Masaryk University Faculty of Informatics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Facultatea de Informatică din cadrul Universității Masaryk A fost înființată în 1994 și este prima facultate specializată de acest gen din Republica Cehă. Înființarea sa a urmat decenii de experiență construită în domeniul Informatică matematică la Facultatea de Științe și cu implicarea semnificativă a specialiștilor proeminenți din domeniul informaticii, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Universitatea Masaryk A recunoscut importanța informaticii și a aplicațiilor informatice interdisciplinare, necesitatea de a oferi o educație de calitate care să vizeze înțelegerea acestui domeniu și aplicarea practică a cunoștințelor informatice. Realizările facultății și absolvenților ei sunt testament nu numai pentru succesul facultății, ci și pentru universitate ca întreg.

Dintr-un început modest de douăzeci de cadre didactice și mai puțin de patru sute de elevi, facultatea a crescut rapid. Astăzi, cu peste 2.200 de studenți, facultatea oferă o gamă largă de programe de studii la nivel de licență, masterat și doctorat. Studiul de licență oferă primul nivel de învățământ liceal în informatică, studiul de master oferă un al doilea nivel de învățământ liceal în trei programe de studiu de bază (studiu de științe informatice, informatică aplicată și studii inter-facultate de informatică pentru profesori în combinație cu alte domenii De studiu) cu o gamă largă de domenii de studiu. Toate programele pot fi studiate cu normă întreagă; Programul doctoral este, de asemenea, un program combinat.

Un standard ridicat de predare este combinat cu cercetări științifice aprofundate. Personalul academic și de cercetare au obținut succese semnificative la nivel internațional în multe domenii ale informaticii, cum ar fi Informatica cuantică, Computerizarea computerizată și concurentă, Sisteme de baze de date, Grafică și procesare imagine, Rețele de calculatoare și sisteme distribuite, Securitatea calculatoarelor și a comunicațiilor, Și prelucrarea limbajului natural.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Ceh

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Sisteme încorporate

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Republica Cehă Brno

Acesta este un program de masterat cu normă întreagă predat în cadrul Departamentului de Tehnologii Informaționale de la Facultatea de Informatică. Departamentul de Tehnologii Informaționale abordează aspectele tehnologice ale informaticii, problemele de dezvoltare și operare a sistemelor de procesare a informațiilor, interfețele utilizatorilor, calculul științific și tehnic și Inteligența Artificială. Durata sa standard este de doi ani. [+]

O Programul de studiu Embedded Systems Este combinații de hardware și software al căror scop este de a controla un dispozitiv, un procesor un sistem mai mare. Acest program de studiu pregătește studenții cu o înțelegere globală a tehnologiilor hardware și software utilizate în sistemele încorporate. Programul va încerca să caute un echilibru între aspectele legate de software și hardware ale sistemelor integrate, concentrându-se pe sisteme de încredere pentru aplicația de control încorporată. Laboratorul nostru (Design și Arhitectura Laboratorului de Sisteme Digitale) este echipat cu SW, HW și echipamentele utilizate pentru dezvoltarea sistemelor digitale. Acest lucru oferă studenților posibilitatea de a afla cum sunt proiectate sistemele electronice, inclusiv utilizarea instrumentelor de dezvoltare și a resurselor. Ei obțin cunoștințe specifice pentru a lucra cu structuri programabile. Activitățile de laborator oferă o teorie echilibrată, împreună cu abilitățile practice utilizate în proiectarea, implementarea, analiza, testarea și funcționarea sistemelor integrate. Integral la educația elevului este experiența care lucrează la un proiect cu o echipă mică. Proiectul explorează soluții experimentale și prototipuri pentru problemele practice de interes care sunt determinate de cercetarea facultății sau de activitățile de colaborare cu potențialii angajatori viitori. Învățare Rezultate Absolvenții programului cu specializarea Embedded Systems vor: Proiectarea, implementarea, analiza, testarea și operarea sistemelor încorporate bazate pe FPGA, microcomputere și microcipuri Să înțeleagă tehnologiile hardware și software utilizate în sistemele încorporate Să înțeleagă sistemele paralele și distribuite, rețelele de calculatoare și criptografia În cadrul acestui studiu să coopereze cu viitorul potențial angajator pentru a dobândi cunoștințe despre proiectarea unor sisteme integrate... [-]

Videoclipuri

Welcome to Masaryk University

Feel the Science at Masaryk University

Contactează

Masaryk University Faculty of Informatics

Adresă, linia 1 Botanická 68a
602 00 Brno, Republica Cehă
website http://www.fi.muni.cz/
Telefon +420 549 491 111