de credite transferabile Sistemul European de Acumulare (ECTS). De predare este susținută de o rețea de experți profesioniști și profesori care vizitează.

Facultate

School of Business Administration în Karviná (SU SBA) este una dintre facultățile Universității Silezia din Opava, Republica Cehă. premise moderne și facilități ale SU SBA oferă o atmosferă plăcută pentru toate 3.200 studenților săi și 80 de membri ai facultăților. SU SBA oferă programe de licență de 3 ani, programe de masterat de 2 ani și un doctorat de 4 ani program. Majors de studiu includ Business Economie și Management, Banci, management social, Economie și Administrație Publică, Contabilitate și Impozite, Hotel și Management Turistic și Informatica Manageriala. În scopul de a oferi cele mai bune condiții pentru studenți, SU SBA se concentrează pe cercetare și știință, cooperarea cu firme și internaționalizare. Orașul Karvina este cu 50.000 de locuitori un loc frumos să se bucure de timpul. Este într-o imediata apropiere a treilea cel mai mare oras din Ostrava țară, în apropierea granițelor slovace poloneze și, precum și stațiunile montane din Munții Beskydy.

Campus

Dormitor

campusul nostru oferă cele mai bune din ambele lumi, studiind cât și viața socială. Pentru a studia pentru a putea beneficia de biblioteca universității noastre moderne și multe cluburi de studiu. Viața ta socială poate fi mulțumită bogat în mai multe moduri diferite de a întâlni oameni și se bucură de timpul tau impreuna. Puteți face o diverse sporturi în campusul nostru, indiferent dacă vă place să fie difuzate, jucând jocuri cu mingea, sau lovind sala de sport în sus. Avem chiar și ligi sportive pentru tipuri competitive. Grija pentru o masă bună după asta? Avem te-a acoperit cu propriul nostru restaurant și bar de studenți. Ca să joace jocuri? Vizita camerele noastre de joc. Și, desigur, există unele locuri frumoase și liniștite de timp cu prietenii, atât în ​​interior cât și în exterior.

Cazare

Elevii se pot inchiria camere duble noastre, care sunt complet echipate cu mobilier, conexiune la internet, perna și pătură (lenjerie de pat sunt de asemenea disponibile și sunt schimbate în mod regulat), doar prosoape de baie nu sunt furnizate. Fiecare două camere au baie și toaletă. Bucătăria comună este echipată cu feluri de mâncare, frigider, cuptor cu microunde și aragaz. Recepția este deschisă 24/7.

Bibliotecă și Facilități pentru calculatoare

Biblioteca Universității se află în campusul și este stadiul actual al tehnicii, cu zeci de mii de surse, multe cărți sunt digitalizate, elevii pot folosi sala de lectură, acces la Internet, clasă de calculator multimedia și copiator multifuncțional. Toate clădirile și campusul noastre sunt acoperite cu rețea de acces Wi-Fi gratuit. Toate clădirile noastre au, de asemenea, săli de clasă de calculatoare, care pot fi utilizate în mod liber de către studenții noștri oricând.

SilesiaUni101

Studiu în Karvina

Fost oraș industrial în frumoasa vale a râului Olše și în promontoriu la nord de Beskydy. Este situat la 18 km la est de Ostrava, al treilea cel mai mare oraș din Republica Cehă. O parte a frontierei de nord a Karviná este, de asemenea, frontiera națională cu Polonia.

Chiar dacă la prima vedere nu s-ar putea părea așa, acest oraș industrial este de asemenea bogat cu istoria culturală și socială. Orașul a trecut printr-o dezvoltare complicată și multidimensională mai mult de șapte secole.

In trecut, semnificația orașului a fost predeterminată de poziția sa strategică pe drumul comercial care duce dinspre Ungaria spre zonele baltice. Acest lucru a făcut orașul în centrul comercial, economic și cultural al întregii zone locale. Descoperirea de cărbune în a doua jumătate a secolului al 18-lea a fost factorul care a influențat în mod semnificativ următoarea etapa de dezvoltare a orașului. În ciuda faptului că orașul nostru face parte din zonele cu o concentrație densă de industrie, o parte comerciala si turistica au fost consolidate în ultimii ani.

Împrejmuirea Karvina oferă o varietate de locuri pentru a se bucura de viata ta, la fel ca Beskydy și Munții Jeseníky cu paduri mari, lacuri Těrlicko și Žermanice pentru distracție de vară, centre comerciale din Ostrava, iar strada Stodolni cu mai mult de 100 de bari.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Economie și Management De Afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Republica Cehă Karvina

O diplomă de master în economia și managementul afacerilor este un instrument din ce în ce mai esențial într-o economie globală. Datorită abordării sale interdisciplinare, vă va oferi un fundal solid în economie avansată de afaceri și de management și vă va permite să vă actualizați abilitățile în tehnici de management aplicate contemporane combinate cu cunoștințe dobândite de activități antreprenoriale internaționale reprezentate de o serie de discipline cursuri de patru specializări de marketing și comerț, antreprenoriat, finanțe corporative și contabilitate și impozite, pentru o carieră în sfera afacerilor și antreprenoriatului. [+]

Maestru de Economie și Management

O diplomă de master în economia și managementul afacerilor este un instrument din ce în ce mai esențial într-o economie globală. Datorită abordării sale interdisciplinare, vă va oferi un fundal solid în economie avansată de afaceri și de management și vă va permite să vă actualizați abilitățile în tehnici de management aplicate contemporane combinate cu cunoștințe dobândite de activități antreprenoriale internaționale reprezentate de o serie de discipline cursuri de patru specializări de marketing și comerț, antreprenoriat, finanțe corporative și contabilitate și impozite, pentru o carieră în sfera afacerilor și antreprenoriatului.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Opava School of Business Administration in Karviná
Univerzitní nám. 1934/3
Karviná

Karvina, Moravian-Silesian Region, 73340 CZ
Mass-Media Socială