Brno University of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Brno University of Technology (VUT)

De ce să studiezi în Brno?

 • oraș popular cu mulți studenți internaționali și străini
 • arhitectură și cultura vibrantă - teatre, cinematografe, galerii, muzee, muzică live, festivaluri și evenimente culturale
 • Orasul Brno in topul celor mai mari 100 de orase din lume, conform celui mai bun QS Student City Index - 59
 • situat central în trei capitale europene - Viena (Austria), Bratislava (Slovacia) și Praga (Republica Cehă)
 • cel de-al doilea cel mai mare oraș din Republica Cehă, cu 90 000 de studenți - 6 universități publice și 6 private
 • centru de știință, cercetare, high-tech și start-up-uri (cunoscut sub numele de Silicon Valley ceh)
 • Brno Technology Park este un important proiect de dezvoltare a afacerilor și tehnologiei în Europa Centrală
 • bucătărie excelentă și accesibilă și viață de noapte
 • sistem de transport public sigur și inteligent 24/7

Cu aproape 400.000 de locuitori, Brno este al doilea oraș ca mărime din Republica Cehă și capitala regiunii Moravia de Sud, care găzduiește 90.000 de studenți care studiază la 6 universități publice și 7 universități private. Este un oraș vibrant cu spirit tânăr și inspirat, un loc minunat de a trăi, de a studia și de a face cercetări. Investițiile imense în infrastructură, alături de instituțiile de înaltă tehnologie, o fac un centru atractiv pentru corporațiile internaționale tehnologice și companiile inovatoare care aleg Brno pentru sucursalele lor. În plus, Brno se bucură de selecția sa ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de a trăi conform Times New York și Numbeo.

38751_VUT_FP_promoce_2016-11_042.jpgCe face Brno atât de special?

O combinație a industriei tehnologice cu potențial imens de ocupare a forței de muncă, arhitectură respectată în întreaga lume, de la palatele istorice uimitoare până la bijuteriile funcționale, precum celebra Villa Tugendhat, și serviciile prietenoase cetățenilor sunt doar câteva elemente pentru toți cei care caută un stil de viață modern perspectivă. Locuitorii și oaspeții consideră că Brno este, de asemenea, un loc foarte sigur pentru a trăi.

Având în vedere locația strategică a Brno în Europa Centrală, este ușor să călătoriți în străinătate și să vă inspirați de țările vecine. Peisajele frumoase, cartierul Moravian din apropiere și tradițiile unice culturale, folclorice și vinicole din Regiunea Moravia de Sud uimi vizitatorii care caută activități de odihnă și activități orientate spre exterior.

38750_VUT_Brno_Cohen-Tannoudji_2016-12-08_034.jpgDe ce să studiezi la Brno University of Technology ?

 • peste o tradiție de o sută de ani, înființată în 1899
 • mai mult de 25 de licență, masterat și doctorat programe în engleză
 • Clubul internațional de studenți, membru al programului Erasmus Student Network - program de amici și Săptămâna de bun venit pentru studenții internaționali
 • facilități excelente de sport (stadionul de standard olimpic) cu o gamă largă de activități sportive oferite
 • cele mai mari săli de studenți din Brno
 • cercetare și dezvoltare (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Škoda Auto etc.)
 • centre de excelență (Institutul Central de Tehnologie, IT4Innovations)
 • plasarea avantajoasă în clasamentul universităților QS World and THE World Rankings University

Brno University of Technology (BUT) este cea mai mare universitate tehnică / inginerească din Republica Cehă și una dintre cele mai importante instituții educaționale, științifice și de cercetare din Europa Centrală. Tradiția sa datează din 1899, mai bine de 115 ani mai târziu, universitatea are 19 000 de studenți. Astăzi DOUA are opt facultăți și trei institute universitare, cinci centre regionale de cercetare (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX) și face parte din două centre de excelență (CEITEC, IT4Inovation).

facultăţi

 • Facultatea de Arhitectură - FA
 • Facultatea de Afaceri și Management - FPM
 • Facultatea de Construcții - FCE
 • Facultatea de Chimie - FCH
 • Facultatea de Inginerie Electrica si Comunicare - FEEC
 • Facultatea de Arte Frumoase - FFA
 • Facultatea de Tehnologia Informației - FIT
 • Facultatea de Inginerie Mecanică - FME

38752_FEEC.jpgInstitutele universitare

 • Institutul de Inginerie Legală - IFE
 • Centrul European de Tehnologie - CEITEC
 • Centrul de Activități Sportive - CESA

Programele BUT acoperă nu numai ingineria, ci și domeniile științei naturii, arhitecturii, artelor plastice, IT și economiei, cu un puternic accent interdisciplinar și o legătură strânsă cu sfera industrială. Cu facilitățile sale de cercetare de ultimă oră și excelență academică, BUT are o reputație deosebită în rândul studenților și profesioniștilor.

Brno University of Technology primit, ca una dintre primele din Republica Cehă, certificatele ECTS și DS Label. Ambele certificate reprezintă dovada conform căreia VUT îndeplinesc criteriile UE în domeniul învățământului superior și, în plus, contribuie în mod semnificativ la extinderea mobilității și la creșterea internaționalizării universității.

Universitatea cooperează atât cu partenerii din UE, cât și cu cei din afara UE (în prezent are peste 600 de acorduri) și se implică în diverse programe de mobilitate (granturile Erasmus, CEEPUS, Aktion, SEE și Norvegia etc.). poziția sa printre principalele universități de cercetare respectate pe plan internațional. Cooperarea internațională este, prin urmare, una dintre prioritățile strategice ale Brno University of Technology din Brno University of Technology . Pentru a atinge acest obiectiv, BUT se angajează, pe de o parte, în activitățile de recrutare a mai multor studenți internaționali, dar și pe de altă parte angajarea de cercetători și cadre didactice din străinătate. Ca membru al Asociației Universitare Europene (EUA), CESAER și a altor organizații, VUT este activ în proiecte și activități comune.

BUT a colaborat pe termen lung cu companiile internaționale de renume precum Škoda Auto, Siemens, FEI, Honeywell, Bosch și IBM. BUT leagă aceste companii de studenții care au posibilitatea de a-și desfășura un stagiu în domeniul lor de studiu sau chiar să fie supravegheați de experți din industrie în timp ce lucrează la teze. Ofertele de locuri de muncă sunt distribuite atât studenților, cât și absolvenților. Universitatea oferă o gamă largă de sporturi la centrul sportiv CESA, care este unul dintre cele mai bine echipate centre din Republica Cehă, cu stadionul de standard olimpic. Pentru studenții VUT, majoritatea activităților sportive sunt gratuite.

38749_CESA.jpg

Dar are cea mai mare capacitate de cazare pentru studenți din toate universitățile din Brno. Cheltuielile pentru cazare la sălile de studenți sunt de aproximativ 170 EUR pe lună, fiecare cameră are internet de mare viteză. Aproape toate serviciile sunt situate în imediata vecinătate a campusului - cantine, cafenele, terenuri de sport, Clubul internațional de studenți și cluburile universitare. Cu toate acestea, căminele au fost printre primele trei într-un concurs pentru cele mai bune săli de reședință din Republica Cehă, ceea ce mărturisește calitatea lor bună. Majoritatea clădirilor universitare sunt situate la Campusul Universitar (Pod Palackeho Vrchem) din partea de nord a orașului Brno.

Universitatea dispune de numeroase facilități de catering la facultățile și sălile de studenți, care includ: cafenele, restaurante, pizzerii, cafenele, baruri și snack-baruri. Există o gamă largă de meniuri sub formă de mese calde și reci, făcute la comandă, diete speciale și mese vegetariene în cafenele și restaurante. Există un sistem computerizat de servicii de alimentație pentru comenzi on-line și plată fără numerar cu carduri de student.

Locații

Brno

Brno University of Technology

Address
BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
Antonínská 548/1
601 90 Brno
Czech Republic

Brno, Regiunea Moravia de Sud, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 541 141 111