Citește Descrierea Oficială

Școala de Film și TV (FAMU)

Școala de Film și Televiziune (FAMU) face parte integrantă din Academia de Arte Spectacole, fondată după al doilea război mondial, în 1947. Este cea de-a cincea cea mai veche școală de film din lume. Absolvenții săi au numeroși regizori și scenaristi influenți.

Studii la Famu = Filmmaking Writing Disciplines Academice

FAMU International dispune de diverse programe în limba engleză, de la ateliere de vară de la una la șase săptămâni până la programe de semestru organizate în străinătate până la programe de un an până la programe de masterat.

Fiecare program constă într-o proporție variată de filme practice, scrierea de competențe legate de procesele practice și disciplinele academice legate de domeniul audiovizualului, cu reflecțiile și metodologiile lor. Fiecare program are condiții diferite de admitere.

Studiind la FAMU înseamnă, de asemenea, să vă petreceți viața în inima unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Praga este un loc minunat pentru viața studenților, plin de cultură și distracție. Mai puțin de 5 ore de la Viena / Berlin / Munchen / Budapesta și alte orașe mari din Europa Centrală.

Istorie

Anii 1960 au fost probabil cea mai strălucită perioadă din istoria cinematografiei cehe și a FAMU. Studenții și profesorii au oferit ideile cele mai progresiste și provocatoare pentru discursul social general al vremii.

După ocuparea Cehoslovaciei în august 1968, câțiva profesori și absolvenți ai FAMU au trebuit să părăsească țara, printre care și Miloš Forman sau Frank Daniel. Unii dintre aceștia au contribuit la dezvoltarea artei cinematografice și a industriei din lume și au jucat un rol semnificativ în dezvoltarea educației cinematografice. După căderea comunismului în Europa, FAMU și-a păstrat statutul de școală națională de film, dar, în același timp, și-a deschis porțile pentru studenții internaționali din întreaga lume.

FAMU este membru fondator al CILECT (Asociația mondială a școlilor de film), a Ligii Europene a Institutelor de Artă (ELIA) și a Asociației Europene a Școlilor de Cinema și Televiziune GEECT. Lucrările realizate de absolvenții săi au primit numeroase premii la festivaluri internaționale și au fost adesea coproducționate cu rețelele de televiziune naționale și difuzate în întreaga țară.

FAMU3

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Departamentul de Fotografie oferă un program de masterat, programul de licență și un program de studiu pe termen scurt în fotografie în limba engleză. Elevii au posibilit ... [+]

Departamentul de Fotografie oferă un program de masterat, programul de licență și un program de studiu pe termen scurt în fotografie în limba engleză. Elevii au posibilitatea de a participa la prelegerile în limba engleză în Programul Internațional FAMU. Studenții au, de asemenea, posibilitatea de a lucra în studiouri conduse de profesori renumiți. Aceste studiouri includ Studio de fotografie documentară, Studio de fotografie scenică, Studio de fotografie post-conceptuală și Studio de multimedia.

DESPRE NOI

FAMU este a cincea cea mai veche scoala de film din lume. Absolvenții săi sunt numeroși regizori și scenariști influenți, dintre care mulți sunt cunoscuți la nivel internațional ca câștigători de Oscar și laureați ai festivalurilor internaționale de film. | Departamentul de Fotografie a fost fondat în 1975, ceea ce îl face să fie una dintre cele mai vechi instituții de acest fel din Europa. Școala este situată chiar în centrul istoric al orașului Praga. Specializarea noastră unică este interconectarea tehnicilor de fotografie clasică cu tendințele multimediale contemporane. Informații de bază despre program, facilități, metode de predare și evenimente curente pot fi găsite pe site-ul departamentului foto.amu.cz/en . MAI MULTE INFORMAȚII DE APLICARE .... [-]

Republica Cehă Prague
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Studiați gradul de cinematografie la FAMU și perfecționați abilitățile în domeniul tehnic și artistic. ... [+]

Fiind unul dintre primele trei departamente ale FAMU, Cinematografia a fost întotdeauna cea mai exigentă, iar standardul profesional al absolvenților săi a fost în mod tradițional ridicat datorită profesorilor, creatorilor faimoși de filme de film. Cadrele didactice actuale ale Departamentului includ specialiști de vârf și profesioniști universitari care au primit numeroase premii interne și internaționale.

Departamentul oferă instrucțiuni teoretice și practice pentru cea mai înaltă calificare a directorului de fotografie în filme și televiziune. Cursurile de artă, tehnică și tehnologică specializate sunt completate de educația generală academică și estetică.... [-]

Republica Cehă Prague
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Programul de program de regie a filmului este construit pe sistemul de ateliere conduse de mentori, oferind grupuri mici de elevi (șase sau mai puțin) o îndrumare intensă ... [+]

Programul de program de regie a filmului este construit pe sistemul de ateliere conduse de mentori, oferind grupuri mici de elevi (șase sau mai puțin) o îndrumare intensă cu privire la modul de transformare a unei idei creative într-un film pe deplin realizat.

Infiintata in 2008, Cinema si Digital Media - Directia este un program de Master de urmarire de trei ani predat in limba engleza pentru absolventii care au primit deja o diploma de licenta in Cinema sau in alt domeniu.

Descrierea programului

Elevii sunt selectați pentru program pe baza evaluării talentelor și a nivelului de competențe necesar. Numărul intenționat scăzut de studenți garantează o abordare personalizată pentru fiecare student.... [-]

Republica Cehă Prague
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Este scris pasiunea ta? Aveți o enormă poveste de spus? Apoi acest program de grad este doar pentru tine. Vă vom ajuta să realizați personaje și povestiri convingătoare. ... [+]

Este scris pasiunea ta? Aveți o enormă poveste de spus? Apoi acest program de grad este doar pentru tine. Vă vom ajuta să realizați personaje și povestiri convingătoare.

Screenwriting este un program de masterat de trei ani urmărit în limba engleză pentru absolvenții care au primit deja o diplomă de licență în Cinema sau în alt domeniu.

Elevii sunt selectați pentru program pe baza evaluării talentelor și a nivelului de competențe necesar. Numărul intenționat scăzut de studenți garantează o abordare personalizată pentru fiecare student.

Miezul programului este atelierul intim al mentorului care oferă grupuri mici de elevi (șase sau mai puțin) instrucțiuni intensive și orientare unu-la-unu asupra modului de a transforma o idee creativă într-un scenariu funcțional.... [-]

Republica Cehă Prague
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Dacă ați absolvit o diplomă de licență în film sau într-un domeniu conex, aveți o bogată experiență în editarea filmului și doriți să vă extindeți cunoștințele și abilită ... [+]

Dacă ați absolvit o diplomă de licență în film sau într-un domeniu conex, aveți o bogată experiență în editarea filmului și doriți să vă extindeți cunoștințele și abilitățile, înscrieți-vă pentru Montage, un program de masterat de urmărire de 3 ani la FAMU.

Obiectivul programului de masterat Montage:

Vei stăpâni montajul ca pe o cale naturală a expresiei tale artistice și vei fi alături de director ca partener creativ. Veți avea capacitatea și abilitățile de expert pentru a rezolva diferite probleme în compunerea sunetului și a imaginii. Veți putea aborda într-un mod cuprinzător editarea unei opere audiovizuale, respectând și dezvoltând viziunea directorului și natura lucrărilor în curs într-o manieră creativă, folosind în același timp tendințele artei și tehnologiei contemporane. Veți obține editarea filmului în sângele dvs., montajul va deveni modul dvs. de gândire.... [-]

Republica Cehă Prague
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Address
FAMU International Smetanovo nábřeží 2
11665 Prague, Prague, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 234 244 311