Masaryk University Faculty of Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Facultatea de Arte este una dintre cele patru fondării Universitatea Masaryk facultăți. De la bun început, facultatea sa concentrat pe dezvoltarea atât umaniste orientate tradiționale, discipline (de exemplu, istorie, filozofie, filologie clasică și slavonă, germanice și philologies romanice), precum și zone care cuprinde noi directii de instruire universitară și de cercetare, de exemplu, sociologie, psihologie , istoria artei și muzicologiei. In prezent, Facultatea de Arte continuă să promoveze domeniile tradiționale de studiu, sprijinind în același timp dezvoltarea unora noi.

Toate departamentele sunt implicate în cercetare, cu unele care participă simultan la proiecte de cercetare comune finanțate de Uniunea Europeană. Prin urmare, activitățile de cercetare la Facultatea de Arte sunt extrem de variate; zone semnificative de cercetare includ explorarea arheologică a structurilor preistorice și medievale sociale, lingvistica Suprafeței și studii literare, psihologie clinică, studii medievale latine, unele aspecte ale psihologiei generale, generale și pedagogie socială, cehă și istoria Europei Centrale, inclusiv științele istorice auxiliare, istoria arta - care cuprinde arhitectura, sculptura si pictura - precum și studii de muzicologie, estetica, teatru și film, etnologie, etnografie si studii religioase. În mod similar, facultatea sa concentrat în mod tradițional pe o serie de teme lingvistice și literare precum și cu privire la interpretarea operelor filosofice semnificative, inclusiv pe cele ale fondatorului universității TG Masaryk.

Facultatea de Arte este din ce în ce mai recunoscută ca o instituție orientată spre cercetare, cu zeci de granturi în diverse domenii fiind investigate în fiecare an.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Ceh

Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Limba și Literatura Engleză

Campus sau Online Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Republica Cehă Brno

Acest program de studiu de gradul este împărțit în două piese: lingvistică și lingvistică aplicată și Studii literare și culturale. Fiecare student alege o piesă și concentrarea studiilor lor este în această pistă. [+]

Acest program de studiu de gradul este împărțit în două piese: Lingvistică și Lingvistică aplicată și Studii literare și culturale.

[-]

Videoclipuri

Welcome to Masaryk University

Contactează

Masaryk University Faculty of Arts

Adresă, linia 1 Arna Novaka 1 602 00
Brno, Republica Cehă
website http://www.phil.muni.cz/
Telefon +420 549 491 111