Metropolitan University Prague

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Metropolitan University din Praga (MUP) se clasează printre cele mai vechi și mai mari universitati private din Republica Cehă. Afluxul constant de candidați interesați în studierea de la Metropolitan University din Praga atestă reputația sa de o instituție de învățământ de prim rang. MUP oferă educație la aproximativ 5000 de studenți. De la înființarea sa în anul 2001, universitatea oferă programe de studii în domeniul relațiilor internaționale teritoriale, specializări juridice și relații economice internaționale , în ambele full-time și part-time forme de studiu în limba cehă precum și în engleză. MUP funcționează în Praga și în trei centre regionale în Plzen, Liberec și Hradec Králové.

Programele de studiu și Specializări

Metropolitan University din Praga oferă educație în programele doctorat de licență, master, și. MUP pune în aplicare, de asemenea, cursuri intensive de Cehia și engleza ca a doua limbă în cadrul programelor de educație permanentă.

Activități Scitientific

Metropolitan University din Praga continuă să se extindă activitățile sale de cercetare pentru a se asigura creșterea continuă a calității de predare. MUP oferă o platformă pentru centre de cercetare care detin numeroase conferințe și seminarii de specialitate în fiecare an. Centrelor de cercetare să se străduiască să includă elevii în toate activitățile lor de cercetare.


Următoarele centre funcționează la MUP: Centrul de Studii din Orientul Mijlociu (CME), Institutul pentru Protecția juridică a proprietății industriale (UPOPV), Centrul pentru Studii de Securitate (C4SS), Ibero-american Centru (IAC), Centrul pentru Studii de Relații Economice Internaționale (CEMV), Institutul pentru mass-media (IPM), etc.

Cooperare Internațională

În ceea ce privește gradul de cooperare internațională, Metropolitan University din Praga se numara printre cei mai importanti universitatile private din Republica Cehă. MUP a stabilit o rețea de mai mult de 180 de universități partenere - în Europa , în cadrul programului + Erasmus, precum și în Asia, Africa Nothern, iar în cele două Americi - să pună în aplicare activitățile sale internaționale.

Locații

Praga

Address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

100 31 Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră