Masaryk University Faculty of Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Facultatea de Arte este una dintre cele patru fondării Universitatea Masaryk facultăți. De la bun început, facultatea sa concentrat pe dezvoltarea atât umaniste orientate tradiționale, discipline (de exemplu, istorie, filozofie, filologie clasică și slavonă, germanice și philologies romanice), precum și zone care cuprinde noi directii de instruire universitară și de cercetare, de exemplu, sociologie, psihologie , istoria artei și muzicologiei. In prezent, Facultatea de Arte continuă să promoveze domeniile tradiționale de studiu, sprijinind în același timp dezvoltarea unora noi.

Toate departamentele sunt implicate în cercetare, cu unele care participă simultan la proiecte de cercetare comune finanțate de Uniunea Europeană. Prin urmare, activitățile de cercetare la Facultatea de Arte sunt extrem de variate; zone semnificative de cercetare includ explorarea arheologică a structurilor preistorice și medievale sociale, lingvistica Suprafeței și studii literare, psihologie clinică, studii medievale latine, unele aspecte ale psihologiei generale, generale și pedagogie socială, cehă și istoria Europei Centrale, inclusiv științele istorice auxiliare, istoria arta - care cuprinde arhitectura, sculptura si pictura - precum și studii de muzicologie, estetica, teatru și film, etnologie, etnografie si studii religioase. În mod similar, facultatea sa concentrat în mod tradițional pe o serie de teme lingvistice și literare precum și cu privire la interpretarea operelor filosofice semnificative, inclusiv pe cele ale fondatorului universității TG Masaryk.

Facultatea de Arte este din ce în ce mai recunoscută ca o instituție orientată spre cercetare, cu zeci de granturi în diverse domenii fiind investigate în fiecare an.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Ceh

Vezi programe de masterat » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru în Arheologia Preistorică Din Orientul Apropiat

Campus Cu normă întreagă September 2018 Republica Cehă Brno

Centrul de arheologie din Orientul Mijlociu din Brno este o instituție tânără, mai ales în comparație cu studiul său - Preistoria Orientului Apropiat. [+]

Centrul de arheologie din Orientul Mijlociu din Brno este o instituție tânără, mai ales în comparație cu studiul său - Preistoria Orientului Apropiat. Centrul nu putea exista fără fondatorii săi: arheologul Inna Mateiciucová și antropologul cultural Maximilian Wilding. Datorită eforturilor lor, conceptul de PANE sa născut și sa transformat în realitate. Parteneri inseparabili la locul de muncă (și, de asemenea, în viața privată), au înființat Institutul nostru academic în 2009; construindu-se astfel activitatea arheologică a Universității Masaryk din Siria, pe situl Neolithic Tell Arbid Abyad, inițiat deja în 2005.

După evenimentele recente din Siria, proiectul a fost întrerupt, iar PANE a trebuit să caute noi modalități de a-și îndeplini misiunea în altă parte. Faceți cunoștință cu Alois Musil Știați că explorarea trecutului din Orientul Apropiat are o tradiție în Moravia? Urmează pașii lui Alois Musil (1868-1944), un călător, un scriitor și orientalist născut în Cehia, cel mai bine cunoscut pentru descoperirea castelului de deșert Quseir Amra din Iordania.... [-]


Master în Limba și Literatura Engleză

Campus sau Online Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Republica Cehă Brno

Acest program de studiu este împărțit în două linii: Lingvistică și Lingvistică aplicată și Studii literare și culturale. Fiecare student alege o singură piesă, iar focusul studiilor sale este pe această pistă. [+]

Acest program de studiu este împărțit în două linii: Lingvistică și Lingvistică aplicată și Studii literare și culturale . Fiecare student alege o piesă, iar studiul său se concentrează pe piesa respectivă. Toți elevii trebuie să completeze trei cursuri tip A / necesare. Restul programului este format din cursuri de tip B / selective și de tip C / elective pe care studentul le alege pe baza traseului ales.

Studentul scrie apoi o teză de masterat pe baza traseului și a cursurilor relevante. Cu excepția unor cursuri de traducere, toate predarea, cursurile și examenele din acest program de studiu se desfășoară în limba engleză.

Un absolvent de succes este capabil să... [-]


Videoclipuri

Welcome to Masaryk University

Contactează

Masaryk University Faculty of Arts

Adresă, linia 1 Arna Novaka 1 602 00
Brno, Republica Cehă
website http://www.phil.muni.cz/
Telefon +420 549 491 111