Czech College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce noi

Colegiul cehă la Praga este o școală privată de management axat pe predarea Business în engleză. Avem diferite programe axate pe afaceri, Internațional de Management, Finante, Marketing, Antreprenoriat și Operations Management.

Abordarea modernă

Școlile de afaceri britanici sunt întotdeauna cunoscute pentru curriculum inovatoare, studii de caz, exerciții de grup și prezentări. Noi cei de la Czech College au adoptat aceste metode moderne de educație de afaceri.

Focus global

Cehia College situat la Europa Centrală are un accent mare față de educarea elevilor pentru a deveni cetățeni globali. Ne hrăni elevii într-un fel, ei cred că la nivel global în timp ce lucra în orice parte a lumii.

Etica în afaceri și dezvoltare durabilă

Responsabilitatea noastră este de a crea lideri etice și responsabile de afaceri pentru lumea de mâine, care sunt capabile de a rezolvarea provocărilor globale.

Ocuparea forței de muncă

Sprijinirea elevilor în asigurarea cariera lor viitoare, oferindu-le cunoștințe practice și moderne de afaceri.

Abordarea individuală

La cehă Colegiul fiecare unul este dat aceeași atenție și special pentru a le ajuta să asigure obiectivul de a deveni un viitor lider de afaceri.

ACADEMICS

De la un curs introductiv unic în licență Diplomă conducând la BBA la un curs avansat în Diploma de studii postuniversitare care să conducă la programul de MBA, experiența de la ceh College este bine internațional și este orientată la dezvoltarea conștiinței globale. Această abordare la educație de afaceri ne una dintre cele mai inovatoare institutului care predau afaceri în limba engleză în Praga, Republica Cehă face.

Praga Campus

Principalul campus de Cehia se află în Zizkov, Praga. Campusul Casele de infrastructură înconjurător, săli de clasă moderne, studenților și facilități de personal.

Praga este capitala și cel mai mare oraș al Republicii Cehe. Acesta este orasul paisprezecea-cel mai mare din Uniunea Europeană. Este, de asemenea capitala istorică a Boemiei. Situat în partea de nord-vest a țării, pe râul Vltava, orasul este acasa, la aproximativ 1,3 milioane de persoane, în timp ce zona sa urbană mai mare este estimat a avea o populație de aproape 2 milioane de euro. Orașul are o climă oceanică temperată, cu veri calde și ierni reci.

Praga a fost un centru politic, cultural, economic și de Europa Centrală, cu ceara si scădere averi în timpul existenței sale 1.100 de ani. Fondată în timpul romanic și înfloritoare de epoci gotice și renascentiste, Praga a fost nu numai capitala statului ceh, dar, de asemenea, sediul două Sfinte romani Împărați și, prin urmare, de asemenea, capitala Sfântului Imperiu Roman. A fost un oraș important pentru monarhia habsburgică și de Imperiul Austro-Ungar și după primul război mondial a devenit capitala Cehoslovaciei. Orașul a jucat un rol major în Reforma protestantă, Războiul de treizeci de ani, și în istoria secolului 20, in timpul ambele războaie mondiale și perioada comunistă postbelică.

Praga este acasa, la un număr de atracții culturale celebre, dintre care multe au supraviețuit violența și distrugerea 20-lea Europa. Atractii principale includ Castelul Praga, Podul Carol, Piața Orașului Vechi, Cartierul Evreiesc, dealul Lennon Walland Petřín. Din 1992, centrul istoric al orașului Praga extensivă a fost inclusă în lista UNESCO a Patrimoniului Mondial. Praga este capitala Republicii Cehe, care folosit pentru a fi unit cu Slovacia, până la doi separat în state suverane distincte.

Orașul are mai mult de zece muzee importante, împreună cu numeroase teatre, galerii, cinematografe, și alte exponate istorice. Un sistem modern de transport public leaga orasul. De asemenea, este acasa, la o gamă largă de școli publice și private, Universitatea includingCharles. Praga este clasificat ca un oraș global alfa- conform studiilor GaWC, comparabile la Berlin, Roma andHouston. Istoria sa bogată o destinație turistică populară face, iar orașul primește mai mult de 4,4 milioane de vizitatori anual internaționale, începând din 2011. În 2011, la Praga a fost al șaselea-cel mai vizitat-oras din Europa.

Emiratele Arabe Unite CAMPUS

Primul Campus Branch International de Cehia College este situat în Emiratele Arabe Unite. În ultimii ani Emiratele Arabe Unite a dobandit recunoasterea internationala ca un centru de educație luând în considerare costurile de studiu, perspectivele de angajare, și locația. Modelul EAU a fost folosit ca o poveste de succes; cu avantaje competitive cheie, inclusiv un cost de trai mai mic decât în ​​alte țări cum ar fi SUA, Europa, Australia și Canada, și fiind situat în imediata aproape de multe țări de origine decât alte destinatii de învățământ.

Locații

Praga

Czech College

Address
Study Partners sro
Sabinova 287/3
Zizkov, Prague 3,
130 00

Praga, Praga, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 284 019 100

Sharjah

Address
UAE Campus
Ground Floor,
India Trade and Exhibition Centre

Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite