Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria universității

Universitatea din Veterinară și Științe farmaceutice Brno a fost fondată la 12 decembrie 1918 de catre Legea nr. 76/1918 Coll. la crearea de Universitatea Veterinară cehoslovac de stat în Brno. Aceasta a fost prima universitate să fie format după crearea Republicii Cehoslovacia. Ea a fost fondată în incinta ceea ce a fost odată cazarma de cavalerie și o școală de formare provincial. Fondatorul universității și primul rector a fost Prof. MUDr. et MVDr. hc Eduard Babak. Clasele a început la 17 noiembrie 1919. De la începuturile sale, universitatea a dezvoltat ca o universitate cu un singur facultate cu scopul de medicină veterinară (științe veterinare). În 1975 două colegii au fost create: Colegiul de Medicina Generala Veterinara (mai târziu redenumit Colegiul de Medicina Veterinara) si Colegiul de Medicina Veterinara - Igienă Alimentară (mai târziu redenumit igiena veterinară și Ecologie). În 1990, au fost create două facultăți - Facultatea de Medicină Veterinară, axat pe medicina veterinară, și Facultatea de Igienă Veterinară și Ecologie, care vizează igiena veterinară. În 1991, a fost adăugat un al treilea facultate - Facultatea de Farmacie, orientată spre științele farmaceutice umane și veterinare. Începând cu anul 1994, universitatea a fost numit oficial la Universitatea din Veterinară și Științe farmaceutice Brno.

Facultatea de Farmacie

Facultatea de Farmacie a fost una din cele trei facultăți din cadrul Universității din Veterinara si Stiinte Farmaceutice din Brno din 1991. Între 1952 și 1960 s-au efectuat studii de Farmacie de la Universitatea Masaryk din Brno, apoi la Universitatea Komenský în Bratislava.

Standard, Programul de studii de masterat în farmacie durează cinci ani și se bazează pe un sistem de credite. Facultatea este un membru al Asociației Facultăților de europeni de Farmacie și absolvenții săi îndeplinesc toate cerințele pentru profesia astfel cum sunt definite de către Uniunea Europeană. În primele doi ani elevii să revizuiască și să extindă cunoștințele lor de subiecți naturale și medicale elementare la nivelul necesar pentru a înțelege anumite subiecte din domeniul Farmacie. Elevii participa la cursuri și seminarii și să participe la stagii de practică farmacie. În următorii ani de studiu ce lucrează la teza lor. Programul se încheie prin apărarea tezei de doctorat și a lua examenul final de stat. Apoi, elevii sunt atribuite gradul de Master (abreviat Mgr.). Programul de studiu este compatibil cu Directiva UE 2005/36 / CE.

Absolvenții acordat gradul de Master se poate sta mai târziu la un examen aprofundat de stat, inclusiv o apărare teza avansată. După trecerea li se atribuie "Doctor în Farmacie" grad (abreviat PharmDr.).

Absolvenții pot aplica pentru programe de studii postuniversitare în cinci filiale acreditate de Farmacie. După apărarea disertație lor și promovarea examenului de finalizare de stat sunt acordate doctorat grad.

Facultatea colaborează îndeaproape cu industria și conduce o farmacie Facultatea de la fața locului. Ea colaborează cu farmaciile private și publice din țara în care elevii efectueze plasamente lor și, de asemenea, cu Camera Farmaciștilor și Asociația de proprietari Farmacie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackého 1-3

Brno, South Moravian Region, 612 42 CZ