Citește Descrierea Oficială

Istoria și focalizare curentă

Universitatea și Facultatea de Istorie a inceput cu fondarea departamentului de Agricultură de la Universitatea Tehnică Cehă din Praga, în 1906, prin decret al împăratului Franz Joseph. Profesorul Stoklasa, o figură de frunte în științe agricole la acel moment a fost numit ca primul decan.

Universitatea a fost înființată ca organism independent prin decret guvernamental la 8 iulie 1952. Facultatea de Agronomie, așa cum era cunoscut la acel moment, a fost una dintre cele trei facultăți fondatoare în această nouă Universitate. De atunci, facultatea a fost principalul centru pentru educarea și formarea experților, în special pentru întreprinderile agricole, de cercetare și administrațiile de stat.

Mai recent, Facultatea extins accentul, iar în 2005 a schimbat numele la Facultatea de Resurse Naturale agrobiologiei, Food and (FAFNR). Această modificare în numele caracterizează trecerea de la educație în primul rând, agricole și de cercetare pentru o concentrare mai largă care cuprinde aspecte nou apărute în gestionarea resurselor naturale și a calității produselor alimentare.

Astăzi, Facultatea de agrobiologiei, Alimentare și Resurselor Naturale este o instituție de învățământ și științifice moderne și respectate, care poate găzdui mai mult de 4000 de studenți și 300 de angajați, cu o poziție puternică acasă și în străinătate.

Absolvenții de facultate sunt angajați în agricultură, horticultură, creșterea animalelor, protecția culturilor, calitatea produselor agricole, agro-business, managementul resurselor naturale, managementul deșeurilor, arhitectura peisajului, dezvoltarea rurală, precum și alte domenii de importanță pentru economia națională. Absolvenții noștri sunt găsirea de locuri de muncă nu numai ca manageri, dar pot lucra în administrația de stat, instituțiile de cercetare și de învățământ superior sau în calitate de întreprinzători privați.

Cine suntem

Cu aproape 4.000 de studenți și 300 de angajați, FAFNR este a doua cea mai mare facultate de la Universitatea Cehă de Științe ale Vieții (CULS) și cea mai mare facultate cu accent similare din Republica Cehă, recunoscut și respectat, atât acasă, cât și în străinătate. clădirile noastre sunt bine echipate cu facilități moderne și, datorită unui nivel ridicat de dezvoltare tehnică și personală continuă facultatea a prosperat în timpul său lung de 110 de ani, tradiția de a oferi educație și cercetare în fi ELD agriculturii, alimentației și resurselor naturale.

Ceea ce oferim

Noi vă oferim educație de înaltă calitate într-o gamă largă de licență, masterat și doctorat. O serie de programe de studiu sunt oprite consi- care se concentrează asupra producției agricole și horticole, de grădină și arhitectură peisagistică, creșterea de animale de companie, utilizarea durabilă a resurselor naturale, produse alimentare și de alimentație umană, și multe altele. Ne desfășurăm cercetări extinse, care este o condiție prealabilă pentru acreditarea programelor noastre de gradul și permite un nivel ridicat de pregătire practică, cu participarea activă a studenților. Noi menținem o cooperare strânsă cu producătorii din industria de conducere și furnizorii de servicii, în cazul în care vom pune în aplicare rezultatele cercetării aplicate și absolvenții noștri pot găsim de muncă.

Strategia noastră pe termen lung

Scopul nostru este de a atinge excelența și o largă recunoaștere în RFIDT fi specializărilor noastre. erefore, am loc de investiții în infrastructura de cant semnifi tehnice. Noi avocat urmărirea continuă a științifi îmbunătățite c și cationi calificàri pedagogice ale angajaților noștri, și să sprijine ieșirile de înaltă calitate ale muncii, care sunt comparabile cu standardele internaționale. Un număr tot mai mare și a calității publicațiilor științifi, absolvenți cu înaltă utilizabili, stimulând cererea pentru participarea la consorții și rețele internaționale, precum și menținerea cooperării permanente cu lideri din industrie, se numără printre obiectivele noastre cheie, și sunt indicatori importanți pentru direcția noastră viitoare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

... [+]

Elevii pot alege în mod liber discipline opționale și complet opționale din darurile ambelor universități.

[-]
Republica Cehă Prague
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Cursul de Master este destinat să ofere studenților cu o înțelegere detaliată a durabilității agriculturii și producția de alimente. Studenții vor fi capabili să determin ... [+]

Cursul de Master este destinat să ofere studenților cu o înțelegere detaliată a durabilității agriculturii și producția de alimente. Studenții vor fi capabili să determine caracteristicile și procesele-cheie în sistemele agricole și să evalueze în mod critic producția, de mediu și aspectele sociale. cunoaștere profundă a științelor, inclusiv biochimie, plantelor și fiziologia animalelor, iar altele permite o creștere a acestora în continuare științifice și / sau înțelegere, precum și identificarea domeniilor de aplicare a tehnologiilor avansate în agricultură și producția de alimente. Ofrandei largă de discipline opționale permite studenților profundă specializare în domeniul de interes. Absolvenții sunt bine potrivite pentru o carieră de conducere în diverse instituții de profit și non-profit și birouri guvernamentale, companii agro-alimentare internaționale și întreprinderi, precum și în instituțiile de cercetare.... [-]

Republica Cehă Prague
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Programul de Master oferă cunoștințe teoretice și aplicate cu privire la utilizarea și gestionarea durabilă a resurselor naturale (sol, apă și aer) și pozitive, precum și ... [+]

Programul de Master oferă cunoștințe teoretice și aplicate cu privire la utilizarea și gestionarea durabilă a resurselor naturale (sol, apă și aer) și pozitive, precum și influența negativă a agriculturii și silviculturii asupra acestor resurse.

[-]
Republica Cehă Prague
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Faculty Full of Life

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Address
Kamýcká 129 165 00 Praha 6 - Suchdol
Prague, Prague, Republica Cehă
Website
Număr de telefon
+420 224 384 574