Flying Academy, International Flight Training Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AESA și FAA a aprobat școală de zbor

Flying Academy este o școală de zbor autorizat de FAA (Federal Aviation Administration), precum și (Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației) AESA. cea mai mare prioritate al Academiei este de a oferi un mediu care zboară în condiții de siguranță pentru toți piloții. Fie că la baza din Praga, Brno sau Miami, Flying Academia pune clienții săi în primul rând, pentru că cea mai mare satisfacție a clienților este una dintre cele mai importante valori ale școlii. inovație constantă ne ține în fața concurenței nu numai prin prezența la nivel mondial, ci și în tehnologie.

Aeriene care zboară Misiunea Academiei este aceea de a crea, de siguranță conștient membrii echipajului de comandă profesioniști care funcționează eficient și sunt bine echipate pentru provocările de oportunități de angajare ca pilot corporativ sau prim ofițer și căpetenii companiilor aeriene din întreaga lume.

De ce să alegeți Academia Flying

EASA aprobată Organizația de formare (CZ / ATO-014)
FAA aprobat 141 & 61 Cursuri de zbor
Să învețe să zboare în Uniunea Europeană și / sau în Statele Unite ale Americii
baza de antrenament de zbor în Miami, Florida ofera peste 360 ​​zile care zboară
Puteți combina formarea de zbor în Europa și în Statele Unite
12 ani de experiență cu pilot de formare în Europa și 30 de ani în Statele Unite ale Americii
scoala de zbor este condus de către piloți de avion - veți obține o experiență-pilot reale
Studenții din țările din întreaga lume
mini iPad-ul gratuit pentru studenții noștri începând cu programul lor de formare profesională de zbor

experiență de formare de zbor, inovațiile

profit studenților din experiența Academiei Flying și instructorii săi s-au adunat de-a lungul multor ani. Cu 12 ani de experiență a Academiei Flying în Europa și chiar 30 de ani de experienta acumulata in baza de Miami, Academia este în măsură să asigure o pregătire excelentă prin piloți cu experiență în întreaga lume.

Această experiență-pilot viața reală este reflectată în formarea excepțională, care este foarte practic, orientat și oferă hands-on experiențe de învățare. Este obiectivul academiei de a crea un mediu de învățare interactivă și diversă. Ne concentrăm puternic pe inovațiile, prin urmare, elevii noștri au availibility de a utiliza cele mai recente starea de echipament de arta pentru a studia: problema banca ATPL, săli de clasă WiFi echipate, materiale video și chiar iPad-ul gratuit pentru studenții care participă la programele ATPL modulare, 0 -CPL, precum și 0-ATPL. Modificări ale industriei se reflectă imediat asupra planurilor de învățământ pentru a se asigura că toate materialele de învățare rămâne la curent și Flying Academia continuă să ofere cele mai bune oportunități de formare pentru clienții săi.

Flying Academia este condus de avion Piloții. Ei au dezvoltat o gamă largă de cursuri care conduc elevii tot drumul spre scopul lor. Studenții de la Academia Flying au posibilitatea de a se alătura programe pentru a obține lor private de licență de pilot, adăugați Rating-ul lor de instrumente și obținerea licenței de pilot comercial care a condus la Licența de linie de transport aerian pilot.

locații de zbor din Statele Unite ale Americii școală și Europa

Cu baze în Republica Cehă precum și Miami, Florida, Flying Academia oferă studenților lor posibilitatea de a alege locația pentru formarea lor din mai multe opțiuni atrăgătoare. Flying Academia sprijină cu fermitate elevii săi cu oportunități de locuințe, cerințele de viză și mai mult.

Flying Academia deschide ușa către Europa! În calitate de student al Academiei de zbor într-una din bazele Republica Cehă, elevii au posibilitatea de a vizita țări din întreaga Europă (care sunt în Uniunea Europeană), fără a fi nevoie să treacă prin probleme Visa! Paris, Berlin, Roma, chiar și Barcelona sunt ușor accesibile de țopăit pe un zbor cu unul dintre cele mai multe companii aeriene ieftine europene.

Unul dintre marile avantaje ale Academiei Flying este baza sa din Miami, Florida. vederi frumoase la Miami de zi și de noapte, cerul albastru, și plaje superbe, nu sunt singurele avantaje această bază al Academiei Flying are de oferit. Clima din Florida face posibil pentru a acoperi tot timpul anului. Acest lucru permite tuturor studenților să colecteze rapid orele de zbor și să sară în sediul unei companii aeriene sau poziție corporativă.

Studenții din țările toate în jurul lumii

Flying Academia creează un mediu multicultural de învățare. cu studenții din țările din întreaga lume, cum ar fi Columbia, El Salvador, Brazilia, România, Arabia Saudită, India, Maldive, și multe altele. Această competență interculturală va ajuta elevii să se simtă confortabil de lucru în diferite țări de-a lungul carierei lor sau partajarea carlinga unei companii aeriene cu un pilot dintr-o altă cultură.

Toate în toate, Flying Academia are un pachet mare de oportunități de a oferi și va oferi studenților lor sprijinul necesar necesare pentru a-și îndeplini visele lor de a deveni piloți profesioniști de succes.

Locații

Praga

Flying Academy Prague

Address
Flying Academy s.r.o.
Beranových 130
Praha 9 - Letnany 199 05

19905 Praga, Praga, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 228 882 444

Brno

Brno–Tuřany Airport

Address
Flying Academy Brno
Airport Brno - Turany
Brno 627 00
Czech Republic

627 00 Brno, Regiunea Moravia de Sud, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 545 521 310

South Miami Heights

Flying Academy Miami

Address
South Miami Heights, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 305-255-8753

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: