Citește Descrierea Oficială

Brno University of Technology (VUT)

De ce să studiezi în Brno?

 • oraș popular cu mulți studenți internaționali și străini
 • arhitectură și cultura vibrantă - teatre, cinematografe, galerii, muzee, muzică live, festivaluri și evenimente culturale
 • Orasul Brno in topul celor mai mari 100 de orase din lume, conform celui mai bun QS Student City Index - 59
 • situat central în trei capitale europene - Viena (Austria), Bratislava (Slovacia) și Praga (Republica Cehă)
 • cel de-al doilea cel mai mare oraș din Republica Cehă, cu 90 000 de studenți - 6 universități publice și 6 private
 • centru de știință, cercetare, high-tech și start-up-uri (cunoscut sub numele de Silicon Valley ceh)
 • Brno Technology Park este un important proiect de dezvoltare a afacerilor și tehnologiei în Europa Centrală
 • bucătărie excelentă și accesibilă și viață de noapte
 • sistem de transport public sigur și inteligent 24/7

Cu aproape 400.000 de locuitori, Brno este al doilea oraș ca mărime din Republica Cehă și capitala regiunii Moravia de Sud, care găzduiește 90.000 de studenți care studiază la 6 universități publice și 7 universități private. Este un oraș vibrant cu spirit tânăr și inspirat, un loc minunat de a trăi, de a studia și de a face cercetări. Investițiile imense în infrastructură, alături de instituțiile de înaltă tehnologie, o fac un centru atractiv pentru corporațiile internaționale tehnologice și companiile inovatoare care aleg Brno pentru sucursalele lor. În plus, Brno se bucură de selecția sa ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de a trăi conform Times New York și Numbeo.

38751_VUT_FP_promoce_2016-11_042.jpgCe face Brno atât de special?

O combinație a industriei tehnologice cu potențial imens de ocupare a forței de muncă, arhitectură respectată în întreaga lume, de la palatele istorice uimitoare până la bijuteriile funcționale, precum celebra Villa Tugendhat, și serviciile prietenoase cetățenilor sunt doar câteva elemente pentru toți cei care caută un stil de viață modern perspectivă. Locuitorii și oaspeții consideră că Brno este, de asemenea, un loc foarte sigur pentru a trăi.

Având în vedere locația strategică a Brno în Europa Centrală, este ușor să călătoriți în străinătate și să vă inspirați de țările vecine. Peisajele frumoase, cartierul Moravian din apropiere și tradițiile unice culturale, folclorice și vinicole din Regiunea Moravia de Sud uimi vizitatorii care caută activități de odihnă și activități orientate spre exterior.

38750_VUT_Brno_Cohen-Tannoudji_2016-12-08_034.jpgDe ce să studiezi la Brno University of Technology ?

 • peste o tradiție de o sută de ani, înființată în 1899
 • mai mult de 25 de licență, masterat și doctorat programe în engleză
 • Clubul internațional de studenți, membru al programului Erasmus Student Network - program de amici și Săptămâna de bun venit pentru studenții internaționali
 • facilități excelente de sport (stadionul de standard olimpic) cu o gamă largă de activități sportive oferite
 • cele mai mari săli de studenți din Brno
 • cercetare și dezvoltare (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Škoda Auto etc.)
 • centre de excelență (Institutul Central de Tehnologie, IT4Innovations)
 • plasarea avantajoasă în clasamentul universităților QS World and THE World Rankings University

Brno University of Technology (VUT) este cea mai mare universitate tehnică / inginerie din Republica Cehă și una dintre cele mai importante instituții educaționale, științifice și de cercetare din Europa Centrală. Traditia sa dateaza din 1899, mai mult de 115 de ani mai tarziu, universitatea are 21 000 de studenti. Astazi are opt facultati si trei institute universitare, cinci centre regionale de cercetare (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX) două centre de excelență (CEITEC, IT4Inovation).

facultăţi

 • Facultatea de Arhitectură - FA
 • Facultatea de Afaceri și Management - FPM
 • Facultatea de Construcții - FCE
 • Facultatea de Chimie - FCH
 • Facultatea de Inginerie Electrica si Comunicare - FEEC
 • Facultatea de Arte Frumoase - FFA
 • Facultatea de Tehnologia Informației - FIT
 • Facultatea de Inginerie Mecanică - FME

38752_FEEC.jpgInstitutele universitare

 • Institutul de Inginerie Legală - IFE
 • Centrul European de Tehnologie - CEITEC
 • Centrul de Activități Sportive - CESA

Programele BUT acoperă nu numai ingineria, ci și domeniile științei naturii, arhitecturii, artelor plastice, IT și economiei, cu un puternic accent interdisciplinar și o legătură strânsă cu sfera industrială. Cu facilitățile sale de cercetare de ultimă oră și excelență academică, BUT are o reputație deosebită în rândul studenților și profesioniștilor.

Brno University of Technology primit, ca una dintre primele din Republica Cehă, certificatele ECTS și DS Label. Ambele certificate reprezintă dovada conform căreia VUT îndeplinesc criteriile UE în domeniul învățământului superior și, în plus, contribuie în mod semnificativ la extinderea mobilității și la creșterea internaționalizării universității.

Universitatea cooperează atât cu partenerii din UE, cât și cu cei din afara UE (în prezent are peste 600 de acorduri) și se implică în diverse programe de mobilitate (granturile Erasmus, CEEPUS, Aktion, SEE și Norvegia etc.). poziția sa printre principalele universități de cercetare respectate pe plan internațional. Cooperarea internațională este, prin urmare, una dintre prioritățile strategice ale Brno University of Technology din Brno University of Technology . Pentru a atinge acest obiectiv, BUT se angajează, pe de o parte, în activitățile de recrutare a mai multor studenți internaționali, dar și pe de altă parte angajarea de cercetători și cadre didactice din străinătate. Ca membru al Asociației Universitare Europene (EUA), CESAER și a altor organizații, VUT este activ în proiecte și activități comune.

BUT a colaborat pe termen lung cu companiile internaționale de renume precum Škoda Auto, Siemens, FEI, Honeywell, Bosch și IBM. BUT leagă aceste companii de studenții care au posibilitatea de a-și desfășura un stagiu în domeniul lor de studiu sau chiar să fie supravegheați de experți din industrie în timp ce lucrează la teze. Ofertele de locuri de muncă sunt distribuite atât studenților, cât și absolvenților. Universitatea oferă o gamă largă de sporturi la centrul sportiv CESA, care este unul dintre cele mai bine echipate centre din Republica Cehă, cu stadionul de standard olimpic. Pentru studenții VUT, majoritatea activităților sportive sunt gratuite.

38749_CESA.jpg

Dar are cea mai mare capacitate de cazare pentru studenți din toate universitățile din Brno. Cheltuielile pentru cazare la sălile de studenți sunt de aproximativ 170 EUR pe lună, fiecare cameră are internet de mare viteză. Aproape toate serviciile sunt situate în imediata vecinătate a campusului - cantine, cafenele, terenuri de sport, Clubul internațional de studenți și cluburile universitare. Cu toate acestea, căminele au fost printre primele trei într-un concurs pentru cele mai bune săli de reședință din Republica Cehă, ceea ce mărturisește calitatea lor bună. Majoritatea clădirilor universitare sunt situate la Campusul Universitar (Pod Palackeho Vrchem) din partea de nord a orașului Brno.

Universitatea dispune de numeroase facilități de catering la facultățile și sălile de studenți, care includ: cafenele, restaurante, pizzerii, cafenele, baruri și snack-baruri. Există o gamă largă de meniuri sub formă de mese calde și reci, făcute la comandă, diete speciale și mese vegetariene în cafenele și restaurante. Există un sistem computerizat de servicii de alimentație pentru comenzi on-line și plată fără numerar cu carduri de student.

Programe predate în:
Engleză
Ceh

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Brno University of Technology

Specializarea Servicii de construcții în ramura Construcții de clădiri a programului de studii de masterat de masterat consecutiv de masterat continuă cursuri de licență ... [+]

Constructii de cladiri (Proiectare constructii cladiri)

Abreviere: S

Specializare: Servicii de construcții

Durata studiului: 1,5 ani

Program: Inginerie civilă

Facultatea: Facultatea de Construcții

An universitar: 2019/2020

Acreditat din: 25.7.2007

Acreditat până la: 31.8.2023

Profilul filialei:

Specializarea Servicii de construcții în ramura Construcții de clădiri a programului de studii de masterat de masterat consecutiv de masterat continuă cursuri de licență de patru ani cu o natură tehnică similară. În timpul studiilor, elevii își extind cunoștințele despre cele mai recente descoperiri științifice și tehnice din domeniul construcțiilor de construcții și din specializarea Servicii de construcții.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brno University of Technology

Programul de studii postuniversitare de doi ani, intitulat "Inginerie mecanică", este conceput pentru absolvenții de facultăți generale din programele de studii universit ... [+]

Designul aeronavelor

Abreviere: M-STL

Garant al programului: doc.

Tipul de studiu: cu normă întreagă

Limba de instrucțiuni: engleză

Durata standard de studiu: 2 ani

Calificarea acordată: Ing.

Profil:

Programul de studii postuniversitare de doi ani, intitulat "Inginerie mecanică", este conceput pentru absolvenții de facultăți generale din programele de studii universitare de licență specializați în inginerie. Este un studiu universitar care oferă studenților cunoștințe teoretice largi și profunde, precum și cunoștințe practice în ramura specializată selectată.

Lista tuturor ramurilor poate fi găsită pe site-ul facultății ("Planurile de studiu").... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brno University of Technology

Programul de studii universitare de informatică cuprinde și aprofundează cunoștințele și abilitățile programelor de studii universitare de licență orientate spre informat ... [+]

De ce să studiezi la FIT DAR?Cele mai bune tehnologii - supercomputer, laboratoare moderne, simulator de zborOrientare practică - industrie, cercetare, proiecteCampus - vechea mănăstire plină de facilități moderneAbsolvenții - cerere mare, 99% în 3 luni, 120% salariuBrno - Silicon Valley din EuropaAflați de la cei mai buni - lectorii sunt lideri de cercetareCooperare internationalaDeveniți elita în IT la FIT BUT"Faceți parte din una dintre cele mai importante instituții europene"

Situat în mănăstirea unică, fosta mănăstire carthusiană, interconectată cu o nouă clădire modernă din apropierea centrului orașului, Facultatea de Tehnologia Informației (FIT) este una dintre cele mai importante instituții europene de învățământ și cercetare care oferă diplome de calitate superioară în domeniul informaticii și tehnologiilor informatice. Elevii sunt încurajați să lucreze la propriile proiecte în Centrul de calcul al Facultății și să se alăture echipelor care desfășoară activități de cercetare naționale și internaționale în laboratoare de ultimă oră, incluzând, fără a se limita la acestea, multimedia, biometrie, optică și robotică.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brno University of Technology

Pregătirea unui arhitect absolvit pentru a deveni un expert creativ în întregul complex al profesiei sale, capabil să facă față sarcinilor de proiectare și gestionare în ... [+]

Arhitectură și design urban

Abreviere: ARCHURB

Nivelul unității de curs: Master's

Facultatea: Facultatea de Arhitectură

An universitar: 2019/2020

Titlu acordat: Ing. arc.

Calificarea acordată: Ing. arc. în domeniul "Arhitectură și design urban"

Nivelul de calificare: Master (ciclul 2)

Cerințe specifice de admitere: Condiția de admitere este obținerea unei diplome de licență.

Rezultate cheie de învățare:

Programul de studii are ca scop obținerea unui astfel de grad de calificare a absolvenților care, în procesul de autorizare - la aderarea la Camera Arhitecților din Cehia - este capabil să demonstreze cunoștințele și abilitățile necesare.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brno University of Technology

Programul european de afaceri și finanțe se bazează pe teorii economice predate la nivel de masterat la diferite colegii și se axează pe formarea profesioniștilor din dom ... [+]

Economie și management

Abreviere: MGR-EBF Nivelul unității de curs: Master's Facultatea de Afaceri și Management An universitar: 2019/2020

Calificarea acordată: Ing. în domeniul "Economie și Management"

Nivelul de calificare: Master (ciclul 2)

Acreditat din: 20.7.2005

Acreditat până la: 31.7.2019

Cerințe specifice de admitere: Condiția de admitere este obținerea unei diplome de licență și trecerea cu succes a examenului de admitere, de asemenea.

Profilul programului:

Programul european de afaceri și finanțe se bazează pe teorii economice predate la nivel de masterat la diferite colegii și se axează pe formarea profesioniștilor din domeniul antreprenoriatului, afacerilor și finanțelor, în special în mediul UE.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brno University of Technology

Programul de masterat oferă învățământului universitar specializat absolvenților studiului de licență anterioară în toate domeniile inginerești de mică putere, precum ing ... [+]

Tehnică electrică, electronică, de comunicare și control

Abreviere: EEKR-MN

Nivelul unității de curs: Master's

Facultatea de Inginerie Electrica si Comunicare

An universitar: 2019/2020

Titlu acordat: Ing.

Calificarea acordată: Ing. în domeniul "Tehnologii electrice, electronice, de comunicații și de control"

Nivelul de calificare: Master (ciclul 2)

Cerințe specifice de admitere: Condiția de admitere este obținerea unei diplome de licență.

Profilul programului:

Programul de masterat oferă învățământului universitar specializat absolvenților studiului de licență anterioară în toate domeniile inginerești de mică putere, precum inginerie electrică de mare putere și electronică, tehnologii de comunicare, cybernetics, control și tehnici de măsurare.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brno University of Technology

Programul de studii de doi ani de masterat de urmărire "Științe aplicate în inginerie" este conceput pentru absolvenții de programe de licență de studii specializate în ș ... [+]

Inginerie matematică

Abreviere: M -MAI

Acad. an: 2019/2020

Program: Științe aplicate în inginerie

Tipul de studiu: cu normă întreagă

Durata standard de studiu: 2 ani

Calificarea acordată: Ing.

Profil:

Absolvenții vor dobândi cunoștințe mai profunde despre matematică și informatică, care pot fi folosite pentru a face față problemelor sofisticate din practica de inginerie. Astfel, pe lângă cunoașterea câmpurilor de inginerie esențiale dobândite cu diploma de licență, absolvenții vor obține pregătirea teoretică necesară pentru ca aceștia să obțină funcții de conducere în echipe de cercetare din diferite specializări de inginerie.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 1 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Brno University of Technology: Strong Connection between Technology and Emotions

BUT: I Belong Here

BUT: I Am Not An Idol

Brno University of Technology
Address
BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Antonínská 548/1 601 90 Brno Czech Republic
Brno, South Moravian Region, Republica Cehă
Website
Număr de telefon
+420 541 141 111