Anglo-American University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Anglo-american Facultate

Anglo-american Facultate / anglo-Americká Student colegiu (denumit în continuare AAU) a fost înființată în 1990 și de atunci a devenit un centru de excelență academică în care studenți din întreaga lume vin să urmărească studiu academic în timp ce explora orașul, se confruntă cu diversitatea și în curs de dezvoltare o voce independenta.

Anglo-american la Universitatea, cu sediul în Thurn și Taxis Palatul, chiar sub Castelul Praga, în cartierul istoric din Praga a Malá Strana, angajamentul de a furniza o educație unic predate în limba engleză pe baza cea mai bună tradiție academică americană și britanică.

AAU a avut de studenți de la mai mult de șaizeci de țări din întreaga lume. Facultatea este, de asemenea internațional cu specialisti formati la cele mai bune universități din lume, cum ar fi Harvard, Yale, Stanford și altele.

Universitatea anglo-american oferă licență acreditate și programe de masterat în următoarele domenii:

  • Administrarea Afacerilor
  • Umanistice și Științe sociale
  • Relații Internaționale și Diplomație
  • Ziaristică
  • John H. Carey al II-lea, Facultatea de Drept

Scopul universității este de a oferi studenților cu cunoștințe și aptitudini practice cu care se găsesc un loc de muncă în calitate de lider de personalități sau specialiști în profesiile lor. AAU creează un mediu interactiv pentru studenții săi în grupuri de studiu apropiate în cazul în care accentul este pus pe gândirea independentă, raționament exact, rafinament de abilități de scriere și aplicarea practică și creativă a cunoștințelor și a competențelor dobândite. Datorita naturii sale multiculturale și mediu intim de studii, AAU creează spațiu unic pentru educație de calitate. În momentul de față Universitatea anglo-american are mai mult de 800 de elevi.

AAU, o instituție care a furnizat de învățământ privat primă de 25 de ani, este mândru să anunțe că acesta a fost mutat în Thurn și Taxis Palace. În conformitate cu tradiția, noul campus este situat chiar pe strada de la construcție prezent AAU, la Letenska 5, Praga 1. Cladirea, care a fost abandonat de mai mulți ani, a trecut prin mai multe mâini în ultimii o sută ani înainte de a fi dat o renovare neoclasic de familia Thurn și Taxis în 1814.

Potrivit acordului semnat cu Consiliul municipal din Praga 1 în urmă cu doi ani, universitatea va avea un contract de leasing exclusivă a palatului de 15 ani. Elevii vor începe cursurile în noul campus de la începutul semestrului de primavara 2015.The Noul sediu va oferi 17 de săli de clasă echipate complet, unul Arte Vizuale Studio și de două ori locul de corpul său elev. Elevii se pot aștepta la o cafenea nou, precum și un lounge elev moderne pentru studierea și socializare. Mai mult decât atât, spațiu liber pentru activități și evenimente extrașcolare vor fi puse la dispoziție, și va permite o mai mare interacțiune academic și de creștere. Toți elevii vor avea acces la vecine grădini Vojanovy, subliniind exclusivitatea noului locație AAU lui.

Decizia de a muta a fost făcută cu scopul de a găzdui un organism tot mai mare de student intr-un campus de vedere tehnic și academic avansat. AAU găzduiește în prezent studenți de la mai mult de 60 de țări din întreaga lume și vrea să le ofere campusul cel mai luxos si modern disponibil, păstrând în același timp poziția sa în frumoasa și istoric Mala Strana. AAU a părăsit campusul Lazenska complet și facilitatea se inchiriaza la noi chiriași, însă, acest lucru este complet sub acuzația al Cavalerilor de Malta.

Locații

Praga

Anglo-American University

Address
Anglo-American University, Letenská 5
118 00 Praga, Praga, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 257 530 202