Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitate

Universitatea de Științe Veterinare și Farmacie din Brno a fost înființată la 12 decembrie 1918 ca prima universitate care urma să fie formată după crearea Republicii Cehoslovaciei. A fost înființată în incintele a ceea ce fusese odinioară baracă de cavalerie și o școală de formare provincială. De la înființare, universitatea sa dezvoltat ca o universitate axată pe medicina veterinară și igiena veterinară. În 1991, a fost adăugată oa treia facultate - Facultatea de Farmacie.Pavilion of Pharmacy II

Studiu de farmacie în Brno

Absolvirea Facultății de Farmacie permite studenților să facă mult mai mult decât să lucreze într-o farmacie! Elevii după absolvire sunt pregătiți să se specializeze în domeniile farmaciei clinice, farmacie spitalicească, toxicologie, biochimie, microbiologie, cercetare, academie, farmacie industrială, studii clinice, afacerile de reglementare, farmacochemie, legea brevetelor și multe altele - tot ce trebuie să faceți este .

Programul standard de masterat în farmacie durează cinci ani și se bazează pe un sistem de credite. Facultatea este membră a Asociației Facultăților de Farmacie din Europa și absolvenții săi îndeplinesc toate cerințele pentru profesia conformă directivei UE 2005/36 / CE, prin urmare, este ușor să mutați țările din Europa după absolvire. În primii doi ani, studenții își revizuiesc și extind cunoștințele despre disciplinele naturale și medicale elementare la nivelul necesar pentru înțelegerea unor subiecte specifice din domeniul farmaciei. Elevii participă la cursuri, seminarii, cursuri de laborator practice și participă la destinații practice de farmacie. În următorii ani de studiu, ei lucrează la teza lor. Programul este încheiat prin apărarea tezei și luarea examenului de stat final. Apoi elevii primesc diploma de master (abreviat Mgr.).

Absolvenții care au obținut diploma de master pot să participe mai târziu pentru un examen de stat aprofundat, inclusiv o teză avansată de teză. Dupa absolvire se acorda diploma "Doctor in Farmacie" (abreviat PharmDr.).

Absolvenții pot aplica pentru programe de studii postuniversitare în cinci ramuri acreditate de farmacie. După ce și-au susținut disertația și au promovat examenul de stat final, au obținut titlul de doctor.Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

Viața studenților din Brno

Toată lumea știe că studiile nu sunt doar despre studierea, ci și despre experiențele, prietenia și timpul petrecut la universitate. Deci, ce facem pentru a susține viața studenților?

Dormitorul este situat la doar câțiva pași, într-un cartier liniștit, și este amplasat în clădirea istorică a patrimoniului cultural al Republicii Cehe - Dormitorul Kaunic. Elevii pot alege din mai multe tipuri de camere - single, double sau triplu. Camerele costă aproximativ 120 € pe lună. Dormitorul este dotat cu cameră de studiu, spălătorie cu mașini de spălat și uscător, saună, sală de tenis de masă, teren de sport și înconjurat de verdeață și pădurea din apropiere.

Kounic's Student Dormitory

Campusul universitar cuprinde numeroase facilități pentru studenți, cum ar fi biblioteci mari, săli de studiu și calculator, cantină, cantină, sală de gimnastică, parc de relaxare, clinici de animale, medici precum practician general, imunolog, pneumolog și ginecolog. Prin urmare, studenții se concentrează în campus nu numai la barbatesc, ci și să se relaxeze și să se întâlnească.

Pentru a ușura viața studenților, Uniunea studenților din domeniul farmaceutic organizează numeroase evenimente, începând de la primirea primilor și ajutând să se împrietenească, continuând prin organizarea diferitelor activități, cum ar fi instruiri privind abilitățile soft, campanii de sănătate publică, partide studențești, Uniunea Studenților din Farmaceutică face parte din Asociația Studenților din Farmaceutică din Europa și din Federația Internațională a Studenților din Farmaceutică, care permite studenților noștri să efectueze stagii de practică în întreaga lume, să participe la congrese europene și internaționale, să obțină prietenii internaționali și conștientizarea interculturală. Mulți studenți participă, de asemenea, la programul Erasmus și studiază în străinătate pentru un semestru sau pentru un an întreg. Studenții intrați în programul Erasmus fac, de asemenea, varietatea culturală foarte largă, ceea ce contribuie la marea atmosferă din campus.

Locații

Brno

Address
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackeho trida 1946/1
612 42 Brno

612 42 Brno, Regiunea Moravia de Sud, Republica Cehă

Programe

Această școală oferă și: