University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Administrarea Afacerilor - Universitatea de Economie, Praga

Istoria facultății datează din 1953, când a fost înființată Universitatea de Economie din Praga , în cadrul căreia a fost înființată Facultatea de Economie a Producției; după transformarea din 1989, a trecut la Facultatea de Administrare a Afacerilor (FBA). De-a lungul istoriei sale de șaizeci de ani, Facultatea a educat și a dezvoltat absolvenți pentru posturi în microsfere, adică la diferite poziții - inclusiv în managementul superior - în economie, afaceri, marketing, personal și alte domenii de activitate, precum și organizații non-profit. Facultatea este una dintre cele cinci facultăți ale Universității de Economie din Praga din campusul Zizkov; birourile sale sunt situate în așa-numita clădire Paradise Building .

În 2017, FBA, în calitate de instituție din Republica Cehă, a fost conferită cu prestigioasa acreditare internațională EQUIS. Această acreditare este acordată numai acelor facultăți cu standarde de predare superioare, cadre universitare excepționale, activități științifice de înaltă calitate și legături strânse cu practica de afaceri.

În istoria recentă, accentul academic predominant al FBA la toate nivelurile de studiu ( licență, masterat și doctorat ) a fost îndreptat spre administrarea și managementul afacerilor . Acest accent a fost extins recent, incluzând studiile universitare și postuniversitare, orientate spre managementul artelor.

Facultatea de predare se desfășoară în principal în limba cehă, dar FBA oferă și studii la nivel de licență în limba rusă și engleză . La nivel absolvent, FBA oferă o diplomă de master în management internațional, predată în limba engleză , care este organizată în colaborare cu 28 de universități de top din întreaga lume și care a obținut topuri de mai mulți ani de către Financial Times. În prezent, facultatea organizează numeroase programe de educație continuă, inclusiv studii MBA .

Activitățile de cercetare FBA sunt, prin natura lor, mai multe cercetări aplicate. În fiecare an, multe probleme economice și manageriale sunt abordate la facultate. Academicienii sunt binecunoscuți public ca autori ai publicațiilor științifice în domeniile economiei de afaceri, managementului, marketingului, sociologiei, psihologiei, resurselor umane, logisticii etc.

Practic, de la înființarea sa, FBA a menținut legături strânse cu sectorul privat și public . Partenerii corporativi oferă studenților Facultății o gamă largă de teme pe care să se concentreze tezele lor de licență și de masterat; în plus, directorii de top îmbogățesc mediul didactic oferind multe subiecte atractive din viața reală a afacerilor.

O instituție modernă de învățământ superior trebuie să aibă contacte internaționale extinse . În cazul Facultății noastre, suntem implicați într-un program de studiu internațional numit CEMS (Global Alliance in Education Management); oferim, de asemenea, numeroase burse pentru studenți și prelegeri făcute de profesori din străinătate, etc.

Este ambiția conducerii FBA pentru ca facultatea să aibă o poziție de lider în rândul instituțiilor de învățământ superior din Europa Centrală, concentrată pe pregătirea experților economici și manageriali în domeniu. Repetarea includerii FBA în clasamentul de prestigiu al școlilor orientate spre economie de către Financial Times sugerează că aceasta merge în direcția corectă.

Studii și activități pedagogice

Educația în programele de licență și de masterat se desfășoară în forma integrală . Studiile de masterat în administrarea afacerilor se pot face, de asemenea, pe bază de fracțiune de normă . În mod similar, predarea în programele doctorale este implementată atât pe bază de normă întreagă, cât și pe fracțiune de normă. Nu există taxă pentru programele predate în limba cehă . Toate celelalte programe percep taxele de școlarizare. FBA implementează, de asemenea, diverse cursuri de formare în cadrul învățării pe tot parcursul vieții, inclusiv un program MBA, în condiții financiare similare. De mult timp a existat un interes considerabil pentru studierea la FBA.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Rusă

Vezi programe de masterat » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Management

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 anii September 2018 Republica Cehă Prague

Obiectivul nostru este de a educa profesioniști analiști și responsabili din punct de vedere social, cu o privire generală asupra economiei și un accent deosebit pe gestionarea performanțelor afacerii. [+]

Tipul de studenți pentru care este adecvat domeniul

Domeniul de studiu este potrivit pentru studenții cu gândire analitică care sunt interesați de mediul de afaceri, în special pentru cei care pun accentul pe management și pe companiile de construcții de toate dimensiunile și forme juridice de proprietate, industrie și sectoarele de afaceri.

Caracteristicile absolvenților din perspectiva pieței muncii

Absolvenții vor putea participa la îndeplinirea funcțiilor economice și manageriale la nivel de conducere la nivel mediu în companii și alte instituții, unde se așteaptă educația în managementul afacerilor. Ele își încep cel mai mult cariera la întreprinderi industriale, întreprinderi care activează în sectorul energetic, transport și depozitare, comerț și servicii sau firme de consultanță. Rezultatele învățării... [-]


SMCE / master în managementul internațional

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Republica Cehă Prague

Programul Internațional de Management, cu programul încorporat CEMS MIM, ia pe cei mai buni studenți de management care au un excelent palmares academice și potențialul de a prelua un rol de conducere internațional. [+]

Master în Management Internațional (în limba engleză)

Programul de Master de Management Internațional de este un program-pilot al Facultății de Business Administration; acest program este pe deplin predat în limba engleză, punerea sa în aplicare se realizează în cadrul CEMS MIM (Master în Management Internațional) Programul de Master internaționale. Ca parte a acestei discipline, există un studiu semestru rămâne efectuat la o universitate parteneră CEMS în străinătate și stagiu în străinătate.

Programul Internațional de Management, cu programul încorporat CEMS MIM, ia pe cei mai buni studenți de management care au un excelent palmares academice și potențialul de a prelua un rol de conducere internațional. finalizarea cu succes a acestui program permite absolvenților să master aibă o expunere unică la lumea afacerilor în timp ce dezvoltarea abilităților interpersonale și de conducere solide, prin urmare, în mare măsură, sporind perspectivele lor în domeniul afacerilor internaționale și a piețelor conexe. Un program este doar la fel de bun ca și participanții săi. Acest lucru înseamnă că este esențial să se selecteze elevii potrivite pentru a garanta succesul programului pe termen lung. Este de o importanță egală de a admite numai acei solicitanți care oferă cea mai mare probabilitate de ea finalizarea cu succes. Prin urmare, juriul de selecție este responsabil pentru alegerea studenților care:... [-]


Videoclipuri

CEMS MIM Master's Program at the University of Economics, Prague

Student's Day at VŠE

Contactează

University of Economics Prague Faculty of Business Administration

Adresă, linia 1 Faculty of Business Administration University of Economics, Prague Nám. W. Churchilla 4
130 67 Prague, Prague, Republica Cehă
website http://fba.vse.cz/
Telefon 224 098 440