Czech Technical University in Prague

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Czech Technical University in Prague este cea mai veche universitate tehnică din Europa, înființată în 1707 și este în prezent o universitate de cercetare tehnică de vârf din regiune și din clusterul de cercetare din Praga.

CTU oferă programe de licență, absolvire și doctorat la 8 facultăți: Facultatea de Inginerie Civilă, Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică, Științe Nucleare și Inginerie Fizică, Arhitectură, Științe ale Transporturilor, Inginerie Biomedică, Tehnologia informației și programe la Școala de Afaceri MIAS.

Mai mult, CTU oferă cursuri sportive gratuite, puteți vizita și studia în Biblioteca Națională de Tehnologie și simțiți comunitatea internațională din Campus Dejvice, în inima Europei.

136733_32cf6ae7-460a-4c2a-8f89-93860bb45f99.jpg

Universitatea educă viitori cercetători și lucrători creativi. Toți studenții au un proiect major ca parte obligatorie a programului lor de studii, la licență, masterat și doctorat. nivel. Studenții ingineri au acces la laboratoarele și atelierele studențești și la echipamentele și facilitățile de care au nevoie pentru munca lor de proiect. Studenții întreprinzători se pot alătura uneia dintre echipele de cercetare de la facultatea lor. Alternativ, de exemplu, se pot alătura uneia dintre echipele Formula Student care în fiecare an dezvoltă o nouă versiune a unei mașini de curse cu un motor tradițional și o altă mașină de curse alimentată electric. Cercetarea științifică este un element major în munca tuturor membrilor personalului academic angajat de facultăți (școli) și principalul criteriu pentru promovarea acestora.

Cercetările sunt efectuate la toate cele 8 facultăți și, de asemenea, în mai multe institute, de exemplu, Institutul Ceh de Informatică, Robotică și Cibernetică (CIIRC) sau Centrul Universitar pentru Clădiri Eficiente Energetice (UCEEB).

CTU din Praga a ocupat locul 9 în clasamentul recent al QS EECA University, iar orașul Praga și-a îmbunătățit poziția în QS Best Student Cities Index pentru 2019. Praga este, de asemenea, clasată ca al doilea cel mai bun oraș pentru absolvenții universitari.

Studenții și cercetătorii din regiune și din ce în ce mai mult din întreaga lume, descoperă că Praga nu este doar un oraș ideal pentru a studia. De asemenea, este un loc unde să vă întâlniți și să petreceți câteva zile împreună la o conferință. Țările cehe și Praga au avut un secol XX dificil, dar Praga s-a reînființat pe deplin ca unul dintre marile orașe ale Europei centrale. Republica Cehă și-a recăpătat poziția de centru de cercetare și inovare, pe care a deținut-o de la începutul erei industriale până la al doilea război mondial.

CTU din Praga este, de asemenea, membru fondator al consorțiului Study in Prague, care reunește 7 universități publice de top din Praga.

136734_18449dfd-caa9-4b75-8b17-758948d30410.jpg

Urmăriți-ne pe Facebook, Instagram și Twitter: @studyatctu

Locații

Prague 6

Address
Jugoslávských partyzánů 1580/3
160 00 Prague 6, Hlavní město Praha, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră